Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef med ansvar for drift og personale

Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være køkkenchef i vores nyopstartede personalekantine i et helt nyt domicil i det nordlige Kolding!

Tiltrædelse: 1. august 2019

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag, hvor arbejdstiden vil ligge imellem ca. 7:00 og 15:00
  • Du har gåpåmod og er klar til at starte en helt ny personalekantine op i et nyindrettet og nyudstyret køkken
  • Du glæder dig til at lave mad til både timelønnede og funktionærer
  • Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig
  • Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du er rutineret i både et køkken og med at tale med og servicere gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden
  • Du har solid erfaring som køkkenchef – gerne fra kantinebranchen og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik
  • Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver
  • Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson, værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov
  • Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden
  • Du har lyst til at arbejde med servicesalg/take-away
  • Du er IT-kyndig, har styr på pc’en og lærer gerne nyt

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet vil I være dig og én kollega, sammen skal I servicere ca. 120 daglige frokost gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. august 2019

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330033833Phoenix-85bd333512019-05-28T00:00:00Køkkenchef med ansvar for drift og personale

Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være køkkenchef i vores nyopstartede personalekantine i et helt nyt domicil i det nordlige Kolding!

Tiltrædelse: 1. august 2019

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag, hvor arbejdstiden vil ligge imellem ca. 7:00 og 15:00
  • Du har gåpåmod og er klar til at starte en helt ny personalekantine op i et nyindrettet og nyudstyret køkken
  • Du glæder dig til at lave mad til både timelønnede og funktionærer
  • Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig
  • Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du er rutineret i både et køkken og med at tale med og servicere gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden
  • Du har solid erfaring som køkkenchef – gerne fra kantinebranchen og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik
  • Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver
  • Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson, værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov
  • Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden
  • Du har lyst til at arbejde med servicesalg/take-away
  • Du er IT-kyndig, har styr på pc’en og lærer gerne nyt

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet vil I være dig og én kollega, sammen skal I servicere ca. 120 daglige frokost gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. august 2019

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

2019-06-25T15:54:46.297 Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være køkkenchef i vores nyopstartede personalekantine i et helt nyt domicil i det nordlige Kolding! Tiltrædelse: 1. august 2019 Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag, hvor arbejdstiden vil ligge imellem ca. 7:00 og 15:00 Du har gåpåmod og er klar til at starte en helt ny personalekantine op i et nyindrettet og nyudstyret køkken Du glæder dig til at lave mad til både timelønnede og funktionærer Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du er rutineret i både et køkken og med at tale med og servicere gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden Du har solid erfaring som køkkenchef gerne fra kantinebranchen og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson, værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden Du har lyst til at arbejde med servicesalg take-away Du er IT-kyndig, har styr på pc en og lærer gerne nyt Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet vil I være dig og n kollega, sammen skal I servicere ca. 120 daglige frokost gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. august 2019 Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk11jobnet85bd3335100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-23T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/443170EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3536936Fazer Food Services A/S11Venusvej 446000KoldingDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent769648JobNet4997100499710010028-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=85bd3335https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=85bd3335https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=85bd3335&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=85bd3335&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonKøkkenchef med ansvar for drift og personale1Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration361938525noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330078147Burger Shack Odense søger fuldtidsmanagerRobot Burger Shack søger ledelseskandidat til Odense C Med tiltrædelse snarest søger vi en manager, der brænder for nye, sjove udfordringer og som er klar til at lede et ungt og motiveret team af medarbejdere. Som manager hos Burger Shack kommer dine primære arbejdsopgaver til at bestå i vagtplanlægning, egenkontrol, fremtidige jobsamtaler, kontrol over nøgletal, madlavning, kundebetjening, samt daglig drift af butikken. Den ideelle kandidat har: Joberfaring inden for branchen Gode kommunikations- og lederevner Evnen til at kunne arbejde selvstændigt Flair for personalehåndtering Passion og høje ambitioner En smittende positivitet Enorm fokus på kundeservice motivationen til at knokle Fokus på hygiejne Behersker det danske sprog Vi tilbyder: Motiverede og dygtige kollegaer Et sjovt og ungt arbejdsmiljø 37 timers fuldtidsarbejde Attraktiv lønpakke baseret på timeløn med bonusordning Værdifuld erfaring Grundig oplæring Personalegoder Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at send en ansøgning til rina@burgershack.dk, eventuelle spørgsmål vedr. stillingen bedes også sendes til samme mail.Vi kalder løbende til jobsamtaler indtil den rette kanditat er fundet. Vi glæder os meget til at høre fra jer!

Burger Shack søger ledelseskandidat til Odense C


Med tiltrædelse snarest søger vi en manager, der brænder for nye, sjove udfordringer og som er klar til at lede et ungt og motiveret team af medarbejdere.  

Som manager hos Burger Shack kommer dine primære arbejdsopgaver til at bestå i vagtplanlægning, egenkontrol, fremtidige jobsamtaler, kontrol over nøgletal, madlavning, kundebetjening, samt daglig drift af butikken.

Den ideelle kandidat har: 

  • Joberfaring inden for branchen 
  • Gode kommunikations- og lederevner 
  • Evnen til at kunne arbejde selvstændigt
  • Flair for personalehåndtering 
  • Passion og høje ambitioner 
  • En smittende positivitet 
  • Enorm fokus på kundeservice 
  • motivationen til at knokle 
  • Fokus på hygiejne 
  • Behersker det danske sprog

Vi tilbyder: 

  • Motiverede og dygtige kollegaer 
  • Et sjovt og ungt arbejdsmiljø
  • 37 timers fuldtidsarbejde 
  • Attraktiv lønpakke baseret på timeløn med bonusordning 
  • Værdifuld erfaring
  • Grundig oplæring 
  • Personalegoder 

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at send en ansøgning til rina@burgershack.dk, eventuelle spørgsmål vedr. stillingen bedes også sendes til samme mail.

Vi kalder løbende til jobsamtaler indtil den rette kanditat er fundet. 

Vi glæder os meget til at høre fra jer! 

The Burger Shack Danmark ApSOdense C2019-08-26T00:00:002019-10-17T00:00:00
330085248Uddannet køkkenleder til Aarhus Arrest - 30 timer pr. ugeRobot Har du erfaring i et produktionskøkken og lyst til at arbejde i et miljø, som er lidt ud over det sædvanlige? Kan du tænke dig at arbejde sammen i et team, hvor vi hjælper hinanden, og er med til at udføre en meget vigtig opgave? Har du lyst til arbejde med økologi i et produktionskøkken med sølvmærket i økologi? Vi søger en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernæringsrigtigt mad til mennesker med mange forskellige behov. Hvis du kan se dig selv i den stilling, vil din fremtidige arbejdsplads være Aarhus Arrest. Dine opgaver: Kost- og menuplanlægning, herunder indkøb og styring af budget. Tjenestetilrettelæggelsen for køkkenpersonalet. Udarbejdelse af rengøringsplaner for køkkenet samt påse, at denne overholdes i overensstemmelse med Levnedsmiddelstyrelsens krav. Tilberedning af kold og varm mad. Hvem er du? Som person er du lyttende og empatisk, samarbejdsvillig og ligevægtig samt kan bevare ro og overblik i pressede situationer. Endvidere er du fleksibel, omstillingsparat og er i stand til selvstændigt at forestå ledelse af det øvrige køkkenpersonale. Det forventes, at du har en faglig baggrund som kok, ernæringsassistent eller en uddannelse, der kan sidestilles med disse og gerne ledererfaring. Derudover forventes det, at du har de lovmæssige uddannelser i hygiejne mv. Vi tilbyder: Attraktive arbejdstider i dagtimerne. Fleksible og gode arbejdsforhold. Mulighed for at sætte præg på indholdet i dit arbejde med fokus på kvalitet og service. Du bliver en del af et spændende team, hvor humor er en vigtig del af dagligdagen. Et køkken hvor man er et team. Løn og ansættelsesvilkår: Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 for kostfagligt uddannet personale i staten med mulighed for forhandling af eventuelt tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Herudover er ansættelsen omfattet af aftale om Ny Løn. Tjenestestedet er Institution Østjylland, Aarhus Arrest, Christiansgade 1, 8000 Aarhus. Stillingen er på 30 timer om ugen, og er med tiltrædelse snarest muligt. Arbejdstiden vil på hverdage være fra 07:00-13:00 og weekendarbejde ca. hver tredje weekend og på helligdage. Hvem er vi? Vi er en enhed under Institution Østjylland som består af KiF Aarhus, Randers Arrest, Silkeborg Arrest og Aarhus Arrest. Aarhus Arrest har 60 medarbejdere og plads til 66 klienter, hvoraf størstedelen er varetægtsfængslede, som endnu ikke har modtaget dom. Arresten kan også huse klienter, som afsoner en kortere straf. Køkkenpersonalet arbejder i et team på i alt 5 medarbejdere, der hver dag, 365 dage om året, sørger for tilberedningen af varmt og koldt mad til de indsatte. Stillingen søges elektronisk via linket Søg stillingen . Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest 19. september 2019. Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser. Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort. Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Enhedschef Helle T. Hansen 7255 1885 eller Enhedsleder Charlotte Schmidt 72551886.Har du erfaring i et produktionskøkken og lyst til at arbejde i et miljø, som er lidt ud over det sædvanlige?

Kan du tænke dig at arbejde sammen i et team, hvor vi hjælper hinanden, og er med til at udføre en meget vigtig opgave? Har du lyst til arbejde med økologi i et produktionskøkken med sølvmærket i økologi?

Vi søger en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernæringsrigtigt mad til mennesker med mange forskellige behov.

Hvis du kan se dig selv i den stilling, vil din fremtidige arbejdsplads være Aarhus Arrest.



Dine opgaver:



  • Kost- og menuplanlægning, herunder indkøb og styring af budget.
  • Tjenestetilrettelæggelsen for køkkenpersonalet.
  • Udarbejdelse af rengøringsplaner for køkkenet samt påse, at denne overholdes i overensstemmelse med Levnedsmiddelstyrelsens krav.
  • Tilberedning af kold og varm mad.


Hvem er du?

Som person er du lyttende og empatisk, samarbejdsvillig og ligevægtig samt kan bevare ro og overblik i pressede situationer. Endvidere er du fleksibel, omstillingsparat og er i stand til selvstændigt at forestå ledelse af det øvrige køkkenpersonale.

Det forventes, at du har en faglig baggrund som kok, ernæringsassistent eller en uddannelse, der kan sidestilles med disse og gerne ledererfaring. Derudover forventes det, at du har de lovmæssige uddannelser i hygiejne mv.



Vi tilbyder:



  • Attraktive arbejdstider i dagtimerne.
  • Fleksible og gode arbejdsforhold.
  • Mulighed for at sætte præg på indholdet i dit arbejde med fokus på kvalitet og service.
  • Du bliver en del af et spændende team, hvor humor er en vigtig del af dagligdagen.
  • Et køkken hvor man er et team.


Løn og ansættelsesvilkår:

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 for kostfagligt uddannet personale i staten med mulighed for forhandling af eventuelt tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Herudover er ansættelsen omfattet af aftale om Ny Løn.

Tjenestestedet er Institution Østjylland, Aarhus Arrest, Christiansgade 1, 8000 Aarhus.

Stillingen er på 30 timer om ugen, og er med tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdstiden vil på hverdage være fra 07:00-13:00 og weekendarbejde ca. hver tredje weekend og på helligdage.



Hvem er vi?

Vi er en enhed under Institution Østjylland som består af KiF Aarhus, Randers Arrest, Silkeborg Arrest og Aarhus Arrest. Aarhus Arrest har 60 medarbejdere og plads til 66 klienter, hvoraf størstedelen er varetægtsfængslede, som endnu ikke har modtaget dom. Arresten kan også huse klienter, som afsoner en kortere straf.

Køkkenpersonalet arbejder i et team på i alt 5 medarbejdere, der hver dag, 365 dage om året, sørger for tilberedningen af varmt og koldt mad til de indsatte.

Stillingen søges elektronisk via linket "Søg stillingen”.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest 19. september 2019.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Enhedschef Helle T. Hansen 7255 1885 eller Enhedsleder Charlotte Schmidt 72551886.







Assens ArrestAssens2019-09-05T00:00:002019-09-19T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Burger Shack Odense søger fuldtidsmanager

The Burger Shack Danmark ApS

Odense C
Burger Shack søger ledelseskandidat til Odense C Med tiltrædelse snarest søger vi en manager, der brænder for nye, sjove udfordringer og som er klar til at lede et ungt og motiveret team af medarbejdere. Som manager hos Burger Shack kommer dine prim...
Indrykket:26. august 2019
Udløbsdato:17. oktober 2019

Uddannet køkkenleder til Aarhus Arrest - 30 timer pr. uge

Assens Arrest

Assens
Har du erfaring i et produktionskøkken og lyst til at arbejde i et miljø, som er lidt ud over det sædvanlige? Kan du tænke dig at arbejde sammen i et team, hvor vi hjælper hinanden, og er med til at udføre en meget vigtig opgave? Har du lyst til arb...
Indrykket:5. september 2019
Udløbsdato:19. september 2019