Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KØKKENCHEF SØGES: BRUG DIT HÅNDVÆRK OG DINE SMAGSLØG PÅ SKØN ØKOLOGISK Ø

Vær med til at sprede den gode mad og stemning

Vi søger til den private ø, Vejrø, en nytænkende og innovativ køkkenchef med styr på håndværket.

Som Køkkenchef skaber du og dit team mad, som I er stolte af. Du elsker at arbejde med det kreative køkkens muligheder og udarbejde menuer, som overrasker og behager syn og smagsløg.

Du er hands on i den daglige drift og dit job består naturligvis også af grundtilberedninger, bagning og service i et travlt køkken, samt kvalitetskontrol og egenkontrol.

På Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at det du arbejder med og serverer for gæsterne er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i. Vi er meget stolte af de økologiske råvarer, som vi fremelsker her. Vi arbejder hver dag for at få det hele til at gro og trives. Vores retter er skabt med tålmodighed og nærhed, og det giver en endnu større lyst til at servere den.

Menukortet er dét, du ser på marken - for vi bruger helst øens egne afgrøder og dyr

I dit arbejde på Vejrø vil du dagligt få gode udfordringer og arbejde med øens økologiske råvarer.

Du vil, som vores gæster opdage, at det hele smager og dufter af mere end det plejer. Tilberedningen skal derfor altid være lækker, kreativ og veludført, altid professionel med landlig charme og selvfølgelig med respekt for råvaren.

Menuen er aldrig fast, fordi kød, frugt og grønt høstes eller slagtes, når tiden er inde. Derfor er overraskelsen en del af serveringen. Naturligvis kan maden ved en større fest eller arrangement aftales på forhånd.

Vejrøs restaurant, Skipperly, har udover en fantastisk indretning også en lækker udendørsservering i gårdhave ud til mark og hav. Vidunderligt naturligt.

 

Få ansvar og vær med til at sætte dit hold

Vejrø er i en dynamisk ø i spændende udvikling, der indeholder eksklusive arrangementer og kræsne gæster. Du får et selvstændigt og indflydelsesrigt job, hvor vi hjælper og passer på hinanden, har ordnede arbejdsforhold og sætter trivsel højt.

Du vil få interessante, begejstrede og tætte kollegaer, og du vil også selv kunne træde i fuld karakter. Du vil også elske at være tæt på råvarerne og blive inspireret af at gå en tur i køkkenhaven og udvælge, hvad der skal på tallerken i dag.

Du kan være med til at sætte holdet, da vi kommer til at søge efter sæsonkokke og tjenere.

 

Vi glæder os til at møde dig

Hvis du er uddannet kok, og har erfaring fra en lignende stilling og både kan arbejde selvstændigt og være holdspiller, mens du har flere bolde i luften på én gang, lyder du som vores nye kollega.

Du ved, at skiftende arbejdstider og fleksibilitet er en del af faget, og sammen glæder vi os over, at vi kan skabe succes ved at få gæster, leverandører og kolleger til at føle sig godt tilpas.

Du vil få stillet en overnatningsmulighed til rådighed i forbindelse med dine vagter, da man ikke kan komme hjem ved fyraften.

Restauranten holder åben fra maj til og med september og med særarrangementer i de øvrige måneder. Den øvrige arbejdstid vil blive brugt på produktion og forberedelse, ferie og afspadsering.

Ansættelsesstart: marts/april – efter nærmere aftale. 

Din løn følger dine kvalifikationer.

Se mere på www.vejroe.dk, vores Facebook side, Instagram og/eller kontakt direktør Lea Lohse på ll@Vejroe.dk eller mobil 30306184. Vi afholder løbende interviews i jan-feb. 2020 enten i KBH eller i Maribo på Lolland. 

Er vi et match, vil du blive inviteret en tur til Vejrø, så du kan se øen, møde teamet og gøre dine forberedelser til en fantastisk sæson.

Send en ansøgning med opdateret CV, gerne foto samt en præsentation af dig selv til: ll@vejroe.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330157361Phoenix-e05f48ea12020-01-15T00:00:00KØKKENCHEF SØGES: BRUG DIT HÅNDVÆRK OG DINE SMAGSLØG PÅ SKØN ØKOLOGISK Ø

Vær med til at sprede den gode mad og stemning

Vi søger til den private ø, Vejrø, en nytænkende og innovativ køkkenchef med styr på håndværket.

Som Køkkenchef skaber du og dit team mad, som I er stolte af. Du elsker at arbejde med det kreative køkkens muligheder og udarbejde menuer, som overrasker og behager syn og smagsløg.

Du er hands on i den daglige drift og dit job består naturligvis også af grundtilberedninger, bagning og service i et travlt køkken, samt kvalitetskontrol og egenkontrol.

På Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at det du arbejder med og serverer for gæsterne er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i. Vi er meget stolte af de økologiske råvarer, som vi fremelsker her. Vi arbejder hver dag for at få det hele til at gro og trives. Vores retter er skabt med tålmodighed og nærhed, og det giver en endnu større lyst til at servere den.

Menukortet er dét, du ser på marken - for vi bruger helst øens egne afgrøder og dyr

I dit arbejde på Vejrø vil du dagligt få gode udfordringer og arbejde med øens økologiske råvarer.

Du vil, som vores gæster opdage, at det hele smager og dufter af mere end det plejer. Tilberedningen skal derfor altid være lækker, kreativ og veludført, altid professionel med landlig charme og selvfølgelig med respekt for råvaren.

Menuen er aldrig fast, fordi kød, frugt og grønt høstes eller slagtes, når tiden er inde. Derfor er overraskelsen en del af serveringen. Naturligvis kan maden ved en større fest eller arrangement aftales på forhånd.

Vejrøs restaurant, Skipperly, har udover en fantastisk indretning også en lækker udendørsservering i gårdhave ud til mark og hav. Vidunderligt naturligt.

 

Få ansvar og vær med til at sætte dit hold

Vejrø er i en dynamisk ø i spændende udvikling, der indeholder eksklusive arrangementer og kræsne gæster. Du får et selvstændigt og indflydelsesrigt job, hvor vi hjælper og passer på hinanden, har ordnede arbejdsforhold og sætter trivsel højt.

Du vil få interessante, begejstrede og tætte kollegaer, og du vil også selv kunne træde i fuld karakter. Du vil også elske at være tæt på råvarerne og blive inspireret af at gå en tur i køkkenhaven og udvælge, hvad der skal på tallerken i dag.

Du kan være med til at sætte holdet, da vi kommer til at søge efter sæsonkokke og tjenere.

 

Vi glæder os til at møde dig

Hvis du er uddannet kok, og har erfaring fra en lignende stilling og både kan arbejde selvstændigt og være holdspiller, mens du har flere bolde i luften på én gang, lyder du som vores nye kollega.

Du ved, at skiftende arbejdstider og fleksibilitet er en del af faget, og sammen glæder vi os over, at vi kan skabe succes ved at få gæster, leverandører og kolleger til at føle sig godt tilpas.

Du vil få stillet en overnatningsmulighed til rådighed i forbindelse med dine vagter, da man ikke kan komme hjem ved fyraften.

Restauranten holder åben fra maj til og med september og med særarrangementer i de øvrige måneder. Den øvrige arbejdstid vil blive brugt på produktion og forberedelse, ferie og afspadsering.

Ansættelsesstart: marts/april – efter nærmere aftale. 

Din løn følger dine kvalifikationer.

Se mere på www.vejroe.dk, vores Facebook side, Instagram og/eller kontakt direktør Lea Lohse på ll@Vejroe.dk eller mobil 30306184. Vi afholder løbende interviews i jan-feb. 2020 enten i KBH eller i Maribo på Lolland. 

Er vi et match, vil du blive inviteret en tur til Vejrø, så du kan se øen, møde teamet og gøre dine forberedelser til en fantastisk sæson.

