Køkkenet på Hvidovre Hospital søger en køkkenfaglig medarbejder til det kolde køkken

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenet på Hvidovre Hospital søger en køkkenfaglig medarbejder til det kolde køkken

Da vores kollega søger nye udfordringer, søger vi en medarbejder til ansættelse i vores team i det kolde køkken. Du vil primært indgå i det kolde køkken, men vil skulle læres op til at afløse i vores callcenter, produktion og diæt ved ferier og sygdom.

Som medarbejder i vores kolde køkken, får du blandt andet til opgave at anrette ordrer fra patienterne ved hjælp af køkkenets bestillingssystem, herunder anretning af smørrebrød og pynt af desserter mv. Vi sætter en stor ære i vores arbejde og går meget op i det kulinariske og at maden anrettes på en præsentabel måde. Ved ferier og travle perioder vil du skulle afløse i vores øvrige afsnit f.eks. i vores diætkøkken, det er derfor vigtigt at du har interesse for diætmad og kendskab til diætmad er derfor en fordel. Vi sørger for at man som ny medarbejder også oplæres i vores callcenter samt i produktionen. Ved at sikre at man kan flere funktioner i køkkenet, har vi nemmere ved at skabe en alsidig og spændende hverdag med masser af variation og nye inputs, til dig som medarbejder.

Køkkenet på Hvidovre Hospital anvender økologiske råvarer og har pt. det økologiske sølvmærke. Vores retter er tilberedt af sæsonens friske råvarer og vi laver vores mad fra bunden. Vi har stor fokus på anvendelse af friske råvarer, smag og udseende af vores retter.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Anretning af bestillinger i det kolde køkken og i diætkøkken
  • Callcenter
  • Egenkontrol
  • Rengøring
  • Afløsning produktion
Vi forventer at vores nye kollega:

  • Er uddannet indenfor køkkenbranchen eller har erfaringen i branchen
  • Det er et krav at du behersker dansk i skrift og tale, på højt niveau, da du blandt andet skal sidde i vores callcenter og varetage opkald fra vores patienter
  • Kendskab til diæter er en fordel
  • Har godt kendskab til IT
  • Er mødestabil, ansvarlig og pligtopfyldende
  • Er teamplayer og har gode samarbejdsevner
  • Sætter den gode service højt
  • Har en god fysik og kan arbejde i højt tempo
Arbejdstiden er normeret til 37 timer i tidsrummet 6.00 til 18.30 med vagt hver 3. weekend.

Stillingen er et 1 årigt vikariat løbende til den 31. august 2023, med henblik på fastansættelse.

Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte produktionsleder Jan Bannebjerg på telefon nr.38 62 67 88.

Ansøgningsfrist er 01.07.2022 med start hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende

Løn efter gældende overenskomst.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Køkkenet på Hvidovre Hospital søger en køkkenfaglig medarbejder til det kolde køkken

Køkkenet på Hvidovre Hospital søger en køkkenfaglig medarbejder til det kolde køkken

Da vores kollega søger nye udfordringer, søger vi en medarbejder til ansættelse i vores team i det kolde køkken. Du vil primært indgå i det kolde køkken, men vil skulle læres op til at afløse i vores callcenter, produktion og diæt ved ferier og sygdom.

Som medarbejder i vores kolde køkken, får du blandt andet til opgave at anrette ordrer fra patienterne ved hjælp af køkkenets bestillingssystem, herunder anretning af smørrebrød og pynt af desserter mv. Vi sætter en stor ære i vores arbejde og går meget op i det kulinariske og at maden anrettes på en præsentabel måde. Ved ferier og travle perioder vil du skulle afløse i vores øvrige afsnit f.eks. i vores diætkøkken, det er derfor vigtigt at du har interesse for diætmad og kendskab til diætmad er derfor en fordel. Vi sørger for at man som ny medarbejder også oplæres i vores callcenter samt i produktionen. Ved at sikre at man kan flere funktioner i køkkenet, har vi nemmere ved at skabe en alsidig og spændende hverdag med masser af variation og nye inputs, til dig som medarbejder.

Køkkenet på Hvidovre Hospital anvender økologiske råvarer og har pt. det økologiske sølvmærke. Vores retter er tilberedt af sæsonens friske råvarer og vi laver vores mad fra bunden. Vi har stor fokus på anvendelse af friske råvarer, smag og udseende af vores retter.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Anretning af bestillinger i det kolde køkken og i diætkøkken
  • Callcenter
  • Egenkontrol
  • Rengøring
  • Afløsning produktion
Vi forventer at vores nye kollega:

  • Er uddannet indenfor køkkenbranchen eller har erfaringen i branchen
  • Det er et krav at du behersker dansk i skrift og tale, på højt niveau, da du blandt andet skal sidde i vores callcenter og varetage opkald fra vores patienter
  • Kendskab til diæter er en fordel
  • Har godt kendskab til IT
  • Er mødestabil, ansvarlig og pligtopfyldende
  • Er teamplayer og har gode samarbejdsevner
  • Sætter den gode service højt
  • Har en god fysik og kan arbejde i højt tempo
Arbejdstiden er normeret til 37 timer i tidsrummet 6.00 til 18.30 med vagt hver 3. weekend.

Stillingen er et 1 årigt vikariat løbende til den 31. august 2023, med henblik på fastansættelse.

Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte produktionsleder Jan Bannebjerg på telefon nr.38 62 67 88.

Ansøgningsfrist er 01.07.2022 med start hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende

Løn efter gældende overenskomst.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.