Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenhjælp

Mommark Marina søger kok / Cater / Køkkenassistent. Eller blot  personer med flair og interesse for madlavning.

Der er tale om begrænset ansættelse frem til sept. 2018.

Vi er åbne for alle muligheder. Kan være fuldtid, deltid, eller weekend/afløser (Job 2).

Vores køkken beskæftiger sig hovedsagligt med Ala Carte, Catering, Private selskaber og Buffet anretninger.

Vi forventer at ansøgere:

Kan holde fokus når det til tider går rigtig Stærkt.

Har 100% styr på køkken hygiejne

Meget kvalitetsbevist.

Kan stå til rådighed det meste af sommeren 2018.

Ansøgning med relevante oplysninger sendes til Mail: info@mommarkmarina.dk

Der kan evt. tilbydes ophold/overnatnin på pladsen.....

Spørgsmål besvares ligeledes på mail...

Med venlig hilsen

Mommark Marina

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329785717Phoenix-508c7df212018-04-02T00:00:00Køkkenhjælp

Mommark Marina søger kok / Cater / Køkkenassistent. Eller blot  personer med flair og interesse for madlavning.

Der er tale om begrænset ansættelse frem til sept. 2018.

Vi er åbne for alle muligheder. Kan være fuldtid, deltid, eller weekend/afløser (Job 2).

Vores køkken beskæftiger sig hovedsagligt med Ala Carte, Catering, Private selskaber og Buffet anretninger.

Vi forventer at ansøgere:

Kan holde fokus når det til tider går rigtig Stærkt.

Har 100% styr på køkken hygiejne

Meget kvalitetsbevist.

Kan stå til rådighed det meste af sommeren 2018.

Ansøgning med relevante oplysninger sendes til Mail: info@mommarkmarina.dk

Der kan evt. tilbydes ophold/overnatnin på pladsen.....

Spørgsmål besvares ligeledes på mail...

Med venlig hilsen

Mommark Marina

 

 

 

2018-05-29T00:50:39.643 Mommark Marina søger kok Cater Køkkenassistent. Eller blot personer med flair og interesse for madlavning. Der er tale om begrænset ansættelse frem til sept. 2018. Vi er åbne for alle muligheder. Kan være fuldtid, deltid, eller weekend afløser (Job 2). Vores køkken beskæftiger sig hovedsagligt med Ala Carte, Catering, Private selskaber og Buffet anretninger. Vi forventer at ansøgere: Kan holde fokus når det til tider går rigtig Stærkt. Har 100 styr på køkken hygiejne Meget kvalitetsbevist. Kan stå til rådighed det meste af sommeren 2018. Ansøgning med relevante oplysninger sendes til Mail: info@mommarkmarina.dk Der kan evt. tilbydes ophold overnatnin på pladsen..... Spørgsmål besvares ligeledes på mail... Med venlig hilsen Mommark Marina11Jobnet508c7df2100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-28T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandSønderborg3203227Mommark Strand11Mommarkvej 3806470SydalsDKDanmark154.9314482010.04421280
info@mommarkmarina.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset547706JobNet48029371000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=508c7df2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=508c7df2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=508c7df2&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=508c7df2&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgSom Køkkenmedhjælper hos Mommark Strand bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration354118322Carsten Kockinfo@mommarkmarina.dkDKDanmarkDKDanmark329941249Sunset Boulevard i Rødekro-ServicemedarbejderRobot Har du I lyst til at arbejde som Servicemedarbejder hos Sunset Boulevard i Rødekro, så er det måske lige dig jer, vi har brug for. Finder du I jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: https: klapjob.dk Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser. Arbejdsopgaverne kan f.eks. være: Hjælp til opfyldning i køkkenet og salatbaren. Rengøringsopgaver i lobby, køkken, samt salatbar område. Lave forberedelser så som smøre sandwich, skære tomater, lave dips mm Modtagelser af vare. Hjælp med daglige rengøringsopgaver. Du skal være: Motiveret for at arbejde et sted hvor der kommer mange mennesker Selv være i stand til at komme på arbejde Være engageret i dit arbejde Være god til at lytte Være god til at holde orden Møde til tiden Stillingen hos Sunset Boulevard er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest. Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i samarbejde med Sunset Boulevard og KLAPjobs jobkonsulent.

Har du/I lyst til at arbejde som Servicemedarbejder hos Sunset Boulevard i Rødekro, så er det måske lige dig/jer, vi har brug for.

Finder du/I jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: https://klapjob.dk/

Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. 

Ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser.

 

Arbejdsopgaverne kan f.eks. være:

 • Hjælp til opfyldning i køkkenet og salatbaren.
 • Rengøringsopgaver i lobby, køkken, samt salatbar område.
 • Lave forberedelser så som smøre sandwich, skære tomater, lave dips mm
 • Modtagelser af vare.
 • Hjælp med daglige rengøringsopgaver.

Du skal være:

 • Motiveret for at arbejde et sted hvor der kommer mange mennesker
 • Selv være i stand til at komme på arbejde
 • Være engageret i dit arbejde
 • Være god til at lytte
 • Være god til at holde orden
 • Møde til tiden

 

Stillingen hos Sunset Boulevard er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest.

Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i samarbejde med Sunset Boulevard og KLAPjobs jobkonsulent.

KLAPjobRødekro2019-01-16T00:00:002019-03-12T00:00:00
329950035Assistent til grill og køkken søges pr. ca. 1.4.19Robot Aarø s Perle er et spisested med grill og danske køkkenretter beliggende på havnen på Aarø. Aarø s Perle har plads til op til 150 spisende gæster og gør nu klar til 13. sæson. Vi tager som spisested aktiv del i Aarø s turistliv og har flere store arrangementer i løbet af Sæsonen. Ved siden af kører vi løbende større og mindre selskaber. Vi søger en moden person der evner og har lyst til at støtte os i driften af Aarø s Perle i kommende sæson. Arbejdsopgaverne omfatter: Tilberedning af mad Kundeservice Rengøring Supplere værtsparret (Susanne og Olaf) i den daglige drift af køkkenet og restauranten, herunder byde ind med overblik og erfaring i forhold til det unge personale i øvrigt. Personen vi søger: Må gerne have erfaring med madlavning men det er ikke et krav. Skal kunne holde overblikket i de meget travle perioder. Skal have lyst til og kunne bidrage positivt ind i et frisk og engageret team af medarbejdere. Skal være glad og smilende også når vi har travlt. Skal kunne arbejde med fleksible arbejdstider dag, aften og weekend. Tyskkundskaber vil være en fordel, da vi har mange tyske gæster. Løn og ansættelse forhold Løn efter aftale og kvalifikationer Arbejdstid Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset med start 1.4.19 og frem til udgangen af september 2019. Der planlægges på en ugentlig arbejdstid på 37 timer hvor både dag, aften og weekend arbejde kan indgå. Arbejdstiderne er afstemt med færge tiderne, færgebilletten betales af arbejdsgiver. Har ovenstående vakt din interesse, så send en kort motiveret ansøgning og vedhæft dit CV til: rekruttering@haderslev.dk, mrk. ansøgningen Aarø Har du spørgsmål til stillingen bedes du kontakte Virksomhedskonsulent Jens Christiansen på tlf. 24401951. Stillingen ønskes besat med start 1.4.19. Annoncen lukkes ned når rette kandidat er fundet. Læs mere om Aarø s Perle på . www.aaros-perle.dk

Aarø´s Perle er et spisested med grill og danske køkkenretter beliggende på havnen på Aarø.

Aarø´s Perle har plads til op til 150 spisende gæster og gør nu klar til 13. sæson. Vi tager som spisested aktiv del i Aarø´s turistliv og har flere store arrangementer i løbet af Sæsonen. Ved siden af kører vi løbende større og mindre selskaber.

 

Vi søger en moden person der evner og har lyst til at støtte os i driften af Aarø´s Perle i kommende sæson.

 

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Tilberedning af mad
 • Kundeservice
 • Rengøring
 • Supplere værtsparret (Susanne og Olaf) i den daglige drift af køkkenet og restauranten, herunder byde ind med overblik og erfaring i forhold til det unge personale i øvrigt.

 

Personen vi søger:

 • Må gerne have erfaring med madlavning men det er ikke et krav.
 • Skal kunne holde overblikket i de meget travle perioder.
 • Skal have lyst til og kunne bidrage positivt ind i et frisk og engageret team af medarbejdere.
 • Skal være glad og smilende også når vi har travlt.
 • Skal kunne arbejde med fleksible arbejdstider dag, aften og weekend.
 • Tyskkundskaber vil være en fordel, da vi har mange tyske gæster.

 

Løn og ansættelse forhold

 • Løn efter aftale og kvalifikationer

Arbejdstid

 • Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset med start 1.4.19 og frem til udgangen af september 2019.
 • Der planlægges på en ugentlig arbejdstid på 37 timer hvor både dag, aften og weekend arbejde kan indgå.
 • Arbejdstiderne er afstemt med færge tiderne, færgebilletten betales af arbejdsgiver.

 

Har ovenstående vakt din interesse, så send en kort motiveret ansøgning og vedhæft dit CV til: rekruttering@haderslev.dk, mrk. ansøgningen "Aarø"

Har du spørgsmål til stillingen bedes du kontakte Virksomhedskonsulent Jens Christiansen på tlf. 24401951.

Stillingen ønskes besat med start 1.4.19. Annoncen lukkes ned når rette kandidat er fundet.

Læs mere om Aarø´s Perle på . www.aaros-perle.dk

Aarø HavnekioskHaderslev2019-01-29T00:00:002019-02-20T00:00:00
329947984Køkkenpersonale søgesRobot Hvad søger vi? HumanizeR søger for kunde friske køkkenfolk til vikariater af variende længde. Dag-til-dag vikariater vil ofte forekomme. Du skal kunne påtage dig opgaver såsom: At kunne være en del af køkkenteamet, tage ansvar i køkkenet, tilberedning af kolde og varme retter, klargøring, anretning, varemodtagelse, daglig rengøring, hjælp ved opvask o.l. Hvad forventer vi af dig? Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kunder og kolleger. Der ud over forventer vi at: Du har enten indenfor køkkenfaget, god erfaring eller frisk på at lære noget nyt Du er ansvarsfuld og engageret Du er mødestabil og kvalitetsbevidst Du er fleksibel i forhold til mødetid God til at bevare overblik i travle situationer Du kan samarbejde på tværs i et team En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude Hvad kan du forvente af os? Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at: Vi sikre, at du arbejder under ordenlige forhold Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger Vi har et ønske om at lære dig at kende Vi er nemme at komme i kontakt med Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen. Er det dig vi står og mangler? Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på. OBS. ANSØGNINGER SENDT PER MAIL BEHANDLES IKKE.

Hvad søger vi?
HumanizeR søger for kunde friske køkkenfolk til vikariater af variende længde. Dag-til-dag vikariater vil ofte forekomme. Du skal kunne påtage dig opgaver såsom:

At kunne være en del af køkkenteamet, tage ansvar i køkkenet, tilberedning af kolde og varme retter, klargøring, anretning, varemodtagelse, daglig rengøring, hjælp ved opvask o.l.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kunder og kolleger. Der ud over forventer vi at:

 • Du har enten indenfor køkkenfaget, god erfaring eller frisk på at lære noget nyt
 • Du er ansvarsfuld og engageret
 • Du er mødestabil og kvalitetsbevidst
 • Du er fleksibel i forhold til mødetid
 • God til at bevare overblik i travle situationer
 • Du kan samarbejde på tværs i et team
 • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude

Hvad kan du forvente af os?
Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at:

 • Vi sikre, at du arbejder under ordenlige forhold
 • Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger
 • Vi har et ønske om at lære dig at kende
 • Vi er nemme at komme i kontakt med
 • Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen.

Er det dig vi står og mangler?
Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på.

OBS. ANSØGNINGER SENDT PER MAIL BEHANDLES IKKE.

HumanizerHaderslev2019-01-24T00:00:002019-03-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sunset Boulevard i Rødekro-Servicemedarbejder

KLAPjob

Rødekro
Har du I lyst til at arbejde som Servicemedarbejder hos Sunset Boulevard i Rødekro, så er det måske lige dig jer, vi har brug for. Finder du I jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: https: klapjob.dk De...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:12. marts 2019

Assistent til grill og køkken søges pr. ca. 1.4.19

Aarø Havnekiosk

Haderslev
Aarø s Perle er et spisested med grill og danske køkkenretter beliggende på havnen på Aarø. Aarø s Perle har plads til op til 150 spisende gæster og gør nu klar til 13. sæson. Vi tager som spisested aktiv del i Aarø s turistliv og har flere store ar...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:20. februar 2019

Køkkenpersonale søges

Humanizer

Haderslev
Hvad søger vi? HumanizeR søger for kunde friske køkkenfolk til vikariater af variende længde. Dag-til-dag vikariater vil ofte forekomme. Du skal kunne påtage dig opgaver såsom: At kunne være en del af køkkenteamet, tage ansvar i køkkenet, tilberedni...
Indrykket:24. januar 2019
Udløbsdato:21. marts 2019