Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef / kok

Hotel Balka Strand er sommerhotel, med åbning fra April til Oktober, men har åbent for arrangementer og aktiviteter i vinterhalvåret - et segment som er i stigning. Hotellet er 3 stjernet.

Hotellet servicerer såvel grupper og individuelle gæster på pension, som a la carte, festarrangementer.

Stilen i køkkenet er klassisk dansk med et strejf af det klassiske franske, men du kan i høj grad selv være med til at præge hvilken retning samt menusammensætning.

Vi forventer du kan dit fag, og interesserer dig for det, vi laver det meste selv. Du har ordensans, godt overblik, arbejder strukturéret og ærlig.

Tonen er ligefrem og vi har meget kort fra ide til handling.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider-/ dage, som tilrettelægges efter nærmere aftale i perioden April - Oktober. Der er mulighed for udvidelse af ansættelsesperioden. Personale logi kan tilbydes, ligger i forbindelse med hotellet.

Arbejdsopgaver er blandt andet helt overordnet køkkenets drift incl opvask.

Ansvarlig for egenkontrol og sikre kvalitet lever op til aftalte krav, udarbejdelse af menuplaner, ansvarlig for økonomi - indkøb og kalkulation, sikre indkøbsaftaler overholdes.

Vi forventer du er faglært og min nogle årserfaring og kender det danske og franske køkken. Du er god til at organisere og have godt overblik selv i travle situationer, fleksibel, stolt af det du laver og du er med til at gøre en positiv forskel for dine kollegaer og vores fælles gæster.

Vi tilbyer en stilling som du selv kan være med til at præge og en hverdag som godt kan være travl men med god organisation og planlægning ikke bliver stesset. Gode kollegaer hvor alle hjælper hinanden.

Overenskomst løn med personligt tillæg efter kvalifikationer + pension.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330158533Phoenix-cb42a96612020-01-16T00:00:00Køkkenchef / kok

Hotel Balka Strand er sommerhotel, med åbning fra April til Oktober, men har åbent for arrangementer og aktiviteter i vinterhalvåret - et segment som er i stigning. Hotellet er 3 stjernet.

Hotellet servicerer såvel grupper og individuelle gæster på pension, som a la carte, festarrangementer.

Stilen i køkkenet er klassisk dansk med et strejf af det klassiske franske, men du kan i høj grad selv være med til at præge hvilken retning samt menusammensætning.

Vi forventer du kan dit fag, og interesserer dig for det, vi laver det meste selv. Du har ordensans, godt overblik, arbejder strukturéret og ærlig.

Tonen er ligefrem og vi har meget kort fra ide til handling.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider-/ dage, som tilrettelægges efter nærmere aftale i perioden April - Oktober. Der er mulighed for udvidelse af ansættelsesperioden. Personale logi kan tilbydes, ligger i forbindelse med hotellet.

Arbejdsopgaver er blandt andet helt overordnet køkkenets drift incl opvask.

Ansvarlig for egenkontrol og sikre kvalitet lever op til aftalte krav, udarbejdelse af menuplaner, ansvarlig for økonomi - indkøb og kalkulation, sikre indkøbsaftaler overholdes.

Vi forventer du er faglært og min nogle årserfaring og kender det danske og franske køkken. Du er god til at organisere og have godt overblik selv i travle situationer, fleksibel, stolt af det du laver og du er med til at gøre en positiv forskel for dine kollegaer og vores fælles gæster.

Vi tilbyer en stilling som du selv kan være med til at præge og en hverdag som godt kan være travl men med god organisation og planlægning ikke bliver stesset. Gode kollegaer hvor alle hjælper hinanden.

Overenskomst løn med personligt tillæg efter kvalifikationer + pension.

 

2020-02-17T18:50:47.827 Hotel Balka Strand er sommerhotel, med åbning fra April til Oktober, men har åbent for arrangementer og aktiviteter i vinterhalvåret - et segment som er i stigning. Hotellet er 3 stjernet. Hotellet servicerer såvel grupper og individuelle gæster på pension, som a la carte, festarrangementer. Stilen i køkkenet er klassisk dansk med et strejf af det klassiske franske, men du kan i høj grad selv være med til at præge hvilken retning samt menusammensætning. Vi forventer du kan dit fag, og interesserer dig for det, vi laver det meste selv. Du har ordensans, godt overblik, arbejder struktur ret og ærlig. Tonen er ligefrem og vi har meget kort fra ide til handling. Vi tilbyder en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider- dage, som tilrettelægges efter nærmere aftale i perioden April - Oktober. Der er mulighed for udvidelse af ansættelsesperioden. Personale logi kan tilbydes, ligger i forbindelse med hotellet. Arbejdsopgaver er blandt andet helt overordnet køkkenets drift incl opvask. Ansvarlig for egenkontrol og sikre kvalitet lever op til aftalte krav, udarbejdelse af menuplaner, ansvarlig for økonomi - indkøb og kalkulation, sikre indkøbsaftaler overholdes. Vi forventer du er faglært og min nogle årserfaring og kender det danske og franske køkken. Du er god til at organisere og have godt overblik selv i travle situationer, fleksibel, stolt af det du laver og du er med til at gøre en positiv forskel for dine kollegaer og vores fælles gæster. Vi tilbyer en stilling som du selv kan være med til at præge og en hverdag som godt kan være travl men med god organisation og planlægning ikke bliver stesset. Gode kollegaer hvor alle hjælper hinanden. Overenskomst løn med personligt tillæg efter kvalifikationer pension.11Jobnetcb42a966100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-10T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerBornholmBornholm3692748Hotel Balka Strand11Boulevarden 9A3730NexøDKDanmark0
benny@hotelbalkastrand.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000884974JobNet5099997509999710014-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cb42a966https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=cb42a966https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cb42a966&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=cb42a966&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgKøkkenchef / kok12008001Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration363942181Benny Schoubenny@hotelbalkastrand.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK