Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenleder - barselsvikariat

Vi søger en barselsvikar, som kan varetage jobbet som køkkenleder når vores køkkenleder Lotte går på barsel til august. Da vi forhåbentlig snart kan åbne for sæson 2021 og vi har en forventning til en højsæson med mange gæster, søger vi den rette person allerede fra den 1. maj.

På Energimuseet har vi fokus på det bæredygtige køkken, lokale råvarer og madspild. Din baggrund kan være flere ting; kok, cater, ernæringsassistent eller måske noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du er en solid håndværker, med en faglig baggrund og er indstillet på at maden laves fra bunden, med afsæt i årstidens lokale råvarer.

Arbejdsopgaver

  • Daglig ledelse af køkkenet
  • Sparring og koordinering med den gæste- og bookingansvarlige
  • Oplæring af dygtige timelønnede kollegaer
  • Produktion af mad til museumsgæster, gruppebesøgende og konferencegæster
  • Rengøring, Hygiejne og egenkontrol
  • Kassebetjening og servicering af gæster

Du er en solid håndværker, som kan lede et køkken med venlig autoritet, du møder smilende på arbejde, er flexibel med hensyn til arbejdsopgaver, kan samarbejde på tværs af faggrupper og så kender du betydningen af god gæsteservice.

Da Energimuseet er en sæsonbetonet virksomhed, hvor vi er åben for publikum fra påske og frem til og med efterårsferie og kun har åbent for møder, konferencer og skoler resten af året, forestiller vi os en stilling som vil være sammensat således at det er fuldtid (37 timer) i perioden 1.maj til 31. oktober 2021, deltid (28 timer) i perioden 1. nov. 2021-31. marts 2022 og fuldtid (37 timer) igen i perioden 1. april – 30. september 2022.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.