Køkken/bad-montør søges!

Har du aktuel erfaring med montage af køkkener og badeværelser og kunne du tænke dig en arbejdsplads hvor din hverdag vil være fyldt med spændende udfordringer og masser af diversitet? Så er dette job lige noget for dig!

Arbejdet vil foregå hos private og i boligforeninger. Varigt arbejde kan påregnes.  

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945080Phoenix-60a991ee12019-01-21T00:00:00Køkken/bad-montør søges!

Har du aktuel erfaring med montage af køkkener og badeværelser og kunne du tænke dig en arbejdsplads hvor din hverdag vil være fyldt med spændende udfordringer og masser af diversitet? Så er dette job lige noget for dig!

Arbejdet vil foregå hos private og i boligforeninger. Varigt arbejde kan påregnes.  

 

Har du aktuel erfaring med montage af køkkener og badeværelser og kunne du tænke dig en arbejdsplads hvor din hverdag vil være fyldt med spændende udfordringer og masser af diversitet? Så er dette job lige noget for dig! Arbejdet vil foregå hos private og i boligforeninger. Varigt arbejde kan påregnes.11Jobnet60a991ee100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-16T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3439542ERLING CHRISTENSEN MØBLER A/S11Hørmestedvej 3429870SindalDKDanmark0
hr@ecmh.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent696800JobNet493319749331971000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=60a991eehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=60a991eehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=60a991ee&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=60a991ee&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/3.jpgEr Industri noget for dig? Søg jobbet som Montør i dag.12008001Dansk3Læse/ tale712906Montør28Industri360258827Erling Christensenhr@ecmh.dkDKDanmarkDKDanmark329962198Montør til installation af robotplæneklippereRobot Montør til installation af robotplæneklippere Til vores have-park værksted i Aalborg søger vi en dygtig og engageret montør til installation samt reparation af robotplæneklippere Du kommer til at arbejde både på vores værksted i Aalborg, men også som selvkørende montør med ansvar for installation og programering af robotplæneklippere ude hos vores kunder. Du kommer til at arbejde med den nyeste teknologi indenfor have-park branchen. Har du flair for mekanik og elektronik? Er du initiativrig og ikke bange for at tage ansvar? Kan du tænke selv og har du gode samarbejdsevner? Har du interesse for vores produktområde og en positiv indstilling til nye udfordringer? Så er du måske en af vores nye montør. Personlige kompetencer: Du har en teknisk baggrund med air for brug af PC. Du har erfaring med eller beslægtet med branchen. Du kan arbejde selvstændigt og løsningsorienteret. Du er serviceminded. Du er engageret og pligtopfyldende. Du har et godt humør, også i pressede situationer. Vi tilbyder: En spændende arbejde med gode udviklingsmuligheder. Et inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er høj faglighed. En uhøjtidelig organisation, hvor vi i høj grad arbejder med frihed under ansvar. En virksomhed, der vil være bedst i branchen. Et job med masser af udfordring. Tiltrædelse: omgående. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vedlæg gerne en kort oversigt over dine tidligere jobs. Ansøgningen sendes til Almas Park og Fritid A S, Gugvej 138, 9210 Aalborg SØ eller på mail til: hjo@parkogfritid.dk Har du lyst til at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører : Henrik Østergaard på telefon 45 96 52 03 12 Vi vurdere og behandler indkomne ansøgninger løbende. Samtaler gennemføres løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Montør til installation af robotplæneklippere

Til vores have-park værksted i Aalborg søger vi en dygtig og engageret montør til installation samt reparation af robotplæneklippere

Du kommer til at arbejde både på vores værksted i Aalborg, men også som selvkørende montør med ansvar for installation og programering af robotplæneklippere ude hos vores kunder.

Du kommer til at arbejde med den nyeste teknologi indenfor have-park branchen. Har du flair for mekanik og elektronik? Er du initiativrig og ikke bange for at tage ansvar? Kan du tænke selv og har du gode samarbejdsevner? Har du interesse for vores produktområde og en positiv indstilling til nye udfordringer?

Så er du måske en af vores nye montør.

Personlige kompetencer:

 • Du har en teknisk baggrund med air for brug af PC.
 • Du har erfaring med eller beslægtet med branchen.
 • Du kan arbejde selvstændigt og løsningsorienteret.
 • Du er serviceminded.
 • Du er engageret og pligtopfyldende.
 • Du har et godt humør, også i pressede situationer.

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejde med gode udviklingsmuligheder.
 • Et inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er høj faglighed.
 • En uhøjtidelig organisation, hvor vi i høj grad arbejder
 • med frihed under ansvar.
 • En virksomhed, der vil være bedst i branchen.
 • Et job med masser af udfordring.

Tiltrædelse: omgående.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Vedlæg gerne en kort oversigt over dine tidligere jobs.

Ansøgningen sendes til Almas Park og Fritid A/S,

Gugvej 138, 9210 Aalborg SØ eller på mail til: hjo@parkogfritid.dk

Har du lyst til at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører : Henrik Østergaard på telefon +45 96 52 03 12

Vi vurdere og behandler indkomne ansøgninger løbende. Samtaler gennemføres løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

ALMAS PARK & FRITID A/SAalborg SØ2019-02-18T00:00:002019-03-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Montør til installation af robotplæneklippere

ALMAS PARK & FRITID A/S

Aalborg SØ
Montør til installation af robotplæneklippere Til vores have-park værksted i Aalborg søger vi en dygtig og engageret montør til installation samt reparation af robotplæneklippere Du kommer til at arbejde både på vores værksted i Aalborg, men også so...
Indrykket:18. februar 2019
Udløbsdato:24. marts 2019