Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KØKKENCHEF I KØBENHAVN

Er du vores nye køkkenchef?
Vi leder lige nu efter en bærende og ledende rolle til vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den helt rette til jobbet som køkkenchef hos os.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Som leder af køkkenteamet er din fornemmeste opgave ”at gå forrest” og sammen med dine kollegaer give vores gæster en madoplevelse, de sent vil glemme.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi kan tilbyde
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af de andre restauranter i DiningSix-koncernen i form af spændende personalearrangementer
  • Fleksible arbejdstider og medbestemmelse i vagtplaner
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantbasso.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330076383Phoenix-518327e312019-10-17T00:00:00KØKKENCHEF I KØBENHAVN
Er du vores nye køkkenchef?
Vi leder lige nu efter en bærende og ledende rolle til vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den helt rette til jobbet som køkkenchef hos os.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Som leder af køkkenteamet er din fornemmeste opgave ”at gå forrest” og sammen med dine kollegaer give vores gæster en madoplevelse, de sent vil glemme.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi kan tilbyde
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af de andre restauranter i DiningSix-koncernen i form af spændende personalearrangementer
  • Fleksible arbejdstider og medbestemmelse i vagtplaner
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantbasso.brandero.com

2019-10-20T00:50:27.473 Er du vores nye køkkenchef?Vi leder lige nu efter en bærende og ledende rolle til vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den helt rette til jobbet som køkkenchef hos os. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Som leder af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at gå forrest og sammen med dine kollegaer give vores gæster en madoplevelse, de sent vil glemme. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi kan tilbydeEn spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af de andre restauranter i DiningSix-koncernen i form af spændende personalearrangementerFleksible arbejdstider og medbestemmelse i vagtplanerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderKunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: restaurantbasso.brandero.comrestaurantbasso.brandero.com10Phoenix518327e3101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-19T00:00:000000https://restaurantbasso.brandero.com/job/koekkenchef-i-koebenhavn-3569005186#mail0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3580912Basso København11Dronningens Tværgade 221302København KDKDanmarkORS/518327e3_logo.pngORS/Small/518327e3_logo.png0mp@diningsix.dkDKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent810700MwCareerSitePremium+79c5e394-13cf-4d93-bd60-333ca34008f320191017001121-08-2019111https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=518327e3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=518327e3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=518327e3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=518327e3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgKØKKENCHEF I KØBENHAVN12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok933122Køkkenchef18Hotel og restauration362381770Morten Pedersenmp@diningsix.dkDanmarkDanmark330136610Kreativ faglært kok til klassisk 5/2 vagtplanBasic Er du faglært kok og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Er du serviceminded? Og kan du arbejde i turnus i en klassisk 5 2 vagtplan? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Kystvejen i Kastrup Lufthavn. Tiltrædelse: ?Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok, der elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid, hvor du indgår i en klassisk 5 2-vagtplan: i ulige uger arbejder du onsdag og torsdag kl. 08.00-19.00 og i lige uger arbejder du mandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 08.00-19.00 Dine primære opgaver bliver tilberedning og opbakning af varme og lune retter samt salater og brød til vores buffet Derudover er du er klar til at påtage dig øvrige opgaver, vi er fælles om: bl.a. lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring mv. Du indgår i et team på 12 kreative, servicemindede og glade kolleger, som sørger for at servicere og producere mad til de mange spisende gæster hver dag Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken Du er gastronomisk dygtig og du har god erfaring med forarbejdning og håndtering af sæsonens friske råvarer Du er glad, frisk og organiseret Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du har kørekort Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 12 glade kolleger. Vi laver morgenmad og frokost samt aftenbuffet til ca. 200-250 gæster hver dag året rundt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Er du serviceminded? Og kan du arbejde i turnus i en klassisk 5/2 vagtplan? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Kystvejen i Kastrup Lufthavn.

Tiltrædelse: ?Hurtigst muligt

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, der elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid, hvor du indgår i en klassisk 5/2-vagtplan: i ulige uger arbejder du onsdag og torsdag kl. 08.00-19.00 og i lige uger arbejder du mandag, tirsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 08.00-19.00
  • Dine primære opgaver bliver tilberedning og opbakning af varme og lune retter samt salater og brød til vores buffet
  • Derudover er du er klar til at påtage dig øvrige opgaver, vi er fælles om: bl.a. lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring mv.
  • Du indgår i et team på 12 kreative, servicemindede og glade kolleger, som sørger for at servicere og producere mad til de mange spisende gæster hver dag
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra lignende køkken
  • Du er gastronomisk dygtig og du har god erfaring med forarbejdning og håndtering af sæsonens friske råvarer
  • Du er glad, frisk og organiseret
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Du har kørekort

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 12 glade kolleger. Vi laver morgenmad og frokost samt aftenbuffet til ca. 200-250 gæster hver dag året rundt. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKastrup2019-12-11T00:00:002020-01-31T00:00:00
330156234Kok til Københavns MadserviceBasic Til vores køkken søger vi en ny kollega, 37 timer ugentligt, der i samarbejde med vore øvrige ansatte skal fremstille god og varieret hverdagsmad til ca. 2000 ældre borgere. Vi er et moderne køkken, der kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor ny teknologi i forhold til madlavning, nedkøling og pakning af maden danner rammen om arbejdet. Vi forventer, at du er uddannet kok eller har en lignende uddannelse er en dygtig håndværker og elsker at lave ældremad efter de gældende nationale anbefalinger er stabil og en god samarbejdspartner er fleksibel og god til forandring er rolig, åben og udadvendt er stærk i Officepakken og er bruger af Master Cater styringssystem har tekniske færdigheder til vores maskiner i en stor maskinpark I vores køkken lægger vi vægt på godt samarbejde mellem glade og dygtige kollegaer fagligt fællesskab et sundt miljø og arbejdsmiljø ordentlige personaleforhold familievenlige arbejdstider Københavns Madservice er et selvstændigt produktionskøkken under Københavns kommune. Vi beskæftiger ca. 50 ansatte og producerer mad til ca. 2000 personer, fordelt mellem plejehjem og hjemmeboende pensionister. Ansættelse pr. 1. februar 2020 vi venter dog gerne på den rette. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst. Har du lyst til at samarbejde med os og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Gitte Gross på 3827 4203 eller produktionsleder Gitte Cornwell Madsen på 3827 4261. Søg via nedenstående link senest tirsdag den 28. januar 2020 Vi forventer at holde samtaler tirsdag og torsdag i uge 5. Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk

Til vores køkken søger vi en ny kollega, 37 timer ugentligt, der i samarbejde med vore øvrige ansatte skal fremstille god og varieret hverdagsmad til ca. 2000 ældre borgere.

Vi er et moderne køkken, der kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor ny teknologi i forhold til madlavning, nedkøling og pakning af maden danner rammen om arbejdet.

Vi forventer, at du

  • er uddannet kok eller har en lignende uddannelse
  • er en dygtig håndværker og elsker at lave ældremad efter de gældende nationale anbefalinger
  • er stabil og en god samarbejdspartner
  • er fleksibel og god til forandring
  • er rolig, åben og udadvendt
  • er stærk i Officepakken og er bruger af Master Cater styringssystem
  • har tekniske færdigheder til vores maskiner i en stor maskinpark

I vores køkken lægger vi vægt på

  • godt samarbejde mellem glade og dygtige kollegaer
  • fagligt fællesskab
  • et sundt miljø og arbejdsmiljø
  • ordentlige personaleforhold
  • familievenlige arbejdstider 

Københavns Madservice er et selvstændigt produktionskøkken under Københavns kommune. Vi beskæftiger ca. 50 ansatte og producerer mad til ca. 2000 personer, fordelt mellem plejehjem og hjemmeboende pensionister.

Ansættelse pr. 1. februar 2020 – vi venter dog gerne på den rette.

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Har du lyst til at samarbejde med os og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftschef Gitte Gross på 3827 4203 eller produktionsleder Gitte Cornwell Madsen på 3827 4261.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 28. januar 2020
Vi forventer at holde samtaler tirsdag og torsdag i uge 5.

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk

ORS/Small/kk_logo_small.pngKøbenhavns Madservice - ProduktionsteamBrønshøj2020-01-13T17:00:50.6772020-01-28T00:00:00
330161582Kok til Plejecentret HørgårdenBasic Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave god og varieret mad til ældre på plejehjem? Så send en ansøgning. Kok søges til Plejecentret Hørgården på Brydes i København S. Stillingen er på 37 timer pr. uge med start den 1. marts 2020. Hvem er vi: Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, midlertidige boliger, aktivitetscenter og cafe. Vi laver mad til ca. 200 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider. Vi tilbyder: En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket. Vi arbejder på målsætningen om at opnå 90 økologi. Vi har et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016. Vi har motion i arbejdstiden og fri afbenyttelse af træningsfaciliteter. Arbejdstid: Hver anden uge mandag-torsdag fra kl. 9.30-17, øvrige dage fra kl.7.00-14.30 samt hver 4. weekend fra kl. 10-17. Vi søger: En kok, der har lyst til og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad. Du er engageret i og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i alle opgaverne med køkkenets øvrige ansatte. Vi søger en medarbejder, der har særlig interesse i økologi og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet. Yderligere oplysninger fås hos teamchef Vera Jensen på 2688 2718 8256 3015 eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016. Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: www.hoergaarden.dk Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune. Søg via nedenstående link senest tirsdag den 4. februar 2020 Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk

Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave god og varieret mad til ældre på plejehjem? Så send en ansøgning.

Kok søges til Plejecentret Hørgården på Brydes i København S. Stillingen er på 37 timer pr. uge med start den 1. marts 2020.

Hvem er vi:
Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, midlertidige boliger, aktivitetscenter og cafe. Vi laver mad til ca. 200 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Vi tilbyder:
En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket. Vi arbejder på målsætningen om at opnå 90% økologi.

Vi har et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016.

Vi har motion i arbejdstiden og fri afbenyttelse af træningsfaciliteter.

Arbejdstid:
Hver anden uge mandag-torsdag fra kl. 9.30-17, øvrige dage fra kl.7.00-14.30 samt hver 4. weekend fra kl. 10-17.

Vi søger:
En kok, der har lyst til og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad. Du er engageret i og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i alle opgaverne med køkkenets øvrige ansatte. Vi søger en medarbejder, der har særlig interesse i økologi og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet.

Yderligere oplysninger fås hos teamchef Vera Jensen på 2688 2718/8256 3015 eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016.

Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: www.hoergaarden.dk

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 4. februar 2020

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk

ORS/Small/kk_logo_small.pngPlejecentret HørgårdenKøbenhavn S2020-01-21T14:08:31.7802020-02-04T00:00:00
330162443Fuldtidsstilling: Kok hos Restaurant KöDProfile Er du vores nye kok?Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige kokke til vores pulserende KöD-restaurant på Vesterbro i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: koedkbh.ofir.comEr du vores nye kok?
Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige kokke til vores pulserende KöD-restaurant på Vesterbro i København.

Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedkbh.ofir.com

ORS/Small/906e9a11_logo.pngKöD KøbenhavnKøbenhavn K2020-01-22T11:01:35.9402020-02-25T00:00:00
330135652Sushi Kok/ Køkkenet medhjælperRobot Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok Køkkenet medhjælper til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans Tiltrædelse: snarest Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok/ Køkkenet medhjælper  til båd koldt og varmt køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

SUSHI NØRREGADE ApSKøbenhavn K2019-12-05T00:00:002020-01-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kreativ faglært kok til klassisk 5/2 vagtplan

Fazer Food Services A/S

Kastrup
Er du faglært kok og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Er du serviceminded? Og kan du arbejde i turnus i en klassisk 5 2 vagtplan? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Kystvejen i Kastrup Luftha...
Indrykket:11. december 2019

Kok til Københavns Madservice

Københavns Madservice - Produktionsteam

Brønshøj
Til vores køkken søger vi en ny kollega, 37 timer ugentligt, der i samarbejde med vore øvrige ansatte skal fremstille god og varieret hverdagsmad til ca. 2000 ældre borgere. Vi er et moderne køkken, der kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor ny tekno...
Indrykket:13. januar 2020

Kok til Plejecentret Hørgården

Plejecentret Hørgården

København S
Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave god og varieret mad til ældre på plejehjem? Så send en ansøgning. Kok søges til Plejecentret Hørgården på Brydes i København S. Stillingen er på 37 timer pr. uge med start den 1. marts 2020. Hvem er...
Indrykket:21. januar 2020

Fuldtidsstilling: Kok hos Restaurant KöD

KöD København

København K
Er du vores nye kok?Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere dygtige kokke til vores ...
Indrykket:22. januar 2020

Sushi Kok/ Køkkenet medhjælper

SUSHI NØRREGADE ApS

København K
Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 1 Sushi Kok Køkkenet medhjælper til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situat...
Indrykket:5. december 2019