Køkkenchef

Eydes Eatery i hjertet af Odense søger ny køkkenchef.

Vores nuværende køkkenchef skal fremadrettet varetage andre funktioner i restauranten, og derfor søger vi ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef vil fortsætte i køkkenet 3-4 måneder efter den nye køkkenchefs start for at sikre en god stabil overgang således, at den nye køkkenchef er godt klædt på til opgaven.

Vores køkken er åbent man-fre 09.00-22.00 og lør-søn 08.30-22.00 hele året pånær 24/12, og vores forretning består af brunchbuffet, a la carte frokost, a la carte aften, selskaber, fester og julefrokoster, så det er et meget alsidigt køkken der skal drives.

Vi går meget op i at have en god tone - vi tror på at det er mennesket og lysten der gør forskellen, så du skal være dygtig til at lære fra dig og være en super god motivator. Vi forventer du er en dygtig leder, som går forrest og viser vejen på gulvet.

Vi er et af Fyens mest besøgte spisesteder og har mere en 10.000 spisegæster hver måned, så det stiller naturligvis store krav til orden, systemer og struktur. Vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch. Vores forventning er at du kommer fra en lignende stilling hvor du er vant til ansvar og fart over feltet :)

Vi søger en medarbejder der brænder 100% for at være den bedste, og som forstår værdien i et stærkt teamwork. 

Det er nødvendigt at du er udlært kok.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet og en masse meget passionerede medarbejdere, hvoraf mange har været hos os i mange år. Et lederteam bestående af Indehaver, bestyrer, køkkenchef, restaurantchef og gæsteansvarlig, hvor der ugentligt spares omkring udviklingen og den daglige drift af restauranten.

Kan du identificere dig med ovenstående så send en ansøgning til vores bestyrer på thomas@eydes.dk

Vi glæder os til at høre fra og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330048674Phoenix-be5f5ee312019-06-24T00:00:00Køkkenchef

Eydes Eatery i hjertet af Odense søger ny køkkenchef.

Vores nuværende køkkenchef skal fremadrettet varetage andre funktioner i restauranten, og derfor søger vi ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef vil fortsætte i køkkenet 3-4 måneder efter den nye køkkenchefs start for at sikre en god stabil overgang således, at den nye køkkenchef er godt klædt på til opgaven.

Vores køkken er åbent man-fre 09.00-22.00 og lør-søn 08.30-22.00 hele året pånær 24/12, og vores forretning består af brunchbuffet, a la carte frokost, a la carte aften, selskaber, fester og julefrokoster, så det er et meget alsidigt køkken der skal drives.

Vi går meget op i at have en god tone - vi tror på at det er mennesket og lysten der gør forskellen, så du skal være dygtig til at lære fra dig og være en super god motivator. Vi forventer du er en dygtig leder, som går forrest og viser vejen på gulvet.

Vi er et af Fyens mest besøgte spisesteder og har mere en 10.000 spisegæster hver måned, så det stiller naturligvis store krav til orden, systemer og struktur. Vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch. Vores forventning er at du kommer fra en lignende stilling hvor du er vant til ansvar og fart over feltet :)

Vi søger en medarbejder der brænder 100% for at være den bedste, og som forstår værdien i et stærkt teamwork. 

Det er nødvendigt at du er udlært kok.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet og en masse meget passionerede medarbejdere, hvoraf mange har været hos os i mange år. Et lederteam bestående af Indehaver, bestyrer, køkkenchef, restaurantchef og gæsteansvarlig, hvor der ugentligt spares omkring udviklingen og den daglige drift af restauranten.

Kan du identificere dig med ovenstående så send en ansøgning til vores bestyrer på thomas@eydes.dk

Vi glæder os til at høre fra og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team. 

Eydes Eatery i hjertet af Odense søger ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef skal fremadrettet varetage andre funktioner i restauranten, og derfor søger vi ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef vil fortsætte i køkkenet 3-4 måneder efter den nye køkkenchefs start for at sikre en god stabil overgang således, at den nye køkkenchef er godt klædt på til opgaven. Vores køkken er åbent man-fre 09.00-22.00 og lør-søn 08.30-22.00 hele året pånær 24 12, og vores forretning består af brunchbuffet, a la carte frokost, a la carte aften, selskaber, fester og julefrokoster, så det er et meget alsidigt køkken der skal drives. Vi går meget op i at have en god tone - vi tror på at det er mennesket og lysten der gør forskellen, så du skal være dygtig til at lære fra dig og være en super god motivator. Vi forventer du er en dygtig leder, som går forrest og viser vejen på gulvet. Vi er et af Fyens mest besøgte spisesteder og har mere en 10.000 spisegæster hver måned, så det stiller naturligvis store krav til orden, systemer og struktur. Vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch. Vores forventning er at du kommer fra en lignende stilling hvor du er vant til ansvar og fart over feltet :) Vi søger en medarbejder der brænder 100 for at være den bedste, og som forstår værdien i et stærkt teamwork. Det er nødvendigt at du er udlært kok. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet og en masse meget passionerede medarbejdere, hvoraf mange har været hos os i mange år. Et lederteam bestående af Indehaver, bestyrer, køkkenchef, restaurantchef og gæsteansvarlig, hvor der ugentligt spares omkring udviklingen og den daglige drift af restauranten. Kan du identificere dig med ovenstående så send en ansøgning til vores bestyrer på thomas@eydes.dk Vi glæder os til at høre fra og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team.11jobnetbe5f5ee3100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-19T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3552017EYDES ApS11Kongensgade 315000Odense CDKDanmark0
thomas@eydes.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent783057JobNet5009254500925410024-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=be5f5ee3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=be5f5ee3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=be5f5ee3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=be5f5ee3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgBrænder du for at blive Køkkenchef?12008001Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration362123081thomas@eydes.dkthomas@eydes.dkDKDanmarkDKDanmark330049469Køkkenchef søgesBasic Eydes Eatery i hjertet af Odense søger ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef skal fremadrettet varetage andre funktioner i restauranten, og derfor søger vi ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef vil fortsætte i køkkenet 3-4 måneder efter den nye køkkenchefs start for at sikre en god stabil overgang således, at den nye køkkenchef er godt klædt på til opgaven. Vores køkken er åbent man-fre 09.00-22.00 og lør-søn 08.30-22.00 hele året pånær 24 12, og vores forretning består af brunchbuffet, a la carte frokost, a la carte aften, selskaber, fester og julefrokoster, så det er et meget alsidigt køkken der skal drives. Vi går meget op i at have en god tone - vi tror på at det er mennesket og lysten der gør forskellen, så du skal være dygtig til at lære fra dig og være en super god motivator. Vi forventer du er en dygtig leder, som går forrest og viser vejen på gulvet. Vi er et af Fyens mest besøgte spisesteder og har mere en 10.000 spisegæster hver måned, så det stiller naturligvis store krav til orden, systemer og struktur. Vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch. Vores forventning er at du kommer fra en lignende stilling hvor du er vant til ansvar og fart over feltet :) Vi søger en medarbejder der brænder 100 for at være den bedste, og som forstår værdien i et stærkt teamwork. Det er nødvendigt at du er udlært kok. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet og en masse meget passionerede medarbejdere, hvoraf mange har været hos os i mange år. Et lederteam bestående af Indehaver, bestyrer, køkkenchef, restaurantchef og gæsteansvarlig, hvor der ugentligt spares omkring udviklingen og den daglige drift af restauranten. Ansøgning:Kan du identificere dig med ovenstående så send en ansøgning til vores bestyrer ved at klikke på knappen Send ansøgning . Vi glæder os til at høre fra og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team. Se mere på vores ansøgersite: https: eydes.brandero.com
Eydes Eatery i hjertet af Odense søger ny køkkenchef.

Vores nuværende køkkenchef skal fremadrettet varetage andre funktioner i restauranten, og derfor søger vi ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef vil fortsætte i køkkenet 3-4 måneder efter den nye køkkenchefs start for at sikre en god stabil overgang således, at den nye køkkenchef er godt klædt på til opgaven.

Vores køkken er åbent man-fre 09.00-22.00 og lør-søn 08.30-22.00 hele året pånær 24/12, og vores forretning består af brunchbuffet, a la carte frokost, a la carte aften, selskaber, fester og julefrokoster, så det er et meget alsidigt køkken der skal drives.

