Køkkenchef til dansk restaurant!

I Danmarks, måske smukkeste havn, ligger restaurant Lynetten - Lynetten er en del af mindre kæde bestående af 5 restauranter! 

 

Til vores lille perle søger vi i en køkkenchef - Vi er et lille team af 4 kokke ,som mangler en køkkenchef.

Vi arbejder primært i det danske køkken, ligesom vores mormor lavede det - men til større selskaber laver vi masser af andet spændende mad. Vi laver alt fra bunden og med kærlighed til de produkter vi arbejder med.

Vi har plads til 200 inde og 100 ude , vi har åbent året rundt, dog med lidt færre gæster i vinterhalvåret.

Vi forventer;

- Du har masser erfaring i det danske køkken og du kan lave en god omgang stegt flæsk

( Udd ikke et must - men klart en fordel )

- Du er glad af sind og kan lide at grine på arbejde

- Du er stolt over det du laver og kan lide at lære fra dig

- Du er en holdspiller

- Mødestabil

- Du har ideer til menukort og kan lide at være med at udvikle

 

Til gengæld tilbyder vi en helårsstilling, fast løn ( efter kvalifikationer ) en stabil arbejdsplads samt mulighed for at prøve krafter med vores andre enheder, hvis dette kunne lokke.

 

Lidt om os;

ouloir eventyret startede i de franske alper i 2006 – hvor baren Couloir åbnede, et par år senere forsatte eventyret ved amagerstrand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne, dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i driver Anders og Kasper – Couloir og Lynetten – 2 restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev 2 til 3 – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, dette har medvirket til at vi har kastet os i et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

Og I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og har åbnet 2 steder mere – vi blev tilbudt 2 perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra øresund og med en helt fantastisk terrasse, vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir, På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretninge, Newyork når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

De bedste Hilsner Anders Vang & Kasper Nielsen 

 

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Produktions/køkkenchef til Kuyashii koncernen

Kuyashii Administration

København
Kuyashii søger en særdeles proaktiv produktionschef til Kuyashii koncernen Erfaring indenfor fødevarebranchen er naturligvis en nødvendighed, da vores koncern har 2 fødevarekæder samt salg til detailmarkedet. Stillingen kræver at du har eller har ha...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Køkken Chef/ Køkken medarbejder/Diligent skilled Chef sought

ANJ ApS

København
*For english, look below Dygtig faglært KOK søges Vi søger en dygtig erfaren kok med faglig stolthed, der har lyst til at deltage i videreudviklingen af kvalitetsniveauet i vores køkken, og som brænder for at blive et naturligt omdrejningspunkt for ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Bistrup & Nør søger Køkkenchef til Virum Station

Bistrup & Nør IVS

København
Du er Morgenfrisk, vi møder fra klokken 05.00 Struktureret, selv når det går stærkt Selvstændigt tænkende En person, som trives med rutinepræget arbejde Tager STORT ansvar for dit parti. Grænsende til stolt og perfektionistisk. Trives med firkanter ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018

Proaktiv køkkenchef til nyåbnet restaurant - Karma Sushi

Karma Sushi København

København
Køkkenchef til Karma Sushi, København Særdeles proaktiv køkkenchef til nyåbnet Karma Sushi Vi søger en proaktiv køkkenchef til Karma Sushi. Stillingen kræver, at du har stor appetit på at ville drive et køkken på et højt niveau. OM STILLINGEN Har du...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Helårs stilling som kok i Tivoli

RESTAURANT PAAFUGLEN TIVOLI

København
Vi søger en dygtig kok til at indgå i vores professionelle team af kokke og elever. Vi kan tilbyde et spændende job i et eventyrligt miljø med en masse gode og professionelle kollegaer samt god løn og ordnede forhold. Vores køkkenchef Frederik er me...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018