Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef til ny Grappa Piccolo restaurant i Risskov

Engageret og ambitiøs leder søges til køkkenchefstilling i Grappa Piccolo Risskov. 

Kan du få faglighed i køkkenet, personaleledelse og udvikling til at gå op i en højere enhed? Så kan du blive vores nye køkkenchef på Grappa Piccolo i Risskov. Grappa Piccolo Risskov åbner forventeligt dørene i oktober 2019 på en af Risskovs bedste beliggenheder. 

Grappa Piccolo Risskov kommer til at bestå af en restaurant med plads til ca. 50 gæster indendørs og ca. 100 udendørs pladser, samt en Grappa Deli med fokus på take away. Du bliver som køkkenchef ansvarlig for køkken, pastaværksted og bageri i både restaurant og deli i tæt samarbejde med restaurantchefen og den øvrige stab.

Restauranten er indbydende og hyggelig med nye og flotte omgivelser. Grappa Piccolo Risskov bliver en del af Jakobsen & Co, som foruden vores nye restaurant i Risskov består af seks spisesteder på Åboulevarden i Aarhus og over 150 ansatte. Hos os bliver du en del af en forretning i udvikling, som du kan være med til at præge og sætte kursen for, og vi har ressourcer til at tilbyde uddannelse, kurser og personlig udvikling.

Som køkkenchef på Grappa Piccolo Risskov skal du kunne holde mange gryder i kog samtidig. De tre hjørnesten er:

  • Faglighed i køkkenet: du får ansvaret for, at vi præsterer et højt fagligt niveau, og at vi hver dag leverer et godt produkt, som vores gæster er tilfredse med.
  • Økonomi: du vil sammen med restaurantchefen bl.a. blive holdt op på budgetmål og nøgletal, fx køkken- og lønprocenter, på vores ugentlige møder.
  • Ledelse af kokke og elever: du vil have ansvar for vagtplanlægning, udviklingen af nye menuer, elevplaner, og at køkkenet på Grappa Piccolo Risskov er et sted med motiverede og engagerede medarbejdere, der leverer varen. Du står for udvikling, ansættelser og afskedigelser af medarbejdere.

 Vi tilbyder:

  • Et udfordrende lederjob med ansvar for kompetente kokke og elever
  • Eventuel uddannelse indenfor ledelse og personlige kompetencer
  • Et kæmpe fælleskab, som du selv kommer til at udvikle og sætte standarden for
  • Konkurrencedygtig lønpakke med bonusordning, pension og personalegoder.

Vi forventer at vores nye køkkenchef:

  • Er uddannet kok og har ledererfaring
  • Kan lede med eksemplet
  • Er med til at sikre, at vi følger vores procedurer, så vi opretholder en høj standard indenfor kvalitet, service og hygiejne
  • Er serviceminded, selvstændig og initiativrig
  • Bevarer overblikket og holder den gode tone
  • Kommer med godt humør og har et smittende engagement
  • Vægter ledelse, administrativt arbejde og arbejdet på gulvet lige højt.

Ansættelsesstart og løn efter aftale. Vil du vide mere om den pågældende stilling, så kontakt Mads Krogsholm på telefon 51902232 eller send en mail til arbejde@jakobsenco.dk mærket "køkkenchef på Grappa Piccolo Risskov". 

Vedhæft endvidere din straffeattest. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330037521Phoenix-e75dc3f912019-06-04T00:00:00Køkkenchef til ny Grappa Piccolo restaurant i Risskov

Engageret og ambitiøs leder søges til køkkenchefstilling i Grappa Piccolo Risskov. 

Kan du få faglighed i køkkenet, personaleledelse og udvikling til at gå op i en højere enhed? Så kan du blive vores nye køkkenchef på Grappa Piccolo i Risskov. Grappa Piccolo Risskov åbner forventeligt dørene i oktober 2019 på en af Risskovs bedste beliggenheder. 

Grappa Piccolo Risskov kommer til at bestå af en restaurant med plads til ca. 50 gæster indendørs og ca. 100 udendørs pladser, samt en Grappa Deli med fokus på take away. Du bliver som køkkenchef ansvarlig for køkken, pastaværksted og bageri i både restaurant og deli i tæt samarbejde med restaurantchefen og den øvrige stab.

Restauranten er indbydende og hyggelig med nye og flotte omgivelser. Grappa Piccolo Risskov bliver en del af Jakobsen & Co, som foruden vores nye restaurant i Risskov består af seks spisesteder på Åboulevarden i Aarhus og over 150 ansatte. Hos os bliver du en del af en forretning i udvikling, som du kan være med til at præge og sætte kursen for, og vi har ressourcer til at tilbyde uddannelse, kurser og personlig udvikling.

Som køkkenchef på Grappa Piccolo Risskov skal du kunne holde mange gryder i kog samtidig. De tre hjørnesten er:

  • Faglighed i køkkenet: du får ansvaret for, at vi præsterer et højt fagligt niveau, og at vi hver dag leverer et godt produkt, som vores gæster er tilfredse med.
  • Økonomi: du vil sammen med restaurantchefen bl.a. blive holdt op på budgetmål og nøgletal, fx køkken- og lønprocenter, på vores ugentlige møder.
  • Ledelse af kokke og elever: du vil have ansvar for vagtplanlægning, udviklingen af nye menuer, elevplaner, og at køkkenet på Grappa Piccolo Risskov er et sted med motiverede og engagerede medarbejdere, der leverer varen. Du står for udvikling, ansættelser og afskedigelser af medarbejdere.

