Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Aarhus største konferencehotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, søger en køkkenchef/Executive Chef der, med sit naturlige lederskab og passion for sit fag, er klar til byens mest spændende job.

Du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret, kreativ og nytænkende. Du er samtidig drevet af spændende og varierede opgaver og er teamets inspirator. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige kundskab forventer vi, at du har god interesse for køkkenøkonomi, og at du forstår helheden i hoteldrift. Du vil indgå i hotellets ledergruppe og agere som sparrings- og businesspartner overfor det øvrige lederteam hvad gastronomi og køkkendrift angår.

Hotellet har netop åbnet det nye brasserie ”RAA Nordic Brasserie & Bar” i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til den nordiske ’simplicitet’ og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster. Det bliver din opgave at bringe dette koncept til nye højder sammen med et dygtigt og engageret team. 
Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Aarhus Congress Center, er der spændende muligheder for at skabe de bedste og mest inspirerende gastronomiske oplevelser ifm. afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster. 

Vi tilbyder:

  • En unik mulighed for at være med til at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder.
  • En god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver, ledelsesmæssige såvel som praktiske
  • Du bliver en del af Radisson Hotel Group, en dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Du bliver en del en engageret ledergruppe der interesserer sig for hinandens arbejdsområder
  • Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod det samme mål; at give vores gæster en fantastisk oplevelse
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Løn efter kvalifikationer

Din profil:

  • Du er en first-mover og en leder. Vi forestiller os at du kommer fra en lignende stilling eller er en stærk Souschef der er klar til det næste skridt på din karriererejse
  • Du kender og er fortrolig med branchens mange facetter, og er en fremragende motivator for dine medarbejdere
  • Du har god forståelse for økonomien i et køkken, erfaring med køkkenadministration og er en rutineret PC-bruger
  • Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og dine medarbejderes udvikling
  • Du er vant til at favne bredt med fokus på både a la carte, konferencemenuer og selskaber
  • Du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau


Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest, da der vil løbende blive afholdt samtaler. 

Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte hotellet på +45 8612 8665 og spørge efter Helene Hallre, General Manager

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus:

På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der vores gæster et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden.

Vi er et 4 stjernet hotel med 5 stjernede konferencefaciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer.

Hotellets 234 velindrettede værelser gør vores gæsters hotelophold til en oplevelse, hvor man bare skal koncentrere sig om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus.
Vores restauranter, RAA Nordic Brasserie & Bar og Restaurant Scenario, byder begge på internationalt cuisine i afslappede omgivelser.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330014952Phoenix-90815a4d12019-05-01T00:00:00Køkkenchef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Aarhus største konferencehotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, søger en køkkenchef/Executive Chef der, med sit naturlige lederskab og passion for sit fag, er klar til byens mest spændende job.

Du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret, kreativ og nytænkende. Du er samtidig drevet af spændende og varierede opgaver og er teamets inspirator. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige kundskab forventer vi, at du har god interesse for køkkenøkonomi, og at du forstår helheden i hoteldrift. Du vil indgå i hotellets ledergruppe og agere som sparrings- og businesspartner overfor det øvrige lederteam hvad gastronomi og køkkendrift angår.

Hotellet har netop åbnet det nye brasserie ”RAA Nordic Brasserie & Bar” i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til den nordiske ’simplicitet’ og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster. Det bliver din opgave at bringe dette koncept til nye højder sammen med et dygtigt og engageret team. 
Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Aarhus Congress Center, er der spændende muligheder for at skabe de bedste og mest inspirerende gastronomiske oplevelser ifm. afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster. 

