Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchefer med ansvar for drift og personale


Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og samtidig have ansvaret for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så søger vi lige nu dygtige køkkenchefer til nogle af vores nye personalekantiner i Storkøbenhavn!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs, nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Typisk skal du arbejde mandag til fredag, hvor arbejdstiden vil ligge imellem 7:00 og 15:00 (de præcise mødetider aftales ved ansættelse)
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du er rutineret i både et køkken og med at tale med og servicere gæster

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden
  • Du har solid erfaring som køkkenchef – gerne fra køkken eller kantine og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder
  • Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver
  • Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson og værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov
  • Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden
  • Du har lyst til at arbejde med servicesalg/take-away
  • Du har styr på pc’en, de gængse programmer og lærer gerne nyt
  • Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    Køkkenerne er bemandet med mindre teams på ca. 2-5 medarbejdere. I skal servicere vores kunders medarbejdere og gæster dagligt til frokost samt evt. morgenmad samt mødeservice. Det daglige antal spisende gæster er ca. 90 - 350 afhængig af det pågældende sted. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

    Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale - vi afholder samtaler løbende

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk



    Mere af samme slags?

    Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




    Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

    329750058Phoenix-fd17b63212018-01-30T16:01:57.393Køkkenchefer med ansvar for drift og personale
    Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og samtidig have ansvaret for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så søger vi lige nu dygtige køkkenchefer til nogle af vores nye personalekantiner i Storkøbenhavn!

    Sådan er Fazer

    Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

    Du brænder for både mad og service

    Du er en ambitiøs, nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

    Hvad indebærer sådan et job…

    Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:
  • Fast stilling på fuld tid. Typisk skal du arbejde mandag til fredag, hvor arbejdstiden vil ligge imellem 7:00 og 15:00 (de præcise mødetider aftales ved ansættelse)
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du er rutineret i både et køkken og med at tale med og servicere gæster

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden
  • Du har solid erfaring som køkkenchef – gerne fra køkken eller kantine og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder
  • Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver
  • Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson og værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov
  • Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden
  • Du har lyst til at arbejde med servicesalg/take-away
  • Du har styr på pc’en, de gængse programmer og lærer gerne nyt
  • Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    Køkkenerne er bemandet med mindre teams på ca. 2-5 medarbejdere. I skal servicere vores kunders medarbejdere og gæster dagligt til frokost samt evt. morgenmad samt mødeservice. Det daglige antal spisende gæster er ca. 90 - 350 afhængig af det pågældende sted. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

    Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale - vi afholder samtaler løbende

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk


    2018-02-12T20:11:51.130 Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og samtidig have ansvaret for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så søger vi lige nu dygtige køkkenchefer til nogle af vores nye personalekantiner i Storkøbenhavn! Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en ambitiøs, nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Typisk skal du arbejde mandag til fredag, hvor arbejdstiden vil ligge imellem 7:00 og 15:00 (de præcise mødetider aftales ved ansættelse) Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Du er rutineret i både et køkken og med at tale med og servicere gæster Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden Du har solid erfaring som køkkenchef gerne fra køkken eller kantine og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson og værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden Du har lyst til at arbejde med servicesalg take-away Du har styr på pc en, de gængse programmer og lærer gerne nyt Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk Sådan er din nye arbejdsplads Køkkenerne er bemandet med mindre teams på ca. 2-5 medarbejdere. I skal servicere vores kunders medarbejdere og gæster dagligt til frokost samt evt. morgenmad samt mødeservice. Det daglige antal spisende gæster er ca. 90 - 350 afhængig af det pågældende sted. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale - vi afholder samtaler løbende Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk11Jobnetfd17b632100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-27T00:00:000010http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/257880EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3092869Fazer Food Services AS11Skibhusvej 52A5000Odense CDKDanmark0
    DKDanmarkDKDanmark
    8Fuldtid46Permanent514955JobNet47557431000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd17b632https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd17b632https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd17b632&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd17b632&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration352632687importimport_fd17b632DKDanmarkDKDanmark329944475Bone's Odense søger ny køkkenleder/kok - faglært er ikke et kravRobot SKAL DU V RE VORES NYE KØKKENLEDER KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt team, hvor vi alle skal hjælpe hinanden. Faglært er ikke et krav. Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning. Jobbet er en fuldtidsstiling. Vi glæder os meget til at læse din ansøgning. De bedste hilsner fra Dorte, Restaurantchef.

    SKAL DU VÆRE VORES NYE KØKKENLEDER/KOK?

    Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt team, hvor vi alle skal hjælpe hinanden. Faglært er ikke et krav.


    Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning.
    Jobbet er en fuldtidsstiling.

    Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.
    De bedste hilsner fra Dorte, Restaurantchef.

    Bone's Restauranter A/SOdense C2019-01-17T00:00:002019-02-20T00:00:00
    329943299Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Skibhusvej i Odense. Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl.06.00-14.00 Masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, bagning, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring m.m. Du skal kunne tage over for køkkenchefen når denne ikke er på arbejde. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok med nogle års erfaring gerne fra lignende køkken Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du medbringer godt humør og selvstændighed Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Du er fleksibel og har af natur en udadvendt personlighed Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 2 medarbejderer, der dagligt laver frokost til ca. 80 gæster, hvoraf de ca. 47 er leverance ud af huset. Vi lægger vægt på maden og fortolker gerne en klassiker på en ny og spændende måde. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores gæster og forretningen. Køkkenet er i forbindelse med Fazer Food Services eget hovedkontor. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

    Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Skibhusvej i Odense.

    Tiltrædelse: Gerne hurtigst muligt

    Sådan er Fazer
    Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

    Du brænder for både mad og service
    Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

    Hvad indebærer sådan et job…
    Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

    • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl.06.00-14.00
    • Masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, bagning, kreativ anretning, kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
    • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
    • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
    • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, opvask, rengøring m.m.
    • Du skal kunne tage over for køkkenchefen når denne ikke er på arbejde.
    • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

    Kort og godt om dig og dit nye job

    • Du er faglært kok med nogle års erfaring – gerne fra lignende køkken
    • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
    • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
    • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
    • Du medbringer godt humør og selvstændighed
    • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
    • Du er fleksibel og har af natur en udadvendt personlighed

    Sådan er din nye arbejdsplads
    I køkkenet er vi 2 medarbejderer, der dagligt laver frokost til ca. 80 gæster, hvoraf de ca. 47 er leverance ud af huset. Vi lægger vægt på maden og fortolker gerne en klassiker på en ny og spændende måde. Vi har fokus på økologi, det grønne køkken, dyrevelfærd og sundhed i kombination med velsmag og flot præsentation. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone og et glimt i øjet. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores gæster og forretningen. Køkkenet er i forbindelse med Fazer Food Services eget hovedkontor.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Snarest muligt
    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

    Fazer Food Services A/SOdense C2019-01-15T00:00:002019-03-12T00:00:00
    329941866We are looking for Kitchen Assistants in OdenseRobot We are opening a new Halifax Burgers in Odense this Spring, and are looking for people who want to help is doing what we do best: Making tasty, homemade burgers of high quality. If you have quick feet and hands, precision and punctuality, and if you are ready to be a part of a dedicated, hardworking team, please send us an application. The primary responsibility for our kitchen assistants is to make sure that every single burger served from the kitchen is perfect and meets Halifax standards. We prioritize well-being, fellowship and proper working conditions for employees in Halifax Burgers and we care about your professional as well as personal development. To work as a kitchen Assistant experience is a must. We are looking for both part time and full time Kitchen Assistants. By the way: We speak English in our kitchen and Danish in the restaurant, but we are all on the same team. If you are interested, send us an application and your r sum to job@halifax.dk, and tell us a bit about your work experience, why you want to work at Halifax Burgers in Odense and write Odense Kitchen as the subject of the mail. We look forward to hearing from you!

    We are opening a new Halifax Burgers in Odense this Spring, and are looking for people who want to help is doing what we do best: Making tasty, homemade burgers of high quality. If you have quick feet and hands, precision and punctuality, and if you are ready to be a part of a dedicated, hardworking team, please send us an application.

