KØKKENCHEF I KØBENHAVN

Er du vores nye køkkenchef?
Vi leder lige nu efter en bærende og ledende rolle til vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den helt rette til jobbet som køkkenchef hos os.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Som leder af køkkenteamet er din fornemmeste opgave ”at gå forrest” og sammen med dine kollegaer give vores gæster en madoplevelse, de sent vil glemme.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi kan tilbyde
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af de andre restauranter i DiningSix-koncernen i form af spændende personalearrangementer
  • Fleksible arbejdstider og medbestemmelse i vagtplaner
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantbasso.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330076383Phoenix-518327e312019-08-21T11:01:22.843KØKKENCHEF I KØBENHAVN
Er du vores nye køkkenchef?
Vi leder lige nu efter en bærende og ledende rolle til vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den helt rette til jobbet som køkkenchef hos os.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Som leder af køkkenteamet er din fornemmeste opgave ”at gå forrest” og sammen med dine kollegaer give vores gæster en madoplevelse, de sent vil glemme.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi kan tilbyde
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af de andre restauranter i DiningSix-koncernen i form af spændende personalearrangementer
  • Fleksible arbejdstider og medbestemmelse i vagtplaner
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantbasso.brandero.com

Er du vores nye køkkenchef?Vi leder lige nu efter en bærende og ledende rolle til vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den helt rette til jobbet som køkkenchef hos os. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Som leder af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at gå forrest og sammen med dine kollegaer give vores gæster en madoplevelse, de sent vil glemme. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi kan tilbydeEn spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af de andre restauranter i DiningSix-koncernen i form af spændende personalearrangementerFleksible arbejdstider og medbestemmelse i vagtplanerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderKunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: restaurantbasso.brandero.comrestaurantbasso.brandero.com10Phoenix518327e3101000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-19T00:00:000000https://restaurantbasso.brandero.com/job/koekkenchef-i-koebenhavn-3569005186#mail0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3580912Basso København11Dronningens Tværgade 221302København KDKDanmarkORS/518327e3_logo.pngORS/Small/518327e3_logo.png0
mp@diningsix.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent810700MwCareerSitePremium+79c5e394-13cf-4d93-bd60-333ca34008f3001121-08-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=518327e3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=518327e3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=518327e3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=518327e3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgKØKKENCHEF I KØBENHAVN12008211Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration362381770Morten Pedersenmp@diningsix.dkDanmarkDanmark330089317Køkkenchef søges til Nose2Tail Meatpacker i KødbyenRobot NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus, beliggende i en hyggelig kælder i Københavns Kødby. Vores hold af øko-krigere laver mad med respekt for det dyr, og den natur det kommer fra. Alt vores kød kommer fra fritgående, danske dyr, og vi handler så lokalt og økologisk, som muligt. Simpelthen fordi god karma, er god stil! Vil du være med til at skabe en unik restaurantoplevelse for vores gæster, skal du sende en skriftlig ansøgning og dit CV til soren@nose2tail.dk.

NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus, beliggende i en hyggelig kælder i Københavns Kødby.

Vores hold af øko-krigere laver mad med respekt for det dyr, og den natur det kommer fra.

Alt vores kød kommer fra fritgående, danske dyr, og vi handler så lokalt og økologisk, som muligt.

Simpelthen fordi god karma, er god stil!

Vil du være med til at skabe en unik restaurantoplevelse for vores gæster, skal du sende en skriftlig ansøgning og dit CV til soren@nose2tail.dk.

NOSE2TAIL MeatpackerKøbenhavn V2019-09-13T00:00:002019-11-06T00:00:00
330084539Køkkenchef søges til 1 eller 2 spisestederRobot Køkkenchef til 1 eller 2 spisesteder til større virksomhed i restaurationsbranchen Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, Østerbro, Nørrebro og på Frederiksberg. Vi søger en køkkenchef til 1 eller 2 af vores spisesteder, der ligger ved siden af hinanden. Du skal være med til at udvikle menukort og udvikle spisestederne som helhed sammen med vores fantastiske team. Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling, søger vi en der brænder for at være med til denne udvikling sammen med os i fremtiden! Du er faglært kok og har en bred erfaring indenfor faget. De to spisesteder er henholdsvis det italienske og det franske køkken. Du har erfaring med personalehåndtering, varebestilling og vagtplan samtidig med, at du har erfaring med at optimere og organisere et køkken Dine kompetencer: Besidde stort overblik Være struktureret Have gode kommunikationsevner både dansk og engelsk såvel som på tværs af faggrupper. Ordenssans Se muligheder frem for begrænsninger Du vil varetage ansvaret for den daglige drift og produktion på 1 eller 2 af vores spisesteder, egenkontrol, varebestilling, vagtplan samt motivere vores personale til at yde deres bedste. Til den rette kandidat, der er motiveret, tilbyder vi gode fremtidsmuligheder. Da stillingen skal varetage 1 eller 2 spisesteder, er startlønnen 33.000 kr., med mulighed for op til 40.000 kr. efter 3-6 måneder, hvis samarbejdet går 100 , efter vores forventninger. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens. Starttidspunkt: Snarest muligt. Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til: KF@samadholding.dk Mærk ansøgningen Køkkenchef Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning. Vi glæder os til at høre fra dig! Samad Holding ApS

Køkkenchef til 1 eller 2 spisesteder til større virksomhed i restaurationsbranchen

Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, Østerbro, Nørrebro og på Frederiksberg. 

Vi søger en køkkenchef til 1 eller 2 af vores spisesteder, der ligger ved siden af hinanden.

Du skal være med til at udvikle menukort og udvikle spisestederne som helhed sammen med vores fantastiske team.

Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling, søger vi en der brænder for at være med

til denne udvikling sammen med os i fremtiden!

Du er faglært kok og har en bred erfaring indenfor faget.

De to spisesteder er henholdsvis det italienske og det franske køkken.

Du har erfaring med personalehåndtering, varebestilling og vagtplan samtidig med, at du har erfaring med at

optimere og organisere et køkken

Dine kompetencer:

  • Besidde stort overblik
  • Være struktureret
  • Have gode kommunikationsevner både dansk og engelsk såvel som på tværs af faggrupper.
  • Ordenssans
  • Se muligheder frem for begrænsninger

Du vil varetage ansvaret for den daglige drift og produktion på 1 eller 2 af vores spisesteder, egenkontrol, varebestilling, vagtplan samt motivere vores personale til at yde deres bedste.

 

Til den rette kandidat, der er motiveret, tilbyder vi gode fremtidsmuligheder.

Da stillingen skal varetage 1 eller 2 spisesteder, er startlønnen 33.000 kr., med mulighed for op til 40.000 kr. efter 3-6 måneder, hvis samarbejdet går 100%, efter vores forventninger.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens.  

Starttidspunkt: Snarest muligt. 

Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til: 

KF@samadholding.dk 
Mærk ansøgningen ”Køkkenchef”

Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Samad Holding ApS

SAMAD HOLDING ApSKøbenhavn K2019-09-05T00:00:002019-10-28T00:00:00
330099276Restaurant Flammen Glostrup søger Assistant General ManagerRobot Med tiltrædelse hurtigst muligt søger vi en fuldtids Assistant General Manager til vores restaurant i Glostrup. Vil du samarbejde med vores General Manager om at drive restauranten og kan du lykkes med alle tre kerneområder på samme tid: glade og tilfredse gæster, motiverede og glade medarbejdere, samt en stabil og sund driftsøkonomi, så send os din ansøgning allerede i dag. Dit primære ansvarsområde bliver på køkkensiden, hvor du vil indgå i vagtplanen. Vi forventer, at du: Sikrer gode gæsteoplevelser og sikrer tilfredse og engagerede medarbejdere Indfrier omkostnings- og indtjeningsbudgetter Varetager den daglige drift med øje for gæst og koncept Har gode kommunikationsevner og evner personaleudvikling Er meget opfølgende og ærekær Er pragmatisk og struktureret i din tilgang Evner at samarbejde på tværs Har forståelse for branchen samt almen IT og systemer Dit overordnet ansvar bliver køkkenet, hvor du skal: Sikre, at gode gæsteoplevelser leveres, hver gang Pleje og udvikle dine medarbejdere Kvalitetssikring af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudgetter Sikre, at procedurer og arbejdsgange er optimale Daglige driftsopgaver som vagtplanering, bookingopsætning, leverandørkontakt og vedligehold. Vi tilbyder: Ca. 40 dygtige og læringsivrige medarbejdere Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø En varierende arbejdsuge med stor indflydelse på dagligdagen En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte General Manager Mikkel Norup på telefon 22 13 63 57 eller på mail glostrup@restaurant-flammen.dk Vi kalder løbende til samtale, så send os din ansøgning vedhæftet CV, billede og relevante bilag allerede nu via vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig. Lidt om Restaurant Flammen: Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland. Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor id en til Restaurant Flammen udsprang. I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre. Se mere om Flammen på http: www.restaurant-flammen.dk

