Køkkenchef til ny Grappa Piccolo restaurant i Risskov

Engageret og ambitiøs leder søges til køkkenchefstilling i Grappa Piccolo Risskov. 

Kan du få faglighed i køkkenet, personaleledelse og udvikling til at gå op i en højere enhed? Så kan du blive vores nye køkkenchef på Grappa Piccolo i Risskov. Grappa Piccolo Risskov åbner forventeligt dørene i oktober 2019 på en af Risskovs bedste beliggenheder. 

Grappa Piccolo Risskov kommer til at bestå af en restaurant med plads til ca. 50 gæster indendørs og ca. 100 udendørs pladser, samt en Grappa Deli med fokus på take away. Du bliver som køkkenchef ansvarlig for køkken, pastaværksted og bageri i både restaurant og deli i tæt samarbejde med restaurantchefen og den øvrige stab.

Restauranten er indbydende og hyggelig med nye og flotte omgivelser. Grappa Piccolo Risskov bliver en del af Jakobsen & Co, som foruden vores nye restaurant i Risskov består af seks spisesteder på Åboulevarden i Aarhus og over 150 ansatte. Hos os bliver du en del af en forretning i udvikling, som du kan være med til at præge og sætte kursen for, og vi har ressourcer til at tilbyde uddannelse, kurser og personlig udvikling.

Som køkkenchef på Grappa Piccolo Risskov skal du kunne holde mange gryder i kog samtidig. De tre hjørnesten er:

  • Faglighed i køkkenet: du får ansvaret for, at vi præsterer et højt fagligt niveau, og at vi hver dag leverer et godt produkt, som vores gæster er tilfredse med.
  • Økonomi: du vil sammen med restaurantchefen bl.a. blive holdt op på budgetmål og nøgletal, fx køkken- og lønprocenter, på vores ugentlige møder.
  • Ledelse af kokke og elever: du vil have ansvar for vagtplanlægning, udviklingen af nye menuer, elevplaner, og at køkkenet på Grappa Piccolo Risskov er et sted med motiverede og engagerede medarbejdere, der leverer varen. Du står for udvikling, ansættelser og afskedigelser af medarbejdere.

 Vi tilbyder:

  • Et udfordrende lederjob med ansvar for kompetente kokke og elever
  • Eventuel uddannelse indenfor ledelse og personlige kompetencer
  • Et kæmpe fælleskab, som du selv kommer til at udvikle og sætte standarden for
  • Konkurrencedygtig lønpakke med bonusordning, pension og personalegoder.

Vi forventer at vores nye køkkenchef:

  • Er uddannet kok og har ledererfaring
  • Kan lede med eksemplet
  • Er med til at sikre, at vi følger vores procedurer, så vi opretholder en høj standard indenfor kvalitet, service og hygiejne
  • Er serviceminded, selvstændig og initiativrig
  • Bevarer overblikket og holder den gode tone
  • Kommer med godt humør og har et smittende engagement
  • Vægter ledelse, administrativt arbejde og arbejdet på gulvet lige højt.

Ansættelsesstart og løn efter aftale. Vil du vide mere om den pågældende stilling, så kontakt Mads Krogsholm på telefon 51902232 eller send en mail til arbejde@jakobsenco.dk mærket "køkkenchef på Grappa Piccolo Risskov". 

Vedhæft endvidere din straffeattest. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330037521Phoenix-e75dc3f912019-06-04T00:00:00Køkkenchef til ny Grappa Piccolo restaurant i Risskov

Engageret og ambitiøs leder søges til køkkenchefstilling i Grappa Piccolo Risskov. 

Kan du få faglighed i køkkenet, personaleledelse og udvikling til at gå op i en højere enhed? Så kan du blive vores nye køkkenchef på Grappa Piccolo i Risskov. Grappa Piccolo Risskov åbner forventeligt dørene i oktober 2019 på en af Risskovs bedste beliggenheder. 

Grappa Piccolo Risskov kommer til at bestå af en restaurant med plads til ca. 50 gæster indendørs og ca. 100 udendørs pladser, samt en Grappa Deli med fokus på take away. Du bliver som køkkenchef ansvarlig for køkken, pastaværksted og bageri i både restaurant og deli i tæt samarbejde med restaurantchefen og den øvrige stab.

Restauranten er indbydende og hyggelig med nye og flotte omgivelser. Grappa Piccolo Risskov bliver en del af Jakobsen & Co, som foruden vores nye restaurant i Risskov består af seks spisesteder på Åboulevarden i Aarhus og over 150 ansatte. Hos os bliver du en del af en forretning i udvikling, som du kan være med til at præge og sætte kursen for, og vi har ressourcer til at tilbyde uddannelse, kurser og personlig udvikling.

Som køkkenchef på Grappa Piccolo Risskov skal du kunne holde mange gryder i kog samtidig. De tre hjørnesten er:

  • Faglighed i køkkenet: du får ansvaret for, at vi præsterer et højt fagligt niveau, og at vi hver dag leverer et godt produkt, som vores gæster er tilfredse med.
  • Økonomi: du vil sammen med restaurantchefen bl.a. blive holdt op på budgetmål og nøgletal, fx køkken- og lønprocenter, på vores ugentlige møder.
  • Ledelse af kokke og elever: du vil have ansvar for vagtplanlægning, udviklingen af nye menuer, elevplaner, og at køkkenet på Grappa Piccolo Risskov er et sted med motiverede og engagerede medarbejdere, der leverer varen. Du står for udvikling, ansættelser og afskedigelser af medarbejdere.

 Vi tilbyder:

  • Et udfordrende lederjob med ansvar for kompetente kokke og elever
  • Eventuel uddannelse indenfor ledelse og personlige kompetencer
  • Et kæmpe fælleskab, som du selv kommer til at udvikle og sætte standarden for
  • Konkurrencedygtig lønpakke med bonusordning, pension og personalegoder.

Vi forventer at vores nye køkkenchef:

  • Er uddannet kok og har ledererfaring
  • Kan lede med eksemplet
  • Er med til at sikre, at vi følger vores procedurer, så vi opretholder en høj standard indenfor kvalitet, service og hygiejne
  • Er serviceminded, selvstændig og initiativrig
  • Bevarer overblikket og holder den gode tone
  • Kommer med godt humør og har et smittende engagement
  • Vægter ledelse, administrativt arbejde og arbejdet på gulvet lige højt.

Ansættelsesstart og løn efter aftale. Vil du vide mere om den pågældende stilling, så kontakt Mads Krogsholm på telefon 51902232 eller send en mail til arbejde@jakobsenco.dk mærket "køkkenchef på Grappa Piccolo Risskov". 

Vedhæft endvidere din straffeattest. 

Engageret og ambitiøs leder søges til køkkenchefstilling i Grappa Piccolo Risskov. Kan du få faglighed i køkkenet, personaleledelse og udvikling til at gå op i en højere enhed? Så kan du blive vores nye køkkenchef på Grappa Piccolo i Risskov. Grappa Piccolo Risskov åbner forventeligt dørene i oktober 2019 på en af Risskovs bedste beliggenheder. Grappa Piccolo Risskov kommer til at bestå af en restaurant med plads til ca. 50 gæster indendørs og ca. 100 udendørs pladser, samt en Grappa Deli med fokus på take away. Du bliver som køkkenchef ansvarlig for køkken, pastaværksted og bageri i både restaurant og deli i tæt samarbejde med restaurantchefen og den øvrige stab. Restauranten er indbydende og hyggelig med nye og flotte omgivelser. Grappa Piccolo Risskov bliver en del af Jakobsen Co, som foruden vores nye restaurant i Risskov består af seks spisesteder på Åboulevarden i Aarhus og over 150 ansatte. Hos os bliver du en del af en forretning i udvikling, som du kan være med til at præge og sætte kursen for, og vi har ressourcer til at tilbyde uddannelse, kurser og personlig udvikling. Som køkkenchef på Grappa Piccolo Risskov skal du kunne holde mange gryder i kog samtidig. De tre hjørnesten er: Faglighed i køkkenet: du får ansvaret for, at vi præsterer et højt fagligt niveau, og at vi hver dag leverer et godt produkt, som vores gæster er tilfredse med. Økonomi: du vil sammen med restaurantchefen bl.a. blive holdt op på budgetmål og nøgletal, fx køkken- og lønprocenter, på vores ugentlige møder. Ledelse af kokke og elever: du vil have ansvar for vagtplanlægning, udviklingen af nye menuer, elevplaner, og at køkkenet på Grappa Piccolo Risskov er et sted med motiverede og engagerede medarbejdere, der leverer varen. Du står for udvikling, ansættelser og afskedigelser af medarbejdere. Vi tilbyder: Et udfordrende lederjob med ansvar for kompetente kokke og elever Eventuel uddannelse indenfor ledelse og personlige kompetencer Et kæmpe fælleskab, som du selv kommer til at udvikle og sætte standarden for Konkurrencedygtig lønpakke med bonusordning, pension og personalegoder. Vi forventer at vores nye køkkenchef: Er uddannet kok og har ledererfaring Kan lede med eksemplet Er med til at sikre, at vi følger vores procedurer, så vi opretholder en høj standard indenfor kvalitet, service og hygiejne Er serviceminded, selvstændig og initiativrig Bevarer overblikket og holder den gode tone Kommer med godt humør og har et smittende engagement Vægter ledelse, administrativt arbejde og arbejdet på gulvet lige højt. Ansættelsesstart og løn efter aftale. Vil du vide mere om den pågældende stilling, så kontakt Mads Krogsholm på telefon 51902232 eller send en mail til arbejde@jakobsenco.dk mærket køkkenchef på Grappa Piccolo Risskov . Vedhæft endvidere din straffeattest.11jobnete75dc3f9100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-30T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3541375GRAPPA PICCOLO ApS11Åboulevarden 508000Aarhus CDKDanmark0arbejde@jakobsenco.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent772845JobNet4999915499991510004-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e75dc3f9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e75dc3f9https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e75dc3f9&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e75dc3f9&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration362011576arbejde@jakobsenco.dkarbejde@jakobsenco.dkDKDanmarkDKDanmark330052427Glad køkkenchef søges til KomfurRobot Er du Restaurant Komfur nye køkkenchef? Hos os er glæde og god mad i højsæde! Vi tilbyder: Et dejligt job, i fantastiske rammer, med en hverdag blandt glade kolleger. Du bliver en del af et professionelt og ærligt team. Hvor der ikke bliver gået kompromis med det gode humør samt glæden ved at arbejdet i restaurationsbranchen travle hverdag. Vores køkken tilbereder primært a la carte som skal indbyde til hygge og samvær for vores gæster. Så hvis du har faglig appetit, masser af gå-på mod og vilje til at give dig selv og dine kolleger en optimal hverdag, vil vi meget gerne høre fra dig! Du er, faglært kok med godt humør og erfaring som kok - humør er langt vigtigere en erfaring - så har du ikke været køkkenchef før, lærer vi dig gerne dette :) Vi tilbyder god løn samt gode arbejdsforhold til den rette ansøger. Send din ansøgning snarest til Job@restaurantkomfur.dk skriv venligst ansøgning køkkenchef i emnefeltet. Har du spørgsma°l til stillingen, er du velkommen til at ringe til Allan Thallaug på Allan@restaurantkomfur.dk Vi ses på Komfur ??

Er du Restaurant Komfur nye køkkenchef?

Hos os er glæde og god mad i højsæde! Vi tilbyder:

Et dejligt job, i fantastiske rammer, med en hverdag blandt glade kolleger.

Du bliver en del af et professionelt og ærligt team. Hvor der ikke bliver gået kompromis med det gode humør samt glæden ved at arbejdet i restaurationsbranchen travle hverdag. Vores køkken tilbereder primært a la carte som skal indbyde til hygge og samvær for vores gæster.

Så hvis du har faglig appetit, masser af “gå-på mod” og vilje til at give dig selv og dine kolleger en optimal hverdag, vil vi meget gerne høre fra dig!

Du er, faglært kok med godt humør og erfaring som kok - humør er langt vigtigere en erfaring - så har du ikke været køkkenchef før, lærer vi dig gerne dette :)

Vi tilbyder god løn samt gode arbejdsforhold til den rette ansøger.

Send din ansøgning snarest til Job@restaurantkomfur.dk skriv venligst “ansøgning køkkenchef” i emnefeltet.

Har du spørgsma°l til stillingen, er du velkommen til at ringe til Allan Thallaug på Allan@restaurantkomfur.dk

Vi ses på Komfur ??

THYGE & TALLE ApSAarhus C2019-07-02T00:00:002019-07-30T00:00:00
330059366Uddannet køkkenleder til Aarhus Arrest på 30 timer i ugenRobot Har du erfaring i et produktionskøkken og lyst til at arbejde i et miljø, som er lidt ud over det sædvanlige? Kan du tænke dig at arbejde i et team, hvor vi hjælper hinanden, og er med til at udføre en meget vigtig opgave? Har du lyst til arbejde med økologi i et produktionskøkken med sølvmærket i økologi? Vi søger en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernæringsrigtigt mad til mennesker med mange forskellige behov. Hvis du kan se dig selv i den stilling vil din fremtidige arbejdsplads være Aarhus arrest. Dine opgaver • Kost- og menuplanlægning, herunder indkøb og styring af budget • Udarbejde arbejdsplan for køkkenpersonalet • Udarbejdelse af rengøringsplaner for køkkenet samt påse, at denne overholdes i overensstemmelse med Levnedsmiddelstyrelsens krav • Tilberedning af kold og varm mad Hvem er du? Som person er du lyttende og empatisk, samarbejdsvillig og ligevægtig samt kan bevare ro og overblik i pressede situationer. Endvidere er du fleksibel, omstillingsparat og er i stand til selvstændigt at forestå ledelse af det øvrige køkkenpersonale. Det forventes, at du har en faglig baggrund som kok, ernæringsassistent eller en uddannelse, der kan sidestilles med disse og gerne ledererfaring. Derudover forventes det, at du har de lovmæssige uddannelser i hygiejne mv. Vi tilbyder • Attraktive arbejdstider i dagtimerne • Fleksible og gode arbejdsforhold • Mulighed for at sætte præg på indholdet i dit arbejde med fokus på kvalitet og service • Du bliver en del af et spændende team, hvor humor er en vigtig del af dagligdagen • Et køkken hvor man er et team Løn og ansættelsesvilkår Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 for kostfagligt uddannet personale i staten med mulighed for forhandling af eventuelt tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Herudover er ansættelsen omfattet af aftale om Ny Løn. Tjenestestedet er Institution Østjylland, Aarhus Arrest, Christiansgade 1, 8000 Aarhus. Stillingen er på 30 timer om ugen, og er med tiltrædelse snarest muligt. Arbejdstiden vil på hverdage være fra 07:00-13:00 og weekendarbejde ca. hver tredje weekend og på helligdage. Hvem er vi? Vi er en enhed under Institution Østjylland som består af KiF Aarhus, Randers Arrest, Silkeborg Arrest og Aarhus Arrest. Aarhus Arrest har 60 medarbejdere og plads til 66 klienter, hvoraf størstedelen er varetægtsfængslede, som endnu ikke har modtaget dom. Arresten kan også huse klienter, som afsoner en kortere straf. Køkkenpersonalet arbejder i et team på i alt 5 medarbejdere, der hver dag, 365 dage om året, sørger for tilberedningen af varmt og koldt mad til de indsatte. Ansøgningen Stillingen søges elektronisk via linket Søg stillingen . Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest 30. juli 2019. Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser. Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort. Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til køkkenleder Hanne Rasmussen, tlf. 7155 8694 eller enhedschef Helle T. Hansen 7255 1885.Har du erfaring i et produktionskøkken og lyst til at arbejde i et miljø, som er lidt ud over det sædvanlige?

