Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenassistent med et positivt livssyn og let til smil til Børnehuset Brøndvejen

Elsker du at stå i køkkenet og er det er helt naturligt for dig at afprøve nye retter med nye smage og teksturer? Er du nysgerrig, udadvendt og opsøgende når du finder inspiration til din mad, hvilket betyder, at din mad altid er velduftende og anrettet så den er indbydende og inspirerende? Så bliv en del af vores skønne Børnehus Brøndvejen.

Du smitter med madglæde
Du giver institutionens børn mad-mod, fordi du laver mad, der giver børnene mulighed for at få mange sanse-oplevelser ved måltiderne. Om du har erfaring fra køkken eller ej er ikke afgørende. Det vigtige er, at du er klar til et arbejde, hvor der er brug for dig og hvor din indsats i hverdagen gør en forskel for vores samlede opgaveløsning.

Dine daglige opgaver i køkkenet består i at tilberede formiddagsmåltid, frokost og eftermiddagsmåltid til institutionens 36 vuggestuebørn. Derudover forventes det at du opretholder den gode rengøring, hygiejne og oprydning i vores velindrettede og hyggelige køkken, hvor der altid er mulighed for at synge med på en god sang i radioen.

Du møder børn med glæde og omsorg
Som køkkenassistent i vores vuggestue vil du møde en mangfoldighed af børn, som alle har ret til et godt børneliv og det forventes derfor at du møder alle vores nysgerrige og spørgelystne børn med glæde, omsorg og nysgerrighed. 

Godt arbejdsmiljø – smil og gode kollegaer
I vores børnehus har vi et godt kollegialt sammenhold, hvor vi værdsætter den gode stemning og tone imellem hinanden og det forventes derfor, at du medvirker til at opretholde det gode arbejdsmiljø. Det betyder f.eks. at du kan skabe overblik, bevare roen i pressede situationer samt prioritere og justere i opgaver. Derudover er du konstruktiv og respektfuld i samarbejdet med både det pædagogiske personale, institutionens kostfaglige eneansvarlige og i klyngens køkkennetværk.

Vi ønsker os, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Er positiv og konstruktiv i samarbejdet med kollegaer
  • Er serviceminded og træder til der hvor behovet opstår
  • Kan kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale – du er let at forstå
  • Er engageret og motiveret for dit arbejde i køkkenet.
  • Er fleksibel og kreativ
  • Har fokus på hygiejne, oprydning og rengøring i køkkenet og generelt
  • Altid tager udgangspunkt i, hvad der er bedst for institutionens børn

Om os
Du får 19 søde og dygtige kolleger fordelt i henholdsvis børnehavehuset og vuggestuehuset. De to huse ligger tæt på hinanden, men på hver deres matrikel. Alle sætter vi en ære i at yde høj pædagogisk kvalitet. Vi lykkes når børn, forældre og kollegaer oplever, at vi sammen skaber trygge rammer for trivsel, udvikling og læring med udgangspunkt i den gensidige ligeværdige relation. Det betyder, at vi har en positiv omgangstone, at vi samarbejder, byder ind og finder løsninger sammen.

Du bliver en del af et lille køkken-team, der består af institutionens kostfaglige eneansvarlige og dig. Det er den kostfaglige eneansvarlige, som har til opgave at udarbejde menuplaner og sørge for varebestilling til begge køkkener. Når behovet er til stede, så koordinerer vi køkkenmøder med medarbejdere fra hhv. vuggestue og børnehave. Her har vi blandt andet drøftet hvad der fungerer godt, og hvad der er behov for at justere i hverdagen.

Yderligere informationer
Stillingen er på 20 timer ugentligt. Start pr. 1. marts 2021, men gerne før hvis muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgning, CV og evt. relevante uddannelsesbeviser skal fremsendes elektronisk.

Ansøgningsfristen er torsdag d. 14. januar 2021
Vi holder samtaler onsdag d. 20. januar 2021

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte klyngeleder Carina Pagsberg Rutell på 4335 3080.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.