Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

køkkenchef

Kræz søger køkkenchef og faglært/tillært kok.

 

 

Vores køkkenchef flytter til sydlige himmelstrøg. Derfor søger vi en ny chef, der kan bevare overblikket, samarbejde og motivere dygtige kollegaer. Du har indsigt i moderne ledelse og god forståelse for økonomi i driften.

 

Vi søger også en kok eller en køkkenmedhjælper med høje kvalifikationer, der kan indgå i vores team på Kræz, men også fungere som selskabskok i “Privaten” på første sal.

 

Fælles for begge stillinger er, at du synes, det er sjovt, når det går stærkt, at du kan bevare overblikket og stadig have overskud til at grine og have det sjovt. Kvalitet og faglig stolthed ligger dig nært, og du sætter en ære i at udvikle og levere det bedste. 

Vi giver en god løn. Begge stillinger er med start fra 1. maj eller efter aftale

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329788602Phoenix-090ea19412018-04-06T13:01:24.697køkkenchef

Kræz søger køkkenchef og faglært/tillært kok.

 

 

Vores køkkenchef flytter til sydlige himmelstrøg. Derfor søger vi en ny chef, der kan bevare overblikket, samarbejde og motivere dygtige kollegaer. Du har indsigt i moderne ledelse og god forståelse for økonomi i driften.

 

Vi søger også en kok eller en køkkenmedhjælper med høje kvalifikationer, der kan indgå i vores team på Kræz, men også fungere som selskabskok i “Privaten” på første sal.

 

Fælles for begge stillinger er, at du synes, det er sjovt, når det går stærkt, at du kan bevare overblikket og stadig have overskud til at grine og have det sjovt. Kvalitet og faglig stolthed ligger dig nært, og du sætter en ære i at udvikle og levere det bedste. 

Vi giver en god løn. Begge stillinger er med start fra 1. maj eller efter aftale

 

2018-04-24T00:50:59.087 Kræz søger køkkenchef og faglært tillært kok. Vores køkkenchef flytter til sydlige himmelstrøg. Derfor søger vi en ny chef, der kan bevare overblikket, samarbejde og motivere dygtige kollegaer. Du har indsigt i moderne ledelse og god forståelse for økonomi i driften. Vi søger også en kok eller en køkkenmedhjælper med høje kvalifikationer, der kan indgå i vores team på Kræz, men også fungere som selskabskok i Privaten på første sal. Fælles for begge stillinger er, at du synes, det er sjovt, når det går stærkt, at du kan bevare overblikket og stadig have overskud til at grine og have det sjovt. Kvalitet og faglig stolthed ligger dig nært, og du sætter en ære i at udvikle og levere det bedste. Vi giver en god løn. Begge stillinger er med start fra 1. maj eller efter aftale11Jobnet090ea194100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-23T00:00:0000110EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3207453Cafe Kræz11Gråbrødre Plads 6, st.5000Odense CDKDanmark155.3963897010.38601680
fb-manager@privaten.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent550505JobNet48052721000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=090ea194https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=090ea194https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=090ea194&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=090ea194&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos Cafe Kræz får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12007991Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration354196386andrew Scrasefb-manager@privaten.dkDKDanmarkDKDanmark329959717Køkkenchef søges til Hvedholm SlotRobot Hvedholm Slot søger moden køkkenchef med tiltrædelse den 1. marts men vi venter gerne på den rette. Vi søger en Køkkenchef der kan arbejde selvstændigt og kan lide faste rammer, i et køkken med lille team der er arrangeret og brænder for, at give vores gæster en god madoplevelse ud fra devisen alle skal kunne opleve en skøn oplevelse uden det koster en formue. Som køkkenchef på Hvedholm Slot bliver du en del, af en gruppe medarbejder der i fælleskab dagligt arbejder for, at gæsterne i de historiske rammer føler sig velkomne og mødes af hjemlig atmosfære, derfor skal vores nye køkkenchef heller ikke gå af vejen for selv, at gå i restauranten og møde vores gæster. På Hvedholm Slot tilbyder vi slotsophold med fastsat 5. retters menu, selskaber der spænder alt fra begravelser til bryllupper, konferencer, jul og nytår osv. Derfor skal vores nye køkkenchef været indstillet på, at arbejde på skiftende tider og helligdage. For den rette person kan vi tilbyde en god arbejdsplads med en venlig og rar atmosfærer samt mulighed for selv, at sætte sin signatur på køkkenet inden for de rammer som er på danske slotshoteller som tæller 6 slotte spredt ud over Danmark. Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk

Hvedholm Slot søger moden køkkenchef med tiltrædelse den 1. marts men vi venter gerne på den rette.

