Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenchef/kok

Vi søger erfaren og dygtig køkkenchef til vores nye afdeling pr. 1. juni 2018.

Skagen Hotel kommer til at bestå af 37 værelser, brasseri samt restaurant og kan have op til 200 gæster, hvis alt er benyttet.

Planen er at køre Nordisk Stil med godt Nordisk smørrebrød til frokost, lækre salater samt sandwich og traditionelle Fiskeretter som Stjerneskud og Skagens Rødspætte, dog med et Nordisk tvist.

Til aften er det planen at kører 3-4-5 retter’s menu som skal varieres ca. hver uge, hertil skal kunne tilkøbes vinmenu.

Vi vil ligeledes lave selskabspakker til større arrangementer, samt konference pakker mm.

Men alt dette er noget du skal være med til at bygge op.

Vi forventer dette bliver en helårs stilling, evt. med 2 måneder på Foldens Hotel i januar og februar, hvor du skal være med til at dygtiggøre elever mm.

Det er vigtigt at du har erfaring med selskabsmad, fiskeretter og kan lave stort set alt fra bunden, vores ønske er at kunne præsenterer et køkken af højt niveau, som kan tilpasses de fleste arrangementer.

Du skal være god til at forhandle priser og selv kunne stå for indkøb og egenkontrol mm.

Du vil have fin opbakning fra vores eksisterende køkken og hjælp til sammensætning af menu og vine i samarbejde med det øvrige personale.

Vi arbejder som team og hjælper hinanden hvor behovet er.

Du skal være til rådighed, når behovet er der og det vil være en fordel, hvis du er fra nærmiljøet, eller evt. kan flytte hertil.

Hvis ovenstående lyder spændende glæder vi os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329713849Phoenix-757df8b112017-11-22T20:04:11.117Køkkenchef/kok

Vi søger erfaren og dygtig køkkenchef til vores nye afdeling pr. 1. juni 2018.

Skagen Hotel kommer til at bestå af 37 værelser, brasseri samt restaurant og kan have op til 200 gæster, hvis alt er benyttet.

Planen er at køre Nordisk Stil med godt Nordisk smørrebrød til frokost, lækre salater samt sandwich og traditionelle Fiskeretter som Stjerneskud og Skagens Rødspætte, dog med et Nordisk tvist.

Til aften er det planen at kører 3-4-5 retter’s menu som skal varieres ca. hver uge, hertil skal kunne tilkøbes vinmenu.

Vi vil ligeledes lave selskabspakker til større arrangementer, samt konference pakker mm.

Men alt dette er noget du skal være med til at bygge op.

Vi forventer dette bliver en helårs stilling, evt. med 2 måneder på Foldens Hotel i januar og februar, hvor du skal være med til at dygtiggøre elever mm.

Det er vigtigt at du har erfaring med selskabsmad, fiskeretter og kan lave stort set alt fra bunden, vores ønske er at kunne præsenterer et køkken af højt niveau, som kan tilpasses de fleste arrangementer.

Du skal være god til at forhandle priser og selv kunne stå for indkøb og egenkontrol mm.

Du vil have fin opbakning fra vores eksisterende køkken og hjælp til sammensætning af menu og vine i samarbejde med det øvrige personale.

Vi arbejder som team og hjælper hinanden hvor behovet er.

Du skal være til rådighed, når behovet er der og det vil være en fordel, hvis du er fra nærmiljøet, eller evt. kan flytte hertil.

Hvis ovenstående lyder spændende glæder vi os til at høre fra dig.

2018-01-18T02:00:39.930 Vi søger erfaren og dygtig køkkenchef til vores nye afdeling pr. 1. juni 2018. Skagen Hotel kommer til at bestå af 37 værelser, brasseri samt restaurant og kan have op til 200 gæster, hvis alt er benyttet. Planen er at køre Nordisk Stil med godt Nordisk smørrebrød til frokost, lækre salater samt sandwich og traditionelle Fiskeretter som Stjerneskud og Skagens Rødspætte, dog med et Nordisk tvist. Til aften er det planen at kører 3-4-5 retter s menu som skal varieres ca. hver uge, hertil skal kunne tilkøbes vinmenu. Vi vil ligeledes lave selskabspakker til større arrangementer, samt konference pakker mm. Men alt dette er noget du skal være med til at bygge op. Vi forventer dette bliver en helårs stilling, evt. med 2 måneder på Foldens Hotel i januar og februar, hvor du skal være med til at dygtiggøre elever mm. Det er vigtigt at du har erfaring med selskabsmad, fiskeretter og kan lave stort set alt fra bunden, vores ønske er at kunne præsenterer et køkken af højt niveau, som kan tilpasses de fleste arrangementer. Du skal være god til at forhandle priser og selv kunne stå for indkøb og egenkontrol mm. Du vil have fin opbakning fra vores eksisterende køkken og hjælp til sammensætning af menu og vine i samarbejde med det øvrige personale. Vi arbejder som team og hjælper hinanden hvor behovet er. Du skal være til rådighed, når behovet er der og det vil være en fordel, hvis du er fra nærmiljøet, eller evt. kan flytte hertil. Hvis ovenstående lyder spændende glæder vi os til at høre fra dig.11Jobnet757df8b1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-01-17T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3016100Foldens Hotel Aps11Sct. Laurentii Vej 419990SkagenDKDanmarkORS/blank.png157.7230139010.59166760
info@foldens-hotel.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent493218JobNet46919791000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=757df8b1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=757df8b1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=757df8b1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=757df8b1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration351264041info@foldens-hotel.dkinfo@foldens-hotel.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK