Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef til Karma Sushi

Vi søger en proaktiv køkkenchef til Karma Sushi, et fransk japansk fusionskøkken. Stillingen kræver, at du har stor appetit på at ville drive et køkken på et højt niveau.

Har du evnen og lysten til, at arbejde i en organisation der er i en rivende udvikling og stor ekspansion ? Hvis du kan sige ja til det, skal du også kunne sige ja til, at du er proaktiv og trives i og under en iværksætterånd. Hvor der er udvikling er der også forandringer. Derfor ser vi det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser og vil være med til at skabe holdbare løsninger. Nogle er længerevarende og andre er pludselige. I en virksomhed hvor vi konstant eksperimenterer med nye tiltag, projekter, åbning af nye forretninger samt koncepter etc. vil der være en dynamisk atmosfære. Derfor har vi brug for en robust og stabil køkkenchef, der kan drive et af vores køkkener og skabe et meget højt og vedvarende kvalitetsniveau.

Du vil fungere som køkkenchef med ansvar for den daglige ledelse af køkkenpersonalet lige fra vagtplaner til daglig drift. Du vil således skulle guide og lære personalet at håndtere forskelligartede produkter, og du vil skulle tage del i det daglige køkkenarbejde på lige fod med de andre ansatte. Du vil være i tæt samarbejde med restaurantchefen i et energisk og humoristisk arbejdsmiljø.

Vi forventer ikke erfaring med sushi men vi forventer, at du kan organisere og optimere køkkengangene. Som person er du præsentabel og kan repræsentere restauranten på bedste vis.

Vi kan tilbyde en innovativ arbejdsplads med kvalitet i højsædet. Hertil finder vi det vigtigt at du besidder nedenstående punkter:

Du er uddannet kok eller har erfaring med restaurationskøkken med flere års erfaring med personaleledelse og evt sushiproduktion.
Du kan skabe en vindermentalitet, hvor den enkelte medarbejder føler sig som ambassadør for restauranten.
Du kan skabe gode rammer og implementere dem i køkkenet, så de er holdbare og ser de bliver brugt.
Du har gåpåmod og er god til at håndtere mange bolde i luften og er god til at bevare roen i stressede situationer hvor dette end måtte opstå.
Du går op i detaljen og sørger for at tingene fungerer, når du søsætter dem.
Du kan tænke stort, er fremadsynet og ambitiøst anlagt.
Du har flydende sprogfærdigheder på dansk og engelsk.

Aflønningen sker efter individuel forhandling.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer med både aften- og weekendarbejde. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen.

Kyuashii-koncernen er det overordnede selskab for restauranterne Karma Sushi og Vaca placeret i fire byer i Danmark, en produktionsvirksomhed og en administration.

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330020744Phoenix-6fc5757312019-05-09T00:00:00Køkkenchef til Karma Sushi

Vi søger en proaktiv køkkenchef til Karma Sushi, et fransk japansk fusionskøkken. Stillingen kræver, at du har stor appetit på at ville drive et køkken på et højt niveau.

Har du evnen og lysten til, at arbejde i en organisation der er i en rivende udvikling og stor ekspansion ? Hvis du kan sige ja til det, skal du også kunne sige ja til, at du er proaktiv og trives i og under en iværksætterånd. Hvor der er udvikling er der også forandringer. Derfor ser vi det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser og vil være med til at skabe holdbare løsninger. Nogle er længerevarende og andre er pludselige. I en virksomhed hvor vi konstant eksperimenterer med nye tiltag, projekter, åbning af nye forretninger samt koncepter etc. vil der være en dynamisk atmosfære. Derfor har vi brug for en robust og stabil køkkenchef, der kan drive et af vores køkkener og skabe et meget højt og vedvarende kvalitetsniveau.

Du vil fungere som køkkenchef med ansvar for den daglige ledelse af køkkenpersonalet lige fra vagtplaner til daglig drift. Du vil således skulle guide og lære personalet at håndtere forskelligartede produkter, og du vil skulle tage del i det daglige køkkenarbejde på lige fod med de andre ansatte. Du vil være i tæt samarbejde med restaurantchefen i et energisk og humoristisk arbejdsmiljø.

Vi forventer ikke erfaring med sushi men vi forventer, at du kan organisere og optimere køkkengangene. Som person er du præsentabel og kan repræsentere restauranten på bedste vis.

Vi kan tilbyde en innovativ arbejdsplads med kvalitet i højsædet. Hertil finder vi det vigtigt at du besidder nedenstående punkter:

Du er uddannet kok eller har erfaring med restaurationskøkken med flere års erfaring med personaleledelse og evt sushiproduktion.
Du kan skabe en vindermentalitet, hvor den enkelte medarbejder føler sig som ambassadør for restauranten.
Du kan skabe gode rammer og implementere dem i køkkenet, så de er holdbare og ser de bliver brugt.
Du har gåpåmod og er god til at håndtere mange bolde i luften og er god til at bevare roen i stressede situationer hvor dette end måtte opstå.
Du går op i detaljen og sørger for at tingene fungerer, når du søsætter dem.
Du kan tænke stort, er fremadsynet og ambitiøst anlagt.
Du har flydende sprogfærdigheder på dansk og engelsk.

Aflønningen sker efter individuel forhandling.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer med både aften- og weekendarbejde. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen.

Kyuashii-koncernen er det overordnede selskab for restauranterne Karma Sushi og Vaca placeret i fire byer i Danmark, en produktionsvirksomhed og en administration.

 

2019-06-16T23:50:51.447 Vi søger en proaktiv køkkenchef til Karma Sushi, et fransk japansk fusionskøkken. Stillingen kræver, at du har stor appetit på at ville drive et køkken på et højt niveau. Har du evnen og lysten til, at arbejde i en organisation der er i en rivende udvikling og stor ekspansion ? Hvis du kan sige ja til det, skal du også kunne sige ja til, at du er proaktiv og trives i og under en iværksætterånd. Hvor der er udvikling er der også forandringer. Derfor ser vi det yderst vigtigt, at du trives i forandringsprocesser og vil være med til at skabe holdbare løsninger. Nogle er længerevarende og andre er pludselige. I en virksomhed hvor vi konstant eksperimenterer med nye tiltag, projekter, åbning af nye forretninger samt koncepter etc. vil der være en dynamisk atmosfære. Derfor har vi brug for en robust og stabil køkkenchef, der kan drive et af vores køkkener og skabe et meget højt og vedvarende kvalitetsniveau. Du vil fungere som køkkenchef med ansvar for den daglige ledelse af køkkenpersonalet lige fra vagtplaner til daglig drift. Du vil således skulle guide og lære personalet at håndtere forskelligartede produkter, og du vil skulle tage del i det daglige køkkenarbejde på lige fod med de andre ansatte. Du vil være i tæt samarbejde med restaurantchefen i et energisk og humoristisk arbejdsmiljø. Vi forventer ikke erfaring med sushi men vi forventer, at du kan organisere og optimere køkkengangene. Som person er du præsentabel og kan repræsentere restauranten på bedste vis. Vi kan tilbyde en innovativ arbejdsplads med kvalitet i højsædet. Hertil finder vi det vigtigt at du besidder nedenstående punkter: Du er uddannet kok eller har erfaring med restaurationskøkken med flere års erfaring med personaleledelse og evt sushiproduktion.Du kan skabe en vindermentalitet, hvor den enkelte medarbejder føler sig som ambassadør for restauranten.Du kan skabe gode rammer og implementere dem i køkkenet, så de er holdbare og ser de bliver brugt.Du har gåpåmod og er god til at håndtere mange bolde i luften og er god til at bevare roen i stressede situationer hvor dette end måtte opstå.Du går op i detaljen og sørger for at tingene fungerer, når du søsætter dem.Du kan tænke stort, er fremadsynet og ambitiøst anlagt.Du har flydende sprogfærdigheder på dansk og engelsk. Aflønningen sker efter individuel forhandling. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer med både aften- og weekendarbejde. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen. Kyuashii-koncernen er det overordnede selskab for restauranterne Karma Sushi og Vaca placeret i fire byer i Danmark, en produktionsvirksomhed og en administration.11jobnet6fc57573100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-04T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3523834Karma Sushi Trianglen11Trianglen 42100København ØDKDanmark0job@karmasushi.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent757497JobNet4986308498630810009-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fc57573https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fc57573https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fc57573&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6fc57573&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonKøkkenchef til Karma Sushi1Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration361745986Azam Iranmaneshjob@karmasushi.dkDKDanmarkDKDanmark330076383KØKKENCHEF I KØBENHAVNProfile Er du vores nye køkkenchef?Vi leder lige nu efter en bærende og ledende rolle til vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den helt rette til jobbet som køkkenchef hos os. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Som leder af køkkenteamet er din fornemmeste opgave at gå forrest og sammen med dine kollegaer give vores gæster en madoplevelse, de sent vil glemme. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringKan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenenHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi kan tilbydeEn spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af de andre restauranter i DiningSix-koncernen i form af spændende personalearrangementerFleksible arbejdstider og medbestemmelse i vagtplanerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenetGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderKunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: restaurantbasso.brandero.com
Er du vores nye køkkenchef?
Vi leder lige nu efter en bærende og ledende rolle til vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske den helt rette til jobbet som køkkenchef hos os.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Som leder af køkkenteamet er din fornemmeste opgave ”at gå forrest” og sammen med dine kollegaer give vores gæster en madoplevelse, de sent vil glemme.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Kan varetage opgaver som vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og modtagelse af varer, opbakning samt køre service om aftenen
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi kan tilbyde
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne internt såvel som på tværs af de andre restauranter i DiningSix-koncernen i form af spændende personalearrangementer
  • Fleksible arbejdstider og medbestemmelse i vagtplaner
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder at sætte dit eget præg på menukort og ledelsesstil i køkkenet
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Kunne du tænke dig at blive en del af teamet? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantbasso.brandero.com

ORS/Small/518327e3_logo.pngBasso KøbenhavnKøbenhavn K2019-08-21T11:01:22.8432019-10-19T00:00:00
330073203Køkkenmanager til Cock's & Cows i KøbenhavnRobot Elsker du at lave mad og har interesse i bæredygtighed og mad af god kvalitet? Hos Cock& 39 s Cows er vi meget fokuseret på høj kvalitet og ønsker at give alle vores gæster en fantastisk oplevelse fra start til slut. Vi har en sjov og travl arbejdsplads med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø. Vi leder efter en Køkkenmanager, der har gode lederegenskaber, serviceerfaring og en positiv personlighed. Opgaver:Ansvarlig for alle opgaver, der vedrører køkkenetProducere mad af høj kvalitet for at sikre den bedste gæsterejseUddannelse og onbording af personale i køkkenetOpretholde et grundigt kendskab til alle vores produkterSamarbejde med Unit Manageren omkring alle de daglige driftsopgaver. Krav:Du skal have mindst 3 års erfaring som manager i en køkkenafdelingDu tager ejerskab og er selvstændigDu har et højt stressniveauDu stræber efter at nå dine og virksomhedens målDu har god forståelse af tal og budgetteringDu er en god lærer og motiverer dit personaleDu taler og forstår engelskVi tilbyder:En spændende arbejdsplads i en energisk og international atmosfæreAmbitiøse og glade kollegerMasser af udviklingsmulighederPersonalefordele, som rabatter og fester )Hvis dette lyder som et job for dig, så send dit CV og din ansøgning til nedenstående link så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at møde dig!Elsker du at lave mad og har interesse i bæredygtighed og mad af god kvalitet?

Hos Cock's & Cows er vi meget fokuseret på høj kvalitet og ønsker at give alle vores gæster en fantastisk oplevelse fra start til slut.
Vi har en sjov og travl arbejdsplads med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø.

Vi leder efter en Køkkenmanager, der har gode lederegenskaber, serviceerfaring og en positiv personlighed.

Opgaver:
  • Ansvarlig for alle opgaver, der vedrører køkkenet
  • Producere mad af høj kvalitet for at sikre den bedste gæsterejse
  • Uddannelse og onbording af personale i køkkenet
  • Opretholde et grundigt kendskab til alle vores produkter
  • Samarbejde med Unit Manageren omkring alle de daglige driftsopgaver.  
Krav:
  • Du skal have mindst 3 års erfaring som manager i en køkkenafdeling
  • Du tager ejerskab og er selvstændig
  • Du har et højt stressniveau
  • Du stræber efter at nå dine og virksomhedens mål
  • Du har god forståelse af tal og budgettering
  • Du er en god lærer og motiverer dit personale
  • Du taler og forstår engelsk
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads i en energisk og international atmosfære
  • Ambitiøse og glade kolleger
  • Masser af udviklingsmuligheder
  • Personalefordele, som rabatter og fester;)
Hvis dette lyder som et job for dig, så send dit CV og din ansøgning til nedenstående link så hurtigt som muligt.

Vi ser frem til at møde dig!
 

NoHo Partners DKKøbenhavn K2019-08-15T00:00:002019-09-30T00:00:00
330071898Køkkenchef i Ny Nordisk køkkenRobot Er du ansvarsbevidst, motiverende og god til at holde overblik? Laver du mad så englene synger og er du sjov at være sammen med? Så er det dig, vi mangler til at holde styr på vores køkken i den nye cafe Norrlyst i indre København. Til oktober åbner vi en ny caf i Indre København, hvor velsmag og gode råvarer bliver omdrejningspunktet i køkkenet. Vi vil laver ny nordisk mad med økologiske og lokale råvarer, som er i sæson, derfor skifter vi menuen 3-4 gange om året. Som køkkenchef hos Norrlyst er der altså mulighed for at lave god og ærlig mad og få indflydelse på den mad, der skal serveres i caf en. Du kommer desuden til at arbejde i et helt nyt team af kokke og tjenere, der skal arbejde for at opfylde vores mission om at åbne en caf , hvor hygge og velsmag er omdrejningspunktet. Om dig: Du er ansvarsbevidst, struktureret og nem at arbejde sammen med. Du har erfaring fra køkken. Du er motiverende og god til at holde det samlede overblik. Du laver god mad og går op i råvarer. Vi tilbyder: Et arbejdsmiljø med højt til loftet. Ansvaret for et køkken med gode råvarer og dygtige medarbejdere. Muligheden for at sætte præg på menu og arbejdsgange i et helt nyt team. Ikke mindst muligheden for at sætte sit præg på Københavns nyeste spisested. Praktisk information: Stillingen er fuldtid, 37 timer om ugen. Du bliver aflønnet efter dine kvalifikationer. Vi regner med, at du starter i starten af oktober, men vi er også fleksible i forhold til dine planer. Hvis det lyder som noget for dig, skal du sende en ansøgning og et CV til info@norrlyst.dk, skrive Køkkenchef i emnefeltet. Skulle der være spørgsmål til stillingen, kan du sende dem til bjarke@norrlyst.dk eller ringe til Bjarke på 31461600.

Er du ansvarsbevidst, motiverende og god til at holde overblik? Laver du mad så englene synger – og er du sjov at være sammen med? Så er det dig, vi mangler til at holde styr på vores køkken i den nye cafe Norrlyst i indre København.

 

Til oktober åbner vi en ny café i Indre København, hvor velsmag og gode råvarer bliver omdrejningspunktet i køkkenet. Vi vil laver ny nordisk mad med økologiske og lokale råvarer, som er i sæson, derfor skifter vi menuen 3-4 gange om året. Som køkkenchef hos Norrlyst er der altså mulighed for at lave god og ærlig mad og få indflydelse på den mad, der skal serveres i caféen. Du kommer desuden til at arbejde i et helt nyt team af kokke og tjenere, der skal arbejde for at opfylde vores mission om at åbne en café, hvor hygge og velsmag er omdrejningspunktet.

 

Om dig:

  • Du er ansvarsbevidst, struktureret og nem at arbejde sammen med.
  • Du har erfaring fra køkken.
  • Du er motiverende og god til at holde det samlede overblik.
  • Du laver god mad og går op i råvarer.

 

Vi tilbyder:

  • Et arbejdsmiljø med højt til loftet.
  • Ansvaret for et køkken med gode råvarer og dygtige medarbejdere.
  • Muligheden for at sætte præg på menu og arbejdsgange i et helt nyt team.
  • Ikke mindst muligheden for at sætte sit præg på Københavns nyeste spisested.

 

 

Praktisk information:

Stillingen er fuldtid, 37 timer om ugen.

 

Du bliver aflønnet efter dine kvalifikationer.

 

Vi regner med, at du starter i starten af oktober, men vi er også fleksible i forhold til dine planer.

 

Hvis det lyder som noget for dig, skal du sende en ansøgning og et CV til info@norrlyst.dk, skrive “Køkkenchef” i emnefeltet. Skulle der være spørgsmål til stillingen, kan du sende dem til bjarke@norrlyst.dk eller ringe til Bjarke på 31461600.

Norrlyst ApSKøbenhavn K2019-08-13T00:00:002019-09-30T00:00:00
330084539Køkkenchef søges til 1 eller 2 spisestederRobot Køkkenchef til 1 eller 2 spisesteder til større virksomhed i restaurationsbranchen Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, Østerbro, Nørrebro og på Frederiksberg. Vi søger en køkkenchef til 1 eller 2 af vores spisesteder, der ligger ved siden af hinanden. Du skal være med til at udvikle menukort og udvikle spisestederne som helhed sammen med vores fantastiske team. Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling, søger vi en der brænder for at være med til denne udvikling sammen med os i fremtiden! Du er faglært kok og har en bred erfaring indenfor faget. De to spisesteder er henholdsvis det italienske og det franske køkken. Du har erfaring med personalehåndtering, varebestilling og vagtplan samtidig med, at du har erfaring med at optimere og organisere et køkken Dine kompetencer: Besidde stort overblik Være struktureret Have gode kommunikationsevner både dansk og engelsk såvel som på tværs af faggrupper. Ordenssans Se muligheder frem for begrænsninger Du vil varetage ansvaret for den daglige drift og produktion på 1 eller 2 af vores spisesteder, egenkontrol, varebestilling, vagtplan samt motivere vores personale til at yde deres bedste. Til den rette kandidat, der er motiveret, tilbyder vi gode fremtidsmuligheder. Da stillingen skal varetage 1 eller 2 spisesteder, er startlønnen 33.000 kr., med mulighed for op til 40.000 kr. efter 3-6 måneder, hvis samarbejdet går 100 , efter vores forventninger. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens. Starttidspunkt: Snarest muligt. Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til: KF@samadholding.dk Mærk ansøgningen Køkkenchef Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning. Vi glæder os til at høre fra dig! Samad Holding ApS

Køkkenchef til 1 eller 2 spisesteder til større virksomhed i restaurationsbranchen

Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, Østerbro, Nørrebro og på Frederiksberg. 

Vi søger en køkkenchef til 1 eller 2 af vores spisesteder, der ligger ved siden af hinanden.

Du skal være med til at udvikle menukort og udvikle spisestederne som helhed sammen med vores fantastiske team.

Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling, søger vi en der brænder for at være med

til denne udvikling sammen med os i fremtiden!

Du er faglært kok og har en bred erfaring indenfor faget.

De to spisesteder er henholdsvis det italienske og det franske køkken.

Du har erfaring med personalehåndtering, varebestilling og vagtplan samtidig med, at du har erfaring med at

optimere og organisere et køkken

Dine kompetencer:

  • Besidde stort overblik
  • Være struktureret
  • Have gode kommunikationsevner både dansk og engelsk såvel som på tværs af faggrupper.
  • Ordenssans
  • Se muligheder frem for begrænsninger

Du vil varetage ansvaret for den daglige drift og produktion på 1 eller 2 af vores spisesteder, egenkontrol, varebestilling, vagtplan samt motivere vores personale til at yde deres bedste.

 

Til den rette kandidat, der er motiveret, tilbyder vi gode fremtidsmuligheder.

Da stillingen skal varetage 1 eller 2 spisesteder, er startlønnen 33.000 kr., med mulighed for op til 40.000 kr. efter 3-6 måneder, hvis samarbejdet går 100%, efter vores forventninger.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens.  

Starttidspunkt: Snarest muligt. 

Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, så tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til: 

KF@samadholding.dk 
Mærk ansøgningen ”Køkkenchef”

Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Samad Holding ApS

SAMAD HOLDING ApSKøbenhavn K2019-09-05T00:00:002019-10-28T00:00:00
330089317Køkkenchef søges til Nose2Tail Meatpacker i KødbyenRobot NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus, beliggende i en hyggelig kælder i Københavns Kødby. Vores hold af øko-krigere laver mad med respekt for det dyr, og den natur det kommer fra. Alt vores kød kommer fra fritgående, danske dyr, og vi handler så lokalt og økologisk, som muligt. Simpelthen fordi god karma, er god stil! Vil du være med til at skabe en unik restaurantoplevelse for vores gæster, skal du sende en skriftlig ansøgning og dit CV til soren@nose2tail.dk.

NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus, beliggende i en hyggelig kælder i Københavns Kødby.

Vores hold af øko-krigere laver mad med respekt for det dyr, og den natur det kommer fra.

Alt vores kød kommer fra fritgående, danske dyr, og vi handler så lokalt og økologisk, som muligt.

Simpelthen fordi god karma, er god stil!

Vil du være med til at skabe en unik restaurantoplevelse for vores gæster, skal du sende en skriftlig ansøgning og dit CV til soren@nose2tail.dk.

NOSE2TAIL MeatpackerKøbenhavn V2019-09-13T00:00:002019-11-06T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

KØKKENCHEF I KØBENHAVN

Basso København

København K
Er du vores nye køkkenchef?Vi leder lige nu efter en bærende og ledende rolle til vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, m...
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:19. oktober 2019

Køkkenmanager til Cock's & Cows i København

NoHo Partners DK

København K
Elsker du at lave mad og har interesse i bæredygtighed og mad af god kvalitet? Hos Cock& 39 s Cows er vi meget fokuseret på høj kvalitet og ønsker at give alle vores gæster en fantastisk oplevelse fra start til slut. Vi har en sjov og travl arbejdsp...
Indrykket:15. august 2019
Udløbsdato:30. september 2019

Køkkenchef i Ny Nordisk køkken

Norrlyst ApS

København K
Er du ansvarsbevidst, motiverende og god til at holde overblik? Laver du mad så englene synger og er du sjov at være sammen med? Så er det dig, vi mangler til at holde styr på vores køkken i den nye cafe Norrlyst i indre København. Til oktober åbner...
Indrykket:13. august 2019
Udløbsdato:30. september 2019

Køkkenchef søges til 1 eller 2 spisesteder

SAMAD HOLDING ApS

København K
Køkkenchef til 1 eller 2 spisesteder til større virksomhed i restaurationsbranchen Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, Østerbro, Nørrebro og på Frederiksberg. Vi søger en køkkenchef til 1 eller 2 af vores spisesteder, de...
Indrykket:5. september 2019
Udløbsdato:28. oktober 2019

Køkkenchef søges til Nose2Tail Meatpacker i Kødbyen

NOSE2TAIL Meatpacker

København V
NOSE2TAIL Meatpacker er et bæredygtigt spisehus, beliggende i en hyggelig kælder i Københavns Kødby. Vores hold af øko-krigere laver mad med respekt for det dyr, og den natur det kommer fra. Alt vores kød kommer fra fritgående, danske dyr, og vi han...
Indrykket:13. september 2019
Udløbsdato:6. november 2019