 

Vi søger en Køkkenchef der kan arbejde selvstændigt og kan lide faste rammer, i et køkken med lille team der er arrangeret og brænder for, at give vores gæster en god madoplevelse ud fra devisen alle skal kunne opleve en skøn oplevelse uden det koster en formue.

Som køkkenchef på Hvedholm Slot bliver du en del, af en gruppe medarbejder der i fælleskab dagligt arbejder for, at gæsterne i de historiske rammer føler sig velkomne og mødes af hjemlig atmosfære, derfor skal vores nye køkkenchef heller ikke gå af vejen for selv, at gå i restauranten og møde vores gæster. 

 

På Hvedholm Slot tilbyder vi slotsophold med fastsat 5. retters menu, selskaber der spænder alt fra begravelser til bryllupper, konferencer, jul og nytår osv. Derfor skal vores nye køkkenchef været indstillet på, at arbejde på skiftende tider og helligdage. 

 

For den rette person kan vi tilbyde en god arbejdsplads med en venlig og rar atmosfærer samt mulighed for selv, at sætte sin signatur på køkkenet inden for de rammer som er på danske slotshoteller som tæller 6 slotte spredt ud over Danmark.

 

 

 

Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk

 

HVEFaaborg2019-02-12T00:00:002019-04-09T00:00:00
329957368Køkkenchef som vægter kvalitet og struktur højt.Robot Kan du lede ? Vi søger en køkkenchef som vægter kvalitet, struktur og orden højt, samtidig skal du ikke blot være kok, du skal også være madkunstner, være fuld af kreativitet og gå på mod. Udover det skal du være psykisk robust, mødestabil, og villig til at tage ekstra fat. Hvem er vi : Vi er en restaurant i vækst, vi starter vores 3. sæson, med de bedste anmeldelser vi overhovedet kunne tænke os. Vi laver sæsonbestemte gourmetmenuer med lokale råvarer. Vores motto er, teamwork, gensidig forpligtigelse og et nærværende arbejdsmiljø, som gør at vi kan fascinere gæsten i et stjerne øjeblik. Løn og ansættelsesvilkår, forhandles efter kvalifikationer. Ansøgning og CV. sendes til: kontakt@restaurantanomia.dk Ved interesse og spørgsmål til stillingen kan Michel Hovmand kontaktes på tlf. 40 166 166 Ansættelse og opstart ASAP eller når du er fri af tidligere kontrakter. Vi ser frem til at hører fra den rette. Mvh. Restaurant Anomia Langegade 2G Kerteminde Fyn

Kan du lede ? 

Vi søger en køkkenchef som vægter kvalitet, struktur og orden højt, samtidig skal du ikke blot være kok, du skal også være madkunstner, være fuld af kreativitet og gå på mod. 

Udover det skal du være psykisk robust, mødestabil, og villig til at tage ekstra fat.  

Hvem er vi : Vi er en restaurant i vækst, vi starter vores 3. sæson, med de bedste anmeldelser vi overhovedet kunne tænke os. 

Vi laver sæsonbestemte gourmetmenuer med lokale råvarer. 

Vores motto er, teamwork, gensidig forpligtigelse og et nærværende arbejdsmiljø, som  gør at vi kan fascinere gæsten i et stjerne øjeblik. 

Løn og ansættelsesvilkår, forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning og CV. sendes til: kontakt@restaurantanomia.dk 

Ved interesse og spørgsmål til stillingen kan Michel Hovmand kontaktes på tlf. 40 166 166 

Ansættelse og opstart ASAP eller når du er fri af tidligere kontrakter. 

Vi ser frem til at hører fra den rette. 

Mvh. 

