Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef søges til Vraa Slotshotel

Vores køkkenchef har søgt nye udfordringer, derfor skal vi bruge en ny køkkenchef til vores slotskøkken.

Du skal have solid faglig baggrund som uddannet kok/gastronom og gerne have erfaring fra tidligere stillinger.

Vraa Slotshotel afholder fester, konferencer såvel som a la carte restaurant, hvilket giver muligheder for en alsidig hverdag, hvor tingene nogle gange går stærkt.

Du vil indgå som en del af det samlede team. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar.

Der er tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider, herunder weekendarbejde.

Vi lykkes kun som helhed både i forhold til gæster og som arbejdsplads, hvis alle enheder fungerer og derfor er det vigtigt at vi hjælper hinanden og har en fælles ’korpsånd’ – fra opvasker til hotelchef.

Kun skriftlige ansøgninger med ovennævnte uddannelse og kvalifikationer kommer i betragtning.

 

Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329780694Phoenix-fdb35b9d12018-03-21T00:00:00Køkkenchef søges til Vraa Slotshotel

Vores køkkenchef har søgt nye udfordringer, derfor skal vi bruge en ny køkkenchef til vores slotskøkken.

Du skal have solid faglig baggrund som uddannet kok/gastronom og gerne have erfaring fra tidligere stillinger.

Vraa Slotshotel afholder fester, konferencer såvel som a la carte restaurant, hvilket giver muligheder for en alsidig hverdag, hvor tingene nogle gange går stærkt.

Du vil indgå som en del af det samlede team. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar.

Der er tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider, herunder weekendarbejde.

Vi lykkes kun som helhed både i forhold til gæster og som arbejdsplads, hvis alle enheder fungerer og derfor er det vigtigt at vi hjælper hinanden og har en fælles ’korpsånd’ – fra opvasker til hotelchef.

Kun skriftlige ansøgninger med ovennævnte uddannelse og kvalifikationer kommer i betragtning.

 

Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk

 

2018-05-17T00:50:39.443 Vores køkkenchef har søgt nye udfordringer, derfor skal vi bruge en ny køkkenchef til vores slotskøkken. Du skal have solid faglig baggrund som uddannet kok gastronom og gerne have erfaring fra tidligere stillinger. Vraa Slotshotel afholder fester, konferencer såvel som a la carte restaurant, hvilket giver muligheder for en alsidig hverdag, hvor tingene nogle gange går stærkt. Du vil indgå som en del af det samlede team. Du vil blive mødt af engagerede kollegaer og du vil få mulighed for teamarbejde såvel som stor frihed under ansvar. Der er tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider, herunder weekendarbejde. Vi lykkes kun som helhed både i forhold til gæster og som arbejdsplads, hvis alle enheder fungerer og derfor er det vigtigt at vi hjælper hinanden og har en fælles korpsånd fra opvasker til hotelchef. Kun skriftlige ansøgninger med ovennævnte uddannelse og kvalifikationer kommer i betragtning. Ansøgningen skal sendes på mail til dle@slotshotel.dk11Jobnetfdb35b9d100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-16T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandJammerbugtEuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborgEuropaDanmarkJyllandNordjyllandBrønderslev3153676VRA11Gammel Vråvej 669382TylstrupDKDanmark0
dle@slotshotel.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent543267JobNet47989631000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fdb35b9dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fdb35b9dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fdb35b9d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fdb35b9d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgØnsker du et spændende job som Kok? Hos VRA tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008211Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration353849507Ann Lokdamdle@slotshotel.dkDKDanmarkDKDanmark329939505Kawayi Sushi søger sushikokkeRobot Kawayi Sushi søger sushikokke med erfaring til fuldtidsjob. Arbejdstid vil ligge mellem kl. 14.00-22.00. Der arbejdes efter vagtplan. Ansøgning sendes til mei-ling25@hotmail.com For nærmere oplysninger kontaktes Mia på tlf. 28152687 (træffes mellem kl. 10.00-16.00)

Kawayi Sushi søger sushikokke med erfaring til fuldtidsjob.

Arbejdstid vil ligge mellem kl. 14.00-22.00. Der arbejdes efter vagtplan.

Ansøgning sendes til mei-ling25@hotmail.com

For nærmere oplysninger kontaktes Mia på tlf. 28152687 (træffes mellem kl. 10.00-16.00)

 

Kawayi Sushi IVSAalborg SV2019-01-09T00:00:002019-03-06T00:00:00
329952030Faglært kok søges til Restaurant Papegøjehaven i AalborgRobot Kok, Restaurant Papegøjehaven A S, Aalborg Kunne du tænke dig at være med til at udvikle et af danmarks største og mest alsidige køkkener, engagere vores elever og være en del af en arbejdsplads, der tror på at god service kommer af stor arbejdsglæde og god trivsel. Restaurant Papegøjehaven i Aalborg Kongres Kultur Center søger en faglært kok til vores køkken. Du bliver en del af vort køkkens daglige drift i et engageret og kompetent team (vi har også et koldt køkken) Opgaverne Du får nogle erfarne, kompetente og flinke kollegaer, en spændende og alsidig hverdag, der består både af konferencer, a la carte, selskaber, mad ud af huset samt store banquetter fester. Du skal sammen med køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil så vi kan leve op til vores gæsters krav nu og i fremtiden. Din baggrund og profil Du skal være faglært kok gerne med nogle års erfaring Du mestrer kokkefagets traditioner, men kan også skabe fornyelse Du tager initiativ og har øje for dine kollegers behov Du er indstillet på at levere kvalitet i alle dine arbejdsopgaver Du har en åben, ærlig og hjertelig måde at kommunikere på Du interesserer dig for at lære fra dig så vores elever får den bedst mulige bagage med herfra. Vi tilbyder Restaurant Papegøjehaven er en af danmarks største private restaurantionsvirksomheder med ca. 50 fuldtidsansatte inkl. elever. Vi har til huse i Aalborg Kongres Kultur Center (AKKC) hvor vi er eneleverandør af alle F B ydelser til såvel små åsom meget store arrangementer. Vi har en omfattende selskabs- og diner transportable forretning samt en del a la carte i forbindelse med kulturelle arrangementer i AKKC.Se mere på Papegojehaven.dk Vi har overenskomst, tilbyder dig løn efter kvalifikationer, pensionsordning. Vi vægter frihed under ansvar og sætter arbejdsglæde og trivsel i højsædet. Vi giver dig personlig udvikling, og du får sparring med dygtige og engagerede kollegaer. Du er velkommen til at ringe til Køkkenchef Kristian Mikkelsen eller Souschef Simon Busk Sørensen på tlf.: 98136251, hvis du vil have yderligere information om stillingen. Ansøgning: Send din ansøgning og CV til lm@papegojehaven.dk - gerne senest Tiltrædelse er hurtigst muligt eller efter aftale.

Kok, Restaurant Papegøjehaven A/S, Aalborg

Kunne du tænke dig at være med til at udvikle et af danmarks største og mest alsidige køkkener, engagere vores elever og være en del af en arbejdsplads, der tror på at god service kommer af stor arbejdsglæde og god trivsel.

Restaurant Papegøjehaven i Aalborg Kongres & Kultur Center søger en faglært kok til vores køkken. Du bliver en del af vort køkkens daglige drift i et engageret og kompetent team (vi har også et koldt køkken)

Opgaverne

Du får nogle erfarne, kompetente og flinke kollegaer, en spændende og alsidig hverdag, der består både af konferencer, a la carte, selskaber, mad ud af huset samt store banquetter/fester. Du skal sammen med køkkenets ledelse være med til at præge og udvikle køkkenets profil så vi kan leve op til vores gæsters krav nu og i fremtiden.


Din baggrund og profil

 • Du skal være faglært kok gerne med nogle års erfaring
 • Du mestrer kokkefagets traditioner, men kan også skabe fornyelse
 • Du tager initiativ og har øje for dine kollegers behov
 • Du er indstillet på at levere kvalitet i alle dine arbejdsopgaver
 • Du har en åben, ærlig og hjertelig måde at kommunikere på
 • Du interesserer dig for at lære fra dig så vores elever får den bedst mulige bagage med herfra.