Vi går meget op i at have en god tone - vi tror på at det er mennesket og lysten der gør forskellen, så du skal være dygtig til at lære fra dig og være en super god motivator. Vi forventer du er en dygtig leder, som går forrest og viser vejen på gulvet.

Vi er et af Fyens mest besøgte spisesteder og har mere en 10.000 spisegæster hver måned, så det stiller naturligvis store krav til orden, systemer og struktur. Vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch. Vores forventning er at du kommer fra en lignende stilling hvor du er vant til ansvar og fart over feltet :)

Vi søger en medarbejder der brænder 100% for at være den bedste, og som forstår værdien i et stærkt teamwork.

Det er nødvendigt at du er udlært kok.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet og en masse meget passionerede medarbejdere, hvoraf mange har været hos os i mange år. Et lederteam bestående af Indehaver, bestyrer, køkkenchef, restaurantchef og gæsteansvarlig, hvor der ugentligt spares omkring udviklingen og den daglige drift af restauranten.

Ansøgning:
Kan du identificere dig med ovenstående så send en ansøgning til vores bestyrer ved at klikke på knappen "Send ansøgning".

Vi glæder os til at høre fra og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team.



Se mere på vores ansøgersite: https://eydes.brandero.com

ORS/Small/949cbc14_logo.pngEYDES ApSOdense C2019-06-26T15:01:53.5332019-07-30T00:00:00
330057176Køkkenchef - OdenseRobot Restaurant The Grill søger køkkenchef i Odense Vi søger allerede nu en ny køkkenchef, der er klar til at lede køkkenet i The Grill i Odense efter sommeren. Vores restaurant i Odense er det center der bespiser flest gæster på kædeplan. Vi søger derfor en dygtig kok og leder, som er klar på at gå forrest på de travle dage og vil have sig et mål om at have det bedste køkken. I Bowl n Fun The Grill arbejder vi målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenchef hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for de øvrige medarbejdere. Som køkkenchef i Odense vil du samtidig også blive inddraget i udvikling og test af hele kædens madkoncepter i samarbejde med F B-afdelingen. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne. Hvad tilbyder vi dig? Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 12.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere. 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Det månedlige timetal skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend. Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt. Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v. Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem. Løn efter kvalifikationer bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats. Et stort udvalg af personalegoder. Dine arbejdsopgaver vil være: Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet Du tager ejerskab og går forrest Du implementerer nye tiltag og id er Du sikrer høj kvalitet Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc. Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene vil komme i betragtning til stillingen. Ansættelsesstart: 1. september Vi glæder os til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Restaurant The Grill søger køkkenchef i Odense

Vi søger allerede nu en ny køkkenchef, der er klar til at lede køkkenet i The Grill i Odense efter sommeren. Vores restaurant i Odense er det center der bespiser flest gæster på kædeplan. Vi søger derfor en dygtig kok og leder, som er klar på at gå forrest på de travle dage og vil have sig et mål om at have det bedste køkken.

I Bowl’n’Fun & The Grill arbejder vi målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenchef hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for de øvrige medarbejdere.

Som køkkenchef i Odense vil du samtidig også blive inddraget i udvikling og test af hele kædens madkoncepter i samarbejde med F&B-afdelingen.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 12.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere.
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Det månedlige timetal skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend.
  • Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt.
  • Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v.
  • Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem.
  • Løn efter kvalifikationer & bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats.
  • Et stort udvalg af personalegoder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet
  • Du tager ejerskab og går forrest
  • Du implementerer nye tiltag og idéer
  • Du sikrer høj kvalitet
  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø
  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.
  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer…

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater.
Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene vil komme i betragtning til stillingen.

