Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef med erfaring fra cafe eller amerikansk restaurant

Vi søger en køkkenchef der kan være med til at udvikle konceptet og være med til at skabe vores nye menukort i samarbejde med indehaverne af Mackie`s.

Du er faguddannet kok og brænder for et job med ansvar. Du skal have erfaring fra lignende stilling eller som souchef. Helst fra cafe, bøfhus eller amerikansk restaurant.  Du skal fungere som sparirng og motivater for det øvrige team. Du kommer til at indgå i den daglige vagtplan og vil stå for oplæring af nye ansatte.

Dine arbejdsopgver vil bl.a omfatte daglig styring af køkkenet, egenkontrol, kalkulationer, varebestilling, ansættelse af køkkenpersonlale osv.

Du skal være bosiddende i Horsens, være flexibel og være indstillet på at være i butikken når der er travlt. 

Mackie`s er en amerikansk inspireret restaurant som har ligget i Horsens i 24 år. de sidste 20 år med nuværende ejer. Vi ønkser at forny og udviklet konceptet så vi bliver mere tidssvarende. Vi vil gå over til at mere bliver lavet fra bunden, så vidt muligt. 

De fleste ansatte er unge ufaglærte, som har et sabbat år eller to, hvor mange bebeholder jobbet som studie job efterfølgende.

Mackie`s er en 100% ikkeryger arbejdsplads og det forventes at du kan motivere det øvrige personale til at vi forbliver sådan. 

Løn vil være efter kvalifikationer.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her