Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef til Instituttet for Blinde og Svagsynede i Hellerup

Brænder du for det gode måltid, og har du lyst til at stå i spidsen for en spændende gastronomisk udvikling på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede?   
 
Som vores nye køkkenchef får du mulighed for at udvikle og sætte dit eget kulinariske præg på køkkenet og de daglige måltider på IBOS. Køkkenet skal i gang med en omstilling fra at modtage mad udefra til at fokusere på, at alle måltider er lavet fra bunden med friske råvarer og 90% økologisk.
 
IBOS er, i samarbejde med Meyers Madhus, i gang med projekt Madliv. Her er der fokus på at forandre produktionen og arbejdsgange, så alt mad laves fra bunden på basis af gode råvarer, med omhu, dedikation og godt gastronomisk håndværk. Vi søger derfor en køkkenchef, som kan stå i spidsen for omstillingen af køkkenet.
 
Maden er en vigtig del af alle menneskers liv, og det daglige måltid er et højdepunkt for vores borgere. Vi ønsker, at måltiderne sætter sanserne i spil og skaber begejstring, og at vi hver dag kan servere sunde og ernæringsrigtige måltider for både borgere og medarbejdere i huset.
 
Derudover ønsker vi, at borgerne på sigt i højere grad inddrages i køkkenet. Den rette kandidat vil således være interesseret i at inddrage borgere med synshandicap.
 
Køkkenet på IBOS laver mad til en boafdeling på ca. 25 spisende hver morgen og aften og frokost til hele huset, ca. 80 spisende. Boafdelingen på IBOS er målrettet borgere med synsnedsættelse og blindhed fra 17 år og opefter. I målgruppen er der blandt andet nyblinde, unge fra IBOS STU (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse), studerende på erhvervsuddannelserne, synshjerneskadede og etniske minoriteter.
 
Dine opgaver bliver bl.a.
  • at koordinere og organisere køkkenproduktionen
  • at være leder for ca. fire medarbejdere i køkkenet
  • at sikre, at omstillingen forankres hos medarbejderne i køkkenet
Vi forventer, at du er parat til at gå ind i et forandringsprojekt og skabe engagement og fælles retning i medarbejdergruppen.
 
Du har/er
  • en uddannelse som kok
  • en god 'køkkenhåndværker'  
  • fokus på sæson og kan skabe en køkkenproduktion med 90% økologi
  • gode styringsevner og kan bevare overblikket 
  • lyst til at indgå i et tværfagligt miljø på tværs af huset
  • erfaring fra lignende stillinger, og brugerinddragelse en fordel
Om dig
  • Du trives i en travl og foranderlig hverdag
  • Det falder dig naturligt at samarbejde i teams
  • Du ser forandringer som muligheder og er indstillet på at arbejde selvstændigt
  • Du er god til at skabe overblik
  • Du er socialt anlagt og kan lide at tale med de mennesker, du laver mad til
Vi tilbyder
  • Et arbejde i et mangfoldigt hus
  • Et arbejde med gode udviklingsmuligheder
  • Et højt og inspirerende aktivitetsniveau
  • Et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger
  • Et arbejde, hvor din indsats gør en forskel i vores borgeres liv
  • En arbejdsplads i smukke omgivelser
Stillingen, der organisatorisk set er placeret i BVA-afdelingen (Bo-, Værksteds- og Aktivitetstilbud), er normeret til 37 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt.
 
Mere information
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, kan du kontakte teamleder Anna Grabowski Öberg på 3945 2333.
 
Løn- og ansættelsesforhold
Sker iflg. principperne i Ny Løn og den relevante faglige organisation.
 
CV, uddannelsespapirer etc. bedes fremsendt sammen med ansøgningen.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 16. januar 2018  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i starten af uge 4  
 
Om IBOS
Instituttet for Blinde og Svagsynede er et nationalt rehabiliteringscenter for unge og voksne med synsnedsættelse. Instituttet tilbyder sin ekspertise og erfaring i hele processen fra udredning af behov til den konkrete støtte, rådgivning, vejledning, undervisning eller uddannelse. Se evt. mere på www.ibos.dk 
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329723400Phoenix-ee60af7812017-12-12T14:01:28.787Køkkenchef til Instituttet for Blinde og Svagsynede i Hellerup
Brænder du for det gode måltid, og har du lyst til at stå i spidsen for en spændende gastronomisk udvikling på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede?   
 
Som vores nye køkkenchef får du mulighed for at udvikle og sætte dit eget kulinariske præg på køkkenet og de daglige måltider på IBOS. Køkkenet skal i gang med en omstilling fra at modtage mad udefra til at fokusere på, at alle måltider er lavet fra bunden med friske råvarer og 90% økologisk.
 
IBOS er, i samarbejde med Meyers Madhus, i gang med projekt Madliv. Her er der fokus på at forandre produktionen og arbejdsgange, så alt mad laves fra bunden på basis af gode råvarer, med omhu, dedikation og godt gastronomisk håndværk. Vi søger derfor en køkkenchef, som kan stå i spidsen for omstillingen af køkkenet.
 
Maden er en vigtig del af alle menneskers liv, og det daglige måltid er et højdepunkt for vores borgere. Vi ønsker, at måltiderne sætter sanserne i spil og skaber begejstring, og at vi hver dag kan servere sunde og ernæringsrigtige måltider for både borgere og medarbejdere i huset.
 
Derudover ønsker vi, at borgerne på sigt i højere grad inddrages i køkkenet. Den rette kandidat vil således være interesseret i at inddrage borgere med synshandicap.
 
Køkkenet på IBOS laver mad til en boafdeling på ca. 25 spisende hver morgen og aften og frokost til hele huset, ca. 80 spisende. Boafdelingen på IBOS er målrettet borgere med synsnedsættelse og blindhed fra 17 år og opefter. I målgruppen er der blandt andet nyblinde, unge fra IBOS STU (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse), studerende på erhvervsuddannelserne, synshjerneskadede og etniske minoriteter.
 
Dine opgaver bliver bl.a.
  • at koordinere og organisere køkkenproduktionen
  • at være leder for ca. fire medarbejdere i køkkenet
  • at sikre, at omstillingen forankres hos medarbejderne i køkkenet
Vi forventer, at du er parat til at gå ind i et forandringsprojekt og skabe engagement og fælles retning i medarbejdergruppen.
 
Du har/er
  • en uddannelse som kok
  • en god 'køkkenhåndværker'  
  • fokus på sæson og kan skabe en køkkenproduktion med 90% økologi
  • gode styringsevner og kan bevare overblikket 
  • lyst til at indgå i et tværfagligt miljø på tværs af huset
  • erfaring fra lignende stillinger, og brugerinddragelse en fordel
Om dig
  • Du trives i en travl og foranderlig hverdag
  • Det falder dig naturligt at samarbejde i teams
  • Du ser forandringer som muligheder og er indstillet på at arbejde selvstændigt
  • Du er god til at skabe overblik
  • Du er socialt anlagt og kan lide at tale med de mennesker, du laver mad til
Vi tilbyder
  • Et arbejde i et mangfoldigt hus
  • Et arbejde med gode udviklingsmuligheder
  • Et højt og inspirerende aktivitetsniveau
  • Et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger
  • Et arbejde, hvor din indsats gør en forskel i vores borgeres liv
  • En arbejdsplads i smukke omgivelser
Stillingen, der organisatorisk set er placeret i BVA-afdelingen (Bo-, Værksteds- og Aktivitetstilbud), er normeret til 37 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt.
 
Mere information
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, kan du kontakte teamleder Anna Grabowski Öberg på 3945 2333.
 
Løn- og ansættelsesforhold
Sker iflg. principperne i Ny Løn og den relevante faglige organisation.
 
CV, uddannelsespapirer etc. bedes fremsendt sammen med ansøgningen.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 16. januar 2018  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i starten af uge 4  
 
Om IBOS
Instituttet for Blinde og Svagsynede er et nationalt rehabiliteringscenter for unge og voksne med synsnedsættelse. Instituttet tilbyder sin ekspertise og erfaring i hele processen fra udredning af behov til den konkrete støtte, rådgivning, vejledning, undervisning eller uddannelse. Se evt. mere på www.ibos.dk 
 
2018-01-16T13:54:02.310 Brænder du for det gode måltid, og har du lyst til at stå i spidsen for en spændende gastronomisk udvikling på IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede? Som vores nye køkkenchef får du mulighed for at udvikle og sætte dit eget kulinariske præg på køkkenet og de daglige måltider på IBOS. Køkkenet skal i gang med en omstilling fra at modtage mad udefra til at fokusere på, at alle måltider er lavet fra bunden med friske råvarer og 90 økologisk. IBOS er, i samarbejde med Meyers Madhus, i gang med projekt Madliv. Her er der fokus på at forandre produktionen og arbejdsgange, så alt mad laves fra bunden på basis af gode råvarer, med omhu, dedikation og godt gastronomisk håndværk. Vi søger derfor en køkkenchef, som kan stå i spidsen for omstillingen af køkkenet. Maden er en vigtig del af alle menneskers liv, og det daglige måltid er et højdepunkt for vores borgere. Vi ønsker, at måltiderne sætter sanserne i spil og skaber begejstring, og at vi hver dag kan servere sunde og ernæringsrigtige måltider for både borgere og medarbejdere i huset. Derudover ønsker vi, at borgerne på sigt i højere grad inddrages i køkkenet. Den rette kandidat vil således være interesseret i at inddrage borgere med synshandicap. Køkkenet på IBOS laver mad til en boafdeling på ca. 25 spisende hver morgen og aften og frokost til hele huset, ca. 80 spisende. Boafdelingen på IBOS er målrettet borgere med synsnedsættelse og blindhed fra 17 år og opefter. I målgruppen er der blandt andet nyblinde, unge fra IBOS STU (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse), studerende på erhvervsuddannelserne, synshjerneskadede og etniske minoriteter. Dine opgaver bliver bl.a. at koordinere og organisere køkkenproduktionen at være leder for ca. fire medarbejdere i køkkenet at sikre, at omstillingen forankres hos medarbejderne i køkkenet Vi forventer, at du er parat til at gå ind i et forandringsprojekt og skabe engagement og fælles retning i medarbejdergruppen. Du har er en uddannelse som kok en god køkkenhåndværker fokus på sæson og kan skabe en køkkenproduktion med 90 økologi gode styringsevner og kan bevare overblikket lyst til at indgå i et tværfagligt miljø på tværs af huset erfaring fra lignende stillinger, og brugerinddragelse en fordel Om dig Du trives i en travl og foranderlig hverdag Det falder dig naturligt at samarbejde i teams Du ser forandringer som muligheder og er indstillet på at arbejde selvstændigt Du er god til at skabe overblik Du er socialt anlagt og kan lide at tale med de mennesker, du laver mad til Vi tilbyder Et arbejde i et mangfoldigt hus Et arbejde med gode udviklingsmuligheder Et højt og inspirerende aktivitetsniveau Et godt arbejdsmiljø med dygtige kolleger Et arbejde, hvor din indsats gør en forskel i vores borgeres liv En arbejdsplads i smukke omgivelser Stillingen, der organisatorisk set er placeret i BVA-afdelingen (Bo-, Værksteds- og Aktivitetstilbud), er normeret til 37 timer ugentligt og ønskes besat snarest muligt. Mere information Ønsker du flere oplysninger om stillingen, kan du kontakte teamleder Anna Grabowski Öberg på 3945 2333. Løn- og ansættelsesforhold Sker iflg. principperne i Ny Løn og den relevante faglige organisation. CV, uddannelsespapirer etc. bedes fremsendt sammen med ansøgningen. Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 16. januar 2018 Ansættelsessamtaler forventes afholdt i starten af uge 4 Om IBOS Instituttet for Blinde og Svagsynede er et nationalt rehabiliteringscenter for unge og voksne med synsnedsættelse. Instituttet tilbyder sin ekspertise og erfaring i hele processen fra udredning af behov til den konkrete støtte, rådgivning, vejledning, undervisning eller uddannelse. Se evt. mere på www.ibos.dk10Phoenixee60af78101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-01-16T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=147863&DepartmentId=20741&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3046532Blindeinst. BVA-afdelingen11Rymarksvej 12900HellerupDKDanmarkORS/ee60af78_logo.pngORS/Small/ee60af78_logo.png155.7263970012.56329700
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent499936KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ee60af78https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=ee60af78https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ee60af78&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=ee60af78&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12007991Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration351681927importimport_ee60af78DKDanmarkDKDanmarkda-DK