Med tiltrædelse hurtigst muligt søger vi en fuldtids Assistant General Manager til vores restaurant i Glostrup.
Vil du samarbejde med vores General Manager om at drive restauranten og kan du lykkes med alle tre kerneområder på samme tid: glade og tilfredse gæster, motiverede og glade medarbejdere, samt en stabil og sund driftsøkonomi, så send os din ansøgning allerede i dag.
Dit primære ansvarsområde bliver på køkkensiden, hvor du vil indgå i vagtplanen.

 

Vi forventer, at du:

  • Sikrer gode gæsteoplevelser og sikrer tilfredse og engagerede medarbejdere
  • Indfrier omkostnings- og indtjeningsbudgetter
  • Varetager den daglige drift med øje for gæst og koncept
  • Har gode kommunikationsevner og evner personaleudvikling
  • Er meget opfølgende og ærekær
  • Er pragmatisk og struktureret i din tilgang
  • Evner at samarbejde på tværs
  • Har forståelse for branchen samt almen IT og systemer

Dit overordnet ansvar bliver køkkenet, hvor du skal: 

  • Sikre, at gode gæsteoplevelser leveres, hver gang
  • Pleje og udvikle dine medarbejdere
  • Kvalitetssikring af konceptet og restauranten som helhed
  • Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudgetter
  • Sikre, at procedurer og arbejdsgange er optimale
  • Daglige driftsopgaver som vagtplanering, bookingopsætning, leverandørkontakt og vedligehold. 

Vi tilbyder:

  • Ca. 40 dygtige og læringsivrige medarbejdere
  • Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø
  • En varierende arbejdsuge med stor indflydelse på dagligdagen
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte General Manager Mikkel Norup på telefon 22 13 63 57 eller på mail glostrup@restaurant-flammen.dk

Vi kalder løbende til samtale, så send os din ansøgning vedhæftet CV, billede og relevante bilag allerede nu via vores hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Lidt om Restaurant Flammen:
Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark, og en i Hamborg, Tyskland.

Restaurant Flammen stammer oprindeligt fra Fole Høkerkro i Sønderjylland, hvor idéen til Restaurant Flammen udsprang.
I dag er Restaurant Flammens restauranter placeret flere steder i landet, hvor den første åbnede i 2009 i Kolding. Værdierne på Restaurant Flammen stammer alle fra Fole Høkerkro - hvor en stor grillbuffet med mad fra de bedste råvarer og visioner om, at alle gæster skal gøres tilfredse, fortsat bæres videre.


Se mere om Flammen på http://www.restaurant-flammen.dk/

 

Restaurant Flammen Glostrup ApSGlostrup2019-10-04T00:00:002019-10-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenchef søges til Nose2Tail Meatpacker i Kødbyen

NOSE2TAIL Meatpacker

København V
NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus, beliggende i en hyggelig kælder i Københavns Kødby. Vores hold af øko-krigere laver mad med respekt for det dyr, og den natur det kommer fra. Alt vores kød kommer fra fritgående, danske dyr, og vi han...
Indrykket:13. september 2019
Udløbsdato:6. november 2019

Køkkenchef søges til 1 eller 2 spisesteder

SAMAD HOLDING ApS

København K
Køkkenchef til 1 eller 2 spisesteder til større virksomhed i restaurationsbranchen Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, Østerbro, Nørrebro og på Frederiksberg. Vi søger en køkkenchef til 1 eller 2 af vores spisesteder, de...
Indrykket:5. september 2019
Udløbsdato:28. oktober 2019

Restaurant Flammen Glostrup søger Assistant General Manager

Restaurant Flammen Glostrup ApS

Glostrup
Med tiltrædelse hurtigst muligt søger vi en fuldtids Assistant General Manager til vores restaurant i Glostrup. Vil du samarbejde med vores General Manager om at drive restauranten og kan du lykkes med alle tre kerneområder på samme tid: glade og ti...
Indrykket:4. oktober 2019
Udløbsdato:25. oktober 2019