 Vi tilbyder:

  • Et udfordrende lederjob med ansvar for kompetente kokke og elever
  • Eventuel uddannelse indenfor ledelse og personlige kompetencer
  • Et kæmpe fælleskab, som du selv kommer til at udvikle og sætte standarden for
  • Konkurrencedygtig lønpakke med bonusordning, pension og personalegoder.

Vi forventer at vores nye køkkenchef:

  • Er uddannet kok og har ledererfaring
  • Kan lede med eksemplet
  • Er med til at sikre, at vi følger vores procedurer, så vi opretholder en høj standard indenfor kvalitet, service og hygiejne
  • Er serviceminded, selvstændig og initiativrig
  • Bevarer overblikket og holder den gode tone
  • Kommer med godt humør og har et smittende engagement
  • Vægter ledelse, administrativt arbejde og arbejdet på gulvet lige højt.

Ansættelsesstart og løn efter aftale. Vil du vide mere om den pågældende stilling, så kontakt Mads Krogsholm på telefon 51902232 eller send en mail til arbejde@jakobsenco.dk mærket "køkkenchef på Grappa Piccolo Risskov". 

Vedhæft endvidere din straffeattest. 

2019-07-30T17:50:44.980 Engageret og ambitiøs leder søges til køkkenchefstilling i Grappa Piccolo Risskov. Kan du få faglighed i køkkenet, personaleledelse og udvikling til at gå op i en højere enhed? Så kan du blive vores nye køkkenchef på Grappa Piccolo i Risskov. Grappa Piccolo Risskov åbner forventeligt dørene i oktober 2019 på en af Risskovs bedste beliggenheder. Grappa Piccolo Risskov kommer til at bestå af en restaurant med plads til ca. 50 gæster indendørs og ca. 100 udendørs pladser, samt en Grappa Deli med fokus på take away. Du bliver som køkkenchef ansvarlig for køkken, pastaværksted og bageri i både restaurant og deli i tæt samarbejde med restaurantchefen og den øvrige stab. Restauranten er indbydende og hyggelig med nye og flotte omgivelser. Grappa Piccolo Risskov bliver en del af Jakobsen Co, som foruden vores nye restaurant i Risskov består af seks spisesteder på Åboulevarden i Aarhus og over 150 ansatte. Hos os bliver du en del af en forretning i udvikling, som du kan være med til at præge og sætte kursen for, og vi har ressourcer til at tilbyde uddannelse, kurser og personlig udvikling. Som køkkenchef på Grappa Piccolo Risskov skal du kunne holde mange gryder i kog samtidig. De tre hjørnesten er: Faglighed i køkkenet: du får ansvaret for, at vi præsterer et højt fagligt niveau, og at vi hver dag leverer et godt produkt, som vores gæster er tilfredse med. Økonomi: du vil sammen med restaurantchefen bl.a. blive holdt op på budgetmål og nøgletal, fx køkken- og lønprocenter, på vores ugentlige møder. Ledelse af kokke og elever: du vil have ansvar for vagtplanlægning, udviklingen af nye menuer, elevplaner, og at køkkenet på Grappa Piccolo Risskov er et sted med motiverede og engagerede medarbejdere, der leverer varen. Du står for udvikling, ansættelser og afskedigelser af medarbejdere. Vi tilbyder: Et udfordrende lederjob med ansvar for kompetente kokke og elever Eventuel uddannelse indenfor ledelse og personlige kompetencer Et kæmpe fælleskab, som du selv kommer til at udvikle og sætte standarden for Konkurrencedygtig lønpakke med bonusordning, pension og personalegoder. Vi forventer at vores nye køkkenchef: Er uddannet kok og har ledererfaring Kan lede med eksemplet Er med til at sikre, at vi følger vores procedurer, så vi opretholder en høj standard indenfor kvalitet, service og hygiejne Er serviceminded, selvstændig og initiativrig Bevarer overblikket og holder den gode tone Kommer med godt humør og har et smittende engagement Vægter ledelse, administrativt arbejde og arbejdet på gulvet lige højt. Ansættelsesstart og løn efter aftale. Vil du vide mere om den pågældende stilling, så kontakt Mads Krogsholm på telefon 51902232 eller send en mail til arbejde@jakobsenco.dk mærket køkkenchef på Grappa Piccolo Risskov . Vedhæft endvidere din straffeattest.11jobnete75dc3f9100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-30T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3541375GRAPPA PICCOLO ApS11Ndr. Strandvej 398240RisskovDKDanmark0arbejde@jakobsenco.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent772845JobNet4999915499991510004-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e75dc3f9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e75dc3f9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e75dc3f9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e75dc3f9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonKøkkenchef til ny Grappa Piccolo restaurant i Risskov1Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration362011576arbejde@jakobsenco.dkarbejde@jakobsenco.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK