Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenassistent med ansvar, fritidsjob

 • Vi søger snarest muligt en køkkenmedhjælper til at indgå i vores dynamiske team af dygtige og engagerede medarbejdere.  Arbejdstiden vil typisk være hver anden weekend samt en fast hverdag fra kl. 14.30. Der vil blive tale om 30-60 timer pr. måned efter nærmere aftale. Det er et job, der kræver fleksibilitet og lyst til at arbejde på skæve tider. Arbejdsopgaverne er meget alsidige så som forberedelse, tilberedning, opvask, rengøring, dagligt regnskab, administration, levering, kundebetjening, optælling m.m. Vi forventer at du er ansvarsfuld, fleksibel, arbejdsom, lærenem og klar på at yde den ekstra indsats for at levere det helt rigtige produkt. Hver gang. Erfaring fra restaurations- eller detailbranchen er en fordel, men ikke et krav. Send os hurtigst muligt en ansøgning på job-aalborg@australian.dk

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329829083Phoenix-f1366e5512018-06-10T00:00:00Køkkenassistent med ansvar, fritidsjob
 • Vi søger snarest muligt en køkkenmedhjælper til at indgå i vores dynamiske team af dygtige og engagerede medarbejdere.  Arbejdstiden vil typisk være hver anden weekend samt en fast hverdag fra kl. 14.30. Der vil blive tale om 30-60 timer pr. måned efter nærmere aftale. Det er et job, der kræver fleksibilitet og lyst til at arbejde på skæve tider. Arbejdsopgaverne er meget alsidige så som forberedelse, tilberedning, opvask, rengøring, dagligt regnskab, administration, levering, kundebetjening, optælling m.m. Vi forventer at du er ansvarsfuld, fleksibel, arbejdsom, lærenem og klar på at yde den ekstra indsats for at levere det helt rigtige produkt. Hver gang. Erfaring fra restaurations- eller detailbranchen er en fordel, men ikke et krav. Send os hurtigst muligt en ansøgning på job-aalborg@australian.dk

 

2018-08-06T00:51:03.103 Vi søger snarest muligt en køkkenmedhjælper til at indgå i vores dynamiske team af dygtige og engagerede medarbejdere. Arbejdstiden vil typisk være hver anden weekend samt en fast hverdag fra kl. 14.30. Der vil blive tale om 30-60 timer pr. måned efter nærmere aftale. Det er et job, der kræver fleksibilitet og lyst til at arbejde på skæve tider. Arbejdsopgaverne er meget alsidige så som forberedelse, tilberedning, opvask, rengøring, dagligt regnskab, administration, levering, kundebetjening, optælling m.m. Vi forventer at du er ansvarsfuld, fleksibel, arbejdsom, lærenem og klar på at yde den ekstra indsats for at levere det helt rigtige produkt. Hver gang. Erfaring fra restaurations- eller detailbranchen er en fordel, men ikke et krav. Send os hurtigst muligt en ansøgning på job-aalborg@australian.dk11Jobnetf1366e55100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-05T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3283158Australian Barbecue ApS11Østerbro 359000AalborgDKDanmark0
job-aalborg@australian.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent587448JobNet48379931000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f1366e55https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f1366e55https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f1366e55&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f1366e55&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgBrænder du for at blive Køkkenmedhjælper?12008001Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration355560345Anders Thodejob-aalborg@australian.dkDKDanmarkDKDanmark330001211KøkkenmedhjælperRobot Vi søger en serviceminded køkkenmedhjælper kok som kan arbejde selvstændigt og have flere bolde i luften på n gang. Dine arbejdsopgaver vil være: hjælp l køkkent m.m. Derudover er der også rengøring forbundet med jobbet. Erfaring fra er klart en fordel, Interesserede ansøgere er meget velkomne til at møde op på provence eller sende en ansøgning via mail.

Vi søger en serviceminded køkkenmedhjælper/ kok som kan arbejde selvstændigt og have flere bolde i luften på én gang.

Dine arbejdsopgaver vil være: hjælp l køkkent m.m.

Derudover er der også  rengøring forbundet med jobbet.

Erfaring fra er klart en fordel, 

Interesserede ansøgere er meget velkomne til at møde op på provence eller sende en ansøgning via mail.

Restaurant ProvenceAalborg2019-04-04T00:00:002019-05-30T00:00:00
330006159Kantineassistent til WeekendholdRobot Er du smilende, udadvendt og brænder for at give den bedste service. Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Aalborg Din daglige arbejdsplads Som kantine assistent i Eurest kantinen hos Siemens Windpower, bliver du del af et dynamisk team på 54 kollegaer, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for 1600 gæster. Dine arbejdsopgaver bliver: Hjælpe i køkkenet, pakning og klargøring. Pasning af satellit kantine, egenkontrol. Du deltager i APV arbejde og rengøring. Serviceminded, smilende og udadvendt Du har gerne erfaring fra kantine eller restaurant fra tidligere job. Vi forventer at du er smilende, glad og udadvendt. Du skal brænde for at give service i verdensklasse og sørge for at vores gæster får en unik oplevelse. Det er ikke et krav at du er faglært. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Det er et krav at du har kørekort kategori B Arbejdssted Eurest kantine hos Siemens Windpower A S Assensvej 11 9220 Aalborg Ø Arbejdstider Der arbejdes efter en fast to ugers rulleplan, aften vagt den ene uge og weekend vagter den anden uge, der er desuden mange fridage. Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi tilbyder Løn efter overenskomst plus pension, privat sundheds forsikring. Samt ordnede forhold. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Tore Sørensen tlf. 9633 4295. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 01. maj 2019. Findes den rigtige kandidat inden besættes stillingen og stillingsopslaget lukkes. Om Eurest Eurest er en del af verdens førende servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder. Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Er du smilende, udadvendt og brænder for at give den bedste service. Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Aalborg

Din daglige arbejdsplads
Som kantine assistent i Eurest kantinen hos Siemens Windpower, bliver du del af et dynamisk team på 54 kollegaer, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for 1600 gæster.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Hjælpe i køkkenet, pakning og klargøring.
 • Pasning af satellit kantine, egenkontrol.
 • Du deltager i APV arbejde og rengøring.

Serviceminded, smilende og udadvendt
Du har gerne erfaring fra kantine eller restaurant fra tidligere job. Vi forventer at du er smilende, glad og udadvendt. Du skal brænde for at give service i verdensklasse og sørge for at vores gæster får en unik oplevelse. Det er ikke et krav at du er faglært.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

 • Ærlighed, åbenhed og respekt
 • Passion for kvalitet
 • Succes ved teamwork
 • Ansvar
 • ”Vi kan” attitude

Det er et krav at du har kørekort kategori B

Arbejdssted
Eurest kantine hos Siemens Windpower A/S
Assensvej 11
9220 Aalborg Ø

Arbejdstider
Der arbejdes efter en fast to ugers rulleplan, aften vagt den ene uge og weekend vagter den anden uge, der er desuden mange fridage.

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi tilbyder

Løn efter overenskomst plus pension, privat sundheds forsikring. Samt ordnede forhold.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Tore Sørensen tlf. 9633 4295. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 01. maj 2019. Findes den rigtige kandidat inden besættes stillingen og stillingsopslaget lukkes.

Om Eurest
Eurest er en del af verdens førende servicevirksomhed - Compass Group PLC - som opererer i 50 lande, har over 500.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på kr. 156 milliarder.

Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

 

Eurest Kantine, Siemens AalborgAalborg Øst2019-04-12T00:00:002019-05-01T00:00:00
330010984Selskabsforretning søger allround køkken medarbejderRobot U3z Cafe, Aalborg vandrerhjem, søger allround køkken medarbejder til selskabsforretning og mad ud af huset. Der er arbejde med både koldt og varmt køkken og hjælp til praktiske ting, alt efter dine kvalifikationer og hvad du har lyst til at arbejde med. Du brænder for at lave mad. Erfaring med asiatisk køkken er en fordel. Du er udadvendt og serviceminded Du er i stand til at arbejde selvstændigt og du tager ansvar for dine opgaver. Du tager del i det fælles ansvar for køkkenet Du er en fleksibel og god kollega med godt humør Du har mod på at arbejde med både varmt og koldt ? Du har forståelse for at køkkenet skal tjene penge Du er indstillet på, at de fleste arbejdstimer ligger torsdag, fredag, lørdag og søndag. Du skal være god til samarbejde, da vi er en lille arbejdsplads med få faste medarbejdere. Det er ikke et krav at du er uddannet kok eller har anden uddannelse indenfor faget, men det er naturligvis en fordel for både dig og os. Ansættelse med minimum halv tid (80 timer per måned), men mulighed for flere timer efter kvalifikationer og vilje til at påtage sig forskellige opgaver i køkkenet. Løn efter overenskomst kvalifikationer. Pensionsordning. Start hurtigst muligt. Vi indkalder løbende ansøgere til samtaler og fjerner stillingsannoncen, når den rette person er fundet. Send din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har brug for at vide mere, er du velkommen til at kontakte vores direktør, Bo Blach, på mail bb@u3z.dk - du kan eventuelt bede om at blive ringet op. Ansøgning pr. mail til bb@u3z.dk Se mere om vores virksomhed på www.bbbb.dk

U3z Cafe, Aalborg vandrerhjem, søger allround køkken medarbejder til selskabsforretning og mad ud af huset. 

Der er arbejde med både koldt og varmt køkken og hjælp til praktiske ting, alt efter dine kvalifikationer og hvad du har lyst til at arbejde med. 

 

Du brænder for at lave mad. Erfaring med asiatisk køkken er en fordel. 

Du er udadvendt og serviceminded

Du er i stand til at arbejde selvstændigt og du tager ansvar for dine opgaver. Du tager del i det fælles ansvar for køkkenet

Du er en fleksibel og god kollega med godt humør

Du har mod på at arbejde med både varmt og koldt ? 

Du har forståelse for at køkkenet skal tjene penge

Du er indstillet på, at de fleste arbejdstimer ligger torsdag, fredag, lørdag og søndag. 

Du skal være god til samarbejde, da vi er en lille arbejdsplads med få faste medarbejdere.

Det er ikke et krav at du er uddannet kok eller har anden uddannelse indenfor faget, men det er naturligvis en fordel for både dig og os. 

Ansættelse med minimum halv tid (80 timer per måned), men mulighed for flere timer efter kvalifikationer og vilje til at påtage sig forskellige opgaver i køkkenet. Løn efter overenskomst / kvalifikationer. Pensionsordning. 

Start hurtigst muligt.

Vi indkalder løbende ansøgere til samtaler og fjerner stillingsannoncen, når den rette person er fundet. Send din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du har brug for at vide mere, er du velkommen til at kontakte vores direktør, Bo Blach, på mail bb@u3z.dk - du kan eventuelt bede om at blive ringet op.

Ansøgning pr. mail til bb@u3z.dk

Se mere om vores virksomhed på www.bbbb.dk

Aalborg Vandrehjem / Aalborg CampingAalborg2019-04-24T00:00:002019-06-19T00:00:00
330011584Køkken og kantine vikarerRobot Køkken og kantine personale Vore kunder har utrolig travlt derfor mangler vi vikarer i kortere og længere perioder Du kan genkende dig selv i meget af nedenstående: Kan holde humøret højt, også når der er travlt. Du er fleksibel, udadvendt og præsentabel. Du ved at køkkenfaget er det rette for dig. Du er id rig og kreativ. Du er fleksibel. Du har gerne flere års erfaring. Du brænder for køkkenuniversets mange muligheder. Du er yderst kvalitetsbevidst. Du er imødekommende og smilende. Du har et stort drive. Du har som disse kvalifikationer: Du har erfaring fra køkken kantinebranchen. Du er faglært kok, køkkenassistent med en del års erfaring, eller du er et naturtalent i et køkken med bred dokumenteret erfaring. Er selvstændig og kvalitetsbevidst, og har et godt praktisk håndelag Du er selvtransporterende. Praktiske forhold Lønnen følger overenskomsten. Arbejdstiden starter typisk mellem kl. 6 og kl. 8 og varer op til 8 timer. Du vil komme til samtale med en af vore personalekonsulenter inden du bliver sendt i arbejde. Vikariaterne kan variere fra n dag til flere uger eller måneder afhængig af vore kunders behov. Løn iflg. overenskomst, du vil få samme løn som de fastansatte. Interesseret? Send din ansøgning til os: scl@teamvikaren.dk eller ring 70224444 mandag til fredag mellem kl. 9-14 eller http: www.teamvikaren.dk omraade nordjylland

Køkken og kantine personale

Vore kunder har utrolig travlt derfor mangler vi vikarer i kortere og længere perioder

 Du kan genkende dig selv i meget af nedenstående:

 • Kan holde humøret højt, også når der er travlt.
 • Du er fleksibel, udadvendt og præsentabel.
 • Du ved at køkkenfaget er det rette for dig.
 • Du er idérig og kreativ.
 • Du er fleksibel.
 • Du har gerne flere års erfaring.
 • Du brænder for køkkenuniversets mange muligheder.
 • Du er yderst kvalitetsbevidst.
 • Du er imødekommende og smilende.
 • Du har et stort drive.

 

Du har som disse kvalifikationer:

 • Du har erfaring fra køkken/kantinebranchen.
 • Du er faglært kok, køkkenassistent med en del års erfaring, eller du er et naturtalent i et køkken med bred dokumenteret erfaring.
 • Er selvstændig og kvalitetsbevidst, og har et godt praktisk håndelag
 • Du er selvtransporterende.

Praktiske forhold

 • Lønnen følger overenskomsten.
 • Arbejdstiden starter typisk mellem kl. 6 og kl. 8 og varer op til 8 timer.
 • Du vil komme til samtale med en af vore personalekonsulenter inden du bliver sendt i arbejde.
 • Vikariaterne kan variere fra én dag til flere uger eller måneder afhængig af vore kunders behov.

Løn

iflg. overenskomst, du vil få samme løn som de fastansatte.

Interesseret?

Send din ansøgning til os: scl@teamvikaren.dk eller ring 70224444 mandag til fredag mellem kl. 9-14

eller http://www.teamvikaren.dk/omraade/nordjylland/

TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApSAalborg2019-04-25T00:00:002019-05-31T00:00:00
330003542Morgenfrue/dame søges til BramslevgaardRobot Bramslevgaard er en smuk gammel herregård placeret i skønne omgivelser ved Mariagerfjord. BramslevGaard har 28 komfortable værelser, heraf 8 superior værelser, 1 superior suite med egen altan, 6 ferielejligheder samt 1 suite med himmelseng. Vi søger en ny medarbejder, som kan stå for vores morgenmadsbuffet. Arbejdsopgaverne er blandt andet nedenstående Anretning af morgenbuffet Bord dækning og afrydning Opvask efter morgenmad Lidt rengøring af værelser Vi forventer af dig, at God fysik, da arbejdet er stående og gående God personlig hygiejne Skal kunne tale og forstå dansk Arbejdstiden er fra 6 - 14 i hverdagene, og hver anden weekend. Der er tale om en stilling på 30 - 37 timer ugentligt. Har ovenstående din interesse, så send din motiverede ansøgning, og vedhæft et vellignende billede til rekrutteringsteam@mariagerfjord.dk

Bramslevgaard er en smuk gammel herregård placeret i skønne omgivelser ved Mariagerfjord. BramslevGaard har 28 komfortable værelser, heraf 8 superior værelser, 1 superior suite med egen altan, 6 ferielejligheder samt 1 suite med himmelseng.

Vi søger en ny medarbejder, som kan stå for vores morgenmadsbuffet.

Arbejdsopgaverne er blandt andet nedenstående

 • Anretning af morgenbuffet
 • Bord dækning og afrydning
 • Opvask efter morgenmad
 • Lidt rengøring af værelser

Vi forventer af dig, at

 • God fysik, da arbejdet er stående og gående
 • God personlig hygiejne
 • Skal kunne tale og forstå dansk

Arbejdstiden er fra 6 - 14 i hverdagene, og hver anden weekend. Der er tale om en stilling på 30 - 37 timer ugentligt.

Har ovenstående din interesse, så send din motiverede ansøgning, og vedhæft et vellignende billede til rekrutteringsteam@mariagerfjord.dk

 

Hotel Bramslevgaard ApSHobro2019-04-09T00:00:002019-05-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedhjælper

Restaurant Provence

Aalborg
Vi søger en serviceminded køkkenmedhjælper kok som kan arbejde selvstændigt og have flere bolde i luften på n gang. Dine arbejdsopgaver vil være: hjælp l køkkent m.m. Derudover er der også rengøring forbundet med jobbet. Erfaring fra er klart en for...
Indrykket:4. april 2019
Udløbsdato:30. maj 2019

Kantineassistent til Weekendhold

Eurest Kantine, Siemens Aalborg

Aalborg Øst
Er du smilende, udadvendt og brænder for at give den bedste service. Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Aalborg Din daglige arbejdsplads Som kantine assistent i Eurest kantinen hos Siemens Windpower, bliver du del af et dynamisk...
Indrykket:12. april 2019
Udløbsdato:1. maj 2019

Selskabsforretning søger allround køkken medarbejder

Aalborg Vandrehjem / Aalborg Camping

Aalborg
U3z Cafe, Aalborg vandrerhjem, søger allround køkken medarbejder til selskabsforretning og mad ud af huset. Der er arbejde med både koldt og varmt køkken og hjælp til praktiske ting, alt efter dine kvalifikationer og hvad du har lyst til at arbejde ...
Indrykket:24. april 2019
Udløbsdato:19. juni 2019

Køkken og kantine vikarer

TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS

Aalborg
Køkken og kantine personale Vore kunder har utrolig travlt derfor mangler vi vikarer i kortere og længere perioder Du kan genkende dig selv i meget af nedenstående: Kan holde humøret højt, også når der er travlt. Du er fleksibel, udadvendt og præsen...
Indrykket:25. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Morgenfrue/dame søges til Bramslevgaard

Hotel Bramslevgaard ApS

Hobro
Bramslevgaard er en smuk gammel herregård placeret i skønne omgivelser ved Mariagerfjord. BramslevGaard har 28 komfortable værelser, heraf 8 superior værelser, 1 superior suite med egen altan, 6 ferielejligheder samt 1 suite med himmelseng. Vi søger...
Indrykket:9. april 2019
Udløbsdato:3. maj 2019