Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchefer med ansvar for drift og personale


Er du faglært kok og en erfaren køkkenchef? Brænder du for at lave god og lækker mad og samtidig have ansvaret for drift og personale? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så søger vi lige nu dygtige køkkenchefer til nogle af vores nye personalekantiner i Storkøbenhavn!

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en ambitiøs, nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Typisk skal du arbejde mandag til fredag, hvor arbejdstiden vil ligge imellem 7:00 og 15:00 (de præcise mødetider aftales ved ansættelse)
  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du er glad for chancen for både at være leder og skabe god mad med kreativt håndværk
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • Du er rutineret i både et køkken og med at tale med og servicere gæster

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Du er faglært kok og har opnået god erfaring inden for faget - du brænder for at forarbejde og håndtere friske råvarer og lave mad fra bunden
  • Du har solid erfaring som køkkenchef – gerne fra køkken eller kantine og er i stand til at bestride ansvaret for den daglige drift af kantinen, hvilket kræver et godt overblik over både køkken og gæsteområder
  • Du er fortrolig med bl.a. indkøb af råvarer, vagtplanering, menuplanlægning, styring af personaledata- og løn, daglig personaleledelse samt økonomistyring og andre administrative opgaver
  • Du har det store overblik, er en inspirator for dit team og en god leder og coach
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og kundens kontaktperson og værdsætter deres mening og sætter en ære i at give dem den bedste service og madoplevelser, der altid er tro mod vores koncept og opfylder deres behov
  • Du kan arbejde kreativt og udvikle nyt inden for nogle faste rammer, der er sat i samarbejde med kunden
  • Du har lyst til at arbejde med servicesalg/take-away
  • Du har styr på pc’en, de gængse programmer og lærer gerne nyt
  • Du kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    Køkkenerne er bemandet med mindre teams på ca. 2-5 medarbejdere. I skal servicere vores kunders medarbejdere og gæster dagligt til frokost samt evt. morgenmad samt mødeservice. Det daglige antal spisende gæster er ca. 90 - 350 afhængig af det pågældende sted. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

    Du kan altid forvente sparring både fra din leder (kundechefen), dine køkkenchef-kolleger og hovedkontoret i Odense.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale - vi afholder samtaler løbende

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk



    Ikke det rigtige job?

    Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



    Opret jobagent her

    Andre job der matcher din søgning

    Supervisor

    SUNSET BOULEVARD ODENSE BANEGÅRDSCENTER

    Odense
    Som supervisor er du leder for restauranten på din vagt. Det er dig, der hjælper restaurantens ledere med deres opgaver og det er dig, der har ansvaret, når de ikke er til stede. Du skal derfor være ansvarsbevidst, pligtopfyldende og kunne fordele a...
    Indrykket:1. maj 2018
    Udløbsdato:26. juni 2018

    Caféansvarlig til Korup Kultur- & Idrætscenter

    Den Selvejende institution Korup Kultur & Idrætscenter

    Odense
    Kan du lide at lave mad der smager godt og går du ind for sund mad, som et vigtigt element i et aktivt idrætsliv, er du måske vores nye caf ansvarlige. Vi har en målsætning om, at udvikle et sundt madkoncept, hvor vi ved brug af sunde råvarer og udv...
    Indrykket:9. maj 2018
    Udløbsdato:10. juni 2018

    Faglært kok med allround erfaring

    Fazer Food Services AS

    Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantin...
    Indrykket:14. maj 2018
    Udløbsdato:10. juli 2018

    Souschef med ledelseserfaring (revideret annonce)

    Fazer Food Services AS

    Odense
    Er du faglært kok og en erfaren souschef? Brænder du for at lave smagfuld, sund og varieret mad fra bunden? Sætter du samtidig pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny souschef i vores personalekantine på Lufthavnsboul...
    Indrykket:17. maj 2018
    Udløbsdato:25. juni 2018

    Frisk faglært kok eller cater

    Fazer Food Services AS

    Odense
    Er du faglært gastronom i et af specialerne kok eller catering smørrebrød? Har du også nogle års erfaring gerne fra en kantine og sætter du pris på at have tid til familien? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores nye personalekantine på S...
    Indrykket:23. maj 2018
    Udløbsdato:18. juli 2018