 

Vi tilbyder

Restaurant Papegøjehaven er en af danmarks største private restaurantionsvirksomheder med ca. 50 fuldtidsansatte inkl. elever. Vi har til huse i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) hvor vi er eneleverandør af alle F&B ydelser til såvel små åsom meget store arrangementer. Vi har en omfattende selskabs- og diner transportable forretning samt en del a la carte i forbindelse med kulturelle arrangementer i AKKC.
Se mere på Papegojehaven.dk

Vi har overenskomst, tilbyder dig løn efter kvalifikationer, pensionsordning.

Vi vægter frihed under ansvar og sætter arbejdsglæde og trivsel i højsædet. Vi giver dig personlig udvikling, og du får sparring med dygtige og engagerede kollegaer.

Du er velkommen til at ringe til Køkkenchef Kristian Mikkelsen eller Souschef Simon Busk Sørensen på tlf.: 98136251, hvis du vil have yderligere information om stillingen.

Ansøgning:

Send din ansøgning og CV til lm@papegojehaven.dk - gerne senest

Tiltrædelse er hurtigst muligt eller efter aftale.

RESTAURANT PAPEGØJEHAVEN A/SAalborg2019-01-31T00:00:002019-02-21T00:00:00
329954700Sushikok/ sushimedhjælper søgesRobot JobbeskrivelseVi søger en sushikok eller medhjælper til vores travle restaurant. Jobbet kræver at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer. ProfilVi vægter erfaring højt, men endnu vigtigere er at du, ligesom os, brænder for det du laver, for maden og for at videreudvikle begge dele. Vi forventer, at du har kendskab til tilberedning af forskellige former for sushi. ArbejdsopgaverDu vil hos os blive en vigtig del af:Forberedelse til såvel restaurant- som take away delen. Vi forventerHoldning og kærlighed til håndværket Samarbejdsvillighed Arbejdsomhed Stram styring af kvalitet og mængder Vi tilbyderEn alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt Gode kolleger Fast ansættelse med gode forhold Løn efter kvalifikationer AnsøgningsfristVi afholder samtaler løbende - send derfor gerne din ansøgning snarest. Opstart efter aftale. Interesseret?Send din ansøgning og relevante bilag Køkkenchef, Vinh Q. Du, vqd@restaurantfusion.dkAlle henvendelser behandles fortroligt.

Jobbeskrivelse
Vi søger en sushikok eller medhjælper til vores travle restaurant. Jobbet kræver at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer.

Profil
Vi vægter erfaring højt, men endnu vigtigere er at du, ligesom os, brænder for det du laver, for maden og for at videreudvikle begge dele. 
Vi forventer, at du har kendskab til tilberedning af forskellige former for sushi. 

Arbejdsopgaver
Du vil hos os blive en vigtig del af:
Forberedelse til såvel restaurant- som take away delen.

Vi forventer
Holdning og kærlighed til håndværket

Samarbejdsvillighed

Arbejdsomhed

Stram styring af kvalitet og mængder

 

 

Vi tilbyder
En alsidig og afvekslende hverdag med spænding og fart

Udfordringer både arbejdsmæssigt og personligt

Gode kolleger

Fast ansættelse med gode forhold

Løn efter kvalifikationer

 

Ansøgningsfrist
Vi afholder samtaler løbende - send derfor 
gerne din ansøgning snarest. Opstart efter aftale.

 

Interesseret?
Send din ansøgning og relevante bilag Køkkenchef, Vinh Q. Du, vqd@restaurantfusion.dk
Alle henvendelser behandles fortroligt.

RESTAURANT FUSION A/SAalborg2019-02-05T00:00:002019-02-18T00:00:00
329957564KokRobot Kokke køkkenhjælpere søges til: Cafe Laden Restaurant Salino Restaurant Futten i Blokhus Arbejdspladsen ligger i Blokhus Nordjylland vi søger 5 køkkenhjælpere kokke til vores 3 restauranter cafe. Vi er en restaurant med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt selv i de pressede situationer. Da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med kokkene skal Du være klar til og tage en ekstra tørn når dette kræves.Vi søger efter en person som har de faglige kvalifikationer og erfaringer i et a la carte køkken samt buffet og selskaber stort set det hele hvad der sker på en restaurant. Hermed er arbejdet meget alsidigt og spændende.Du kommer både til og stå i den kolde afdeling samt i den varme afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldene, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom når der skal tages en ekstra tørn.Vi kan derimod tilbyde dig, et arbejde i et godt team. Gode kollegaer, fantatiske oplevelser og ikke mindst en travl hverdag.
 • Kokke/køkkenhjælpere søges til:
 • Cafe Laden
 • Restaurant Salino 
 • Restaurant Futten
 • i Blokhus 

Arbejdspladsen ligger i Blokhus Nordjylland vi søger 5 køkkenhjælpere/kokke til vores

 3 restauranter & cafe.

Vi er en restaurant med mange gæster, så det er yderst vigtigt du kan holde hovedet klar og humøret højt selv i de pressede situationer.

Da du udgør en stor del af teamet i køkkenet sammen med  kokkene skal Du være klar til og tage en ekstra tørn når dette kræves.Vi søger efter en person som har de faglige kvalifikationer og erfaringer i et a la carte køkken samt buffet og selskaber stort set det hele hvad der sker på en restaurant. Hermed er arbejdet meget alsidigt og spændende.Du kommer både til og stå i den ”kolde” afdeling samt i den ”varme” afdeling. Vi forventer at du er pligtopfyldene, pålidelig, loyal og ikke mindst hjælpsom når der skal tages en ekstra tørn.Vi kan derimod tilbyde dig, et arbejde i et godt team. Gode kollegaer, fantatiske oplevelser og ikke mindst en travl hverdag.

Futten I/SBlokhus2019-02-08T00:00:002019-04-05T00:00:00
329958482Vil du bygge et nyt køkken sammen med os?Robot På First hotel Aalborg er vi igang med en stor udvikling samt spændende forandringer. I den forbindelse søger vi en ny hovedrolle til hotellets hjerte. Vi søger en person som kan samle vores køkken, tænke nyt og fremad samt være det stabile fundament, i såvel køkken som på resten af hotellet. Personen er ikke bange for noget og laver hellere fejl end at holde sig tilbage. Vores nye medarbejder i køkkenet skal have en evig lyst til at udbygge, udforske og frem for alt brænde for at servicere vores gæster. Vi forventer, at du: Har relevant køkken uddannelse Sætter en ære i at producere mad af god kvalitet og i at holde et rent køkken. Er udadvendt og god til at samarbejde kolleger og hotellets øvrige personale. Kan bevare overblikket og det gode humør også når der er travlt. Har en samlende, synlig og anerkendende ledelsesstil. Har lyst til at være i god dialog med hotellets gæster Vi tilbyder: En stilling hvor du vil blive udfordret og har mulighed for personlig udvikling Et job med udfordringer i en spændende og travl hverdag Gode muligheder for selv at sætte præg på hverdagen Mulighed for at deltage i sociale arrangementer med kollegaer fra hele hotellet. Sundhedsordning pension Være en Aktiv del i vores Happy service program sammen skaber vi den bedste arbejdsplads Der er tale om en fuldtidsstilling med mødetider fra 5.30 til 13.30 i hverdage samt hver anden weekend. Som vores nye køkkenmedarbejder, kommer du til at være med i hele processen, herunder egenkontrol e-smiley, varebestilling, oplæring af nye medarbejdere, menuplanlægning, rengøring og ansvar for køkken og restaurant ved F B managers fravær. Det er derfor vigtigt at du har en del erfaring samt forståelser for driften af et køkken, samt kan begå dig både skriftligt og sprogligt på dansk. Ansøgninsfrist 24. februar Tiltrædelse: hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette

På First hotel Aalborg er vi igang med en stor udvikling samt spændende forandringer.

I den forbindelse søger vi en ny hovedrolle til hotellets hjerte.

Vi søger en person som kan samle vores køkken, tænke nyt og fremad samt være det stabile fundament, i såvel køkken som på resten af hotellet.

Personen er ikke bange for noget og laver hellere fejl end at holde sig tilbage.

Vores nye medarbejder i køkkenet skal have en evig lyst til at udbygge, udforske og frem for alt brænde for at servicere vores gæster.

Vi forventer, at du:

 • Har relevant køkken uddannelse
 • Sætter en ære i at producere mad af god kvalitet og i at holde et rent køkken.
 • Er udadvendt og god til at samarbejde kolleger og hotellets øvrige personale.
 • Kan bevare overblikket og det gode humør – også når der er travlt.
 • Har en samlende, synlig og anerkendende ledelsesstil.
 • Har lyst til at være i god dialog med hotellets gæster 

Vi tilbyder:

 • En stilling hvor du vil blive udfordret og har mulighed for personlig udvikling
 • Et job med udfordringer i en spændende og travl hverdag
 • Gode muligheder for selv at sætte præg på hverdagen
 • Mulighed for at deltage i sociale arrangementer med kollegaer fra hele hotellet.
 • Sundhedsordning – pension
 • Være en Aktiv del i vores Happy service program – ”sammen skaber vi den bedste arbejdsplads” 

Der er tale om en fuldtidsstilling med mødetider fra 5.30 til 13.30 i hverdage samt hver anden weekend.

Som vores nye køkkenmedarbejder, kommer du til at være med i hele processen, herunder egenkontrol/e-smiley, varebestilling, oplæring af nye medarbejdere, menuplanlægning, rengøring og ansvar for køkken og restaurant ved F & B managers fravær. Det er derfor vigtigt at du har en del erfaring samt forståelser for driften af et køkken, samt kan begå dig både skriftligt og sprogligt på dansk.

Ansøgninsfrist 24. februar

Tiltrædelse: hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette

First Hotel AalborgAalborg2019-02-11T00:00:002019-02-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kawayi Sushi søger sushikokke

Kawayi Sushi IVS

Aalborg SV
Kawayi Sushi søger sushikokke med erfaring til fuldtidsjob. Arbejdstid vil ligge mellem kl. 14.00-22.00. Der arbejdes efter vagtplan. Ansøgning sendes til mei-ling25@hotmail.com For nærmere oplysninger kontaktes Mia på tlf. 28152687 (træffes mellem ...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:6. marts 2019

Faglært kok søges til Restaurant Papegøjehaven i Aalborg

RESTAURANT PAPEGØJEHAVEN A/S

Aalborg
Kok, Restaurant Papegøjehaven A S, Aalborg Kunne du tænke dig at være med til at udvikle et af danmarks største og mest alsidige køkkener, engagere vores elever og være en del af en arbejdsplads, der tror på at god service kommer af stor arbejdsglæd...
Indrykket:31. januar 2019
Udløbsdato:21. februar 2019

Sushikok/ sushimedhjælper søges

RESTAURANT FUSION A/S

Aalborg
JobbeskrivelseVi søger en sushikok eller medhjælper til vores travle restaurant. Jobbet kræver at du besidder evnen til at bevare overblikket i alle situationer. ProfilVi vægter erfaring højt, men endnu vigtigere er at du, ligesom os, brænder for de...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:18. februar 2019

Kok

Futten I/S

Blokhus
Kokke køkkenhjælpere søges til: Cafe Laden Restaurant Salino Restaurant Futten i Blokhus Arbejdspladsen ligger i Blokhus Nordjylland vi søger 5 køkkenhjælpere kokke til vores 3 restauranter cafe. Vi er en restaurant med mange gæster, så det er yders...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:5. april 2019

Vil du bygge et nyt køkken sammen med os?

First Hotel Aalborg

Aalborg
På First hotel Aalborg er vi igang med en stor udvikling samt spændende forandringer. I den forbindelse søger vi en ny hovedrolle til hotellets hjerte. Vi søger en person som kan samle vores køkken, tænke nyt og fremad samt være det stabile fundamen...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:24. februar 2019