Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef til Karma Sushi

Vi søger en proaktiv køkkenchef til Karma Sushi, et fransk japansk fusionskøkken. Stillingen kræver, at du har stor appetit på at ville drive et køkken på et højt niveau.

Har du evnen og lysten til, at arbejde i en organisation der er i en rivende udvikling og stor ekspansion ? Hvis du kan sige ja til det, skal du også kunne sige ja til, at du er proaktiv og trives i og under en iværksætterånd. Hvor der er udvikling er der også forandringer. Derfor ser vi det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser og vil være med til at skabe holdbare løsninger. Nogle er længerevarende og andre er pludselige. I en virksomhed hvor vi konstant eksperimenterer med nye tiltag, projekter, åbning af nye forretninger samt koncepter etc. vil der være en dynamisk atmosfære. Derfor har vi brug for en robust og stabil køkkenchef, der kan drive et af vores køkkener og skabe et meget højt og vedvarende kvalitetsniveau.

Du vil fungere som køkkenchef med ansvar for den daglige ledelse af køkkenpersonalet lige fra vagtplaner til daglig drift. Du vil således skulle guide og lære personalet at håndtere forskelligartede produkter, og du vil skulle tage del i det daglige køkkenarbejde på lige fod med de andre ansatte. Du vil være i tæt samarbejde med restaurantchefen i et energisk og humoristisk arbejdsmiljø.

Vi forventer ikke erfaring med sushi men vi forventer, at du kan organisere og optimere køkkengangene. Som person er du præsentabel og kan repræsentere restauranten på bedste vis.

Vi kan tilbyde en innovativ arbejdsplads med kvalitet i højsædet. Hertil finder vi det vigtigt at du besidder nedenstående punkter:

Du er uddannet kok eller har erfaring med restaurationskøkken med flere års erfaring med personaleledelse og evt sushiproduktion.
Du kan skabe en vindermentalitet, hvor den enkelte medarbejder føler sig som ambassadør for restauranten.
Du kan skabe gode rammer og implementere dem i køkkenet, så de er holdbare og ser de bliver brugt.
Du har gåpåmod og er god til at håndtere mange bolde i luften og er god til at bevare roen i stressede situationer hvor dette end måtte opstå.
Du går op i detaljen og sørger for at tingene fungerer, når du søsætter dem.
Du kan tænke stort, er fremadsynet og ambitiøst anlagt.
Du har flydende sprogfærdigheder på dansk og engelsk.

Aflønningen sker efter individuel forhandling.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer med både aften- og weekendarbejde. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen.

Kyuashii-koncernen er det overordnede selskab for restauranterne Karma Sushi og Vaca placeret i fire byer i Danmark, en produktionsvirksomhed og en administration.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330020744Phoenix-6fc5757312019-05-09T00:00:00Køkkenchef til Karma Sushi

Vi søger en proaktiv køkkenchef til Karma Sushi, et fransk japansk fusionskøkken. Stillingen kræver, at du har stor appetit på at ville drive et køkken på et højt niveau.

Har du evnen og lysten til, at arbejde i en organisation der er i en rivende udvikling og stor ekspansion ? Hvis du kan sige ja til det, skal du også kunne sige ja til, at du er proaktiv og trives i og under en iværksætterånd. Hvor der er udvikling er der også forandringer. Derfor ser vi det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser og vil være med til at skabe holdbare løsninger. Nogle er længerevarende og andre er pludselige. I en virksomhed hvor vi konstant eksperimenterer med nye tiltag, projekter, åbning af nye forretninger samt koncepter etc. vil der være en dynamisk atmosfære. Derfor har vi brug for en robust og stabil køkkenchef, der kan drive et af vores køkkener og skabe et meget højt og vedvarende kvalitetsniveau.

Du vil fungere som køkkenchef med ansvar for den daglige ledelse af køkkenpersonalet lige fra vagtplaner til daglig drift. Du vil således skulle guide og lære personalet at håndtere forskelligartede produkter, og du vil skulle tage del i det daglige køkkenarbejde på lige fod med de andre ansatte. Du vil være i tæt samarbejde med restaurantchefen i et energisk og humoristisk arbejdsmiljø.

Vi forventer ikke erfaring med sushi men vi forventer, at du kan organisere og optimere køkkengangene. Som person er du præsentabel og kan repræsentere restauranten på bedste vis.

Vi kan tilbyde en innovativ arbejdsplads med kvalitet i højsædet. Hertil finder vi det vigtigt at du besidder nedenstående punkter:

Du er uddannet kok eller har erfaring med restaurationskøkken med flere års erfaring med personaleledelse og evt sushiproduktion.
Du kan skabe en vindermentalitet, hvor den enkelte medarbejder føler sig som ambassadør for restauranten.
Du kan skabe gode rammer og implementere dem i køkkenet, så de er holdbare og ser de bliver brugt.
Du har gåpåmod og er god til at håndtere mange bolde i luften og er god til at bevare roen i stressede situationer hvor dette end måtte opstå.
Du går op i detaljen og sørger for at tingene fungerer, når du søsætter dem.
Du kan tænke stort, er fremadsynet og ambitiøst anlagt.
Du har flydende sprogfærdigheder på dansk og engelsk.

Aflønningen sker efter individuel forhandling.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer med både aften- og weekendarbejde. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen.

Kyuashii-koncernen er det overordnede selskab for restauranterne Karma Sushi og Vaca placeret i fire byer i Danmark, en produktionsvirksomhed og en administration.

 

2019-06-16T23:50:51.447 Vi søger en proaktiv køkkenchef til Karma Sushi, et fransk japansk fusionskøkken. Stillingen kræver, at du har stor appetit på at ville drive et køkken på et højt niveau. Har du evnen og lysten til, at arbejde i en organisation der er i en rivende udvikling og stor ekspansion ? Hvis du kan sige ja til det, skal du også kunne sige ja til, at du er proaktiv og trives i og under en iværksætterånd. Hvor der er udvikling er der også forandringer. Derfor ser vi det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser og vil være med til at skabe holdbare løsninger. Nogle er længerevarende og andre er pludselige. I en virksomhed hvor vi konstant eksperimenterer med nye tiltag, projekter, åbning af nye forretninger samt koncepter etc. vil der være en dynamisk atmosfære. Derfor har vi brug for en robust og stabil køkkenchef, der kan drive et af vores køkkener og skabe et meget højt og vedvarende kvalitetsniveau. Du vil fungere som køkkenchef med ansvar for den daglige ledelse af køkkenpersonalet lige fra vagtplaner til daglig drift. Du vil således skulle guide og lære personalet at håndtere forskelligartede produkter, og du vil skulle tage del i det daglige køkkenarbejde på lige fod med de andre ansatte. Du vil være i tæt samarbejde med restaurantchefen i et energisk og humoristisk arbejdsmiljø. Vi forventer ikke erfaring med sushi men vi forventer, at du kan organisere og optimere køkkengangene. Som person er du præsentabel og kan repræsentere restauranten på bedste vis. Vi kan tilbyde en innovativ arbejdsplads med kvalitet i højsædet. Hertil finder vi det vigtigt at du besidder nedenstående punkter: Du er uddannet kok eller har erfaring med restaurationskøkken med flere års erfaring med personaleledelse og evt sushiproduktion.Du kan skabe en vindermentalitet, hvor den enkelte medarbejder føler sig som ambassadør for restauranten.Du kan skabe gode rammer og implementere dem i køkkenet, så de er holdbare og ser de bliver brugt.Du har gåpåmod og er god til at håndtere mange bolde i luften og er god til at bevare roen i stressede situationer hvor dette end måtte opstå.Du går op i detaljen og sørger for at tingene fungerer, når du søsætter dem.Du kan tænke stort, er fremadsynet og ambitiøst anlagt.Du har flydende sprogfærdigheder på dansk og engelsk. Aflønningen sker efter individuel forhandling. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer med både aften- og weekendarbejde. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen. Kyuashii-koncernen er det overordnede selskab for restauranterne Karma Sushi og Vaca placeret i fire byer i Danmark, en produktionsvirksomhed og en administration.11jobnet6fc57573100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-04T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3523834Karma Sushi Trianglen11Trianglen 42100København ØDKDanmark0job@karmasushi.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent757497JobNet4986308498630810009-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fc57573https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fc57573https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fc57573&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fc57573&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration361745986Azam Iranmaneshjob@karmasushi.dkDKDanmarkDKDanmark330034663Køkkenchef søges til kantine hvor sundhed, bæredygtighed og kvalitet er i fokusRobot Vil du være en del af et køkken, hvor der er kreativ frihed og plads til innovation, så vi hver dag kan sikre, at vores gæster får en positiv madoplevelse? Så er det måske dig vi mangler. Bliv leder for et team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt Som ISS s nye køkkenchef bliver du en del af et fagligt stærkt team på tværs af en landsdækkende kontrakt. Du får ansvaret for at lede et mindre team bestående af tre faglærte medarbejdere. Det er din fornemmeste opgave i samarbejde med teamet at producere mad til vores gæster, samt at overholde de kontraktmæssige aftaler, vi har med vores kunde. ISS tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og dynamisk hverdag med fart på. Da vi dagligt bespiser omkring 100-200 gæster morgen, frokost og aften med et bredt udvalg af mødeforplejning, er det vigtigt, at du kan have mange bolde i luften samtidig med, at du kan bidrage til en positiv stemning i køkkenet også når der er travlt. Arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt primært mandag til fredag. Der kan dog til bestemte begivenheder forekomme weekend og aftenarbejde. Derudover er det en forudsætning for ansættelsen, at du er sikkerhedsgodkendt på et fortroligt niveau. Et køkken med særligt fokus på minimering af madspild ISS sætter en ære i, at understøtte kundens kerneforretning i en fleksibel serviceløsning, hvor sundhed, bæredygtighed og kvalitet er i fokus. Derfor leverer vi mad af 40 økologi, hvor størstedelen af vores retter laves fra bunden. Derudover har vi særligt fokus på madspild, hvorfor vi gerne ser, at du har erfaring med genanvendelse og minimering af madspild. Er du vores nye kollega? Vi søger en køkkenchef med følgende kompetencer: Er faglært kok, som brænder for at sætte kunde og medarbejdere i fokus. Har et højt fagligt niveau gerne med erfaring indenfor økonomi, løn og indkøb Er fleksibel og har en positiv tilgang til forandringer Har kørekort og kan beherske IT på brugerniveau Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 28. juni 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligt Kenneth Bøgh på tlf: 20805083 Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Vil du være en del af et køkken, hvor der er kreativ frihed og plads til innovation, så vi hver dag kan sikre, at vores gæster får en positiv madoplevelse? Så er det måske dig vi mangler.

Bliv leder for et team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt
Som ISS’s nye køkkenchef bliver du en del af et fagligt stærkt team på tværs af en landsdækkende kontrakt. Du får ansvaret for at lede et mindre team bestående af tre faglærte medarbejdere. Det er din fornemmeste opgave i samarbejde med teamet at producere mad til vores gæster, samt at overholde de kontraktmæssige aftaler, vi har med vores kunde.
ISS tilbyder dig et job, hvor du vil få en spændende og dynamisk hverdag med fart på. Da vi dagligt bespiser omkring 100-200 gæster morgen, frokost og aften med et bredt udvalg af mødeforplejning, er det vigtigt, at du kan have mange bolde i luften samtidig med, at du kan bidrage til en positiv stemning i køkkenet – også når der er travlt.

Arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt primært mandag til fredag. Der kan dog til bestemte begivenheder forekomme weekend og aftenarbejde.
Derudover er det en forudsætning for ansættelsen, at du er sikkerhedsgodkendt på et fortroligt niveau.

Et køkken med særligt fokus på minimering af madspild
ISS sætter en ære i, at understøtte kundens kerneforretning i en fleksibel serviceløsning, hvor sundhed, bæredygtighed og kvalitet er i fokus. Derfor leverer vi mad af 40% økologi, hvor størstedelen af vores retter laves fra bunden. Derudover har vi særligt fokus på madspild, hvorfor vi gerne ser, at du har erfaring med genanvendelse og minimering af madspild.

Er du vores nye kollega?
Vi søger en køkkenchef med følgende kompetencer:

  • Er faglært kok, som brænder for at sætte kunde og medarbejdere i fokus.
  • Har et højt fagligt niveau gerne med erfaring indenfor økonomi, løn og indkøb
  • Er fleksibel og har en positiv tilgang til forandringer
  • Har kørekort og kan beherske IT på brugerniveau
Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 28. juni 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.
For yderligere information om stillingen, kontakt venligt Kenneth Bøgh på tlf: 20805083

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

ISS Facility Services A/SBrabrand2019-05-29T00:00:002019-06-28T00:00:00
330043454Faglært kok til en stilling som souchef i attraktivt køkkenRobot Vi søger lige nu en dygtig og ambitiøs souchef til spændende kontrakt i København K. Har du stor interesse i at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet, og kan du se dig selv i rollen som souchef? Så er det måske dig vi leder efter. Du bliver en del af et ambitiøst team, bestående af 20-25 medarbejdere, hvor I sammen skal sikre, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet og hvor service er nøgleordet i arbejdet. Vi bespiser ca. 2000 gæster dagligt, hvorfor du kommer til et dynamisk køkken med fart på. En arbejdsdag vil typisk bestå af morgenmøde, produktion, varebestilling, udarbejde selskabstilbud og menuplanlægning. Du vil komme til at have kontakt til hele huset være synlig i køkkenet samt ved buffeten og derfor ser vi, at du er serviceminded og smilende over for kollegaer såvel som kunder. Som souchef vil du blandt andet have ansvaret for at gå forrest som det gode eksempel og en af dine vigtigste opgaver er at bidrage til den gode stemning i køkkenet. Vi er på nuværende tidspunkt i gang med en omlægning af mad og udvalg, som du som souschef vil være med til og sætte sit præg på. Er du vores nye souchef? Vi ser gerne at du: Er faglært kok og har flere års erfaring inden for området Kan levere mad af høj kvalitet og har sans for velsmag og anretning Kan bevare overblikket og det gode humør også når der er travlt Har et stærkt kundefokus og kan omsætte kundens behov til attraktive serviceoplevelser Behersker både dansk og engelsk Stillingen er på 37 timer om ugen og vil ligge i tidsrummet 07.00-15.00. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 1. august 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning i dag vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen kontakt venligst Henrik Ryesgaard på e-mail: henrik.ryesgaard@dk.issworld.com Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Vi søger lige nu en dygtig og ambitiøs souchef til spændende kontrakt i København K. Har du stor interesse i at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet, og kan du se dig selv i rollen som souchef? Så er det måske dig vi leder efter.

Du bliver en del af et ambitiøst team, bestående af 20-25 medarbejdere, hvor I sammen skal sikre, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet og hvor service er nøgleordet i arbejdet. Vi bespiser ca. 2000 gæster dagligt, hvorfor du kommer til et dynamisk køkken med fart på. En arbejdsdag vil typisk bestå af morgenmøde, produktion, varebestilling, udarbejde selskabstilbud og menuplanlægning. Du vil komme til at have kontakt til hele huset – være synlig i køkkenet samt ved buffeten og derfor ser vi, at du er serviceminded og smilende over for kollegaer såvel som kunder.

Som souchef vil du blandt andet have ansvaret for at gå forrest som det gode eksempel og en af dine vigtigste opgaver er at bidrage til den gode stemning i køkkenet. Vi er på nuværende tidspunkt i gang med en omlægning af mad og udvalg, som du som souschef vil være med til og sætte sit præg på.

Er du vores nye souchef?
Vi ser gerne at du:

  • Er faglært kok og har flere års erfaring inden for området
  • Kan levere mad af høj kvalitet og har sans for velsmag og anretning
  • Kan bevare overblikket og det gode humør – også når der er travlt
  • Har et stærkt kundefokus og kan omsætte kundens behov til attraktive serviceoplevelser
  • Behersker både dansk og engelsk
Stillingen er på 37 timer om ugen og vil ligge i tidsrummet 07.00-15.00.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 1. august 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Henrik Ryesgaard på e-mail: henrik.ryesgaard@dk.issworld.com

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

ISS Facility Services A/SValby2019-06-14T00:00:002019-07-14T00:00:00
330030379Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid - og evt. en på deltidBasic Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid og evt. en på deltid I vores hyggelige Cafe, hvor mangfoldigheden blomstrer, er vi ca. 10 gode kolleger, som sørger for, at arbejdstiden bliver hyggelig. - Vil du være med? En levende café i hjertet af København Hos Café Trold brænder vi for at servere god mad og drikke, samt for at skabe god stemning. Vi gør vores yderste for at skabe en positiv oplevelse for vores mange kunder, og derfor har vi et bredt udvalg af alt fra brunch til mørbradgryde. Du kan se vores menukort www.cafetrold.dk. Vi holder til på Vesterbro Torv, og vi har udendørsservering, som giver os ekstra travlt om sommeren. Er du erfaren kok, der brænder for at skabe den gode madoplevelse ? Og har du lyst til selv at servere din mad og få den direkte feedback fra kunderne? Som kok er din primære opgave både at lave mad, servere for kunderne og at skabe mersalg. Du har ansvar for, at kunderne får en skøn madoplevelse. Derfor sidder din madlavning lige i skabet hver gang både visuelt og smagsmæssigt. Når du serverer din mad hos kunden, tilbyder du drikkevarer eller anbefaler en dessert. Endelig har du ansvaret for en række opvask-, rengørings- og vedligeholdelsesopgaver. Søg stillingen som kok, hvis du:Har minimum 2 års erfaring fra køkkenEr udadvendt og elsker at lave madEr en dygtig allround køkkenmedarbejder med faglig stolthedLaver mad med hjertet, der ser indbydende ud på tallerkenenKan tage fat og arbejde hurtigt, så al maden er serveret inden for 20 minutterFor begge stillinger gælder det, at du skal være mødestabil, have fokus på gæsterne og være i stand til at arbejde hurtigt. Samtidig forventer vi, at du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid. I udvælgelsen lægger vi vægt på en udadvendt personlighed, som kan skabe den allerbedste oplevelse for vores kunder. Fleksible arbejdstider og gode kollegaer Vi aftaler din vagtplan individuelt inden for køkkenets åbningstider, som er kl. 08.00 til 22.00 alle ugens dage. Du får gode muligheder for at tilpasse arbejdstiderne med studie eller lignende (hvis deltid). Som udgangspunkt skal du være indstillet på at tage både aften- og weekendvagter. Du bliver en del af et godt team, hvor vi hygger os sammen, mens vi arbejder også når vi har travlt. Send din ansøgning og CV via knappen send ansøgning hurtigst muligt, vi behandler ansøgninger løbende, og ansættelse foregår efter nærmere aftale. Kontaktperson Søren Nissen Email: info@cafetrold.dk Se mere på vores ansøgersite: https: cafetrold.brandero.com
Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid – og evt. en på deltid

I vores hyggelige Cafe, hvor mangfoldigheden blomstrer, er vi ca. 10 gode kolleger, som sørger for, at arbejdstiden bliver hyggelig. - Vil du være med? En levende café i hjertet af København Hos Café Trold brænder vi for at servere god mad og drikke, samt for at skabe god stemning. Vi gør vores yderste for at skabe en positiv oplevelse for vores mange kunder, og derfor har vi et bredt udvalg af alt fra brunch til mørbradgryde. Du kan se vores menukort www.cafetrold.dk.

Vi holder til på Vesterbro Torv, og vi har udendørsservering, som giver os ekstra travlt om sommeren. Er du erfaren kok, der brænder for at skabe ”den gode madoplevelse”? Og har du lyst til selv at servere din mad og få den direkte feedback fra kunderne?

Som kok er din primære opgave både at lave mad, servere for kunderne og at skabe mersalg. Du har ansvar for, at kunderne får en skøn madoplevelse. Derfor sidder din madlavning lige i skabet hver gang – både visuelt og smagsmæssigt. Når du serverer din mad hos kunden, tilbyder du drikkevarer eller anbefaler en dessert. Endelig har du ansvaret for en række opvask-, rengørings- og vedligeholdelsesopgaver.

Søg stillingen som kok, hvis du:
  • Har minimum 2 års erfaring fra køkken
  • Er udadvendt og elsker at lave mad
  • Er en dygtig allround køkkenmedarbejder med faglig stolthed
  • Laver mad med hjertet, der ser indbydende ud på tallerkenen
  • Kan tage fat og arbejde hurtigt, så al maden er serveret inden for 20 minutter
For begge stillinger gælder det, at du skal være mødestabil, have fokus på gæsterne og være i stand til at arbejde hurtigt. Samtidig forventer vi, at du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid.

I udvælgelsen lægger vi vægt på en udadvendt personlighed, som kan skabe den allerbedste oplevelse for vores kunder. Fleksible arbejdstider og gode kollegaer

Vi aftaler din vagtplan individuelt inden for køkkenets åbningstider, som er kl. 08.00 til 22.00 alle ugens dage.

Du får gode muligheder for at tilpasse arbejdstiderne med studie eller lignende (hvis deltid). Som udgangspunkt skal du være indstillet på at tage både aften- og weekendvagter. Du bliver en del af et godt team, hvor vi hygger os sammen, mens vi arbejder – også når vi har travlt.

Send din ansøgning og CV via knappen "send ansøgning" hurtigst muligt, vi behandler ansøgninger løbende, og ansættelse foregår efter nærmere aftale.

Kontaktperson
Søren Nissen
Email: info@cafetrold.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://cafetrold.brandero.com

ORS/Small/06041aa4_logo.pngCafe TroldKøbenhavn V2019-05-23T17:00:23.8002019-06-26T00:00:00
330030319Kok søges til restaurant KarlaBasic Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed. Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed. Vi forventer at vores nye kollega er ærekær, stabil og sætter pris på et godt håndværk. Vi er et lille sammentømret team, som glæder sig til at byde dig velkommen til en arbejdsdag med travlhed, glade gæster og ordnede forhold. God løn og ordnede forhold. Hvis det lyder som noget for dig så send din ansøgning via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 28. juni 2019Ansættelsesdato: Hurtigst muligt. For yderligere spørgsmål kontakt restauratør Lizette Gerlach på telefon 33 12 70 25. Vi glæder os til at høre fra dig! Se mere på vores ansøgersite: https: karla.brandero.com
Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed.

Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed.

Vi forventer at vores nye kollega er ærekær, stabil og sætter pris på et godt håndværk.

Vi er et lille sammentømret team, som glæder sig til at byde dig velkommen til en arbejdsdag med travlhed, glade gæster og ordnede forhold.

God løn og ordnede forhold.

Hvis det lyder som noget for dig så send din ansøgning via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 28. juni 2019
Ansættelsesdato: Hurtigst muligt.

For yderligere spørgsmål kontakt restauratør Lizette Gerlach på telefon 33 12 70 25.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Se mere på vores ansøgersite: https://karla.brandero.com

ORS/Small/61ed860d_logo.jpegRestaurant KarlaKøbenhavn V2019-05-23T16:02:46.5502019-06-26T00:00:00
330032065Kok søges / Chef WantedBasic Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender. Se mere på vores ansøgersite: https: indianacafe.brandero.com
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. 

Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender.



Se mere på vores ansøgersite: https://indianacafe.brandero.com

ORS/Small/3fa9a096_logo.pngIndiana Café Butik 1BKøbenhavn V2019-05-27T14:01:05.9302019-06-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenchef søges til kantine hvor sundhed, bæredygtighed og kvalitet er i fokus

ISS Facility Services A/S

Brabrand
Vil du være en del af et køkken, hvor der er kreativ frihed og plads til innovation, så vi hver dag kan sikre, at vores gæster får en positiv madoplevelse? Så er det måske dig vi mangler. Bliv leder for et team med fokus på kvalitet, samarbejde og k...
Indrykket:29. maj 2019
Udløbsdato:28. juni 2019

Faglært kok til en stilling som souchef i attraktivt køkken

ISS Facility Services A/S

Valby
Vi søger lige nu en dygtig og ambitiøs souchef til spændende kontrakt i København K. Har du stor interesse i at levere mad og serviceoplevelser i høj kvalitet, og kan du se dig selv i rollen som souchef? Så er det måske dig vi leder efter. Du bliver...
Indrykket:14. juni 2019
Udløbsdato:14. juli 2019

Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid - og evt. en på deltid

Cafe Trold

København V
Café Trold på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid og evt. en på deltid I vores hyggelige Cafe, hvor mangfoldigheden blomstrer, er vi ca. 10 gode kolleger, som sørger for, at arbejdstiden bliver hyggelig. - Vil du være med? En levend...
Indrykket:23. maj 2019
Udløbsdato:26. juni 2019

Kok søges til restaurant Karla

Restaurant Karla

København V
Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed. Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed. Vi forventer at vores nye kollega er ærekær, stabil og sætter pris på et godt håndværk. Vi er et lill...
Indrykket:23. maj 2019
Udløbsdato:26. juni 2019

Kok søges / Chef Wanted

Indiana Café Butik 1B

København V
Vi søger en kok til snarlig tiltrædelse til vores restaurant på fisketorvet. Du skal være vant til at lave mad i store portioner, være fleksibel, mødepligtig samt en god kollega. Du skal kunne arbejde om aftenen samt i weekender. Se mere på vores an...
Indrykket:27. maj 2019
Udløbsdato:30. juni 2019