Køkkenchef til Den Lille Kro i Aarhus

Køkkenchef søges snarest muligt til Den Lille Kro i Aarhus, en del af Smag & Slægt koncernen. 

Smag & Slægt er i dag bestående af restauranterne: Restaurant Martino, Den lille Kro, ANKER, MAST og Marselisborg havnekro. Restauranterne er beliggende i Aarhus C og Midddelfart, og ejet af Familien Schultz. Du kan læse mere om restauranterne og deres koncepter på www.meresmag.dk

Vores nye kollegaer skal have lyst til at indgå i et moderne og dynamisk team, hvor holdet sætter høj kvalitet, elegant servering, høj hygiejne og kærlighed for faget høj. 
Du skal have lyst til at arbejde med dygtige kollegaer og ønske at give din del til holdet. 
Det at være fleksibel med arbejdstiden er ligeledes et must. Det betyder ikke at du arbejder flere timer end du skal, men at du skal være klar hver gang du møder og tage din del af holdet.

Hos Smag & Slægt tilbyder vi:
- gode ansættelsesvilkår og arbejdstider
- ordnede lønforhold efter kvalifikationer
- gode og glade kolleger, samt et godt arbejdsmiljø

Ønsker du at søge en af ovenstående stillinger eller har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte Martin Schultz på 21496077 eller martin@meresmag.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen holdet ved Smag & Slægt


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329986010Phoenix-1aef60c412019-03-28T00:00:00Køkkenchef til Den Lille Kro i Aarhus

Køkkenchef søges snarest muligt til Den Lille Kro i Aarhus, en del af Smag & Slægt koncernen. 

Smag & Slægt er i dag bestående af restauranterne: Restaurant Martino, Den lille Kro, ANKER, MAST og Marselisborg havnekro. Restauranterne er beliggende i Aarhus C og Midddelfart, og ejet af Familien Schultz. Du kan læse mere om restauranterne og deres koncepter på www.meresmag.dk

Vores nye kollegaer skal have lyst til at indgå i et moderne og dynamisk team, hvor holdet sætter høj kvalitet, elegant servering, høj hygiejne og kærlighed for faget høj. 
Du skal have lyst til at arbejde med dygtige kollegaer og ønske at give din del til holdet. 
Det at være fleksibel med arbejdstiden er ligeledes et must. Det betyder ikke at du arbejder flere timer end du skal, men at du skal være klar hver gang du møder og tage din del af holdet.

Hos Smag & Slægt tilbyder vi:
- gode ansættelsesvilkår og arbejdstider
- ordnede lønforhold efter kvalifikationer
- gode og glade kolleger, samt et godt arbejdsmiljø

Ønsker du at søge en af ovenstående stillinger eller har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte Martin Schultz på 21496077 eller martin@meresmag.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen holdet ved Smag & Slægt

Køkkenchef søges snarest muligt til Den Lille Kro i Aarhus, en del af Smag Slægt koncernen. Smag Slægt er i dag bestående af restauranterne: Restaurant Martino, Den lille Kro, ANKER, MAST og Marselisborg havnekro. Restauranterne er beliggende i Aarhus C og Midddelfart, og ejet af Familien Schultz. Du kan læse mere om restauranterne og deres koncepter på www.meresmag.dk Vores nye kollegaer skal have lyst til at indgå i et moderne og dynamisk team, hvor holdet sætter høj kvalitet, elegant servering, høj hygiejne og kærlighed for faget høj. Du skal have lyst til at arbejde med dygtige kollegaer og ønske at give din del til holdet. Det at være fleksibel med arbejdstiden er ligeledes et must. Det betyder ikke at du arbejder flere timer end du skal, men at du skal være klar hver gang du møder og tage din del af holdet. Hos Smag Slægt tilbyder vi:- gode ansættelsesvilkår og arbejdstider- ordnede lønforhold efter kvalifikationer- gode og glade kolleger, samt et godt arbejdsmiljø Ønsker du at søge en af ovenstående stillinger eller har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte Martin Schultz på 21496077 eller martin@meresmag.dk Vi glæder os til at høre fra dig! Med venlig hilsen holdet ved Smag Slægt11jobnet1aef60c4100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-23T00:00:000000http://www.denlillekro.dk/0EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3496288Restaurant Martino ApS11Nørrealle 55, st8000Aarhus CDKDanmark0
martin@meresmag.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent735317JobNet4966455496645510028-03-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1aef60c4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1aef60c4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1aef60c4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1aef60c4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgSom Køkkenchef hos Restaurant Martino ApS bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration361204082Martin Schultzmartin@meresmag.dkDKDanmarkDKDanmark330014952Køkkenchef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, AarhusRobot Aarhus største konferencehotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, søger en køkkenchef Executive Chef der, med sit naturlige lederskab og passion for sit fag, er klar til byens mest spændende job.Du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret, kreativ og nytænkende. Du er samtidig drevet af spændende og varierede opgaver og er teamets inspirator. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige kundskab forventer vi, at du har god interesse for køkkenøkonomi, og at du forstår helheden i hoteldrift. Du vil indgå i hotellets ledergruppe og agere som sparrings- og businesspartner overfor det øvrige lederteam hvad gastronomi og køkkendrift angår.Hotellet har netop åbnet det nye brasserie RAA Nordic Brasserie Bar i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til den nordiske simplicitet og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster. Det bliver din opgave at bringe dette koncept til nye højder sammen med et dygtigt og engageret team. Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Aarhus Congress Center, er der spændende muligheder for at skabe de bedste og mest inspirerende gastronomiske oplevelser ifm. afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster. Vi tilbyder: En unik mulighed for at være med til at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder. En god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver, ledelsesmæssige såvel som praktiske Du bliver en del af Radisson Hotel Group, en dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer Gode udviklingsmuligheder Du bliver en del en engageret ledergruppe der interesserer sig for hinandens arbejdsområder Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod det samme mål at give vores gæster en fantastisk oplevelse Et godt arbejdsmiljø Løn efter kvalifikationer Din profil: Du er en first-mover og en leder. Vi forestiller os at du kommer fra en lignende stilling eller er en stærk Souschef der er klar til det næste skridt på din karriererejse Du kender og er fortrolig med branchens mange facetter, og er en fremragende motivator for dine medarbejdere Du har god forståelse for økonomien i et køkken, erfaring med køkkenadministration og er en rutineret PC-bruger Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og dine medarbejderes udvikling Du er vant til at favne bredt med fokus på både a la carte, konferencemenuer og selskaber Du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest, da der vil løbende blive afholdt samtaler. Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte hotellet på 45 8612 8665 og spørge efter Helene Hallre, General ManagerVi glæder os til at høre fra dig! Om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus:På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der vores gæster et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden.Vi er et 4 stjernet hotel med 5 stjernede konferencefaciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer.Hotellets 234 velindrettede værelser gør vores gæsters hotelophold til en oplevelse, hvor man bare skal koncentrere sig om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus.Vores restauranter, RAA Nordic Brasserie Bar og Restaurant Scenario, byder begge på internationalt cuisine i afslappede omgivelser.

Aarhus største konferencehotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, søger en køkkenchef/Executive Chef der, med sit naturlige lederskab og passion for sit fag, er klar til byens mest spændende job.

Du er en hands-on og coachende leder, yderst struktureret, kreativ og nytænkende. Du er samtidig drevet af spændende og varierede opgaver og er teamets inspirator. Foruden det rent kvalitetsmæssige og madfaglige kundskab forventer vi, at du har god interesse for køkkenøkonomi, og at du forstår helheden i hoteldrift. Du vil indgå i hotellets ledergruppe og agere som sparrings- og businesspartner overfor det øvrige lederteam hvad gastronomi og køkkendrift angår.

Hotellet har netop åbnet det nye brasserie ”RAA Nordic Brasserie & Bar” i flotte og imponerende designerrammer. Konceptet stiler til den nordiske ’simplicitet’ og er med de bedste råvarer blevet vel modtaget af alle vores gæster. Det bliver din opgave at bringe dette koncept til nye højder sammen med et dygtigt og engageret team. 
Med 33 mødelokaler og vores kongressal, Aarhus Congress Center, er der spændende muligheder for at skabe de bedste og mest inspirerende gastronomiske oplevelser ifm. afvikling af møder, koncerter og kongresser for alle vores gæster. 

Vi tilbyder:

  • En unik mulighed for at være med til at tage Radisson Blu Scandinavia Hotel til nye højder.
  • En god og oplevelsesrig arbejdsdag, med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver, ledelsesmæssige såvel som praktiske
  • Du bliver en del af Radisson Hotel Group, en dynamisk og hurtigt voksende koncern, der giver plads til kreativitet og egne ideer
  • Gode udviklingsmuligheder
  • Du bliver en del en engageret ledergruppe der interesserer sig for hinandens arbejdsområder
  • Passionerede kolleger, der trives på deres arbejdsplads og arbejder mod det samme mål; at give vores gæster en fantastisk oplevelse
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Løn efter kvalifikationer

Din profil:

  • Du er en first-mover og en leder. Vi forestiller os at du kommer fra en lignende stilling eller er en stærk Souschef der er klar til det næste skridt på din karriererejse
  • Du kender og er fortrolig med branchens mange facetter, og er en fremragende motivator for dine medarbejdere
  • Du har god forståelse for økonomien i et køkken, erfaring med køkkenadministration og er en rutineret PC-bruger
  • Du er engageret, målrettet og med stærk fokus på gæsternes smagsoplevelse og dine medarbejderes udvikling
  • Du er vant til at favne bredt med fokus på både a la carte, konferencemenuer og selskaber
  • Du brænder for de gode råvarer, god kvalitet og et exceptionelt højt serviceniveau


Har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest, da der vil løbende blive afholdt samtaler. 

Har du brug for yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte hotellet på +45 8612 8665 og spørge efter Helene Hallre, General Manager

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus:

På Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus venter der vores gæster et ophold med fokus på forkælelse. Ved Danish Travel Award har hotellet gentagende gange vundet den præstigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for hovedstaden.

Vi er et 4 stjernet hotel med 5 stjernede konferencefaciliteter. Sammen med Scandinavian Congress Center danner hotellet rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til 4.200 personer.

Hotellets 234 velindrettede værelser gør vores gæsters hotelophold til en oplevelse, hvor man bare skal koncentrere sig om at nyde livet og den dejlige stemning i Aarhus.
Vores restauranter, RAA Nordic Brasserie & Bar og Restaurant Scenario, byder begge på internationalt cuisine i afslappede omgivelser.

Radisson Blu Scandinavia HotelAarhus C2019-05-01T00:00:002019-05-31T00:00:00
330017254MorgenmadsansvarligRobot First Hotels er en af Skandinaviens førende hotel operatører med 55 unikke og centralt beliggende hoteller på udvalgte destinationer i Sverige, Norge og Danmark (www.firsthotels.com). Uanset om du er forretningsrejsende eller ferierejsende byder vore hoteller på moderne gæsteoplevelser og personlig service med fokus på individet. Hotellerne er unikke i stil, atmosfære og indretning. Det skal være en fornøjelse at arbejde med os. Vi skal lede udviklingen og overraske samtidig som vi viser omtanke for vores ansatte, kunder og gæster. Det er derfor vi søger dig som sætter mennesker i fokus. The next best thing to staying here is working here Morgenmadsansvarlig FIRST HOTEL ATLANTIC, Aarhus søger en passioneret, engageret og dygtig morgenmadsansvarlig til hotellets morgen-madsrestaurant med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er en fuldtidsstilling med primært morgenvagter. Som morgenmadsansvarlig på hotellet bliver du en del af et dynamisk team, som hver dag sætter en ære i at give vores gæster en indbydende og velsmagende morgenbuffet. Du skal være ansvarlig i dit arbejde, kan lide at have travlt, arbejde struktureret og have forståelsen af, at man opnår mest ved at løfte i flok. Opgaverne inkluderer blandt mange: Produktion af alt morgenmad skal foregå efter anførte retningslinjer Produktion af personalemad til frokost Egenkontrol efter gældende regler og procedure Sikre en høj rengøringsstandard efter anførte retningslinjer Anretning af morgenmadsbuffet til hotellets gæster Ansvar for vagtplanering af personale i F B Oplæring af nye kollegaer i F B Månedlig lageroptælling Opretholdelse af kvaliteten og standarden af morgenmaden Sikre at svind- og køkkenprocent overholder retningslinjerne Vi forventer at: Du er relevant uddannet og passioneret for dit fag Du er resultatorienteret, målrettet og har gode lederegenskaber Du er udviklende og gerne vil deltage aktivt i at skabe byens bedste morgenmad Du kan bevare overblikket når tempoet er højt Du har en høj rengøringsdisciplin Du kan bevare det gode humør under pres Du er udadvendt, energisk, empatisk og kan lide at arbejde med mennesker Du kan arbejde selvstændigt og trives med at tage beslutninger Du er mødestabil og god til at komme tidligt op om morgenen Du kan holde flere bolde i luften og bevare overblikket Du er omhyggelig, struktureret og effektiv i din måde at arbejde og løse opgaver på Du har gode kommunikationsevner Du er 100 flydende i dansk og forstår engelsk både skrift og tale Du skal brænde for at være med til at gøre din succes til hotellets succes. Det er vigtigt, at alle gæster får en god oplevelse og en uovertruffen service, og at du ser det som din fineste opgave at sikre, at alle gæster føler sig hjemme, når de besøger hos os Vi tilbyder: En selvstændig stilling i en spændende hverdag, hvor samarbejde er en vigtig faktor for at vi lykkes En stilling med krævende opgaver og ansvar i et internationalt miljø Muligheder for personlig og faglig udvikling Mulighed for ansvar og indflydelse Et varieret arbejde på et dejligt hotel med skønne gæster og kollegaer Adgang til fordelagtige personalegoder FIRST HOTEL ATLANTIC, Aarhus er et klassisk hotel fra 1966 midt i Aarhus centrum med 102 stilrene, moderne værelser og al tænkelig komfort. Hotellet har morgenmadsrestaurant alle dage, samt weekendbrunch. Hotellet ligger ved DOKK1 og et stenkast fra Aarhus Å. Hotellet er nemt at komme til både med bus og tog, da togstationen er næsten vores nabo. Kommer man i bil, tilbydes parkering i egen aflåst etagegarage. Løn og ansøgning: Løn i henhold til kvalifikationer. Ansøgningsfrist hurtigst muligt og senest 26. maj 2019. Ansøgning og uddybende CV modtages kun pr. mail, som sendes til Hotelchef, Kim Degn på kim.degn@firsthotels.dk. Samtaler vil blive afholdt løbende. Jeg ser frem til at høre fra dig! FIRST HOTEL ATLANTIC Europaplads 12-14 8000 Aarhus www.firsthotels.dk

First Hotels er en af Skandinaviens førende hotel operatører med 55 unikke og centralt beliggende hoteller på udvalgte destinationer i Sverige, Norge og Danmark (www.firsthotels.com). Uanset om du er forretningsrejsende eller ferierejsende byder vore hoteller på moderne gæsteoplevelser og personlig service med fokus på individet.

Hotellerne er unikke i stil, atmosfære og indretning. Det skal være en fornøjelse at arbejde med os. Vi skal lede udviklingen og overraske samtidig som vi viser omtanke for vores ansatte, kunder og gæster.
Det er derfor vi søger dig som sætter mennesker i fokus. ”The next best thing to staying here is working here”


Morgenmadsansvarlig

FIRST HOTEL ATLANTIC, Aarhus søger en passioneret, engageret og dygtig morgenmadsansvarlig til hotellets morgen-madsrestaurant med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er en fuldtidsstilling med primært morgenvagter.  Som morgenmadsansvarlig på hotellet bliver du en del af et dynamisk team, som hver dag sætter en ære i at give vores gæster en indbydende og velsmagende morgenbuffet. Du skal være ansvarlig i dit arbejde, kan lide at have travlt, arbejde struktureret og have forståelsen af, at man opnår mest ved at løfte i flok.

Opgaverne inkluderer blandt mange:

  • Produktion af alt morgenmad skal foregå efter anførte retningslinjer
  • Produktion af personalemad til frokost
  • Egenkontrol efter gældende regler og procedure
  • Sikre en høj rengøringsstandard efter anførte retningslinjer
  • Anretning af morgenmadsbuffet til hotellets gæster
  • Ansvar for vagtplanering af personale i F&B
  • Oplæring af nye kollegaer i F&B
  • Månedlig lageroptælling
  • Opretholdelse af kvaliteten og standarden af morgenmaden
  • Sikre at svind- og køkkenprocent overholder retningslinjerne

Vi forventer at:

  • Du er relevant uddannet og passioneret for dit fag  
  • Du er resultatorienteret, målrettet og har gode lederegenskaber
  • Du er udviklende og gerne vil deltage aktivt i at skabe byens bedste morgenmad
  • Du kan bevare overblikket når tempoet er højt
  • Du har en høj rengøringsdisciplin
  • Du kan bevare det gode humør under pres
  • Du er udadvendt, energisk, empatisk og kan lide at arbejde med mennesker
  • Du kan arbejde selvstændigt og trives med at tage beslutninger
  • Du er mødestabil og god til at komme tidligt op om morgenen

 

  • Du kan holde flere bolde i luften og bevare overblikket
  • Du er omhyggelig, struktureret og effektiv i din måde at arbejde og løse opgaver på
  • Du har gode kommunikationsevner
  • Du er 100% flydende i dansk og forstår engelsk både skrift og tale
  • Du skal brænde for at være med til at gøre din succes til hotellets succes. Det er vigtigt, at alle gæster får en god oplevelse og en uovertruffen service, og at du ser det som din fineste opgave at sikre, at alle gæster føler sig hjemme, når de besøger hos os

Vi tilbyder:

  • En selvstændig stilling i en spændende hverdag, hvor samarbejde er en vigtig faktor for at vi lykkes
  • En stilling med krævende opgaver og ansvar i et internationalt miljø
  • Muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Mulighed for ansvar og indflydelse
  • Et varieret arbejde på et dejligt hotel med skønne gæster og kollegaer
  • Adgang til fordelagtige personalegoder

FIRST HOTEL ATLANTIC, Aarhus er et klassisk hotel fra 1966 midt i Aarhus centrum med 102 stilrene, moderne værelser og al tænkelig komfort. Hotellet har morgenmadsrestaurant alle dage, samt weekendbrunch. Hotellet ligger ved DOKK1 og et stenkast fra Aarhus Å. Hotellet er nemt at komme til både med bus og tog, da togstationen er næsten vores nabo. Kommer man i bil, tilbydes parkering i egen aflåst etagegarage.

Løn og ansøgning:

Løn i henhold til kvalifikationer. Ansøgningsfrist hurtigst muligt og senest 26. maj 2019.

Ansøgning og uddybende CV modtages kun pr. mail, som sendes til Hotelchef, Kim Degn på kim.degn@firsthotels.dk. Samtaler vil blive afholdt løbende. Jeg ser frem til at høre fra dig!

 

 

FIRST HOTEL ATLANTIC

Europaplads 12-14

8000 Aarhus

www.firsthotels.dk

FIRST HOTEL ATLANTIC A/SAarhus C2019-05-05T00:00:002019-05-26T00:00:00
330012123Faglært fuldtids kok til sæsonansættelseBasic Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok. Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30 9-19. Beskrivelsen af job:Service, opbakning, alm. rengøring.Der vil være skiftende arbejdstider.Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.Løn efter aftale. Opstart:Hurtigt muligt. Ansøgning:Send gerne din ansøgning samt CV via knappen send ansøgning . Med venlig hilsen F B Manager Kenneth Strunge Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01. Se mere på vores ansøgersite: https: lyg.brandero.com
Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok.

Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30/9-19.

Beskrivelsen af job:
  • Service, opbakning, alm. rengøring.
  • Der vil være skiftende arbejdstider.
  • Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.
Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.
Løn efter aftale.

Opstart:
Hurtigt muligt.

Ansøgning:
Send gerne din ansøgning samt CV via knappen "send ansøgning".

Med venlig hilsen

F&B Manager
Kenneth Strunge

Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01.

Se mere på vores ansøgersite: https://lyg.brandero.com

ORS/Small/e27cf1a9_logo.pngLYNGBYGAARD GOLF DRIFTBrabrand2019-04-26T14:15:35.9102019-05-29T00:00:00
330026007Kok til Le PagnolBasic Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden Fransk italiensk restaurant. Kontaktperson Maria Kikos Hovednummer: 86122471 Email: post@lepagnol.dk Se mere på vores ansøgersite: https: lepagnol.brandero.com
Kok til Le Pagnol

Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt.

Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22

Dansk eller engelsktalende er forudsætning.

Send ansøgning + CV via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 10. juli 2019


Beskrivelse af virksomheden 
Fransk/italiensk restaurant.

Kontaktperson 
Maria Kikos
Hovednummer: 86122471
Email: post@lepagnol.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://lepagnol.brandero.com

ORS/Small/aef2589a_logo.pngLe pagnolAarhus C2019-05-16T16:01:24.2732019-06-19T00:00:00
330006726KokRobot Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. Arbejdsområder: Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer. Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke Produktion af frokost på daglig basis. Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events. Kvalifikationer: Uddannet kok. Strukturert og godt overblik Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau. Velbevaren i både det danske og det franske køkken God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00 15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkok og ejer Peter Cramon Mosegaard på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.

Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken

 

Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. 

 

Arbejdsområder:

  • Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer.
  • Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. 
  • Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke
  • Produktion af frokost på daglig basis. 
  • Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events.

Kvalifikationer:

  • Uddannet kok. 
  • Strukturert og godt overblik
  • Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau.
  • Velbevaren i både det danske og det franske køkken 
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  •  Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. 
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. 
  • Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00–15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkok og ejer Peter Cramon Mosegaard på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenHørning2019-04-12T00:00:002019-06-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenchef søges til Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Aarhus C
Aarhus største konferencehotel, Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus, søger en køkkenchef Executive Chef der, med sit naturlige lederskab og passion for sit fag, er klar til byens mest spændende job.Du er en hands-on og coachende leder, yderst stru...
Indrykket:1. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Morgenmadsansvarlig

FIRST HOTEL ATLANTIC A/S

Aarhus C
First Hotels er en af Skandinaviens førende hotel operatører med 55 unikke og centralt beliggende hoteller på udvalgte destinationer i Sverige, Norge og Danmark (www.firsthotels.com). Uanset om du er forretningsrejsende eller ferierejsende byder vor...
Indrykket:5. maj 2019
Udløbsdato:26. maj 2019

Faglært fuldtids kok til sæsonansættelse

LYNGBYGAARD GOLF DRIFT

Brabrand
Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok. Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30 9-19. Beskrivelsen af job:Service, opbakning, alm. rengøring.Der vil være skiftende arbejdstider.Du skal være: Mødestabil. ...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:29. maj 2019

Kok til Le Pagnol

Le pagnol

Aarhus C
Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden F...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:19. juni 2019

Kok

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Hørning
Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? S...
Indrykket:12. april 2019
Udløbsdato:7. juni 2019