Vi tilbyder:

  • En unik mulighed for at være med til at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder.
  • En god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver, ledelsesmæssige såvel som praktiske
  • Du bliver en del af Radisson Hotel Group, en dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Du bliver en del en engageret ledergruppe der interesserer sig for hinandens arbejdsområder
  • Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod det samme mål; at give vores gæster en fantastisk oplevelse
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Løn efter kvalifikationer

Din profil:

  • Du er en first-mover og en leder. Vi forestiller os at du kommer fra en lignende stilling eller er en stærk Souschef der er klar til det næste skridt på din karriererejse
  • Du kender og er fortrolig med branchens mange facetter, og er en fremragende motivator for dine medarbejdere
  • Du har god forståelse for økonomien i et køkken, erfaring med køkkenadministration og er en rutineret PC-bruger
  • Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og dine medarbejderes udvikling
  • Du er vant til at favne bredt med fokus på både a la carte, konferencemenuer og selskaber
  • Du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau


Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest, da der vil løbende blive afholdt samtaler. 

Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte hotellet på +45 8612 8665 og spørge efter Helene Hallre, General Manager

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus:

På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der vores gæster et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden.

Vi er et 4 stjernet hotel med 5 stjernede konferencefaciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer.

Hotellets 234 velindrettede værelser gør vores gæsters hotelophold til en oplevelse, hvor man bare skal koncentrere sig om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus.
Vores restauranter, RAA Nordic Brasserie & Bar og Restaurant Scenario, byder begge på internationalt cuisine i afslappede omgivelser.

2019-06-01T00:51:47.240 Aarhus største konferencehotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, søger en køkkenchef Executive Chef der, med sit naturlige lederskab og passion for sit fag, er klar til byens mest spændende job.Du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret, kreativ og nytænkende. Du er samtidig drevet af spændende og varierede opgaver og er teamets inspirator. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige kundskab forventer vi, at du har god interesse for køkkenøkonomi, og at du forstår helheden i hoteldrift. Du vil indgå i hotellets ledergruppe og agere som sparrings- og businesspartner overfor det øvrige lederteam hvad gastronomi og køkkendrift angår.Hotellet har netop åbnet det nye brasserie RAA Nordic Brasserie Bar i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til den nordiske simplicitet og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster. Det bliver din opgave at bringe dette koncept til nye højder sammen med et dygtigt og engageret team. Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Aarhus Congress Center, er der spændende muligheder for at skabe de bedste og mest inspirerende gastronomiske oplevelser ifm. afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster. Vi tilbyder: En unik mulighed for at være med til at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder. En god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver, ledelsesmæssige såvel som praktiske Du bliver en del af Radisson Hotel Group, en dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer Gode udviklingsmuligheder Du bliver en del en engageret ledergruppe der interesserer sig for hinandens arbejdsområder Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod det samme mål at give vores gæster en fantastisk oplevelse Et godt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Din profil: Du er en first-mover og en leder. Vi forestiller os at du kommer fra en lignende stilling eller er en stærk Souschef der er klar til det næste skridt på din karriererejse Du kender og er fortrolig med branchens mange facetter, og er en fremragende motivator for dine medarbejdere Du har god forståelse for økonomien i et køkken, erfaring med køkkenadministration og er en rutineret PC-bruger Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og dine medarbejderes udvikling Du er vant til at favne bredt med fokus på både a la carte, konferencemenuer og selskaber Du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest, da der vil løbende blive afholdt samtaler. Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte hotellet på 45 8612 8665 og spørge efter Helene Hallre, General ManagerVi glæder os til at høre fra dig! Om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus:På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der vores gæster et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden.Vi er et 4 stjernet hotel med 5 stjernede konferencefaciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer.Hotellets 234 velindrettede værelser gør vores gæsters hotelophold til en oplevelse, hvor man bare skal koncentrere sig om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus.Vores restauranter, RAA Nordic Brasserie Bar og Restaurant Scenario, byder begge på internationalt cuisine i afslappede omgivelser.11jobnet90815a4d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:000000https://harri.com/Radisson-Blu-Scandinavia-Hotel---Aarhus---Kitchen/job/1015984-radisson-blu-scandinavia-hotel---aarhus---kitchen0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3517568Radisson Blu Scandinavia Hotel11Margrethepladsen 18000Aarhus CDKDanmark0
helene.hallre@radissonblu.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent752431JobNet4981779498177910001-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=90815a4dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=90815a4dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=90815a4d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=90815a4d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgKøkkenchef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus12007991Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration361634609Helenehelene.hallre@radissonblu.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK