Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenassistent

Vi søger snarest muligt en køkkenassistent/køkkenmedhjælper til køkkenet på Grindsted Landbrugssskole og TronsøSkolen Efterskole og Fri Fagskole.

Det fælles kostskolekøkken på de to skoler laver dagligt mad til ca. 200 elever og servicerer til de øvrige arrangementer, der afvikles på en kostskole.

Stillingen er et vikariat på 30 timer ugentlig frem til 1. juli 2018.

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329788675Phoenix-d036914512018-04-06T13:03:35.337Køkkenassistent

Vi søger snarest muligt en køkkenassistent/køkkenmedhjælper til køkkenet på Grindsted Landbrugssskole og TronsøSkolen Efterskole og Fri Fagskole.

Det fælles kostskolekøkken på de to skoler laver dagligt mad til ca. 200 elever og servicerer til de øvrige arrangementer, der afvikles på en kostskole.

Stillingen er et vikariat på 30 timer ugentlig frem til 1. juli 2018.

 

 

 

2018-04-19T11:04:35.313 Vi søger snarest muligt en køkkenassistent køkkenmedhjælper til køkkenet på Grindsted Landbrugssskole og TronsøSkolen Efterskole og Fri Fagskole. Det fælles kostskolekøkken på de to skoler laver dagligt mad til ca. 200 elever og servicerer til de øvrige arrangementer, der afvikles på en kostskole. Stillingen er et vikariat på 30 timer ugentlig frem til 1. juli 2018.11Jobnetd0369145100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandVestjyllandRingkøbing-Skjern3207523TronsøSkolen11Tronsø Parkvej 407200GrindstedDKDanmark0
toni@tronsoeskolen.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid47Tidsbegrænset550471JobNet48053091000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d0369145https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d0369145https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d0369145&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d0369145&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos TronsøSkolen får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12008001Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration354196456Toni Hessnertoni@tronsoeskolen.dkDKDanmarkDKDanmark329916124Køkkenmedhjælper/rengøringRobot En butik i Herning, der tilbyder hjemmelavede lækkerier, har brug for et par ekstra hænder i dagtimerne fra kl. 10 - 13 alle hverdage. Jobbet kan kun søges hvis du er førtidspensionist. Arbejdsopgaver: opvask pudse vinduer vaske gulve ad hoc rengøring klargøring af grøntsager anretning og andre køkken opgaver Vi forventer at du er stabil og omgængelig, og glæder os til at høre fra dig.

En butik i Herning, der tilbyder hjemmelavede lækkerier, har brug for et par ekstra hænder i dagtimerne fra kl. 10 - 13 alle hverdage.

Jobbet kan kun søges hvis du er førtidspensionist.

Arbejdsopgaver:

 • opvask
 • pudse vinduer
 • vaske gulve
 • ad hoc rengøring
 • klargøring af grøntsager
 • anretning
 • og andre køkken opgaver

Vi forventer at du er stabil og omgængelig, og glæder os til at høre fra dig.

Den Selvejende Institution Job-Banken, HerningHerning2018-11-21T00:00:002019-01-15T00:00:00
329926015Restaurant Flammen Esbjerg søger opfylderRobot Brænder du for store udfordringer i et hus med et fast koncept, hvor to dage aldrig er ens, så send os en ansøgning hurtigst muligt.Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi forventer, at du: Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Dine primære arbejdsopgaver: Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse Sørge for at salatbaren og forretterne er fyldt op, lækre og indbydende Hjælpe til i køkkenet Give gæsterne mere end de forventer Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 14 restauranter i Danmark, og nummer 15 i Hamborg, Tyskland. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk

Brænder du for store udfordringer i et hus med et fast koncept, hvor to dage aldrig er ens, så send os en ansøgning hurtigst muligt.Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded.

Vi forventer, at du:

 • Er positiv, udadvendt og smilende
 • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
 • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
 • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
 • Kan tale, læse og skrive dansk
 • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

 • Dygtige og gode kollegaer
 • Et godt og sundt arbejdsmiljø
 • 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage
 • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
 • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse
 • Sørge for at salatbaren og forretterne er fyldt op, lækre og indbydende
 • Hjælpe til i køkkenet
 • Give gæsterne mere end de forventer

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 14 restauranter i Danmark, og nummer 15 i Hamborg, Tyskland.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.

Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

Strandbygade 20, EsbjergEsbjerg2018-12-11T00:00:002019-01-01T00:00:00
329925979Restaurant Flammen Esbjerg søger udskærerRobot Brænder du for store udfordringer i et hus med et fast koncept, hvor to dage aldrig er ens, så send os en ansøgning hurtigst muligt. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi forventer, at du: Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Dine primære arbejdsopgaver: Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse Præsentere og skære for af vores mange forskellige slags kød Give gæsterne mere end de forventer Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 14 restauranter i Danmark, og nummer 15 i Hamborg, Tyskland. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk

Brænder du for store udfordringer i et hus med et fast koncept, hvor to dage aldrig er ens, så send os en ansøgning hurtigst muligt. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded.

Vi forventer, at du:

 • Er positiv, udadvendt og smilende
 • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
 • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
 • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
 • Kan tale, læse og skrive dansk
 • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

 • Dygtige og gode kollegaer
 • Et godt og sundt arbejdsmiljø
 • 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage
 • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
 • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse
 • Præsentere og skære for af vores mange forskellige slags kød
 • Give gæsterne mere end de forventer

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 14 restauranter i Danmark, og nummer 15 i Hamborg, Tyskland.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.

Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

Strandbygade 20, EsbjergEsbjerg2018-12-11T00:00:002019-01-01T00:00:00
329918157Sunset Boulevard i Esbjerg Ø-KøkkenmedhjælperRobot Har du lyst til at arbejde som køkkenmedhjælper hos Sunset Boulevard i Esbjerg Ø, så er det måske lige dig vi har brug for. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: http: www.klapjob.dk for-dig-der-soeger-et-klapjob ansoegningsskema-til-klapjob Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser. Arbejdsopgaverne kan f.eks. være: Rengøringsopgaver i lobby, køkken, samt salatbar område. Lave forberedelser så som smøre sandwich, skære tomater, lave dips mm Andre lettere forefaldende opgaver i køkkenet Du skal være: Motiveret for at arbejde i en butik Selv være i stand til at komme på arbejde Være engageret i dit arbejde Være god til at lytte Være god til at holde orden Møde til tiden Stillingen som køkkenmedhjælper hos Sunset Boulevard er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest. Stillingen som køkkenmedhjælper er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i samarbejde med Sunset Boulevard og KLAPjobs jobkonsulent.

Har du lyst til at arbejde som køkkenmedhjælper hos Sunset Boulevard i Esbjerg Ø, så er det måske lige dig vi har brug for.

Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: http://www.klapjob.dk/for-dig-der-soeger-et-klapjob/ansoegningsskema-til-klapjob/

Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. 

Ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser.

Arbejdsopgaverne kan f.eks. være:

 • Rengøringsopgaver i lobby, køkken, samt salatbar område.
 • Lave forberedelser så som smøre sandwich, skære tomater, lave dips mm
 • Andre lettere forefaldende opgaver i køkkenet

Du skal være:

 • Motiveret for at arbejde i en butik
 • Selv være i stand til at komme på arbejde
 • Være engageret i dit arbejde
 • Være god til at lytte
 • Være god til at holde orden
 • Møde til tiden

Stillingen som køkkenmedhjælper hos Sunset Boulevard er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest.

Stillingen som køkkenmedhjælper er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i samarbejde med Sunset Boulevard og KLAPjobs jobkonsulent.

KLAPjobEsbjerg2018-11-26T00:00:002019-01-21T00:00:00
329910550Posthuset søger kok/KøkkenassistentRobot Posthuset søger kok Køkkenassistent Der søges 2 stillinger, en fuldtid og en deltid Er du vores nye kollega? Du kommer til at indgå i et ungt hold af kokke og køkkenmedhjælpere. Vi forventer at du: Er positiv af sind, og altid møder veloplagt og smilende. Kan håndtere stressede situationer altid giver dig 100 Villig til at lære Vi tilbyder: spændende hverdag Løn efter kvalifikationer Godt kollegialt sammenhold Arbejdstiden ligger primært i weekender. Send din ansøgning til Job@posthuset.dk

Posthuset søger kok/Køkkenassistent
Der søges 2 stillinger, en fuldtid og en deltid

Er du vores nye kollega?


Du kommer til at indgå i et ungt hold af kokke og køkkenmedhjælpere.

Vi forventer at du:
Er positiv af sind, og altid møder veloplagt og smilende.
Kan håndtere stressede situationer
altid giver dig 100 %
Villig til at lære

Vi tilbyder:
spændende hverdag
Løn efter kvalifikationer
Godt kollegialt sammenhold

Arbejdstiden ligger primært i weekender.

Send din ansøgning til Job@posthuset.dk

Posthuset Esbjerg ApSEsbjerg2018-11-12T00:00:002019-01-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedhjælper/rengøring

Den Selvejende Institution Job-Banken, Herning

Herning
En butik i Herning, der tilbyder hjemmelavede lækkerier, har brug for et par ekstra hænder i dagtimerne fra kl. 10 - 13 alle hverdage. Jobbet kan kun søges hvis du er førtidspensionist. Arbejdsopgaver: opvask pudse vinduer vaske gulve ad hoc rengøri...
Indrykket:21. november 2018
Udløbsdato:15. januar 2019

Restaurant Flammen Esbjerg søger opfylder

Strandbygade 20, Esbjerg

Esbjerg
Brænder du for store udfordringer i et hus med et fast koncept, hvor to dage aldrig er ens, så send os en ansøgning hurtigst muligt.Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi...
Indrykket:11. december 2018
Udløbsdato:1. januar 2019

Restaurant Flammen Esbjerg søger udskærer

Strandbygade 20, Esbjerg

Esbjerg
Brænder du for store udfordringer i et hus med et fast koncept, hvor to dage aldrig er ens, så send os en ansøgning hurtigst muligt. Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. V...
Indrykket:11. december 2018
Udløbsdato:1. januar 2019

Sunset Boulevard i Esbjerg Ø-Køkkenmedhjælper

KLAPjob

Esbjerg
Har du lyst til at arbejde som køkkenmedhjælper hos Sunset Boulevard i Esbjerg Ø, så er det måske lige dig vi har brug for. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: http: www.klapjob.dk for-dig-...
Indrykket:26. november 2018
Udløbsdato:21. januar 2019

Posthuset søger kok/Køkkenassistent

Posthuset Esbjerg ApS

Esbjerg
Posthuset søger kok Køkkenassistent Der søges 2 stillinger, en fuldtid og en deltid Er du vores nye kollega? Du kommer til at indgå i et ungt hold af kokke og køkkenmedhjælpere. Vi forventer at du: Er positiv af sind, og altid møder veloplagt og smi...
Indrykket:12. november 2018
Udløbsdato:7. januar 2019