Køkkenkonsulent søges til Aubo Køkken&Bad, Randers

Dygtig & ambitiøs køkkenkonsulent søges

Vi har rigtig travlt hos AUBO Køkken & Bad, og søger derfor en dygtig & ambitiøs køkkenkonsulent til vores forhandler AUBO Køkken & Bad i Randers.

Vi tilbyder:

  • Et spændende og ansvarsfuldt job for den rette til en virksomhed i god udvikling, som du kan blive en del af.
  • I jobbet indgår primært B2C salg.

 Dine kvalifikationer og personlighed:

  • Du bidrager med din personlighed og kompetencer således at kunden altid er i centrum med fokus på værdierne: troværdighed, respekt, løsningsorientering og loyalitet.
  • Din personlighed og dygtighed gør en forskel, hvor vi altid arbejder efter den “den røde tråd”, så kunden er tryg fra start til slut.
  • Et job hvor dine evner, menneskelige som kreative, udvikles.

Løn:

  • Løn/bonusordning der modsvarer dine erfaringer & kompetencer.

Læs mere om jobbet her: https://www.aubo.dk/om-aubo/job/koekkenkonsulent-randers

Hvornår starter du:

  • Hurtigst muligt, da vi har travlt. Vi har løbende samtaler.

Hvem er AUBO?

AUBO er en danskejet virksomhed og et anerkendt kvalitetsmærke, når der står nyt køkken, bad, bryggers eller garderobe på ønske listen.

Det hele startede i 1985, da Jens Bertelsen, AUBOs grundlægger og ejer, fik en god idé. Han ville lave garderobeskabe, da der på dette tidspunkt kun var et begrænset udvalg af udbydere på markedet.

Produktionen blev startet på forsøgsbasis i Aulum i Vestjylland, men kunderne opdagede hurtigt, at de både fik individualitet og meget mere for pengene, så ideen greb hurtigt om sig, og blev udvidet til også at omfatte komplette køkkener, bad og bryggersmiljøer. I dag, hvor AUBO er et kendt mærke med udstillinger i det meste af Skandinavien, ligger virksomheden stadig i Aulum, og det er ideen om at give kunderne mere værdi for pengene, der driver os. Værdi - både i form af spændende design, høj funktionalitet og personlig service.

Hvem skal jeg sende min ansøgning til:

Vi glæder os til at modtage din ansøgning mærket "køkkenkonsulent Randers" Send den pr. email til AUBO's HR chef Nils Reinholdt på nr@aubo.dk senest fredag den 23. februar 2018.

Ønskes yderligere information angående stillingen, er du velkommen til at kontakte butikkens indehavere Lone & Mogens Amstrup på tel.: 86 41 42 43.

 

I forbindelse med rekrutteringsprocessen anvender vi personlighedstest, søger information i SoMe (Facebook og LinkedIn) samt indhenter referencer.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Salgstrainee - tag et skridt for din karriere

Storm Group

18 nye venner kolleger i hele Norden 4 forfremmelser fra Trainee til Account Executive 1 CV med bevist kompetence indenfor salg og markedsføring Det er, hvad du står med efter 12 måneder, når du starter som Trainee i vores marketing-team. I Storm Gr...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Ekstern kørende sælger til vores butik i Herning

Roslev Trælasthandel A/S

Vi søger en ekstern sælger, som med udgangspunkt fra butikken på Hedelandsvej 10-12 i Herning, skal være med til at sikre, at vi kan fortsætte væksten. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som indeholder nye og eksisterende kunder, og skal ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Svane Køkkenet søger erhvervskoordinator til erhvervsafdelingen

TMK A/S

KAN DU HOLDE STYR PÅ ALLE TRÅDENE, JONGLERE MELLEM OPGAVER, PLANL GGE OG V RE STRUKTURERET I EN KREATIV OG HEKTISK HVERDAG, SÅ ER DETTE JOB MÅSKE NOGET FOR DIG? UDFORDRINGERNE Hos Svane Køkkenet går det stærkt! Det gør det også på vores erhvervssegm...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

New Holland Salgskonsulent

Farmas A/S

New Holland salgskonsulent søges Vi søger en ny salgskonsulent til opsøgende salg af landbrugsmaskiner fra New Holland i Herning området. ARBEJDSOPGAVER: Arbejdsopgaverne er varierende, bl.a. inden for følgende områder: - Opsøgende salg af landbrug ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:9. april 2018

Sælger med interesse for IT

PARTNER IT ApS

Kan du sælge og vejlede om IT-produkter og -services? Er du en ambitiøs sælger, som kan skabe mærkbare resultater og med lyst til at sætte sit positive præg på vores virksomhed. Udnyt dit potentiale i et ungt, dynamisk team hvor alle brænder for at ...