Kan du tænke dig at arbejde i et team, hvor vi hjælper hinanden, og er med til at udføre en meget vigtig opgave? Har du lyst til arbejde med økologi i et produktionskøkken med sølvmærket i økologi?

Vi søger en køkkenleder, der brænder for arbejdet med at lave spændende og ernæringsrigtigt mad til mennesker med mange forskellige behov.

Hvis du kan se dig selv i den stilling vil din fremtidige arbejdsplads være Aarhus arrest.

Dine opgaver



• Kost- og menuplanlægning, herunder indkøb og styring af budget

• Udarbejde arbejdsplan for køkkenpersonalet

• Udarbejdelse af rengøringsplaner for køkkenet samt påse, at denne overholdes i overensstemmelse med Levnedsmiddelstyrelsens krav

• Tilberedning af kold og varm mad



Hvem er du?

Som person er du lyttende og empatisk, samarbejdsvillig og ligevægtig samt kan bevare ro og overblik i pressede situationer. Endvidere er du fleksibel, omstillingsparat og er i stand til selvstændigt at forestå ledelse af det øvrige køkkenpersonale.

Det forventes, at du har en faglig baggrund som kok, ernæringsassistent eller en uddannelse, der kan sidestilles med disse og gerne ledererfaring. Derudover forventes det, at du har de lovmæssige uddannelser i hygiejne mv.



Vi tilbyder



• Attraktive arbejdstider i dagtimerne

• Fleksible og gode arbejdsforhold

• Mulighed for at sætte præg på indholdet i dit arbejde med fokus på kvalitet og service

• Du bliver en del af et spændende team, hvor humor er en vigtig del af dagligdagen

• Et køkken hvor man er et team



Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 for kostfagligt uddannet personale i staten med mulighed for forhandling af eventuelt tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Herudover er ansættelsen omfattet af aftale om Ny Løn.

Tjenestestedet er Institution Østjylland, Aarhus Arrest, Christiansgade 1, 8000 Aarhus.

Stillingen er på 30 timer om ugen, og er med tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdstiden vil på hverdage være fra 07:00-13:00 og weekendarbejde ca. hver tredje weekend og på helligdage.



Hvem er vi?

Vi er en enhed under Institution Østjylland som består af KiF Aarhus, Randers Arrest, Silkeborg Arrest og Aarhus Arrest. Aarhus Arrest har 60 medarbejdere og plads til 66 klienter, hvoraf størstedelen er varetægtsfængslede, som endnu ikke har modtaget dom. Arresten kan også huse klienter, som afsoner en kortere straf.

Køkkenpersonalet arbejder i et team på i alt 5 medarbejdere, der hver dag, 365 dage om året, sørger for tilberedningen af varmt og koldt mad til de indsatte.

Ansøgningen

Stillingen søges elektronisk via linket "Søg stillingen”.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest 30. juli 2019.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til køkkenleder Hanne Rasmussen, tlf.

7155 8694 eller enhedschef Helle T. Hansen 7255 1885.



Aarhus ArrestAarhus C2019-07-12T00:00:002019-07-26T00:00:00
330044660Chef/ kitchen helperRobot We are a Spanish restaurant and looking for a chef or kitchen helper who has experience with Spanish food. Working hours will be 30 to 37 hours.

We are a Spanish restaurant and looking for a chef or kitchen helper who has experience with Spanish food. Working hours will be 30 to 37 hours.

I/S Casa De AntonioAarhus C2019-06-17T00:00:002019-08-12T00:00:00
330044629kok eller kokke medhjælperRobot We are a Spanish restaurant and looking for a chef or kitchen helper who has experience with Spanish food. Working hours will be 30 to 37 hours.

We are a Spanish restaurant and looking for a chef or kitchen helper who has experience with Spanish food. Working hours will be 30 to 37 hours.

I/S Casa De AntonioAarhus C2019-06-17T00:00:002019-08-12T00:00:00
330040330Smilets grill søger en ny medarbejder til en 30 timer's stilling.Robot Vi søger en ny medarbejder til Smilets grill, en stilling på 30 timer. Dine timer vil være mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 15 - 21 og fredag fra kl. 9 - 15 Du er smilende, energisk, udadvendt, fleksibel og engageret. God til at samarbejde og holder af at have med mennesker at gøre. Du har lyst til at arbejde i en travl virksomhed hvor kvalitet og kundeservice er nøgleord. Dine arbejdsopgaver er: Kundebetjening Madlavning Rengøring Og diverse Vi forventer, at du: Er kok, eller har arbejdet indenfor mad, og meget lærenem, og passioneret med det du laver. Har god ordenssans, går op i god hygiejne. Tager ansvar for at de daglige opgaver bliver udført. Er fleksibel, fx kan hjælpe ved sygemeldinger. Kan arbejde selvstændig, og bevare overblikket i stressede situationer. Vi kan tilbyde: Spændende udfordringer. Gode og engagerede medarbejder. Godt arbejdsklima Synes du, at det er noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os på smiletsgrill@gmail.com Med venlig hilsen Smilets grill :)

Vi søger en ny medarbejder til Smilets grill, en stilling på 30 timer. Dine timer vil være mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 15 - 21 og fredag fra kl. 9 - 15 

 

Du er smilende, energisk, udadvendt, fleksibel og engageret. God til at samarbejde og holder af at have med mennesker at gøre. Du har lyst til at arbejde i en travl virksomhed hvor kvalitet og kundeservice er nøgleord. 

 

Dine arbejdsopgaver er: 

 • Kundebetjening 

 • Madlavning 

 • Rengøring 

 • Og diverse 

 

Vi forventer, at du:  

 • Er kok, eller har arbejdet indenfor mad, og meget lærenem, og passioneret med det du laver. 

 • Har god ordenssans, går op i god hygiejne. 

 • Tager ansvar for at de daglige opgaver bliver udført. 

 • Er fleksibel, fx kan hjælpe ved sygemeldinger. 

 • Kan arbejde selvstændig, og bevare overblikket i stressede situationer.

 

Vi kan tilbyde: 

 • Spændende udfordringer. 

 • Gode og engagerede medarbejder. 

 • Godt arbejdsklima 

 

Synes du, at det er noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os på smiletsgrill@gmail.com

 

Med venlig hilsen 

 

Smilets grill :)

Smilets grillViby J2019-06-09T00:00:002019-08-04T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Glad køkkenchef søges til Komfur

THYGE & TALLE ApS

Aarhus C
Er du Restaurant Komfur nye køkkenchef? Hos os er glæde og god mad i højsæde! Vi tilbyder: Et dejligt job, i fantastiske rammer, med en hverdag blandt glade kolleger. Du bliver en del af et professionelt og ærligt team. Hvor der ikke bliver gået kom...
Indrykket:2. juli 2019
Udløbsdato:30. juli 2019

Uddannet køkkenleder til Aarhus Arrest på 30 timer i ugen

Aarhus Arrest

Aarhus C
Har du erfaring i et produktionskøkken og lyst til at arbejde i et miljø, som er lidt ud over det sædvanlige? Kan du tænke dig at arbejde i et team, hvor vi hjælper hinanden, og er med til at udføre en meget vigtig opgave? Har du lyst til arbejde me...
Indrykket:12. juli 2019
Udløbsdato:26. juli 2019

Chef/ kitchen helper

I/S Casa De Antonio

Aarhus C
We are a Spanish restaurant and looking for a chef or kitchen helper who has experience with Spanish food. Working hours will be 30 to 37 hours.
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019

kok eller kokke medhjælper

I/S Casa De Antonio

Aarhus C
We are a Spanish restaurant and looking for a chef or kitchen helper who has experience with Spanish food. Working hours will be 30 to 37 hours.
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019

Smilets grill søger en ny medarbejder til en 30 timer's stilling.

Smilets grill

Viby J
Vi søger en ny medarbejder til Smilets grill, en stilling på 30 timer. Dine timer vil være mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 15 - 21 og fredag fra kl. 9 - 15 Du er smilende, energisk, udadvendt, fleksibel og engageret. God til at samarbejde...
Indrykket:9. juni 2019
Udløbsdato:4. august 2019