Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef til dansk restaurant!

I Danmarks, måske smukkeste havn, ligger restaurant Lynetten - Lynetten er en del af mindre kæde bestående af 5 restauranter! 

 

Til vores lille perle søger vi i en køkkenchef - Vi er et lille team af 4 kokke ,som mangler en køkkenchef.

Vi arbejder primært i det danske køkken, ligesom vores mormor lavede det - men til større selskaber laver vi masser af andet spændende mad. Vi laver alt fra bunden og med kærlighed til de produkter vi arbejder med.

Vi har plads til 200 inde og 100 ude , vi har åbent året rundt, dog med lidt færre gæster i vinterhalvåret.

Vi forventer;

- Du har masser erfaring i det danske køkken og du kan lave en god omgang stegt flæsk

( Udd ikke et must - men klart en fordel )

- Du er glad af sind og kan lide at grine på arbejde

- Du er stolt over det du laver og kan lide at lære fra dig

- Du er en holdspiller

- Mødestabil

- Du har ideer til menukort og kan lide at være med at udvikle

 

Til gengæld tilbyder vi en helårsstilling, fast løn ( efter kvalifikationer ) en stabil arbejdsplads samt mulighed for at prøve krafter med vores andre enheder, hvis dette kunne lokke.

 

Lidt om os;

ouloir eventyret startede i de franske alper i 2006 – hvor baren Couloir åbnede, et par år senere forsatte eventyret ved amagerstrand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne, dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i driver Anders og Kasper – Couloir og Lynetten – 2 restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev 2 til 3 – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, dette har medvirket til at vi har kastet os i et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

Og I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og har åbnet 2 steder mere – vi blev tilbudt 2 perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra øresund og med en helt fantastisk terrasse, vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir, På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretninge, Newyork når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

De bedste Hilsner Anders Vang & Kasper Nielsen 

 

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329775607Phoenix-6cccf4ae12018-03-14T00:00:00Køkkenchef til dansk restaurant!

I Danmarks, måske smukkeste havn, ligger restaurant Lynetten - Lynetten er en del af mindre kæde bestående af 5 restauranter! 

 

Til vores lille perle søger vi i en køkkenchef - Vi er et lille team af 4 kokke ,som mangler en køkkenchef.

Vi arbejder primært i det danske køkken, ligesom vores mormor lavede det - men til større selskaber laver vi masser af andet spændende mad. Vi laver alt fra bunden og med kærlighed til de produkter vi arbejder med.

Vi har plads til 200 inde og 100 ude , vi har åbent året rundt, dog med lidt færre gæster i vinterhalvåret.

Vi forventer;

- Du har masser erfaring i det danske køkken og du kan lave en god omgang stegt flæsk

( Udd ikke et must - men klart en fordel )

- Du er glad af sind og kan lide at grine på arbejde

- Du er stolt over det du laver og kan lide at lære fra dig

- Du er en holdspiller

- Mødestabil

- Du har ideer til menukort og kan lide at være med at udvikle

 

Til gengæld tilbyder vi en helårsstilling, fast løn ( efter kvalifikationer ) en stabil arbejdsplads samt mulighed for at prøve krafter med vores andre enheder, hvis dette kunne lokke.

 

Lidt om os;

ouloir eventyret startede i de franske alper i 2006 – hvor baren Couloir åbnede, et par år senere forsatte eventyret ved amagerstrand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne, dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i driver Anders og Kasper – Couloir og Lynetten – 2 restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev 2 til 3 – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, dette har medvirket til at vi har kastet os i et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

Og I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og har åbnet 2 steder mere – vi blev tilbudt 2 perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra øresund og med en helt fantastisk terrasse, vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir, På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretninge, Newyork når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

De bedste Hilsner Anders Vang & Kasper Nielsen 

 

 

 

 

2018-05-10T00:50:27.030 I Danmarks, måske smukkeste havn, ligger restaurant Lynetten - Lynetten er en del af mindre kæde bestående af 5 restauranter! Til vores lille perle søger vi i en køkkenchef - Vi er et lille team af 4 kokke ,som mangler en køkkenchef. Vi arbejder primært i det danske køkken, ligesom vores mormor lavede det - men til større selskaber laver vi masser af andet spændende mad. Vi laver alt fra bunden og med kærlighed til de produkter vi arbejder med. Vi har plads til 200 inde og 100 ude , vi har åbent året rundt, dog med lidt færre gæster i vinterhalvåret. Vi forventer - Du har masser erfaring i det danske køkken og du kan lave en god omgang stegt flæsk ( Udd ikke et must - men klart en fordel ) - Du er glad af sind og kan lide at grine på arbejde - Du er stolt over det du laver og kan lide at lære fra dig - Du er en holdspiller - Mødestabil - Du har ideer til menukort og kan lide at være med at udvikle Til gengæld tilbyder vi en helårsstilling, fast løn ( efter kvalifikationer ) en stabil arbejdsplads samt mulighed for at prøve krafter med vores andre enheder, hvis dette kunne lokke. Lidt om os ouloir eventyret startede i de franske alper i 2006 hvor baren Couloir åbnede, et par år senere forsatte eventyret ved amagerstrand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne, dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir. Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014 2015 til nye lokaler og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en cafe til at være spisested med ambitioner. I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i driver Anders og Kasper Couloir og Lynetten 2 restauranter med tætte relationer. I starten af 2017 blev 2 til 3 Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, dette har medvirket til at vi har kastet os i et nyt projekt Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte! Og I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og har åbnet 2 steder mere vi blev tilbudt 2 perler vi ikke kunne sige nej til. Restaurant Hellerup Sejlklub et stenkast fra øresund og med en helt fantastisk terrasse, vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist. Bistro Couloir en lillesøster til Couloir, På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretninge, Newyork når det er bedst! At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm sammen med os! Vi håber vi lever op til jeres forventninger en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste De bedste Hilsner Anders Vang Kasper Nielsen11Jobnet6cccf4ae100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-09T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnTårnbyEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3134737COULOIR ApS11Amager Strandvej 1122300København SDKDanmark0
Kasper@couloir.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent538291JobNet47957001000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6cccf4aehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6cccf4aehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6cccf4ae&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6cccf4ae&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgSom Køkkenchef hos COULOIR ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration353667927Kasper NielsenKasper@couloir.dkDKDanmarkDKDanmark329951288Køkkenchef til stor kunde i KøbenhavnRobot Skal du stå i spidsen for en af vores største Chartwells kontrakter i København? Om jobbet som Køkkenchef Vi søger en passioneret Køkkenchef til Chartwells. Kantinen har i alt 14 ansatte, et stort, flot og nyt køkken og kantine. Du skal stå i spisen for at motivere et team af dygtige medarbejderne, der driver kantine, caf og gæsteservice på ekstraordinært højt plan. Vores grundprincip er, at mad produceres fra bunden af gode friske råvarer, med økologien I fokus. Derudover forventes det, at du bidrager til udviklingen af kontrakten og dermed sikrer målsætningerne indenfor omsætningsvækst, udvikling, kundetilfredshed og -fastholdelse. I den forbindelse er det afgørende, at det gode samarbejde med kunden fortsættes og videreudvikles med fokus på både gastronomi og serviceoplevelse. Dine overordnede arbejds- og ansvarsområder: Som køkkenchef vil du referere til Site Manageren. Du vil få det fulde ansvar for: Ledelsen af et stort køkken og 14 medarbejdere Styring af gæsteservicen, hvor et højt gastronomisk niveau på gourmet plan forventes. Styring og udvikling af vores kantine med et bredt publikum og aftalte koncepter, i tæt samarbejde med dit team og kunden Aktivt og struktureret arbejde for og med Best Practice Budgetoverholdelse, lønregistrering, kantineregnskab og varebestilling. Sikre overholdelse af sundheds- og miljømæssige standarder Proaktiv personaleledelse - herunder udvikling, coaching og sparring af dit team. Den ideelle kandidat Vi søger en uddannet kok med dokumenteret erfaring og passion for gastronomi på højt plan, der besidder et køligt og klart overblik omkring ledelsesgerningen og har ledelseserfaring fra en tilsvarende stilling. Du brænder for at yde service i verdensklasse og inspirerer andre til at gå den ekstra mil for den excellente oplevelse. Du har et højt fagligt niveau og en god økonomisk forståelse. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan - attitude Vi tilbyder Gode arbejdsforhold på en meget spændende kontrakt I konstant udvikling. Løn efter aftale. Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Tiltrædelse pr. 1. marts 2019 eller efter aftale. Arbejdssted: København Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Thomas Guldbæk, Drift og udviklingschef på 30558268. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 20. februar 2019. Om Chartwells Chartwells leverer moderne løsninger inden for catering til uddannelsessektoren, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen. For Chartwells handler det om at skabe velsmagende og innovative madløsninger, der bidrager til de studerendes liv og giver dem rum til at fokusere på studiet. Læs mere på www.compass-group.dk.

Skal du stå i spidsen for en af vores største Chartwells kontrakter i København?

Om jobbet som Køkkenchef

Vi søger en passioneret Køkkenchef til Chartwells. Kantinen har i alt 14 ansatte, et stort, flot og nyt køkken og kantine. Du skal stå i spisen for at motivere et team af dygtige medarbejderne, der driver kantine, café og gæsteservice på ekstraordinært højt plan.

Vores grundprincip er, at mad produceres fra bunden af gode friske råvarer, med økologien I fokus.

Derudover forventes det, at du bidrager til udviklingen af kontrakten og dermed sikrer målsætningerne indenfor omsætningsvækst, udvikling, kundetilfredshed og -fastholdelse. I den forbindelse er det afgørende, at det gode samarbejde med kunden fortsættes og videreudvikles med fokus på både gastronomi og serviceoplevelse.

Dine overordnede arbejds- og ansvarsområder:

Som køkkenchef vil du referere til Site Manageren.

Du vil få det fulde ansvar for:

  • Ledelsen af et stort køkken og 14 medarbejdere
  • Styring af gæsteservicen, hvor et højt gastronomisk niveau på gourmet plan forventes.
  • Styring og udvikling af vores kantine med et bredt publikum og aftalte koncepter, i tæt samarbejde med dit team og kunden
  • Aktivt og struktureret arbejde for og med Best Practice
  • Budgetoverholdelse, lønregistrering, kantineregnskab og varebestilling.
  • Sikre overholdelse af sundheds- og miljømæssige standarder
  • Proaktiv personaleledelse - herunder udvikling, coaching og sparring af dit team.

Den ideelle kandidat

Vi søger en uddannet kok med dokumenteret erfaring og passion for gastronomi på højt plan, der besidder et køligt og klart overblik omkring ledelsesgerningen og har ledelseserfaring fra en tilsvarende stilling. Du brænder for at yde service i verdensklasse og inspirerer andre til at gå den ekstra mil for den excellente oplevelse. Du har et højt fagligt niveau og en god økonomisk forståelse.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” - attitude

Vi tilbyder

Gode arbejdsforhold på en meget spændende kontrakt I konstant udvikling. Løn efter aftale.

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen.

Tiltrædelse pr. 1. marts 2019 eller efter aftale.

Arbejdssted: København

 

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte

Thomas Guldbæk, Drift og udviklingschef på 30558268. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 20. februar 2019.

Om Chartwells

Chartwells leverer moderne løsninger inden for catering til uddannelsessektoren, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen. For Chartwells handler det om at skabe velsmagende og innovative madløsninger, der bidrager til de studerendes liv og giver dem rum til at fokusere på studiet. Læs mere på www.compass-group.dk.

EUREST A/SKøbenhavn K2019-01-30T00:00:002019-02-20T00:00:00
329961653Køkkenleder til Onsdagsmiddag i Kingos KirkeRobot Kingos kirke på Nørrebro søger snarest muligt en køkkenleder. Dine opgaver: Du får ansvar for tilberedning af god gammeldags dansk mad til ca. 50-70 mennesker hver onsdag ml. kl. 12.00-17.00. Du får også ansvaret for samarbejdet med de frivillige til onsdagsmiddagen. Din baggrund: Erfaring med køkkenledelse og tilberedning af mad til et større antal mennesker. Derudover er det en fordel, hvis du er uddannet kok eller økonoma. Vi forventer endvidere: At du er ansvarlig, kan planlægge og arbejde selvstændig, stå for indkøb, bevare overblikket samt indgå i et respektfyldt samarbejdet med de faste frivillige. At du varetager, at kirkens køkken forsat lever op til regler for god køkkenhygiejne. Ansættelsen er deltid og den ugentlige arbejdstid er på 6 timer. Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning senest onsdag den 27. februar 2019. Du kan læse mere om Kingos kirke og vores vision og værdier på http: www.kingoskirke.dk. Har du spørgsmål vedrørende jobbet, så er du velkommen til at ringe til sognemedhjælper Dorte Eriksen på telefon 40 10 73 37, eller til administrationschef John Sværke på 51 72 76 97. Send din ansøgning til: jos@km.dk Kingos Kirke Bragesgade 35 2200 kbh. N mrk.: Køkkenleder

Kingos kirke på Nørrebro søger snarest muligt en køkkenleder.
 