Ansættelsesstart: 1. september

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl´n´Fun OdenseOdense C2019-07-09T00:00:002019-07-28T00:00:00
330046180Vi søger en Event kok til vores event afdeling - er det dig?Robot JOBANNONCE Vi søger en kok til vores Event afdeling Kai Thor Event Food. Kai Thor Company Food er sund og inspirerende mad, der gør en forskel på jobbet. Vores køkken flytter grænser og forsøger konstant at skabe madoplevelser på ny og original vis. Kai Thor A S beskæftiger i dag ca. 50 fultidsansatte medarbejdere fordelt på køkken, lager logistik og administration. Kai Thor A S har i mere end 40 år leveret oplevelser til det danske erhvervsliv. Er du vores nye Event Kok og trives du i en alsidig og afvekslede hverdag med sparring og fart? Har du lyst til at jonglere med mange forskellige bolde? Har du lyst til at arbejde i et ærligt køkken, hvor kundens ønsker og behov altid er i fokus. Kan du udfordre os og vores kunder med kreativitet og nye indgangsvinkler gastronomisk så er du måske den rette til jobbet, hvor få dage ligner hinanden. Jobbet kræver, at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra drift af storkøkken, catering, events eller lign. Løn forhold: Fastansættelse på fuldtid, opstart efter aftale. Attraktivt arbejdsmiljø. Gode kollegiale relationer. Løn og vilkår der matcher dine kvalifikationer resultater. Kørekort er et must. Reference til køkkenchefen for Kai Thor Event Food. Kai Thor A S har køkken, lager og administration på Rolundvej 1, Odense S. Opgaver: Udvikling af unikke menu- og sortimentsoplevelser Produktion Afvikling af events (service) Planlægning Kalkulationer Indkøb Vores forventninger til dig - personligt og fagligt: Du har en klar holdning, er kreativ, har overblik og kærlighed til håndværket Tanke på madspild Arbejder effektivt og struktureret og har respekt for intern tid Du er selvstændig, motiverende, fleksibel, udadvendt, ansvarsbevist og ambitiøs Du er garant for- og motiveres af, at skabe gastronomiske oplevelser Du er med til at skabe glæde blandt kollegaer og kan lide at være en del af et team Vores værdier, holdninger og drømme: Mad der bevæger - et dedikeret fagligt dygtigt team med klare holdninger til mad og Gastronomi Sundhed, vi arbejder med gastronomi og sundhed er også, hvad vi spiser Socialt bevidst virksomhed med respekt og ansvar for den verden vi lever i Fleksibilitet værdsættes af vores kunder - vores eksistens er bygget på glade og tilfredse kunder Kvalitet og produktudvikling er vores varemærke - og vil altid have vores fokus Send din ansøgning med data og gerne din drøm for din fremtidige arbejdsplads pr. mail til: job@kaithor.dk mærket: Event kok i emnefeltet. Vi har travlt og forventer derfor hurtig respons samtaler vil blive afholdt løbende. Se mere på www.kaithor.dk

JOBANNONCE

Vi søger en kok til vores Event afdeling – Kai Thor Event Food.

Kai Thor Company Food er sund og inspirerende mad, der gør en forskel på jobbet. Vores køkken flytter grænser og forsøger konstant at skabe madoplevelser på ny og original vis. Kai Thor A/S beskæftiger i dag ca. 50 fultidsansatte medarbejdere fordelt på køkken, lager/logistik og administration. Kai Thor A/S har i mere end 40 år leveret oplevelser til det danske erhvervsliv.

Er du vores nye Event Kok – og trives du i en alsidig og afvekslede hverdag med sparring og fart? Har du lyst til at jonglere med mange forskellige bolde? Har du lyst til at arbejde i et ærligt køkken, hvor kundens ønsker og behov altid er i fokus. Kan du udfordre os og vores kunder med kreativitet og nye indgangsvinkler gastronomisk – så er du måske den rette til jobbet, hvor få dage ligner hinanden.

Jobbet kræver, at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra drift af storkøkken, catering, events eller lign.

Løn/forhold:

  • Fastansættelse på fuldtid, opstart efter aftale.
  • Attraktivt arbejdsmiljø.
  • Gode kollegiale relationer.
  • Løn og vilkår der matcher dine kvalifikationer/resultater.
  • Kørekort er et must.
  • Reference til køkkenchefen for Kai Thor Event Food.
  • Kai Thor A/S har køkken, lager og administration på Rolundvej 1, Odense S.

 

Opgaver:

  • Udvikling af unikke menu- og sortimentsoplevelser
  • Produktion
  • Afvikling af events (service)
  • Planlægning
  • Kalkulationer
  • Indkøb

 

Vores forventninger til dig - personligt og fagligt:

  • Du har en klar holdning, er kreativ, har overblik og kærlighed til håndværket
  • Tanke på madspild
  • Arbejder effektivt og struktureret og har respekt for intern tid
  • Du er selvstændig, motiverende, fleksibel, udadvendt, ansvarsbevist og ambitiøs
  • Du er garant for- og motiveres af, at skabe gastronomiske oplevelser
  • Du er med til at skabe glæde blandt kollegaer og kan lide at være en del af et team

 

Vores værdier, holdninger og drømme:

  • Mad der bevæger - et dedikeret fagligt dygtigt team med klare holdninger til mad og Gastronomi
  • Sundhed, vi arbejder med gastronomi – og sundhed er også, hvad vi spiser
  • Socialt bevidst virksomhed med respekt og ansvar for den verden vi lever i
  • Fleksibilitet værdsættes af vores kunder - vores eksistens er bygget på glade og tilfredse kunder
  • Kvalitet og produktudvikling er vores varemærke - og vil altid have vores fokus

 

Send din ansøgning med data og gerne din drøm for din fremtidige arbejdsplads pr. mail til: job@kaithor.dk mærket: ”Event kok” i emnefeltet.  Vi har travlt og forventer derfor hurtig respons – samtaler vil blive afholdt løbende. Se mere på www.kaithor.dk

KAI THOR CATERING A/SOdense S2019-06-19T00:00:002019-08-14T00:00:00
330044436Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchefRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København S? Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, menuplanlægning, bestilling af varer, forskellige ansvarsområder for køkkenet mm. Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra kantinebranchen ? ?Du forstår at skabe overblik og ved, at samarbejde er vejen frem! ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 10 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 1000 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en stor enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København S?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på det varme parti, opgavestyring, kontrol af buffet, menuplanlægning, bestilling af varer, forskellige ansvarsområder for køkkenet mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen ?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved, at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 10 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 1000 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en stor enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn S2019-06-17T00:00:002019-08-12T00:00:00
330044428Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchefRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København? Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm. Det er vigtigt at du er interesseret i det vegetariske køkken og alle dets spændende udfordringer, da det er vores fokus Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok og erfaring indenfor det vegetariske køkken? ?Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem! ?Du kan indgå i et mindre team hvor der er fokus på udvikling og kreativitet ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 5 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 300-600 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 26. august 2019 Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i København?

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften og weekend arbejde
  • Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm.
  • Det er vigtigt at du er interesseret i det vegetariske køkken og alle dets spændende udfordringer, da det er vores fokus
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – og erfaring indenfor det vegetariske køkken?
  • ?Du forstår at skabe overblik og ved at samarbejde er vejen frem!
  • ?Du kan indgå i et mindre team hvor der er fokus på udvikling og kreativitet
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening


Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 5 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 300-600 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Vi er en enhed med mange spændende udfordringer og en travl hverdag. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 26. august 2019
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn S2019-06-17T00:00:002019-08-12T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenchef søges

EYDES ApS

Odense C
Eydes Eatery i hjertet af Odense søger ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef skal fremadrettet varetage andre funktioner i restauranten, og derfor søger vi ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef vil fortsætte i køkkenet 3-4 måneder efter den ...
Indrykket:26. juni 2019
Udløbsdato:30. juli 2019

Køkkenchef - Odense

Bowl´n´Fun Odense

Odense C
Restaurant The Grill søger køkkenchef i Odense Vi søger allerede nu en ny køkkenchef, der er klar til at lede køkkenet i The Grill i Odense efter sommeren. Vores restaurant i Odense er det center der bespiser flest gæster på kædeplan. Vi søger derfo...
Indrykket:9. juli 2019
Udløbsdato:28. juli 2019

Vi søger en Event kok til vores event afdeling - er det dig?

KAI THOR CATERING A/S

Odense S
JOBANNONCE Vi søger en kok til vores Event afdeling Kai Thor Event Food. Kai Thor Company Food er sund og inspirerende mad, der gør en forskel på jobbet. Vores køkken flytter grænser og forsøger konstant at skabe madoplevelser på ny og original vis....
Indrykket:19. juni 2019
Udløbsdato:14. august 2019

Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Fazer Food Services A/S

København S
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019

Ambitiøs souschef med potentiale til køkkenchef

Fazer Food Services A/S

København S
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave vegetarisk lækker og sund mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vor...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019