Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef - Alsidig og kreativ kok med interesse i ledelse

Klar til nye udfordringer…?

Et af vores storkøkkener på Aarhus Universitet mangler en kreativ og selvkørende kok, som har styr på sin grundlæggende kokkefaglighed og derfor er klar til en større driftsopgave samt ledelse.

Vi har dagligt omkring 250 unge gæster, som vi producerer varme og kolde måltider, snacks og To-Go til på alle hverdage. Du får ansvaret for ét af Studenterhusfondens store køkkener og kommer til at lede et godt team. Køkkenet samarbejder desuden tæt med Studenterhusfondens øvrige kantiner, bageri, cafeer, serviceafdeling, booking, økonomi og marketing.

Ærlig mad uden numre Vi har indtil nu nået sølv-spisemærket i økologi, men vi vil videre og gerne nå 90% i 2020. Det kræver dygtige madhåndværkere, kreativitet og forståelse for råvarernes værdi.

Her arbejder vi med sæsonens råvarer, producerer alt selv fra bunden, vi gør os umage med smag og variation, og vi fortolker klassiske og kendte retter med et grønt tvist. Vi har et stort fokus på at reducere madspild og producere bæredygtigt.

Om dig
Du kan blive vores køkkenchef, hvis du …

  • Grundlæggende er en fagligt højt kvalificeret madhåndværker
  • Har et sundt blik for køkkenets ressourceforbrug & varekalkulering
  • Aktivt kan holde kursen i den daglige produktion og samtidig få ideer til nye forretningsmuligheder 

Som person er du … 

  • Inddragende og motiverende i din lederstil overfor dit køkkenpersonale
  • Let kommunikerende med både personale, gæster og kunder i et ungt miljø
  • Indforstået med at din indsats er en del af vores brandingstrategi

Og har du relevant erfaring med leverandørforhandling og ledelse i storkøkken – eventuelt økologisk omlægning, så er det et ekstra plus!

Om os
Studenterhusfonden har de sidste 4 år været inde i en grundlæggende omlægningskurs fra konventionel kantinedrift til forandringsdrevet og fremtidsrettet madproduktion med mere end 60% økologiske råvarer efter årstiden.

Kontakt gerne direktør Kristina Kristensen, hvis du har spørgsmål til jobbet, på telefon 8715 3915 eller mobil 5382 8094.

Om jobbet
I jobbet vil du få reference til direktøren. Arbejdstiden er fuldtid, som overvejende ligger på hverdage kl. 07-15 med den fleksibilitet, som produktionen kræver. Løn ifølge kvalifikationer.

Ansøgninger vurderes løbende. Send din ansøgning mærket ”Køkkenchef” til: kk@shf-au.dk. Vedhæft gerne referencer og eksamensbeviser.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her