Dine opgaver: Du får ansvar for tilberedning af god gammeldags dansk mad til ca. 50-70 mennesker hver onsdag ml. kl. 12.00-17.00. 
 
Du får også ansvaret for samarbejdet med de frivillige til onsdagsmiddagen.
 
Din baggrund:

Erfaring med køkkenledelse og tilberedning af mad til et større antal mennesker.

Derudover er det en fordel, hvis du er uddannet kok eller økonoma.
 
Vi forventer endvidere:

At du er ansvarlig, kan planlægge og arbejde selvstændig, stå for indkøb, bevare overblikket samt indgå i et respektfyldt samarbejdet med de faste frivillige.

At du varetager, at kirkens køkken forsat lever op til regler for god køkkenhygiejne.
 
Ansættelsen er deltid og den ugentlige arbejdstid er på 6 timer.
 
Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning senest onsdag den 27. februar 2019.
 
Du kan læse mere om Kingos kirke og vores vision og værdier på http://www.kingoskirke.dk. ; Har du spørgsmål vedrørende jobbet, så er du velkommen til at ringe til sognemedhjælper Dorte Eriksen på telefon 40 10 73 37, eller til administrationschef John Sværke på 51 72 76 97.
 
Send din ansøgning til:
 
jos@km.dk
 
Kingos Kirke

Bragesgade 35

2200 kbh. N

mrk.: Køkkenleder
 
 

Kingo-Samuel SognKøbenhavn N2019-02-15T00:00:002019-02-27T00:00:00
329962238Køkkenchef til Sallie's restaurant & snackbarRobot Der er allerede sørget for autentisk atmosfære, amerikansk madkultur, godt humør og fuldt hus hos Sallie s restaurant snackbar i Albertslund. Nu leder Adecco på vegne af Sallie s efter dig, der foretrækker et hurtigt tempo og adrenalinen kørende højt, du tager automatisk styring og har stort overblik samtidig med du formår at have en finger på pulsen. Som køkkenchef arbejder du sammen med dit team for hver dag at skabe et dynamisk og effektivt arbejdsmiljø. Du har erfaring som køkkenchef og vant til at håndtere selskaber og personale. Hos Sallie s arbejdes efter koncept og der er travlt. Så det er afgørende, at du befinder dig godt i et hektisk miljø. Du brænder for madlavning passende til den amerikanske kultur og ser dig selv i et passioneret, teamfokuseret køkken, hvor kvaliteten er i top og der serveres konsekvent uden at gå på kompromis. Der kommunikeres på engelsk i køkkenet. Ansvar Opretholde verdensklasse standarder for fødevarekvalitet Med omhyggelig opmærksomhed sikrer alle retter serveres i fuld overensstemmelse med opskrifter Strukturerer og sikrer effektiviteten i teamet ved opretholdelse af køkkenplan Ansvaret for indkøb, arbejdsomkostninger samt lagerstyring Det vigtigste er dog: Spred din passion og engagement! Sådan søger du Send via link dit CV samt kort beskrivelse af din motivation for at søge stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Adecco s rekrutteringskonsulent, Christina Tocado på mail christina.grunwaldt@adecco.dk eller Cathrine Hedegaard på mail cathrine.nielsen@adecco.dk Opstart hurtigst muligt, men vi venter på den rette. Vi indkalder dog løbende til samtale, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Der er allerede sørget for autentisk atmosfære, amerikansk madkultur, godt humør og fuldt hus hos Sallie’s restaurant & snackbar i Albertslund. Nu leder Adecco på vegne af Sallie’s efter dig, der foretrækker et hurtigt tempo og adrenalinen kørende højt, du tager automatisk styring og har stort overblik samtidig med du formår at have en finger på pulsen.

Som køkkenchef arbejder du sammen med dit team for hver dag at skabe et dynamisk og effektivt arbejdsmiljø. Du har erfaring som køkkenchef og vant til at håndtere selskaber og personale. Hos Sallie’s arbejdes efter koncept og der er travlt. Så det er afgørende, at du befinder dig godt i et hektisk miljø.

Du brænder for madlavning passende til den amerikanske kultur og ser dig selv i et passioneret, teamfokuseret køkken, hvor kvaliteten er i top og der serveres konsekvent uden at gå på kompromis.

Der kommunikeres på engelsk i køkkenet.

Ansvar

  • Opretholde verdensklasse standarder for fødevarekvalitet
  • Med omhyggelig opmærksomhed sikrer alle retter serveres i fuld overensstemmelse med opskrifter
  • Strukturerer og sikrer effektiviteten i teamet ved opretholdelse af køkkenplan
  • Ansvaret for indkøb, arbejdsomkostninger samt lagerstyring
  • Det vigtigste er dog: Spred din passion og engagement!

Sådan søger du

Send via link dit CV samt kort beskrivelse af din motivation for at søge stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Adecco’s rekrutteringskonsulent, Christina Tocado på mail christina.grunwaldt@adecco.dk eller Cathrine Hedegaard på mail cathrine.nielsen@adecco.dk  

Opstart hurtigst muligt, men vi venter på den rette. Vi indkalder dog løbende til samtale, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

 

ADECCO A/SFrederiksberg2019-02-18T00:00:002019-04-15T00:00:00
329956618Kokkeelever i KøbenhavnBasic Er du vores nye kokkeelev? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke, køkkenmedhjælpere samt kokkeelever til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Er du ambitiøs og drømmer om en uddannelse til kok, så er du måske vores nye kokkeelev. Hos os vil du arbejde med kun de bedste råvarer og opleve hvordan kvalitet og madglæde går hånd i hånd. Du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, og med dine kollegaers hjælp vil vi sørge for, at du i løbet af din læretid bliver knivskarp i et køkken. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du? Har en stor passion for madlavning, hvor du altid stræber efter at gøre dit allerbedste og har kvalitet og gæsteoplevelse i fokusEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning Vi kan tilbyde: En ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af restauranterneMedbestemmelse i vagtplaner Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingerne så snart, vi har fundet de helt rigtige kandidater. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.com

Er du vores nye kokkeelev? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke, køkkenmedhjælpere samt kokkeelever til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Er du ambitiøs og drømmer om en uddannelse til kok, så er du måske vores nye kokkeelev. Hos os vil du arbejde med kun de bedste råvarer og opleve hvordan kvalitet og madglæde går hånd i hånd. Du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt, og med dine kollegaers hjælp vil vi sørge for, at du i løbet af din læretid bliver knivskarp i et køkken.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?

  • Har en stor passion for madlavning, hvor du altid stræber efter at gøre dit allerbedste og har kvalitet og gæsteoplevelse i fokus
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi kan tilbyde:

  • En ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af restauranterne
  • Medbestemmelse i vagtplaner

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingerne så snart, vi har fundet de helt rigtige kandidater.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

ORS/Small/f5561a5b_logo.pngDiningSix A/SKøbenhavn K2019-02-07T17:00:55.6272019-03-13T00:00:00
329956611Kokke i KøbenhavnProfile Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du? Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning Vi tilbyder: En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.com

Er du vores nye kok?

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere dygtige kokke til at indgå i vores fantastiske køkkenteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter flere kokke til vores pulserende restauranter i København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?

  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

ORS/Small/ae1ea4f5_logo.pngDiningSix A/SKøbenhavn K2019-02-07T17:00:40.7202019-03-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenchef til stor kunde i København

EUREST A/S

København K
Skal du stå i spidsen for en af vores største Chartwells kontrakter i København? Om jobbet som Køkkenchef Vi søger en passioneret Køkkenchef til Chartwells. Kantinen har i alt 14 ansatte, et stort, flot og nyt køkken og kantine. Du skal stå i spisen...
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:20. februar 2019

Køkkenleder til Onsdagsmiddag i Kingos Kirke

Kingo-Samuel Sogn

København N
Kingos kirke på Nørrebro søger snarest muligt en køkkenleder. Dine opgaver: Du får ansvar for tilberedning af god gammeldags dansk mad til ca. 50-70 mennesker hver onsdag ml. kl. 12.00-17.00. Du får også ansvaret for samarbejdet med de frivillige ti...
Indrykket:15. februar 2019
Udløbsdato:27. februar 2019

Køkkenchef til Sallie's restaurant & snackbar

ADECCO A/S

Frederiksberg
Der er allerede sørget for autentisk atmosfære, amerikansk madkultur, godt humør og fuldt hus hos Sallie s restaurant snackbar i Albertslund. Nu leder Adecco på vegne af Sallie s efter dig, der foretrækker et hurtigt tempo og adrenalinen kørende høj...
Indrykket:18. februar 2019
Udløbsdato:15. april 2019

Kokkeelever i København

DiningSix A/S

København K
Er du vores nye kokkeelev? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejde...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:13. marts 2019

Kokke i København

DiningSix A/S

København K
Er du vores nye kok? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som...
Indrykket:7. februar 2019
Udløbsdato:24. marts 2019