Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenkonsulent til Vordingborg

 

Vil du bruge din store erfaring med salg i et stille og roligt arbejdsmiljø?

Vi søger en erfaren sælger til at blive vores nye køkkenkonsulent i vores hyggelige butik beliggende i Algade i Vordingborg. Leder du efter et arbejde, hvor du kan gøre brug af dine mange års salgserfaring? Og vil du arbejde i stille og rolige omgivelser, så er det dig, vi søger.

 

Et fantastisk team på 2 kollegaer

Teamet i vores butik i Vordingborg består i dag af 1 køkkenkonsulent og 1 butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Vordingborg og omegn. Der er dermed tale om et lille og roligt team.

Vi vil yde den bedste service! Dette gør vi ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at dine arbejdsdage ikke ligner hinanden, og der kan være perioder med travlhed.  Din motivation er glade kunder, ordentligt salgsarbejde, succes og frihed under ansvar. Du deltager aktivt i at nå salgstallene og kender vigtigheden heraf. I teamet har vi en fri omgangstone, og vi vægter det sociale fællesskab højt.

 

Dine arbejdsdage er vekslende og kan bl.a. bestå af:

 • Kundekontakt,  hvor et smil og oprigtig interesse er det første, du møder kunden med.
 • Møde hjemme hos din kunde, hvor behov og forventninger til et nyt køkken afstemmes.
 • Besøg hjemme hos din kunde, hvor du foretager grundig opmåling - det er derfor vigtigt, at du kan håndtere en tommestok, da vi hver gang skal sørge for, at det nye køkken kan passe ind.
 • Præsentation af din kundes tilbud, hvor din kundes behov og forventninger til det nye køkken er opfyldt.
 • Opdatering af gamle sager, hvor du ser disse igennem og følger op - måske er der noget, som skal tages action på?

Dine arbejdsdage er altså meget varierende, og du bruger både tid foran computeren og uden for butikkens fire vægge. Du skal varetage en proces fra start til slut - fra modtagelsen af kunden, til dennes køkken står færdigt, og kunden er helt tilfreds!

 

Om dig som person

Du har gennem livet levet og åndet for at sælge. Dette gør du stadig, hvor du tør stille spørgsmål og komme med nye input. Du har tidligere arbejdet succesfuldt med større salgsforløb af langvarige forbrugsgoder og ved, hvad der kræves for at lukke en handel - og du tør lukke den. Du kan altså salgets grundlæggende faser på rygraden.

Det er vigtigt for dig at nå dine egne mål, men især også virksomhedens. Du skal ligeledes være klar på at hjælpe dine kolleger med at komme i mål med deres sager og træde til, hvis det kræves, samtidig med at du kan arbejde selvstændigt.

 • Din salgsteknik er fremragende.
 • Du besidder teknisk forståelse, lytter til kunderne og er oprigtigt interesseret i at give dem lige netop det, de har brug for.
 • Du har kørekort - og egen bil, og du er villig til at bruge denne mod kørepenge.

Vi lægger meget vægt på, at du er en varm og troværdig sjæl, som udstråler erfaring og tillid. Kan du sige ja til dette?  - Så vil vi meget gerne oplære dig i branchens mest attraktive køkkenkoncept.

 

Hvad får du hos os?

 • En garanteret fast grundløn, med en skarp provisionsordning. 
 • Alle nødvendige værktøjer, så du kommer godt fra start i form af kyndig og grundig oplæring. Du kommer på interne kurser, så du er godt klædt på til arbejdet.
 • Et succesfuldt koncept bygget på mottoet - Luksus alle har råd til. Vores målgruppe er bred, og du vil derfor få med et bredt spektrum af kunder at gøre. 
 • En gennemtestet produkt-linje, som giver dig masser af fordele i forhold til vores konkurrenter.
 • Gode relationer på arbejdspladsen og tæt reference mellem din butik og ledelsen, så der er ikke langt fra tanke til handling. Vi er en stor familie, og vi værner om den!

 

Vi indkalder løbende til samtale, og vi ser frem til at høre fra dig.

 


 
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.