Køkkenchef med ansvar for drift og personale

Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være køkkenchef i vores nyopstartede personalekantine i et helt nyt domicil i det nordlige Kolding!

Tiltrædelse: 1. august 2019

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag, hvor arbejdstiden vil ligge imellem ca. 7:00 og 15:00
  • Du har gåpåmod og er klar til at starte en helt ny personalekantine op i et nyindrettet og nyudstyret køkken
  • Du glæder dig til at lave mad til både timelønnede og funktionærer
  • Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig
  • Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du er rutineret i både et køkken og med at tale med og servicere gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden
  • Du har solid erfaring som køkkenchef – gerne fra kantinebranchen og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik
  • Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver
  • Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson, værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov
  • Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden
  • Du har lyst til at arbejde med servicesalg/take-away
  • Du er IT-kyndig, har styr på pc’en og lærer gerne nyt

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet vil I være dig og én kollega, sammen skal I servicere ca. 120 daglige frokost gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. august 2019

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330033833Phoenix-85bd333512019-05-28T00:00:00Køkkenchef med ansvar for drift og personale

Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være køkkenchef i vores nyopstartede personalekantine i et helt nyt domicil i det nordlige Kolding!

Tiltrædelse: 1. august 2019

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag, hvor arbejdstiden vil ligge imellem ca. 7:00 og 15:00
  • Du har gåpåmod og er klar til at starte en helt ny personalekantine op i et nyindrettet og nyudstyret køkken
  • Du glæder dig til at lave mad til både timelønnede og funktionærer
  • Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig
  • Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du er rutineret i både et køkken og med at tale med og servicere gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden
  • Du har solid erfaring som køkkenchef – gerne fra kantinebranchen og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik
  • Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver
  • Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson, værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov
  • Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden
  • Du har lyst til at arbejde med servicesalg/take-away
  • Du er IT-kyndig, har styr på pc’en og lærer gerne nyt

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet vil I være dig og én kollega, sammen skal I servicere ca. 120 daglige frokost gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: 1. august 2019

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være køkkenchef i vores nyopstartede personalekantine i et helt nyt domicil i det nordlige Kolding! Tiltrædelse: 1. august 2019 Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag, hvor arbejdstiden vil ligge imellem ca. 7:00 og 15:00 Du har gåpåmod og er klar til at starte en helt ny personalekantine op i et nyindrettet og nyudstyret køkken Du glæder dig til at lave mad til både timelønnede og funktionærer Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du er rutineret i både et køkken og med at tale med og servicere gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden Du har solid erfaring som køkkenchef gerne fra kantinebranchen og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson, værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden Du har lyst til at arbejde med servicesalg take-away Du er IT-kyndig, har styr på pc en og lærer gerne nyt Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet vil I være dig og n kollega, sammen skal I servicere ca. 120 daglige frokost gæster. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: 1. august 2019 Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk11jobnet85bd3335100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-23T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/443170EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3536936Fazer Food Services A/S11Venusvej 446000KoldingDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent769648JobNet4997100499710010028-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=85bd3335https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=85bd3335https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=85bd3335&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=85bd3335&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration361938525noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330020713CaterRobot Cater til Caf og Brasserie Skt. Gertrud - Odense Restauranten er en franskinspireret caf brasserie i hjertet af Odense. Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og la carte restaurant. Vi søger en erfaren cater, der er kreativ og id rig, og som har lyst til at være en vigtig del af et team i et køkken med et varieret fransk inspireret menu koncept. Maden tilbereder vi fra bunden og bruger friske kvalitetsråvarer. Køkkenteamet består p.t. af Køkkenchef, Souschef, 4 friske fuldtidskokke og 2 deltidskokke. Restauranten er åben 7 dage om ugen og vores køkken har åbent fra kl. 09.00 - 22.00. Vi tilbyder En fast fuldtidsstilling med varierende arbejdstider Gode kolleger og ordnede forhold God løn der modsvarer dine kvalifikationer Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at skrive til Mark på markb@mail.tele.dk Ansøgning: Send e-mail med din ansøgning og CV til Mark Beetson på markb@mail.tele.dk

Cater til Café og Brasserie Skt. Gertrud - Odense

Restauranten er en franskinspireret café/brasserie i hjertet af Odense.

Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og á la carte restaurant.

Vi søger en erfaren cater, der er kreativ og idérig, og som har lyst til at være en vigtig del af et team i et køkken med et varieret fransk inspireret menu koncept.

Maden tilbereder vi fra bunden og bruger friske kvalitetsråvarer. Køkkenteamet består p.t. af Køkkenchef, Souschef, 4 friske fuldtidskokke og 2 deltidskokke.

Restauranten er åben 7 dage om ugen og vores køkken har åbent fra kl. 09.00 - 22.00.

Vi tilbyder

  • En fast fuldtidsstilling med varierende arbejdstider
  • Gode kolleger og ordnede forhold
  • God løn der modsvarer dine kvalifikationer

Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at skrive til Mark på markb@mail.tele.dk

Ansøgning:

Send e-mail med din ansøgning og CV til Mark Beetson på markb@mail.tele.dk

 

SCT GERTRUD ApSOdense C2019-05-09T00:00:002019-07-04T00:00:00
330020137KøkkenchefRobot Eydes Eatery i hjertet af Odense søger ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef skal fremadrettet varetage andre funktioner i restauranten, og derfor søger vi ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef vil fortsætte i køkkenet 3-4 måneder efter den nye køkkenchefs start for at sikre en god stabil overgang således, at den nye køkkenchef er godt klædt på til opgaven. Vores køkken er åbent man-fre 09.00-22.00 og lør-søn 08.30-22.00 hele året pånær 24 12, og vores forretning består af brunchbuffet, a la carte frokost, a la carte aften, selskaber, fester og julefrokoster, så det er et meget alsidigt køkken der skal drives. Vi går meget op i at have en god tone - vi tror på at det er mennesket og lysten der gør forskellen, så du skal være dygtig til at lære fra dig og være en super god motivator. Vi forventer du er en dygtig leder, som går forrest og viser vejen på gulvet. Vi er et af Fyens mest besøgte spisesteder og har mere en 10.000 spisegæster hver måned, så det stiller naturligvis store krav til orden, systemer og struktur. Vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch. Vores forventning er at du kommer fra en lignende stilling hvor du er vant til ansvar og fart over feltet :) Vi søger en medarbejder der brænder 100 for at være den bedste, og som forstår værdien i et stærkt teamwork. Det er nødvendigt at du er udlært kok. Vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet og en masse meget passionerede medarbejdere, hvoraf mange har været hos os i mange år. Et lederteam bestående af Indehaver, bestyrer, køkkenchef, restaurantchef og gæsteansvarlig, hvor der ugentligt spares omkring udviklingen og den daglige drift af restauranten. Kan du identificere dig med ovenstående så send en ansøgning til vores bestyrer på thomas@eydes.dk Vi glæder os til at høre fra og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team.

Eydes Eatery i hjertet af Odense søger ny køkkenchef.

Vores nuværende køkkenchef skal fremadrettet varetage andre funktioner i restauranten, og derfor søger vi ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef vil fortsætte i køkkenet 3-4 måneder efter den nye køkkenchefs start for at sikre en god stabil overgang således, at den nye køkkenchef er godt klædt på til opgaven.

Vores køkken er åbent man-fre 09.00-22.00 og lør-søn 08.30-22.00 hele året pånær 24/12, og vores forretning består af brunchbuffet, a la carte frokost, a la carte aften, selskaber, fester og julefrokoster, så det er et meget alsidigt køkken der skal drives.

Vi går meget op i at have en god tone - vi tror på at det er mennesket og lysten der gør forskellen, så du skal være dygtig til at lære fra dig og være en super god motivator. Vi forventer du er en dygtig leder, som går forrest og viser vejen på gulvet.

Vi er et af Fyens mest besøgte spisesteder og har mere en 10.000 spisegæster hver måned, så det stiller naturligvis store krav til orden, systemer og struktur. Vi har de sidste 2 år vundet prisen for Odenses bedste brunch. Vores forventning er at du kommer fra en lignende stilling hvor du er vant til ansvar og fart over feltet :)

Vi søger en medarbejder der brænder 100% for at være den bedste, og som forstår værdien i et stærkt teamwork. 

Det er nødvendigt at du er udlært kok.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet og en masse meget passionerede medarbejdere, hvoraf mange har været hos os i mange år. Et lederteam bestående af Indehaver, bestyrer, køkkenchef, restaurantchef og gæsteansvarlig, hvor der ugentligt spares omkring udviklingen og den daglige drift af restauranten.

Kan du identificere dig med ovenstående så send en ansøgning til vores bestyrer på thomas@eydes.dk

Vi glæder os til at høre fra og om, hvorfor det er netop dig, der skal være en del af vores team. 

EYDES ApSOdense C2019-05-08T00:00:002019-07-03T00:00:00
330043010Køkkenchef - OdenseRobot Restaurant The Grill søger køkkenchef i Odense Vi søger allerede nu en ny køkkenchef, der er klar til at lede køkkenet i The Grill i Odense efter sommeren. Vores restaurant i Odense er det center der bespiser flest gæster på kædeplan. Vi søger derfor en dygtig kok og leder, som er klar på at gå forrest på de travle dage og vil have sig et mål om at have det bedste køkken. I Bowl n Fun The Grill arbejder vi målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenchef hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for de øvrige medarbejdere. Som køkkenchef i Odense vil du samtidig også blive inddraget i udvikling og test af hele kædens madkoncepter i samarbejde med F B-afdelingen. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne. Hvad tilbyder vi dig? Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 12.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere. 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Det månedlige timetal skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend. Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt. Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v. Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem. Løn efter kvalifikationer bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats. Et stort udvalg af personalegoder. Dine arbejdsopgaver vil være: Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet Du tager ejerskab og går forrest Du implementerer nye tiltag og id er Du sikrer høj kvalitet Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc. Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater. Ansættelsesstart: 1. september Vi glæder os til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Restaurant The Grill søger køkkenchef i Odense

Vi søger allerede nu en ny køkkenchef, der er klar til at lede køkkenet i The Grill i Odense efter sommeren. Vores restaurant i Odense er det center der bespiser flest gæster på kædeplan. Vi søger derfor en dygtig kok og leder, som er klar på at gå forrest på de travle dage og vil have sig et mål om at have det bedste køkken.

I Bowl’n’Fun & The Grill arbejder vi målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenchef hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for de øvrige medarbejdere.

Som køkkenchef i Odense vil du samtidig også blive inddraget i udvikling og test af hele kædens madkoncepter i samarbejde med F&B-afdelingen.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af at have retter, der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 12.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere.
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Det månedlige timetal skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend.
  • Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt.
  • Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v.
  • Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem.
  • Løn efter kvalifikationer & bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats.
  • Et stort udvalg af personalegoder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet
  • Du tager ejerskab og går forrest
  • Du implementerer nye tiltag og idéer
  • Du sikrer høj kvalitet
  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø
  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.
  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer…

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater.

Ansættelsesstart: 1. september

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl´n´Fun OdenseOdense C2019-06-13T00:00:002019-07-06T00:00:00
330032539Ambitiøs souschef med godt overblikRobot Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby! Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 07.00-15.00 Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på både det varme og det kolde parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm. Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød kort sagt: Alt det, du har lært og elsker. Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du har erfaring som kok gerne fra kantinebranchen eller a la carte? ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 6 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 400-500 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine i Lyngby!

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede kollegaer og som elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 07.00-15.00
  • Dine primære opgaver består bl.a. af daglig produktion af mad på både det varme og det kolde parti, opgavestyring, kontrol af buffet, bestilling af varer mm.
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver, inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra kantinebranchen eller a la carte?
  • ?Du har en positiv og hjælpsom indstilling til tingene og er en fleksibel og kommunikativ stærk teamplayer?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt - og det er en fordel hvis du allerede har ledererfaring
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagens og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden, samt hjælpe kolleger med at planlægge deres opgaver
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger

Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 6 medarbejdere, som dagligt serverer mad til ca. 400-500 gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKgs. Lyngby2019-05-27T00:00:002019-07-25T00:00:00
330029695Sushi KokRobot Sushi kok sushi rolling søger 2 Sushi Kok til båd koldt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans. Tiltrædelse: snarest 5000@hamasushi.dk

Sushi kok sushi rolling

 

søger  2 Sushi Kok til båd koldt  køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. -  Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans.  

Tiltrædelse: snarest

5000@hamasushi.dk

Hama Sushi ApSOdense C2019-05-22T00:00:002019-07-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Cater

SCT GERTRUD ApS

Odense C
Cater til Caf og Brasserie Skt. Gertrud - Odense Restauranten er en franskinspireret caf brasserie i hjertet af Odense. Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og la carte restaurant. Vi søger en erfaren cater, der...
Indrykket:9. maj 2019
Udløbsdato:4. juli 2019

Køkkenchef

EYDES ApS

Odense C
Eydes Eatery i hjertet af Odense søger ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef skal fremadrettet varetage andre funktioner i restauranten, og derfor søger vi ny køkkenchef. Vores nuværende køkkenchef vil fortsætte i køkkenet 3-4 måneder efter den ...
Indrykket:8. maj 2019
Udløbsdato:3. juli 2019

Køkkenchef - Odense

Bowl´n´Fun Odense

Odense C
Restaurant The Grill søger køkkenchef i Odense Vi søger allerede nu en ny køkkenchef, der er klar til at lede køkkenet i The Grill i Odense efter sommeren. Vores restaurant i Odense er det center der bespiser flest gæster på kædeplan. Vi søger derfo...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:6. juli 2019

Ambitiøs souschef med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Kgs. Lyngby
Er du faglært kok, den fødte leder og kan du arbejde med på alle partier i køkkenet? Brænder du for at lave lækker, sund og varieret mad fra bunden? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vore...
Indrykket:27. maj 2019
Udløbsdato:25. juli 2019

Sushi Kok

Hama Sushi ApS

Odense C
Sushi kok sushi rolling søger 2 Sushi Kok til båd koldt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans. Tiltrædelse: snarest 5000@hamas...
Indrykket:22. maj 2019
Udløbsdato:17. juli 2019