    The primary responsibility for our kitchen assistants is to make sure that every single burger served from the kitchen is perfect and meets Halifax' standards.

    We prioritize well-being, fellowship and proper working conditions for employees in Halifax Burgers and we care about your professional as well as personal development.

    To work as a kitchen Assistant experience is a must. We are looking for both part time and full time Kitchen Assistants.

    By the way: We speak English in our kitchen and Danish in the restaurant, but we are all on the same team.

    If you are interested, send us an application and your résumé to job@halifax.dk, and tell us a bit about your work experience, why you want to work at Halifax Burgers in Odense and write Odense Kitchen as the subject of the mail.

    We look forward to hearing from you!

    AdministrationenOdense C2019-01-14T00:00:002019-01-25T00:00:00
    329940344Kok / Cater på 30 timerRobot Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok cater? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Odense. Din daglige arbejdsplads Du bliver del af Chartwells teamet på 4 kollegaer, som dagligt driver kantinen for vores kunde på EAL i Odense. Sammen arbejder vi hver dag på at skabe en gastronomisk oplevelse for vores mange studerende. Hos Chartwells driver vi ikke bare en kantine, men ønsker at skabe en oplevelse for de studerende ved at tilbyde alt fra buffet områder til cafeer og Street Food. Dine arbejdsopgaver bliver: Det varme kolde køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet Kassebetjening kundeservice. Opvask og rengøring. Faglært kok cater med passion for mad Du er faglært med en del års erfaring fra kantine eller restaurant. Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ tilgang. Du finder det spændende at arbejde med økologi, og du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du har passion for mad, kvalitet og kan arbejde selvstændigt. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Arbejdssted Chartwells kantine hos Erhvervsakademi og professionshøjskole Seebladsgade 1 5000 Odense C Arbejdstider Mandag: kl. 11.30 - 20.00 Tirsdag: kl. 12.00 - 20.00 Onsdag: kl. 12.00 20.00 Torsdag: fri Fredag: kl. 7.00 14.30 Din arbejdstid udgør 30 timer om ugen. Tiltrædelse pr. 1. februar 2019 eller efter aftale. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Helle Barnhøj Hvidsten, Køkkenchef på 31151563 mellem kl. 7.00 15.00. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. løbende. Om Chartwells Chartwells leverer moderne løsninger inden for catering til uddannelsessektoren, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen. For Chartwells handler det om at skabe velsmagende og innovative madløsninger, der bidrager til de studerendes liv og giver dem rum til at fokusere på studiet. Læs mere på www.compass-group.dk.

    Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok/cater? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Odense.

    Din daglige arbejdsplads

    Du bliver del af Chartwells teamet på 4 kollegaer, som dagligt driver kantinen for vores kunde på EAL i Odense. Sammen arbejder vi hver dag på at skabe en gastronomisk oplevelse for vores mange studerende.
    Hos Chartwells driver vi ikke bare en kantine, men ønsker at skabe en oplevelse for de studerende ved at tilbyde alt fra buffet områder til cafeer og Street Food.

    Dine arbejdsopgaver bliver:

    • Det varme/kolde køkken, hvor du fastholder og øger den høje kvalitet
    • Kassebetjening/kundeservice.
    • Opvask og rengøring.

    Faglært kok/cater med passion for mad

    Du er faglært med en del års erfaring fra kantine eller restaurant. Vi forventer, at du er kreativ og kan videreudvikle vores nuværende koncept med en innovativ tilgang. Du finder det spændende at arbejde med økologi, og du går ikke på kompromis med produkter og råvarer. Og vigtigst af alt, du har passion for mad, kvalitet og kan arbejde selvstændigt.

    Du kan genkende dig selv i vores værdier:

    • Ærlighed, åbenhed og respekt
    • Passion for kvalitet
    • Succes ved teamwork
    • Ansvar
    • ”Vi kan” attitude

    Arbejdssted

    Chartwells kantine hos Erhvervsakademi og professionshøjskole
    Seebladsgade 1
    5000 Odense C

    Arbejdstider
    Mandag:        kl. 11.30 - 20.00
    Tirsdag:         kl. 12.00 - 20.00
    Onsdag:        kl. 12.00 – 20.00
    Torsdag:        fri
    Fredag:         kl.  7.00 – 14.30

    Din arbejdstid udgør 30 timer om ugen.

