Køkkenchef søges til Trinity Hotel & Konference Center

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Passioneret fagmand og en god leder?

Så kan det være dig vi søger - og hvis du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret og nytænkende – tyder det allerede på et godt match!

Du er samtidig konkurrencemenneske i forhold til at yde det bedste hver dag og være en god inspirator for dit team. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige knowhow forventer vi, at du har flair for økonomi, og at du forstår helheden i køkkendrift på et hotel- og konferencecenter. Du vil indgå i den daglige ledergruppe. Vi er ikke en del af en kæde og hos os er der ikke langt fra tanke og idé til handling. Vores koncept vil have stikord af modernitet, simplicitet og gode råvarer. Du skal først og fremmest som person have et leder DNA der afspejler troen på ”at glade kokke laver god mad” – og at du skaber glade kokke ved at være involverende og motiverende. Overalt i huset tror vi på den gode tone uanset funktion.

Trinity tilbyder:

  • en unik mulighed for at være med til at videreudvikle TRINITY’s profil indenfor økologi og bæredygtighed.
  • en travl og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver ledelsesmæssige såvel som praktiske
  • at du bliver en del af hotellets dynamiske lederteam der giver plads til kreativitet og egne ideer
  • rigtig gode udviklingsmuligheder
  • plads i en engageret ledergruppe der interesserer sig for hinandens arbejdsområder
  • passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod de samme mål, nemlig at give vores gæster en fantastisk oplevelse.
  • et godt arbejdsmiljø.
  • lønpakke indeholdende pension og sundhedsforsikring

Vi forventer, at:
  • du er leder på en involverende og motiverende måde i en lignende stilling eller er en stærk souschef i et storkøkken klar til det næste skridt på din karriererejse
  • du kender og er fortrolig med branchens mange facetter, og er en fremragende motivator for dine medarbejdere
  • du har god forståelse for økonomien i et køkken, erfaring med køkkenadministration herunder vagtplanlægning for køkkenteamet og er en rutineret PC-bruger
  • du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og dine medarbejderes udvikling
  • du er vant til at favne bredt med fokus både på a la carte, konferencemenuer og selskaber
  • du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og for vores mål om også at være blandt branchens førende indenfor økologi og bæredygtighed.
  • du kan lide udvikling af nye menuer og være deltager på projektbasis i den overordnede ledergruppe.

Har du fået lyst til at blive en del af vores team og komme med på rejsen, hører vi gerne fra dig snarest. Send venligst en kortfattet ansøgning sammen med dit CV på nedenstående link. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Vi samarbejder med FUGL LEONHARDT omkring denne opgave og du er ved jobrelaterede spørgsmål velkommen til at kontakte Lone Møller på 2446 9064 eller F&B chef Stig Hansen på 2321 6870 . Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Trinity Hotel & Konference Center
Trinity Hotel & Konference Center er et klassisk 4-stjernet hotel- og konferencecenter og er centralt beliggende i naturskønt område med udsigt til Den Gamle Lillebæltsbro. Trinity er kendt for sin høje kundetilfredshed. Med en konferencekapacitet op til 740 gæster, 31 topmoderne mødelokaler, og 151 velindrettede værelser, Restaurant Lillebælt og brasserie G med et højt gastronomisk niveau, er Trinity det største hotel- & konferencecenter i Fredericia. Trinity Hotel & Konference Center A/S ejes 100% af Krifa.

Læs mere på: trinity.dk

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Køkkenchef søges til Trinity Hotel & Konference Center

Passioneret fagmand og en god leder?

Så kan det være dig vi søger - og hvis du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret og nytænkende – tyder det allerede på et godt match!

Du er samtidig konkurrencemenneske i forhold til at yde det bedste hver dag og være en god inspirator for dit team. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige knowhow forventer vi, at du har flair for økonomi, og at du forstår helheden i køkkendrift på et hotel- og konferencecenter. Du vil indgå i den daglige ledergruppe. Vi er ikke en del af en kæde og hos os er der ikke langt fra tanke og idé til handling. Vores koncept vil have stikord af modernitet, simplicitet og gode råvarer. Du skal først og fremmest som person have et leder DNA der afspejler troen på ”at glade kokke laver god mad” – og at du skaber glade kokke ved at være involverende og motiverende. Overalt i huset tror vi på den gode tone uanset funktion.

Trinity tilbyder:

  • en unik mulighed for at være med til at videreudvikle TRINITY’s profil indenfor økologi og bæredygtighed.
  • en travl og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver ledelsesmæssige såvel som praktiske
  • at du bliver en del af hotellets dynamiske lederteam der giver plads til kreativitet og egne ideer
  • rigtig gode udviklingsmuligheder
  • plads i en engageret ledergruppe der interesserer sig for hinandens arbejdsområder
  • passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod de samme mål, nemlig at give vores gæster en fantastisk oplevelse.
  • et godt arbejdsmiljø.
  • lønpakke indeholdende pension og sundhedsforsikring

Vi forventer, at:
  • du er leder på en involverende og motiverende måde i en lignende stilling eller er en stærk souschef i et storkøkken klar til det næste skridt på din karriererejse
  • du kender og er fortrolig med branchens mange facetter, og er en fremragende motivator for dine medarbejdere
  • du har god forståelse for økonomien i et køkken, erfaring med køkkenadministration herunder vagtplanlægning for køkkenteamet og er en rutineret PC-bruger
  • du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og dine medarbejderes udvikling
  • du er vant til at favne bredt med fokus både på a la carte, konferencemenuer og selskaber
  • du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og for vores mål om også at være blandt branchens førende indenfor økologi og bæredygtighed.
  • du kan lide udvikling af nye menuer og være deltager på projektbasis i den overordnede ledergruppe.

Har du fået lyst til at blive en del af vores team og komme med på rejsen, hører vi gerne fra dig snarest. Send venligst en kortfattet ansøgning sammen med dit CV på nedenstående link. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Vi samarbejder med FUGL LEONHARDT omkring denne opgave og du er ved jobrelaterede spørgsmål velkommen til at kontakte Lone Møller på 2446 9064 eller F&B chef Stig Hansen på 2321 6870 . Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Trinity Hotel & Konference Center
Trinity Hotel & Konference Center er et klassisk 4-stjernet hotel- og konferencecenter og er centralt beliggende i naturskønt område med udsigt til Den Gamle Lillebæltsbro. Trinity er kendt for sin høje kundetilfredshed. Med en konferencekapacitet op til 740 gæster, 31 topmoderne mødelokaler, og 151 velindrettede værelser, Restaurant Lillebælt og brasserie G med et højt gastronomisk niveau, er Trinity det største hotel- & konferencecenter i Fredericia. Trinity Hotel & Konference Center A/S ejes 100% af Krifa.

Læs mere på: trinity.dk

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.