Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef, orlovsstilling


Køkkenchef, orlovsstilling.

Da vores ene køkkenchef skal have orlov i skoleåret 2018/2019 for at udleve en drøm om at arbejde i Grønland, søger Silkeborg Efterskole en afløser til stillingen.

Det er et tidsbegrænset fuldtidsjob, og der forekommer weekends og aftener i løbet af året, hvor du skal arbejde.

Du skal arbejde sammen med en kok og en deltidsansat køkkenassistent.

Du skal have 7 8 elever med i køkkenet, som skal lave forefaldende arbejde, inddrages i madlavningen og møde en god rollemodel med glimt i øjet.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningen stiles til al@silkeborgefterskole.dk

Spørgsmål kan rettes til forstander Arne Lund på 86 82 03 99

Ansøgningsfrist mandag den 23/4 kl. 8.00.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329790680Phoenix-04b7bbb912018-04-10T14:07:04.243Køkkenchef, orlovsstilling

Køkkenchef, orlovsstilling.

Da vores ene køkkenchef skal have orlov i skoleåret 2018/2019 for at udleve en drøm om at arbejde i Grønland, søger Silkeborg Efterskole en afløser til stillingen.

Det er et tidsbegrænset fuldtidsjob, og der forekommer weekends og aftener i løbet af året, hvor du skal arbejde.

Du skal arbejde sammen med en kok og en deltidsansat køkkenassistent.

Du skal have 7 8 elever med i køkkenet, som skal lave forefaldende arbejde, inddrages i madlavningen og møde en god rollemodel med glimt i øjet.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningen stiles til al@silkeborgefterskole.dk

Spørgsmål kan rettes til forstander Arne Lund på 86 82 03 99

Ansøgningsfrist mandag den 23/4 kl. 8.00.

2018-04-23T02:00:24.147 Køkkenchef, orlovsstilling. Da vores ene køkkenchef skal have orlov i skoleåret 2018 2019 for at udleve en drøm om at arbejde i Grønland, søger Silkeborg Efterskole en afløser til stillingen. Det er et tidsbegrænset fuldtidsjob, og der forekommer weekends og aftener i løbet af året, hvor du skal arbejde. Du skal arbejde sammen med en kok og en deltidsansat køkkenassistent. Du skal have 7 8 elever med i køkkenet, som skal lave forefaldende arbejde, inddrages i madlavningen og møde en god rollemodel med glimt i øjet. Løn efter kvalifikationer. Ansøgningen stiles til al@silkeborgefterskole.dk Spørgsmål kan rettes til forstander Arne Lund på 86 82 03 99 Ansøgningsfrist mandag den 23 4 kl. 8.00.10Phoenix04b7bbb9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-22T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3211363Silkeborg Efterskole11Gudenåvej 28600SilkeborgDKDanmark156.159737009.55610500
al@silkeborgefterskole.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent552198JobMidtSpecialpakke 10010https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=04b7bbb9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=04b7bbb9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=04b7bbb9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=04b7bbb9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgEr du imødekommende og åben? Som Køkkenchef hos Silkeborg Efterskole får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12007991Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration354282471al@silkeborgefterskole.dkal@silkeborgefterskole.dkDKDanmarkDKDanmark329957627Kreativ køkkenchef med ledererfaringRobot Vi søger kreativ køkkenchef med ledererfaring Så er du en dygtig kok, der gerne vil arbejde i et dynamisk køkken med høje krav, gode arbejdsforhold, plads til selvstændigt ansvar og personlig udvikling og har du iøvrigt erfaring med ledelse så har vi jobbet til dig i Skafferiet. Brænder du desuden for økologi og gode råvarer, og sætter du en ære i at gøre tingene ordentligt så glæder vi os endnu mere til at møde dig. Skafferiet er en ung, veletableret højkvalitets ud-af-huset madvirksomhed, der er i kraftig udvikling. Vi har økologisk sølvmærke, bruger lokale råvarer og laver alt fra bunden. JOBBET Dine arbejdsopgaver er daglig ledelse, menuplanlægning, madlavning, bagning, elevoplæring, rengøring og opvask. Derudover bliver du også ansvarlig for indkøb og kan få lov at være med til at udvikle vores øvrige aktiviteter, kurser, mad-arrangementer m.v. Vi er en aktiv del af lokalsamfundet omkring Aarhus og Hinnerup, og vi synes, det er spændende og sjovt at være med, hvor det sker. Du kommer til at arbejde med at lave alt fra klassisk hverdagsmad med et twist til den fineste gourmet-mad. DET FORVENTER VI AF DIG Du skal selvfølgelig være en dygtig kok. Udover at kunne lave lækker mad, betyder det at du skal kunne strukturere dit arbejde og have mange bolde i luften, tage ansvar og undgå madspild. Det betyder også at kunne se de ting vi laver i et større perspektiv, så mad og kunde-oplevelse stemmer overens med Skafferiets personlighed og vores overordnede idealer om at gøre tingene ordentligt. Du skal have lyst til at være en del af Skafferiet og deltage i både de daglige- og de mere overordnede beslutninger. Det er fint at have en holdning, og vi vil meget gerne høre den. Du må gerne have erfaring fra gode à la carte-restauranter og desuden ledelseserfaring. Erfaring med andre brancher og mere uddannelse end kokkeskolen vil også være fint. DET KAN DU FORVENTE AF OS Vi er kompromisløse, når det kommer til kvaliteten af håndværket, og kreative i vores tilgang til arbejdet. Du kan lære meget af os, og vi vil være nysgerrige på din tilgang og dine ideer. En god del af arbejdet foregår i dagtimerne, og der er også aften- og weekendarbejde. Vi giver og forventer fleksibilitet, og da vi er få i køkkenet hjælpes vi ad og dækker ind ved ferie, sygdom m.v. I Skafferiet skal der være rart at arbejde. Vi har respekt for hinanden som kollegaer og mennesker, og vi holder en god tone i køkkenet. Skafferiet ligger i Hinnerup 15 minutter med tog fra Aarhus. Lønnen svarer til krav og resultater. SØG Har du spørgsmål, så ring til indehaver Jon Ahrensbach på 2235 2456. Send din ansøgning til jon@skafferiet.dk senest fredag den 22. februar. Tiltrædelse efter aftale.

Vi søger kreativ køkkenchef med ledererfaring

Så er du en dygtig kok, der gerne vil arbejde i et dynamisk køkken med høje krav, gode arbejdsforhold, plads til selvstændigt ansvar og personlig udvikling – og har du iøvrigt erfaring med ledelse – så har vi jobbet til dig i Skafferiet.

Brænder du desuden for økologi og gode råvarer, og sætter du en ære i at “gøre tingene ordentligt” – så glæder vi os endnu mere til at møde dig.

Skafferiet er en ung, veletableret højkvalitets ud-af-huset madvirksomhed, der er i kraftig udvikling. Vi har økologisk sølvmærke, bruger lokale råvarer og laver alt fra bunden.

JOBBET

Dine arbejdsopgaver er daglig ledelse, menuplanlægning, madlavning, bagning, elevoplæring, rengøring og opvask. Derudover bliver du også ansvarlig for indkøb og kan få lov at være med til at udvikle vores øvrige aktiviteter, kurser, mad-arrangementer m.v. Vi er en aktiv del af lokalsamfundet omkring Aarhus og Hinnerup, og vi synes, det er spændende og sjovt at være med, hvor det sker.

Du kommer til at arbejde med at lave alt fra klassisk hverdagsmad med et twist til den fineste gourmet-mad.

DET FORVENTER VI AF DIG

Du skal selvfølgelig være en dygtig kok. Udover at kunne lave lækker mad, betyder det at du skal kunne strukturere dit arbejde og have mange bolde i luften, tage ansvar og undgå madspild. Det betyder også at kunne se de ting vi laver i et større perspektiv, så mad og kunde-oplevelse stemmer overens med Skafferiets personlighed og vores overordnede idealer om at gøre tingene ordentligt.

Du skal have lyst til at være en del af Skafferiet og deltage i både de daglige- og de mere overordnede beslutninger. Det er fint at have en holdning, og vi vil meget gerne høre den.

Du må gerne have erfaring fra gode à la carte-restauranter og desuden ledelseserfaring.

Erfaring med andre brancher og mere uddannelse end kokkeskolen vil også være fint.

DET KAN DU FORVENTE AF OS

Vi er kompromisløse, når det kommer til kvaliteten af håndværket, og kreative i vores tilgang til arbejdet. Du kan lære meget af os, og vi vil være nysgerrige på din tilgang og dine ideer.

En god del af arbejdet foregår i dagtimerne, og der er også aften- og weekendarbejde. Vi giver og forventer fleksibilitet, og da vi er få i køkkenet hjælpes vi ad og dækker ind ved ferie, sygdom m.v.

I Skafferiet skal der være rart at arbejde. Vi har respekt for hinanden som kollegaer og mennesker, og vi holder en god tone i køkkenet.

Skafferiet ligger i Hinnerup – 15 minutter med tog fra Aarhus.

Lønnen svarer til krav og resultater.

SØG

Har du spørgsmål, så ring til indehaver Jon Ahrensbach på 2235 2456.

Send din ansøgning til jon@skafferiet.dk senest fredag den 22. februar. Tiltrædelse efter aftale.

SkafferietHinnerup2019-02-08T00:00:002019-02-22T00:00:00
329958522Køkkenchef, ÅrhusRobot Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser? Og kan du få dine gæster til at glæde sig til den daglige frokost? Så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig. Skab madglæde sammen med os Hvis du har talent for at lave mad og kan motivere folk omkring dig, har du her en unik mulighed for at få en god og mangfoldig arbejdsplads. Du bliver del af, og skal lede et dygtigt og engageret team, som hver dag laver mad til mere end 800 gæster. Vores resultater bliver skabt i fællesskab med fokus på en høj grad af professionalisme og kvalitet. Vi tilbyder gode arbejdsforhold og arbejdstid i dagtimerne mandag til fredag. Vi lægger vægt på medarbejderinvolvering og mulighed for faglig og personlig udvikling. Vores id er, at det skal være sjovt at være medarbejder og let at være kunde. Dine arbejds- og ansvarsområder Som køkkenchef vil du få direkte reference til kundechefen i Eurest. Du vil få det fulde ansvar for: Driften af personalerestauranten, herunder styring og udvikling af vores serviceleverancer og aftalte koncepter i tæt samarbejde med dit team og kunden Ledelsen af køkkenet samt motivation og udvikling af medarbejderne Implementering af standarder og lokale initiativer, som sikrer, at vi når de aftalte mål. Derudover forventes det, at du bidrager til udviklingen af kontrakten og dermed sikrer målsætningerne indenfor omsætningsvækst og udvikling samt høj kundetilfredshed og -fastholdelse. I den forbindelse er det afgørende, at det gode samarbejde med kunden fortsættes og videreudvikles. Vores forventninger til dig Vi har store forventninger til dig og dine kompetencer. Vi søger en uddannet kok med minimums 5 års erhvervserfaring. Du er kundeorienteret, har et højt fagligt og kvalitetsmæssigt niveau, en økonomisk forståelse og du brænder for at yde service i verdensklasse. Det vil være en fordel, hvis du har ledelseserfaring fra en tilsvarende stilling og kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Det praktiske Arbejdsstedet er i Århus med tiltrædelse efter aftale. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Kundechef Solvej Ladefoged på 4070 2244. Alle henvendelser behandles fortroligt. Banker dit hjerte allerede lidt hurtigere? Så venter dit drømmejob måske hos os. Ansøg hurtigst muligt og senest den 28. februar via vores hjemmeside. Bemærk at vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk

Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser? Og kan du få dine gæster til at glæde sig til den daglige frokost? Så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig.

Skab madglæde sammen med os

Hvis du har talent for at lave mad og kan motivere folk omkring dig, har du her en unik mulighed for at få en god og mangfoldig arbejdsplads. Du bliver del af, og skal lede et dygtigt og engageret team, som hver dag laver mad til mere end 800 gæster. Vores resultater bliver skabt i fællesskab med fokus på en høj grad af professionalisme og kvalitet.

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og arbejdstid i dagtimerne mandag til fredag. Vi lægger vægt på medarbejderinvolvering og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Vores idé er, at det skal være sjovt at være medarbejder og let at være kunde.

Dine arbejds- og ansvarsområder

Som køkkenchef vil du få direkte reference til kundechefen i Eurest.

Du vil få det fulde ansvar for:

  • Driften af personalerestauranten, herunder styring og udvikling af vores serviceleverancer og aftalte koncepter i tæt samarbejde med dit team og kunden
  • Ledelsen af køkkenet samt motivation og udvikling af medarbejderne
  • Implementering af standarder og lokale initiativer, som sikrer, at vi når de aftalte mål.

Derudover forventes det, at du bidrager til udviklingen af kontrakten og dermed sikrer målsætningerne indenfor omsætningsvækst og udvikling samt høj kundetilfredshed og -fastholdelse. I den forbindelse er det afgørende, at det gode samarbejde med kunden fortsættes og videreudvikles.

Vores forventninger til dig

Vi har store forventninger til dig og dine kompetencer. Vi søger en uddannet kok med minimums 5 års erhvervserfaring. Du er kundeorienteret, har et højt fagligt og kvalitetsmæssigt niveau, en økonomisk forståelse og du brænder for at yde service i verdensklasse. Det vil være en fordel, hvis du har ledelseserfaring fra en tilsvarende stilling og kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Det praktiske

Arbejdsstedet er i Århus med tiltrædelse efter aftale.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Kundechef Solvej Ladefoged på 4070 2244. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Banker dit hjerte allerede lidt hurtigere? Så venter dit drømmejob måske hos os. Ansøg hurtigst muligt og senest den 28. februar via vores hjemmeside.

Bemærk at vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Om Eurest

Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk

EUREST A/SAarhus C2019-02-11T00:00:002019-02-28T00:00:00
329956437KokBasic Kok søges til A Hereford Beefstouw i Lund. Stillingerne er på fuld tid. Vi ser gerne, at du har erfaring med grillstegning. Ordnede forhold med pensionsordning og god løn, pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet. Tiltrædelse snarest muligt. Send en kort, skriftlig ansøgning bilagt C.V. til info@a-h-b.dk Yderligere oplysninger: Daglig leder Lone Nissen, tlf.: 97 12 35 44

Kok

 

søges til A Hereford Beefstouw i Lund. Stillingerne er på fuld tid. Vi ser gerne, at du har erfaring med grillstegning.

 

Ordnede forhold med pensionsordning og god løn, pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet.

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Send en kort, skriftlig ansøgning bilagt C.V. til info@a-h-b.dk
Yderligere oplysninger: Daglig leder Lone Nissen, tlf.: 97 12 35 44

A Hereford BeefstouwHerning2019-02-07T15:01:56.3172019-03-08T00:00:00
329956576GRILLASSISTENTBasic GRILLASSISTENT søges til A Hereford Beefstouw i Lund. Stillingerne er på fuld tid. Vi ser gerne, at du har erfaring med grillstegning. Ordnede forhold med pensionsordning og god løn, pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet. Tiltrædelse snarest muligt. Send en kort, skriftlig ansøgning bilagt C.V. til info@a-h-b.dk Yderligere oplysninger: Daglig leder Lone Nissen, tlf.: 97 12 35 44

GRILLASSISTENT

 

søges til A Hereford Beefstouw i Lund. Stillingerne er på fuld tid. Vi ser gerne, at du har erfaring med grillstegning.

 

Ordnede forhold med pensionsordning og god løn, pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et familieliv ved siden af arbejdet.

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Send en kort, skriftlig ansøgning bilagt C.V. til info@a-h-b.dk
Yderligere oplysninger: Daglig leder Lone Nissen, tlf.: 97 12 35 44

A Hereford BeefstouwHerning2019-02-07T16:00:39.6602019-03-08T00:00:00
329956947Kok søges til AalekroenBasic Vi søger en kok til en fast stilling på en dejlig kro med en naturskøn beliggenhed ved Silkeborg. Vi kan tilbyde en fast stilling pr. 1. marts med gode arbejdstider, godt arbejdsmiljø og skønne kollegaer. Det er vigtigt, at du er en stabil og fleksibel kollega. Du må gerne have erfaring, og du kan lide at lave klassisk dansk mad og at arbejde med gode råvarer. Vi har a la carte og en del selskaber. Hvis du også kan lide, når det går stærkt, så er det netop dig, vi søger. Vi ønsker ansøgninger fra kokke, der virkelig ønsker et job på en kro, hvor der sker en masse i højsæsonen, og der så er mere roligt i vinter halvåret. Det er et krav, at du taler dansk. Nærmere oplysninger ved Karin Aasborg tlf. 86846033. Send din ansøgning på mail restaurant@aalekroen.dk

Vi søger en kok til en fast stilling på en dejlig kro med en naturskøn beliggenhed ved Silkeborg.

Vi kan tilbyde en fast stilling pr. 1. marts med gode arbejdstider, godt arbejdsmiljø og skønne kollegaer.

Det er vigtigt, at du er en stabil og fleksibel kollega. Du må gerne have erfaring, og du kan lide at lave klassisk dansk mad og at arbejde med gode råvarer. Vi har a la carte og en del selskaber. Hvis du også kan lide, når det går stærkt, så er det netop dig, vi søger.

Vi ønsker ansøgninger fra kokke, der virkelig ønsker et job på en kro, hvor der sker en masse i højsæsonen, og der så er mere roligt i vinter halvåret. Det er et krav, at du taler dansk.

Nærmere oplysninger ved Karin Aasborg tlf. 86846033.

Send din ansøgning på mail restaurant@aalekroen.dk

Aalekroen ApSSilkeborg2019-02-08T02:01:21.1032019-03-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kreativ køkkenchef med ledererfaring

Skafferiet

Hinnerup
Vi søger kreativ køkkenchef med ledererfaring Så er du en dygtig kok, der gerne vil arbejde i et dynamisk køkken med høje krav, gode arbejdsforhold, plads til selvstændigt ansvar og personlig udvikling og har du iøvrigt erfaring med ledelse så har v...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:22. februar 2019

Køkkenchef, Århus

EUREST A/S

Aarhus C
Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser? Og kan du få dine gæster til at glæde sig til den daglige frokost? Så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig. Skab madglæde sammen med os Hvis du har talent for at lave mad og kan motive...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Kok

A Hereford Beefstouw

Herning
Kok søges til A Hereford Beefstouw i Lund. Stillingerne er på fuld tid. Vi ser gerne, at du har erfaring med grillstegning. Ordnede forhold med pensionsordning og god løn, pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund fritid og et fam...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019

GRILLASSISTENT

A Hereford Beefstouw

Herning
GRILLASSISTENT søges til A Hereford Beefstouw i Lund. Stillingerne er på fuld tid. Vi ser gerne, at du har erfaring med grillstegning. Ordnede forhold med pensionsordning og god løn, pålidelige vagtplaner, så det også er muligt at have en sund friti...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019

Kok søges til Aalekroen

Aalekroen ApS

Silkeborg
Vi søger en kok til en fast stilling på en dejlig kro med en naturskøn beliggenhed ved Silkeborg. Vi kan tilbyde en fast stilling pr. 1. marts med gode arbejdstider, godt arbejdsmiljø og skønne kollegaer. Det er vigtigt, at du er en stabil og fleksi...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:7. marts 2019