Køkkenchef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Aarhus største konferencehotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, søger en køkkenchef/Executive Chef der, med sit naturlige lederskab og passion for sit fag, er klar til byens mest spændende job.

Du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret, kreativ og nytænkende. Du er samtidig drevet af spændende og varierede opgaver og er teamets inspirator. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige kundskab forventer vi, at du har god interesse for køkkenøkonomi, og at du forstår helheden i hoteldrift. Du vil indgå i hotellets ledergruppe og agere som sparrings- og businesspartner overfor det øvrige lederteam hvad gastronomi og køkkendrift angår.

Hotellet har netop åbnet det nye brasserie ”RAA Nordic Brasserie & Bar” i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til den nordiske ’simplicitet’ og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster. Det bliver din opgave at bringe dette koncept til nye højder sammen med et dygtigt og engageret team. 
Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Aarhus Congress Center, er der spændende muligheder for at skabe de bedste og mest inspirerende gastronomiske oplevelser ifm. afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster. 

Vi tilbyder:

  • En unik mulighed for at være med til at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder.
  • En god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver, ledelsesmæssige såvel som praktiske
  • Du bliver en del af Radisson Hotel Group, en dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Du bliver en del en engageret ledergruppe der interesserer sig for hinandens arbejdsområder
  • Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod det samme mål; at give vores gæster en fantastisk oplevelse
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Løn efter kvalifikationer

Din profil:

  • Du er en first-mover og en leder. Vi forestiller os at du kommer fra en lignende stilling eller er en stærk Souschef der er klar til det næste skridt på din karriererejse
  • Du kender og er fortrolig med branchens mange facetter, og er en fremragende motivator for dine medarbejdere
  • Du har god forståelse for økonomien i et køkken, erfaring med køkkenadministration og er en rutineret PC-bruger
  • Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og dine medarbejderes udvikling
  • Du er vant til at favne bredt med fokus på både a la carte, konferencemenuer og selskaber
  • Du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau


Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest, da der vil løbende blive afholdt samtaler. 

Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte hotellet på +45 8612 8665 og spørge efter Helene Hallre, General Manager

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus:

På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der vores gæster et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden.

Vi er et 4 stjernet hotel med 5 stjernede konferencefaciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer.

Hotellets 234 velindrettede værelser gør vores gæsters hotelophold til en oplevelse, hvor man bare skal koncentrere sig om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus.
Vores restauranter, RAA Nordic Brasserie & Bar og Restaurant Scenario, byder begge på internationalt cuisine i afslappede omgivelser.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330014952Phoenix-90815a4d12019-05-01T00:00:00Køkkenchef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Aarhus største konferencehotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, søger en køkkenchef/Executive Chef der, med sit naturlige lederskab og passion for sit fag, er klar til byens mest spændende job.

Du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret, kreativ og nytænkende. Du er samtidig drevet af spændende og varierede opgaver og er teamets inspirator. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige kundskab forventer vi, at du har god interesse for køkkenøkonomi, og at du forstår helheden i hoteldrift. Du vil indgå i hotellets ledergruppe og agere som sparrings- og businesspartner overfor det øvrige lederteam hvad gastronomi og køkkendrift angår.

Hotellet har netop åbnet det nye brasserie ”RAA Nordic Brasserie & Bar” i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til den nordiske ’simplicitet’ og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster. Det bliver din opgave at bringe dette koncept til nye højder sammen med et dygtigt og engageret team. 
Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Aarhus Congress Center, er der spændende muligheder for at skabe de bedste og mest inspirerende gastronomiske oplevelser ifm. afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster. 

Vi tilbyder:

  • En unik mulighed for at være med til at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder.
  • En god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver, ledelsesmæssige såvel som praktiske
  • Du bliver en del af Radisson Hotel Group, en dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Du bliver en del en engageret ledergruppe der interesserer sig for hinandens arbejdsområder
  • Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod det samme mål; at give vores gæster en fantastisk oplevelse
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Løn efter kvalifikationer

Din profil:

  • Du er en first-mover og en leder. Vi forestiller os at du kommer fra en lignende stilling eller er en stærk Souschef der er klar til det næste skridt på din karriererejse
  • Du kender og er fortrolig med branchens mange facetter, og er en fremragende motivator for dine medarbejdere
  • Du har god forståelse for økonomien i et køkken, erfaring med køkkenadministration og er en rutineret PC-bruger
  • Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og dine medarbejderes udvikling
  • Du er vant til at favne bredt med fokus på både a la carte, konferencemenuer og selskaber
  • Du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau


Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest, da der vil løbende blive afholdt samtaler. 

Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte hotellet på +45 8612 8665 og spørge efter Helene Hallre, General Manager

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus:

På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der vores gæster et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden.

Vi er et 4 stjernet hotel med 5 stjernede konferencefaciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer.

Hotellets 234 velindrettede værelser gør vores gæsters hotelophold til en oplevelse, hvor man bare skal koncentrere sig om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus.
Vores restauranter, RAA Nordic Brasserie & Bar og Restaurant Scenario, byder begge på internationalt cuisine i afslappede omgivelser.

Aarhus største konferencehotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, søger en køkkenchef Executive Chef der, med sit naturlige lederskab og passion for sit fag, er klar til byens mest spændende job.Du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret, kreativ og nytænkende. Du er samtidig drevet af spændende og varierede opgaver og er teamets inspirator. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige kundskab forventer vi, at du har god interesse for køkkenøkonomi, og at du forstår helheden i hoteldrift. Du vil indgå i hotellets ledergruppe og agere som sparrings- og businesspartner overfor det øvrige lederteam hvad gastronomi og køkkendrift angår.Hotellet har netop åbnet det nye brasserie RAA Nordic Brasserie Bar i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til den nordiske simplicitet og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster. Det bliver din opgave at bringe dette koncept til nye højder sammen med et dygtigt og engageret team. Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Aarhus Congress Center, er der spændende muligheder for at skabe de bedste og mest inspirerende gastronomiske oplevelser ifm. afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster. Vi tilbyder: En unik mulighed for at være med til at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder. En god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver, ledelsesmæssige såvel som praktiske Du bliver en del af Radisson Hotel Group, en dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer Gode udviklingsmuligheder Du bliver en del en engageret ledergruppe der interesserer sig for hinandens arbejdsområder Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod det samme mål at give vores gæster en fantastisk oplevelse Et godt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Din profil: Du er en first-mover og en leder. Vi forestiller os at du kommer fra en lignende stilling eller er en stærk Souschef der er klar til det næste skridt på din karriererejse Du kender og er fortrolig med branchens mange facetter, og er en fremragende motivator for dine medarbejdere Du har god forståelse for økonomien i et køkken, erfaring med køkkenadministration og er en rutineret PC-bruger Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og dine medarbejderes udvikling Du er vant til at favne bredt med fokus på både a la carte, konferencemenuer og selskaber Du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest, da der vil løbende blive afholdt samtaler. Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte hotellet på 45 8612 8665 og spørge efter Helene Hallre, General ManagerVi glæder os til at høre fra dig! Om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus:På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der vores gæster et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden.Vi er et 4 stjernet hotel med 5 stjernede konferencefaciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer.Hotellets 234 velindrettede værelser gør vores gæsters hotelophold til en oplevelse, hvor man bare skal koncentrere sig om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus.Vores restauranter, RAA Nordic Brasserie Bar og Restaurant Scenario, byder begge på internationalt cuisine i afslappede omgivelser.11jobnet90815a4d100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-31T00:00:000000https://harri.com/Radisson-Blu-Scandinavia-Hotel---Aarhus---Kitchen/job/1015984-radisson-blu-scandinavia-hotel---aarhus---kitchen0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3517568Radisson Blu Scandinavia Hotel11Margrethepladsen 18000Aarhus CDKDanmark0
helene.hallre@radissonblu.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent752431JobNet4981779498177910001-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=90815a4dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=90815a4dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=90815a4d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=90815a4d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos Radisson Blu Scandinavia Hotel er dette netop hvad du bliver mødt af.12007991Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration361634609Helenehelene.hallre@radissonblu.comDKDanmarkDKDanmark330031778Køkkenchef søges til spændende kantine med tre salgsområder i KøbenhavnRobot Er du vild med at tænke mad fra bunden , økologi og bæredygtighed som ikke bare er en salgstale og hader madspild? Og er du frisk på at skulle motivere et nyt team til at give vores gæster en god madoplevelse hver dag! Vi kan tilbyde dig ansvaret for den daglige produktion og salg i vores kantine, hvor du vil blive målt på din evne til at skabe resultater i samarbejde med vores Produktionschef. Ledelseserfaring er et krav, da du vil blive daglig leder for et team på 10-15 personer, hvor I sammen skal opnå mad, hvor gæsterne mærker ønsket om kreativitet og jeres faglige håndværk. Du skal have lyst en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt. Have lyst til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætte deres feedback, så den løbende tiltag og forbedringer bliver en naturlig del af vores kultur. Arbejdet er indenfor normal arbejdstid kl. 6-14, og der vil kun være meget lidt aften weekendarbejde. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Indkøb og planlægning af produktion og menuer Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning Personalehåndtering og vagtplanlægning Produktionsoptimering og egenkontrol Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed og ikke mindst, at dit team følger hygiejnekravene. Du skal sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag. Det forventes, at du ikke er for fin til at tage fat, hvor behovet opstår, gå forrest og deltage aktivt i selve produktionen. Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter: Højt servicegen og passion for mad Overholde aftaler og deadlines Have masser af energi Forstår din lederrolle Kunne modtage og give konstruktiv kritik Bevare det gode humør Er en loyal og stabil kollega Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser. Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til at måtte kontakte dem. Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: 01 08 2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 14 06 2019. Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk. Angiv Køkkenchef København . Direktør Ren Laursen svarer på eventuelle spørgsmål på 22442804 i tidsrummet kl. 9-15. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Er du vild med at tænke ’mad fra bunden’, økologi og bæredygtighed som ikke bare er en ’salgstale’ – og hader madspild?

Og er du frisk på at skulle motivere et nyt team til at give vores gæster en god madoplevelse – hver dag!

Vi kan tilbyde dig ansvaret for den daglige produktion og salg i vores kantine, hvor du vil blive målt på din evne til at skabe resultater i samarbejde med vores Produktionschef.

Ledelseserfaring er et krav, da du vil blive daglig leder for et team på 10-15 personer, hvor I sammen skal opnå mad, hvor gæsterne mærker ønsket om kreativitet og jeres faglige håndværk.

Du skal have lyst en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt – også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt. Have lyst til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætte deres feedback, så den løbende tiltag og forbedringer bliver en naturlig del af vores kultur.

Arbejdet er indenfor normal arbejdstid kl. 6-14, og der vil kun være meget lidt aften/weekendarbejde.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Indkøb og planlægning af produktion og menuer
  • Sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning
  • Personalehåndtering og vagtplanlægning
  • Produktionsoptimering og egenkontrol

Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed og ikke mindst, at dit team følger hygiejnekravene. Du skal sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag. Det forventes, at du ikke er ’for fin’ til at tage fat, hvor behovet opstår, gå forrest og deltage aktivt i selve produktionen.

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af energi
  • Forstår din lederrolle
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, så vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til at måtte kontakte dem.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: 01/08/2019. Frist for indsendelse af ansøgning: 14/06/2019.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk. Angiv ’Køkkenchef København’.

Direktør René Laursen svarer på eventuelle spørgsmål på 22442804 i tidsrummet kl. 9-15.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

DINNERDELUXE ApSKøbenhavn N2019-05-25T00:00:002019-06-14T00:00:00
330012123Faglært fuldtids kok til sæsonansættelseBasic Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok. Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30 9-19. Beskrivelsen af job:Service, opbakning, alm. rengøring.Der vil være skiftende arbejdstider.Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.Løn efter aftale. Opstart:Hurtigt muligt. Ansøgning:Send gerne din ansøgning samt CV via knappen send ansøgning . Med venlig hilsen F B Manager Kenneth Strunge Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01. Se mere på vores ansøgersite: https: lyg.brandero.com
Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok.

Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30/9-19.

Beskrivelsen af job:
  • Service, opbakning, alm. rengøring.
  • Der vil være skiftende arbejdstider.
  • Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.
Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.
Løn efter aftale.

Opstart:
Hurtigt muligt.

Ansøgning:
Send gerne din ansøgning samt CV via knappen "send ansøgning".

Med venlig hilsen

F&B Manager
Kenneth Strunge

Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01.

Se mere på vores ansøgersite: https://lyg.brandero.com

ORS/Small/e27cf1a9_logo.pngLYNGBYGAARD GOLF DRIFTBrabrand2019-04-26T14:15:35.9102019-05-29T00:00:00
330026007Kok til Le PagnolBasic Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden Fransk italiensk restaurant. Kontaktperson Maria Kikos Hovednummer: 86122471 Email: post@lepagnol.dk Se mere på vores ansøgersite: https: lepagnol.brandero.com
Kok til Le Pagnol

Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt.

Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22

Dansk eller engelsktalende er forudsætning.

Send ansøgning + CV via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 10. juli 2019


Beskrivelse af virksomheden 
Fransk/italiensk restaurant.

Kontaktperson 
Maria Kikos
Hovednummer: 86122471
Email: post@lepagnol.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://lepagnol.brandero.com

ORS/Small/aef2589a_logo.pngLe pagnolAarhus C2019-05-16T16:01:24.2732019-06-19T00:00:00
330010169Kok / Chef/topboss/multiperson/ spansk restaurantRobot ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om. Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke ja sgu da, vi sætter en for bordenden og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken vine. Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg.. - Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet. * vores team er fyldt med sunde mennesker, der passer sine vagter og ikke melder sig syge i tide og utide pga tømmermænd. Vi møder til tiden og går for meget op i god mad, vin og grin. Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever. * du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken restaurant ( 2 minutter mens man laver regnskab mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op. De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk Strandvejens Bistro ** Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: sover over dig hver lørdag skal i retten ofte mangler en babysitter hver anden dag ikke nåede bussen hver anden dag har fladt dæk hver mandag ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen tror du skal drikke 5colaer hver dag har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. if you qualify, send me an e-mail. klassisk fisk klassisk 65 strandvejens bistro http: Www.klassiskfisk.dk tabindex -1 *alle 3 steder ligger i århus. ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

 

 

ANTI HELT SØGES !!  

 

Vi mangler en kok- chef -  der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk + klassisk 65 bistro + strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder for faget. Hvor du kommer til at høre til, snakker vi om.

Det er et must at du er kreativ, kan takle når et bord bliver11 istedet for 9 og kan tænke “ja sgu da, vi sætter en for bordenden” og har et nogenlunde kendskab til det klassiske køkken + vine.

Tatoveringer, spraglede bukser, strithår, intet hår, A,B,C,D skåle, FLIPSKÆG, overskæg, alt for skæg..

- Alt dette er fint nok, bare du er gæstevenlig, vi bruger kun åbent køkken (og har ikke en tjener-buffet man kan gemme sig i ) så der vil være herlig meget gæstekontakt, og så skal man gerne ha et glimt i øjet.

* vores team er fyldt med sunde mennesker, der passer sine vagter og ikke melder sig syge i tide og utide pga tømmermænd. Vi møder til tiden og går for meget op i god mad, vin og grin.

Det er et must at du har en bette kendskab til vin og mad  (bare du kan li´det så skal vi nok hjælpe) og er glad for at parre vin og mad. Ydermere forventes der at du har lyst til at dele din viden og erfaring med vores elever.

* du vil lære at indgå i vare bestillinger, dagligt regnskab for køkken/restaurant  ( 2 minutter mens man laver regnskab/ mis) , og skal kunne tumle med 9 luksus smilende tjenere en travl fredag aften samt 3-4 kokke/elever i køkkenet ( og stadig have smilet på samt overblik) ... har du ikke prøvet det før men er ny udlært så er det intet problem, vi skal nok hjælpe dig og lære dig op.

De bedste hilsner Teamet på Klassisk 65, Klassisk Fisk & Strandvejens Bistro

 

**

Du behøver ej sende ansøgning hvis du.: 

sover over dig hver lørdag / skal i retten ofte / mangler en babysitter hver anden dag / ikke nåede bussen hver anden dag / har fladt dæk hver mandag / ikke kan undvære din mobil under arbejdsdagen / tror du skal drikke 5colaer hver dag / har brug for at se om din kæreste har skrevet en sms hver 10minutter / er den slags person som er født ekspert og ikke har brug for oplæring eller råd efter den første dag /

 -skal kunne snakke og arbejde på samme tid - skal kunne huske at vende tilbage efter frokost - skal ikke regne med klap på skulderen og guldmedalje for at møde til tiden hver dag. 

 

 

 

 

 if you qualify, send me an e-mail.

 

klassisk fisk

klassisk 65

strandvejens bistro

http://Www.klassiskfisk.dk" tabindex="-1

*alle 3 steder ligger i århus. 

ansøgning sendes til soren_ak@hotmail.com

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApSAarhus C2019-04-23T00:00:002019-06-16T00:00:00
330008500VI LEDER EFTER EN FAGLÆRT KOK - OPSTART SEN-SOMMER 2019Robot Til vores brasserie og restaurant søger vi en energisk, faglært kok til en fuldtidsansættelse i vores køkkenteam. Cafe Hack har hjemme i Aarhus Teater og arbejder dagligt tæt sammen med teatret. Vi fungerer som husets a la carte restaurant brasserie, og vi håndterer alle selskabsarrangementer som bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og jubilæer. Dertil kommer middage for teatergæster i forbindelse med forestillingerne på teatret. Vi tilbyder dig et job, hvor du: bliver en bærende del af vores køkken indgår i et ungt, dynamisk arbejdsmiljø med hovedfokus på høj kvalitet og god service får muligheden for at lede og fordele arbejdet altid går forrest og viser vilje og vej, når det er påkrævet får plads til udvikling af dine egne kompetencer bliver en del af et tværfagligt samarbejde i huset Du vil indgå i et velfungerende køkkenteam, som hver dag performer på et højt niveau, med 4 øvrige fuldtidsansatte fordelt på køkkenchef, kokke og køkkenassistent. Din rolle vil primært være at varetage og udføre de arbejdsopgaver, køkkenchefen tildeler dig. Som person er du: passioneret omkring dit håndværk, som du mestrer på et højt niveau dedikeret omkring udvælgelse og håndtering af lokale og årstidsaktuelle råvarer i høj kvalitet en god teamplayer og parat til at bidrage til en god og produktiv stemning i køkkenet omstillingsparat og tager arbejdsopgaverne (nye såvel som velkendte) med et smil Du har overblik, en naturlig balance og en evne til at holde hovedet koldt og levere et resultat af høj kvalitet i travle situationer. Rent praktisk kan du se frem til en fuldtidsstilling, en fleksibel vagtplan og løn efter kvalifikationer. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ronni Bødker Abildgaard på tlf. 2239 2079. Send din ansøgning inkl. CV til os senest den 15. juni 2019. Vi afholder løbende jobsamtaler og vi forventer at besætte stillingen medio august 2019. For den rigtige ansøger kan et senere starttidspunkt aftales. Vi glæder os til at høre fra dig. Læs mere om os på www.cafehack.dk eller på Facebook.

Til vores brasserie og restaurant søger vi en energisk, faglært kok til en fuldtidsansættelse i vores køkkenteam.

Cafe Hack har hjemme i Aarhus Teater og arbejder dagligt tæt sammen med teatret. Vi fungerer som husets a la carte restaurant / brasserie, og vi håndterer alle selskabsarrangementer som bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage og jubilæer. Dertil kommer middage for teatergæster i forbindelse med forestillingerne på teatret.

 

Vi tilbyder dig et job, hvor du:

  • bliver en bærende del af vores køkken
  • indgår i et ungt, dynamisk arbejdsmiljø med hovedfokus på høj kvalitet og god service
  • får muligheden for at lede og fordele arbejdet
  • altid går forrest og viser vilje og vej, når det er påkrævet
  • får plads til udvikling af dine egne kompetencer
  • bliver en del af et tværfagligt samarbejde i huset

 

Du vil indgå i et velfungerende køkkenteam, som hver dag performer på et højt niveau, med 4 øvrige fuldtidsansatte fordelt på køkkenchef, kokke og køkkenassistent. Din rolle vil primært være at varetage og udføre de arbejdsopgaver, køkkenchefen tildeler dig.

 

Som person er du:

  • passioneret omkring dit håndværk, som du mestrer på et højt niveau
  • dedikeret omkring udvælgelse og håndtering af lokale og årstidsaktuelle råvarer i høj kvalitet
  • en god teamplayer og parat til at bidrage til en god og produktiv stemning i køkkenet
  • omstillingsparat og tager arbejdsopgaverne (nye såvel som velkendte) med et smil

Du har overblik, en naturlig balance og en evne til at holde hovedet koldt og levere et resultat af høj kvalitet  i travle situationer.

Rent praktisk kan du se frem til en fuldtidsstilling, en fleksibel vagtplan og løn efter kvalifikationer.

 

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ronni Bødker Abildgaard på tlf. 2239 2079.

Send din ansøgning inkl. CV til os senest den 15. juni 2019. Vi afholder løbende jobsamtaler og vi forventer at besætte stillingen medio august 2019. For den rigtige ansøger kan et senere starttidspunkt aftales.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på www.cafehack.dk eller på Facebook.

CAFEHACK.DK ApSAarhus C2019-04-16T00:00:002019-06-11T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenchef søges til spændende kantine med tre salgsområder i København

DINNERDELUXE ApS

København N
Er du vild med at tænke mad fra bunden , økologi og bæredygtighed som ikke bare er en salgstale og hader madspild? Og er du frisk på at skulle motivere et nyt team til at give vores gæster en god madoplevelse hver dag! Vi kan tilbyde dig ansvaret fo...
Indrykket:25. maj 2019
Udløbsdato:14. juni 2019

Faglært fuldtids kok til sæsonansættelse

LYNGBYGAARD GOLF DRIFT

Brabrand
Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok. Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30 9-19. Beskrivelsen af job:Service, opbakning, alm. rengøring.Der vil være skiftende arbejdstider.Du skal være: Mødestabil. ...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:29. maj 2019

Kok til Le Pagnol

Le pagnol

Aarhus C
Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden F...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:19. juni 2019

Kok / Chef/topboss/multiperson/ spansk restaurant

JÆGERGÅRDSGADE 65 ApS

Aarhus C
ANTI HELT SØGES !! Vi mangler en kok- chef - der kan tage ansvar og vil være med til at udvikle vores køkken - vi arbejder med 3 restauranter (klassisk fisk klassisk 65 bistro strandvejens bistro) og er et team af godt 40 medarbejdere der brænder fo...
Indrykket:23. april 2019
Udløbsdato:16. juni 2019

VI LEDER EFTER EN FAGLÆRT KOK - OPSTART SEN-SOMMER 2019

CAFEHACK.DK ApS

Aarhus C
Til vores brasserie og restaurant søger vi en energisk, faglært kok til en fuldtidsansættelse i vores køkkenteam. Cafe Hack har hjemme i Aarhus Teater og arbejder dagligt tæt sammen med teatret. Vi fungerer som husets a la carte restaurant brasserie...
Indrykket:16. april 2019
Udløbsdato:11. juni 2019