Send en ansøgning med opdateret CV, gerne foto samt en præsentation af dig selv til: ll@vejroe.dk

2020-02-17T18:51:12.983 Vær med til at sprede den gode mad og stemning Vi søger til den private ø, Vejrø, en nytænkende og innovativ køkkenchef med styr på håndværket. Som Køkkenchef skaber du og dit team mad, som I er stolte af. Du elsker at arbejde med det kreative køkkens muligheder og udarbejde menuer, som overrasker og behager syn og smagsløg. Du er hands on i den daglige drift og dit job består naturligvis også af grundtilberedninger, bagning og service i et travlt køkken, samt kvalitetskontrol og egenkontrol. På Vejrø vil vi gerne have dig til at nyde øen ærligt. Det giver en helt særlig følelse at vide, at det du arbejder med og serverer for gæsterne er skabt af de rammer, som du lige nu befinder dig særdeles godt i. Vi er meget stolte af de økologiske råvarer, som vi fremelsker her. Vi arbejder hver dag for at få det hele til at gro og trives. Vores retter er skabt med tålmodighed og nærhed, og det giver en endnu større lyst til at servere den. Menukortet er d t, du ser på marken - for vi bruger helst øens egne afgrøder og dyr I dit arbejde på Vejrø vil du dagligt få gode udfordringer og arbejde med øens økologiske råvarer. Du vil, som vores gæster opdage, at det hele smager og dufter af mere end det plejer. Tilberedningen skal derfor altid være lækker, kreativ og veludført, altid professionel med landlig charme og selvfølgelig med respekt for råvaren. Menuen er aldrig fast, fordi kød, frugt og grønt høstes eller slagtes, når tiden er inde. Derfor er overraskelsen en del af serveringen. Naturligvis kan maden ved en større fest eller arrangement aftales på forhånd. Vejrøs restaurant, Skipperly, har udover en fantastisk indretning også en lækker udendørsservering i gårdhave ud til mark og hav. Vidunderligt naturligt. Få ansvar og vær med til at sætte dit hold Vejrø er i en dynamisk ø i spændende udvikling, der indeholder eksklusive arrangementer og kræsne gæster. Du får et selvstændigt og indflydelsesrigt job, hvor vi hjælper og passer på hinanden, har ordnede arbejdsforhold og sætter trivsel højt. Du vil få interessante, begejstrede og tætte kollegaer, og du vil også selv kunne træde i fuld karakter. Du vil også elske at være tæt på råvarerne og blive inspireret af at gå en tur i køkkenhaven og udvælge, hvad der skal på tallerken i dag. Du kan være med til at sætte holdet, da vi kommer til at søge efter sæsonkokke og tjenere. Vi glæder os til at møde dig Hvis du er uddannet kok, og har erfaring fra en lignende stilling og både kan arbejde selvstændigt og være holdspiller, mens du har flere bolde i luften på n gang, lyder du som vores nye kollega. Du ved, at skiftende arbejdstider og fleksibilitet er en del af faget, og sammen glæder vi os over, at vi kan skabe succes ved at få gæster, leverandører og kolleger til at føle sig godt tilpas. Du vil få stillet en overnatningsmulighed til rådighed i forbindelse med dine vagter, da man ikke kan komme hjem ved fyraften. Restauranten holder åben fra maj til og med september og med særarrangementer i de øvrige måneder. Den øvrige arbejdstid vil blive brugt på produktion og forberedelse, ferie og afspadsering. Ansættelsesstart: marts april efter nærmere aftale. Din løn følger dine kvalifikationer. Se mere på www.vejroe.dk, vores Facebook side, Instagram og eller kontakt direktør Lea Lohse på ll@Vejroe.dk eller mobil 30306184. Vi afholder løbende interviews i jan-feb. 2020 enten i KBH eller i Maribo på Lolland. Er vi et match, vil du blive inviteret en tur til Vejrø, så du kan se øen, møde teamet og gøre dine forberedelser til en fantastisk sæson. Send en ansøgning med opdateret CV, gerne foto samt en præsentation af dig selv til: ll@vejroe.dk11Jobnete05f48ea100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-01T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerLolland & FalsterLolland3692031Vejrø ApS Gårdbutik11Vejrø 14943Torrig LDKDanmark0
ll@vejroe.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000884187JobNet5098951509895110013-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e05f48eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e05f48eahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e05f48ea&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e05f48ea&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgKØKKENCHEF SØGES: BRUG DIT HÅNDVÆRK OG DINE SMAGSLØG PÅ SKØN ØKOLOGISK Ø12008221Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration363935141Lea Lohsell@vejroe.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK