Køkkenchef til driftsansvar for mindre enhed

Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og have ansvar for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny køkkenchef i en af vores mindre personalekantiner på Hallas Allé i Kalundborg!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag, hvor arbejdstiden vil ligge imellem 7:00 og 15:00 (de præcise mødetider aftales ved ansættelse)
  • Masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du er rutineret i både et køkken og med at tale med og servicere gæster

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden
  • Du har solid erfaring som køkkenchef – gerne fra køkken eller kantine og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder
  • Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver
  • Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson og værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov
  • Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden
  • Du har lyst til at arbejde med servicesalg/take-away
  • Du har styr på pc’en, de gængse programmer og lærer gerne nyt
  • Du kan formulere dig på dansk, skriftligt og mundtligt - evt. også på engelsk

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er I 2 kolleger; dig som køkkenchef samt 1 fuldtidsansat faglært gastronom. Sammen skal I servicere ca. 100 daglige gæster til frokostbuffet samt mødeserveringer rundt i huset. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt - vi afholder løbende jobsamtaler

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Faglært kok til barselsvikariat

Fazer Food Services AS

Er du en kreativ, udviklingsorienteret og produktiv faglært kok, der brænder for at producere hjemmelavet mad og specialprodukter? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine på Inge...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Faglært kok eller cater til alle køkkenpartier

Fazer Food Services AS

Odense
Er du faglært kok eller cater - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier i rotation? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i personalekantinen på Lufthavnsboulevarden i Ka...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Kok

SCT GERTRUD ApS

Odense
VI SØGER EN DELTIDSKOK Hvad kan vi tilbyde? 32-40 timer per måned. Primært lørdag søndag kl. 08.00-16.00 - 2 weekender om måneden. Mulighed for ekstra timer over sommerperiode og jul. Hvad forventer vi? Du er uddannet kok og har erfaring fra et køkk...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Kok, med a la carte og selskabserfaring.

Cafe Kræz

Odense
Vi søger en kok eller en køkkenmedhjælper med høje kvalifikationer, der kan indgå i vores team på Kræz, men også fungere som selskabskok i Privaten på første sal. Fælles for begge stillinger er, at du synes, det er sjovt, når det går stærkt, at du k...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services AS

Odense
Er du faglært kok - og brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier i rotation? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega i personalekantinen på Englandsgade i Odense! Sådan er Fazer...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:6. juni 2018