Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenkonsulent søges til Aubo Køkken&Bad, Helsingør

Dygtig & ambitiøs køkkenkonsulent søges

Vi har rigtig travlt hos AUBO Køkken & Bad, og søger derfor en dygtig & ambitiøs køkkenkonsulent til vores forhandler AUBO Køkken & Bad i Helsingør.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og ansvarsfuldt job for den rette til en virksomhed i god udvikling, som du kan blive en del af.
  • I jobbet indgår primært B2C salg.

 Dine kvalifikationer og personlighed:

  • Du bidrager med din personlighed og kompetencer således at kunden altid er i centrum med fokus på værdierne: troværdighed, respekt, løsningsorientering og loyalitet.
  • Din personlighed og dygtighed gør en forskel, hvor vi altid arbejder efter den “den røde tråd”, så kunden er tryg fra start til slut.
  • Du har erfaring fra køkkenbranchen, og kender til Winner tegneprogram.
  • Et job hvor dine evner, menneskelige som kreative, udvikles.

Løn:

  • Løn/bonusordning der modsvarer dine erfaringer & kompetencer.

Læs mere om jobbet her: https://www.aubo.dk/om-aubo/job/koekkenkonsulent-helsingoer

Hvornår starter du:

  • Hurtigst muligt, da vi har travlt. Vi har løbende samtaler.

Hvem er AUBO?

AUBO er en danskejet virksomhed og et anerkendt kvalitetsmærke, når der står nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe på ønske listen.

Det hele startede i 1985, da Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer, fik en god idé. Han ville lave garderobeskabe, da der på dette tidspunkt kun var et begrænset udvalg af udbydere på markedet.

Produktionen blev startet på forsøgsbasis i Aulum i Vestjylland, men kunderne opdagede hurtigt, at de både fik individualitet og meget mere for pengene, så ideen greb hurtigt om sig, og blev udvidet til også at omfatte komplette køkkener, bad og bryggersmiljøer. I dag, hvor AUBO er et kendt mærke med udstillinger i det meste af Skandinavien, ligger virksomheden stadig i Aulum, og det er ideen om at give kunderne mere værdi for pengene, der driver os. Værdi - både i form af spændende design, høj funktionalitet og personlig service.

Hvem skal jeg sende min ansøgning til:

Vi glæder os til at modtage din ansøgning mærket "køkkenkonsulent Helsingør" Send den pr. email til AUBO's HR chef Nils Reinholdt på nr@aubo.dk senest fredag den 16. februar 2018.

Ønskes yderligere information angående stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver Henrik Nicolajsen på tel.: 40 28 02 64.

 

I forbindelse med rekrutteringsprocessen anvender vi personlighedstest og søger information i SoMe (Facebook og LinkedIn)

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her