Restaurant Anomia

Langegade 2G

Kerteminde

Fyn

Restaurant Anomia ApSKerteminde2019-02-08T00:00:002019-04-05T00:00:00
329954310Velbekomme søger en smørrebrødsjomfruRobot Elsker du at lave mad i et kreativt køkken og ønsker du at være med til at sætte dit præg på maden, så er det måske dig vi søger. Vi har rygende travlt og vi har derfor brug for ekstra hænder i form af en kreativ og fleksible kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som har mod på at smøre sandwich, lave tapas, salater og meget andet. Arbejdstiden vil ligge i morgen dagstimerne, samt enkelte weekendvagter efter behov. Stillingen ligger timemæssigt på - 30 timer ugentligt, med mulighed for at komme op på fuld tid, med tiden. Vores ønsker til dig: Du er uddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru (andet køkkenerfaring). Du har erfaring indenfor branchen. Du er selvstændig og kreativ. Har et godt humør og stor energi. Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar. Du er struktureret og perfektionistisk. Du er forandringsvillig og fleksibel. Du har kendskab til både det danske køkken, smørrebrød, hjemmebag og elsker at arbejde med friske råvare. Du har kørekort til bil (et plus hvis du har egen bil, men ikke et krav J). Det vi kan tilbyde dig er: En arbejdsplads, hvor der er plads til at komme med nye og kreative input. En alsidig helårsstilling i spændende rammer, hvor der bliver lagt stor vægt på kvalitet, friske råvarer og hjemmelavet mad. En arbejdsplads som er i konstant udvikling og forandring Derudover kan vi tilbyde dig en arbejdsplads, hvor du vil have mulighed for at få medindflydelse i dagligdagen, samt give dig ansvaret for at arbejde selvstændigt og struktureret. Synes du ovenstående lyder som noget for dig, modtager vi meget gerne din ansøgning via mail til kontakt@velbekomme.nu Vi glæder os til at høre fra dig Vh. Velbekomme

Elsker du at lave mad i et kreativt køkken og ønsker du at være med til at sætte dit præg på maden, så er det måske dig vi søger.

 

Vi har rygende travlt og vi har derfor brug for ekstra hænder i form af en kreativ og fleksible kok, cater eller smørrebrødsjomfru, som har mod på at smøre sandwich, lave tapas, salater og meget andet.

 

Arbejdstiden vil ligge i morgen/dagstimerne, samt enkelte weekendvagter efter behov.

Stillingen ligger timemæssigt på +/- 30 timer ugentligt, med mulighed for at komme op på fuld tid, med tiden.

 

Vores ønsker til dig:

Du er uddannet kok, cater eller smørrebrødsjomfru (andet køkkenerfaring).

Du har erfaring indenfor branchen.

Du er selvstændig og kreativ.

Har et godt humør og stor energi.

Du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar.

Du er struktureret og perfektionistisk.

Du er forandringsvillig og fleksibel.

Du har kendskab til både det danske køkken, smørrebrød, hjemmebag og elsker at arbejde med friske råvare.

Du har kørekort til bil (et plus hvis du har egen bil, men ikke et krav J).

 

Det vi kan tilbyde dig er:

En arbejdsplads, hvor der er plads til at komme med nye og kreative input.

En alsidig helårsstilling i spændende rammer, hvor der bliver lagt stor vægt på kvalitet, friske råvarer og hjemmelavet mad.

En arbejdsplads som er i konstant udvikling og forandring

Derudover kan vi tilbyde dig en arbejdsplads, hvor du vil have mulighed for at få medindflydelse i dagligdagen, samt give dig ansvaret for at arbejde selvstændigt og struktureret.

 

Synes du ovenstående lyder som noget for dig, modtager vi meget gerne din ansøgning via mail til kontakt@velbekomme.nu

 

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Vh. Velbekomme

 

CM Catering ApsOdense SV2019-02-05T00:00:002019-02-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenchef søges til Hvedholm Slot

HVE

Faaborg
Hvedholm Slot søger moden køkkenchef med tiltrædelse den 1. marts men vi venter gerne på den rette. Vi søger en Køkkenchef der kan arbejde selvstændigt og kan lide faste rammer, i et køkken med lille team der er arrangeret og brænder for, at give vo...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:9. april 2019

Køkkenchef som vægter kvalitet og struktur højt.

Restaurant Anomia ApS

Kerteminde
Kan du lede ? Vi søger en køkkenchef som vægter kvalitet, struktur og orden højt, samtidig skal du ikke blot være kok, du skal også være madkunstner, være fuld af kreativitet og gå på mod. Udover det skal du være psykisk robust, mødestabil, og villi...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:5. april 2019

Velbekomme søger en smørrebrødsjomfru

CM Catering Aps

Odense SV
Elsker du at lave mad i et kreativt køkken og ønsker du at være med til at sætte dit præg på maden, så er det måske dig vi søger. Vi har rygende travlt og vi har derfor brug for ekstra hænder i form af en kreativ og fleksible kok, cater eller smørre...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019