Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchefer med ansvar for drift og personale


Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og samtidig have ansvaret for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så søger vi lige nu dygtige køkkenchefer til nogle af vores nye personalekantiner i Storkøbenhavn!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs, nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Typisk skal du arbejde mandag til fredag, hvor arbejdstiden vil ligge imellem 7:00 og 15:00 (de præcise mødetider aftales ved ansættelse)
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du er rutineret i både et køkken og med at tale med og servicere gæster

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden
  • Du har solid erfaring som køkkenchef – gerne fra køkken eller kantine og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder
  • Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver
  • Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson og værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov
  • Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden
  • Du har lyst til at arbejde med servicesalg/take-away
  • Du har styr på pc’en, de gængse programmer og lærer gerne nyt
  • Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    Køkkenerne er bemandet med mindre teams på ca. 2-5 medarbejdere. I skal servicere vores kunders medarbejdere og gæster dagligt til frokost samt evt. morgenmad samt mødeservice. Det daglige antal spisende gæster er ca. 90 - 350 afhængig af det pågældende sted. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

    Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale - vi afholder samtaler løbende

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk



    Ikke det rigtige job?

    Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



    Opret jobagent her

    Andre job der matcher din søgning

    Kok til Café og Brasserie Skt. Gertrud

    SCT GERTRUD ApS

    Odense
    Kok til Caf og Brasserie Skt. Gertrud - Odense Vi er en franskinspireret caf brasserie i hjertet af Odense. Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og caf . Vi søger en erfaren kok, der er kreativ og id rig, og som...
    Indrykket:26. september 2018
    Udløbsdato:31. oktober 2018

    Bone's Odense søger ny køkkenleder/kok - faglært er ikke et krav

    Bone's Restauranter A/S

    Odense
    SKAL DU V RE VORES NYE KØKKENLEDER KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af...
    Indrykket:1. oktober 2018
    Udløbsdato:20. oktober 2018

    Dygtig faglært kok søges til H.C. Andersen Kongrescenter

    H.C. ANDERSEN KONGRES CENTER A/S

    Odense
    Vi skal bruge en faglært kok hurtigst muligt, som kan indgå i vores køkkenteam bestående af et team af 6 kokke, 5 elever, 4 smørrebrødsjomfruer, 2 bagere. Hos os laver vi både mad til konference, selskaber, A la carte og Cafe Odeon Social. Så muligh...
    Indrykket:3. oktober 2018
    Udløbsdato:28. november 2018

    Kok, med a la carte og selskabserfaring.

    Cafe Kræz

    Vi søger en kok eller en køkkenmedhjælper med høje kvalifikationer, der kan indgå i vores team på Kræz, men også fungere som selskabskok i Privaten på første sal. Fælles for begge stillinger er, at du synes, det er sjovt, når det går stærkt, at du k...
    Indrykket:8. oktober 2018
    Udløbsdato:2. december 2018

    Kok til Eurest kantine, Universal Robots søges

    Eurest Kantine, Universal Robots

    Odense
    Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Odense. Din daglige arbejdspladsSom kok i Eurest kantinen hos Universal Robots, bliver du del af et dynamisk team på 8 kollegaer, som sammen er med ...
    Indrykket:11. oktober 2018
    Udløbsdato:19. oktober 2018