Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef til dansk restaurant!

I Danmarks, måske smukkeste havn, ligger restaurant Lynetten - Lynetten er en del af mindre kæde bestående af 5 restauranter! 

 

Til vores lille perle søger vi i en køkkenchef - Vi er et lille team af 4 kokke ,som mangler en køkkenchef.

Vi arbejder primært i det danske køkken, ligesom vores mormor lavede det - men til større selskaber laver vi masser af andet spændende mad. Vi laver alt fra bunden og med kærlighed til de produkter vi arbejder med.

Vi har plads til 200 inde og 100 ude , vi har åbent året rundt, dog med lidt færre gæster i vinterhalvåret.

Vi forventer;

- Du har masser erfaring i det danske køkken og du kan lave en god omgang stegt flæsk

( Udd ikke et must - men klart en fordel )

- Du er glad af sind og kan lide at grine på arbejde

- Du er stolt over det du laver og kan lide at lære fra dig

- Du er en holdspiller

- Mødestabil

- Du har ideer til menukort og kan lide at være med at udvikle

 

Til gengæld tilbyder vi en helårsstilling, fast løn ( efter kvalifikationer ) en stabil arbejdsplads samt mulighed for at prøve krafter med vores andre enheder, hvis dette kunne lokke.

 

Lidt om os;

ouloir eventyret startede i de franske alper i 2006 – hvor baren Couloir åbnede, et par år senere forsatte eventyret ved amagerstrand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne, dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i driver Anders og Kasper – Couloir og Lynetten – 2 restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev 2 til 3 – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, dette har medvirket til at vi har kastet os i et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

Og I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og har åbnet 2 steder mere – vi blev tilbudt 2 perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra øresund og med en helt fantastisk terrasse, vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir, På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretninge, Newyork når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

De bedste Hilsner Anders Vang & Kasper Nielsen 

 

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Køkkenchef til KöD Vesterbro

KöD København

Vi søger en køkkenchef til vores køkken team. Vi søger specielt personen, som hele tiden ønsker at udvikle sig, besidder den famøse ja-hat og er omstillingsparat. Restaurant KöD er en del af koncernen DiningSix, som også har succes med restaurant Ba...
Indrykket:22. august 2018
Udløbsdato:25. september 2018

Køkkenchef Til Personalerestaurant København

Eurest Kantine, Total E&P København

København
Eurest Services søger køkkenchef i København Brænder du for personaleledelse, og kan du motivere dit team til at levere gastronomiske oplevelser? Så er det dig, vi søger til at stå i spidsen for vores personalerestaurant hos Total Upstream Danmark A...
Indrykket:11. september 2018
Udløbsdato:10. oktober 2018

Restaurant Flammen København søger fuldtids Buffet Manager

HCA, København

København
Brænder du for nye udfordringer i et hus med et fast koncept, og hvor to dage alligevel ikke er ens, så kan du blive vores nye Buffet Manager. Du behøver ikke være faguddannet kok, men vi lægger vægt på, at du har joberfaring inden for branchen. Vi ...
Indrykket:7. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Dinamic pastalover chef with flair for street food and ledership

Sofia Flavia Murolo ApS

København
For a food court in the center of Copenhagen, looking for a professional figure, m w with love for pasta, especially for the homemade one. :-) Italian and English proficiency appreciated also the proficiency of Danish. For our concept with roots in ...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018

Køkkenchef søges til Copenhagen Diner & Steak på Illum Rooftop

Copenhagen Diner 'N' Steak

København
Copenhagen Diner Steak er et ambitiøst projekt, der udspringer fra, og i forlængelse af, vores eksisterende restaurant på Rooftoppen, Bar Jacobsen. Restauranterne er et nordisk tag på den klassiske diner og vil favne bredt fra hurtige frokoster, for...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:13. november 2018