    Tiltrædelse pr. 1. februar 2019 eller efter aftale.

    Din ansøgning

    Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.

    Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Helle Barnhøj Hvidsten, Køkkenchef på 31151563 mellem kl. 7.00 – 15.00. Alle henvendelser behandles fortroligt.

    Ansøgningsfrist pr. løbende.

    Om Chartwells

    Chartwells leverer moderne løsninger inden for catering til uddannelsessektoren, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen. For Chartwells handler det om at skabe velsmagende og innovative madløsninger, der bidrager til de studerendes liv og giver dem rum til at fokusere på studiet. Læs mere på www.compass-group.dk.

    Chartwells, Erhvervsakademiet LillebæltOdense C2019-01-10T00:00:002019-02-01T00:00:00
    329935020Memphis Roadhouse is looking for a service minded kitchen professionalRobot Memphis Roadhouse has recently opened a new location in Odense. We are professional restaurant organization with a focus on food quality and guest service. Specializing in Soul Food from the American south, Memphis Roadhouse builds all of its food from the bottom up. All meats are cooked low and slow in our customized smoke ovens. We can offer you a challenge and range of experience that few can. We are seeking both full time and part time coworkers to join our team. We require: - experience in a professional kitchen - high levels of customer service - high energy and a genuine smile. You deserve: - positive team environment - flexible hours - opportunity for growth Please send your CV to get the ball rolling.

    Memphis Roadhouse has recently opened a new location in Odense.  We are professional restaurant organization with a focus on food quality and guest service.  Specializing in Soul Food from the American south, Memphis Roadhouse builds all of its food from the bottom up.  All meats are cooked ‘low and slow’ in our customized smoke ovens. We can offer you a challenge and range of experience that few can. 

    We are seeking both full time and part time coworkers to join our team.  

    We require:  

    - experience in a professional kitchen

    - high levels of customer service

    - high energy and a genuine smile.  

     

    You deserve:  

    - positive team environment - flexible hours

    - opportunity for growth     

     

     

    Please send your CV to get the ball rolling.

    Memphis Roadhouse Odense ApSOdense SV2019-01-02T00:00:002019-01-31T00:00:00
    da-DK

    Andre job der matcher din søgning

    Bone's Odense søger ny køkkenleder/kok - faglært er ikke et krav

    Bone's Restauranter A/S

    Odense C
    SKAL DU V RE VORES NYE KØKKENLEDER KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af...
    Indrykket:17. januar 2019
    Udløbsdato:20. februar 2019

    Faglært kok til alle køkkenpartier

    Fazer Food Services A/S

    Odense C
    Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantin...
    Indrykket:15. januar 2019
    Udløbsdato:12. marts 2019

    We are looking for Kitchen Assistants in Odense

    Administrationen

    Odense C
    We are opening a new Halifax Burgers in Odense this Spring, and are looking for people who want to help is doing what we do best: Making tasty, homemade burgers of high quality. If you have quick feet and hands, precision and punctuality, and if you...
    Indrykket:14. januar 2019
    Udløbsdato:25. januar 2019

    Kok / Cater på 30 timer

    Chartwells, Erhvervsakademiet Lillebælt

    Odense C
    Er du en ambitiøs og gastronomisk stærk kok cater? Så er det dig, vi søger til vores personalerestaurant i Odense. Din daglige arbejdsplads Du bliver del af Chartwells teamet på 4 kollegaer, som dagligt driver kantinen for vores kunde på EAL i Odens...
    Indrykket:10. januar 2019
    Udløbsdato:1. februar 2019

    Memphis Roadhouse is looking for a service minded kitchen professional

    Memphis Roadhouse Odense ApS

    Odense SV
    Memphis Roadhouse has recently opened a new location in Odense. We are professional restaurant organization with a focus on food quality and guest service. Specializing in Soul Food from the American south, Memphis Roadhouse builds all of its food f...
    Indrykket:2. januar 2019
    Udløbsdato:31. januar 2019