Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenleder med ansvar for drift og personale

 
Har du lyst til at skabe gode madoplevelser og samtidig have ansvar for personale og drift? Så er du måske vores nye køkkenleder til vores to centrale personalekantiner.
 
Du får mulighed for at sætte dit eget præg på kantinernes kommende profil og identitet, så kribler det i dig for at tænke nyt for vores personalekantiner, er der masser af potentiale i stillingen.
 
Kvalitet og en god kundeoplevelse står i centrum for dig, når du laver lækker og sund mad til personale og gæster i vores personalekantiner. Du skal derfor se frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag og sund mad – hver dag.  
 
Du vil få det samlede ledelsesansvar for personalekantinerne der er fordelt på 2 adresser, der ligger 3 minutters gang fra hinanden. Det vil derfor være en central opgave for dig som køkkenleder at skabe en synergieffekt i koordineringen af de 2 kantiner både i forhold til menu, produktion, personale og administration. Sammen med dit team skal du beværte vores medarbejdere dagligt til morgenmad, frokost og møder. I bespiser dagligt ca. 250 gæster.  
 
Stillingen har fast arbejdstid mandag-fredag imellem klokken 6.15-13.45.  
 
Dine hovedopgaver er 
  • at harmonisere drift i forhold til 2 kantiner og have et skarpt blik på produktion begge steder. 
  • at planlægge og være medproducerende af menu til morgenmad, frokost og møder, herunder møder i politiske udvalg. 
  • at indkøbe og disponere varer til køkkenet med tanke for bæredygtighed i forhold til råvarer, sæson og nærhedsprincippet. 
  • at sikre en god madoplevelse for kantinens gæster. 
  • personaleledelse af køkkenpersonalet herunder planlægning af personalevagter. 
Kompetencer 
 
Du kan for eksempel være faglært kok eller have anden relevant faglig uddannelse – gerne med erfaring fra køkkendrift eller kantine, hvor du har haft ansvar og overblik over køkken og gæsteareal. 
 
Dertil søger vi en person, der  
 
  • sætter en ære i at producere mad af god kvalitet og i at holde et rent køkken
  • har lyst til at tage værtskabet på sig for kantinens gæster
  • er serviceminded, opsøgende og dialogsøgende
  • har flair for markedsføring med øje for muligheder for eksempel mersalg
  • har en samlende, synlig og anerkendende ledelsesstil 
  • er tolerant og imødekommende overfor gæster i kantinen, medarbejdere og kolleger

Vi tilbyder 

En stilling i et uformelt og venligt arbejdsmiljø. Du vil blive udfordret fagligt og kreativt med at udvikle kantinens fremtidige profil. Du bliver samtidig udfordret menneskeligt i ledelsen af eget team, hvor forskellige profiler skal forenes i et rummeligt og konstruktivt samarbejde.  
 
Rådhusservice 
 
Rådhusservice hører under Økonomi, Teknik og Miljø i Sønderborg Kommune. Afdelingen varetager drift af kantiner og andre interne serviceopgaver. Vi er en arbejdsplads, der ser den enkelte medarbejders kompetencer og indsats som et væsentligt bidrag til kommunens drift. Rådhusservice leverer ydelser i hele kommunen, men er centralt placeret i Sønderborg by. Der er ca. 157 medarbejdere i Rådhusservice.  
 
Løn og ansættelsesvilkår
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ugentlig arbejdstid er 37 timer. Der kan lejlighedsvis forekomme arrangementer uden for normal arbejdstid. Du ansættes i Rådhusservice og refererer til Afdelingsleder, Kim Jepsen. 
 
Spørgsmål til stillingen 
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Kim Jepsen, tlf. 8872 5037 eller mobil 2633 6435.  
 
Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelsestidspunkt 
 
Der er ansøgningsfrist onsdag den 2. maj 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 8. maj.
De kandidater, der inviteres til samtale, vil blive bedt om at udfylde en Garuda personprofil. 
 
Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt og senest den 1. juli 2018 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329788876Phoenix-e497c5f212018-04-06T14:05:21.173Køkkenleder med ansvar for drift og personale
 
Har du lyst til at skabe gode madoplevelser og samtidig have ansvar for personale og drift? Så er du måske vores nye køkkenleder til vores to centrale personalekantiner.
 
Du får mulighed for at sætte dit eget præg på kantinernes kommende profil og identitet, så kribler det i dig for at tænke nyt for vores personalekantiner, er der masser af potentiale i stillingen.
 
Kvalitet og en god kundeoplevelse står i centrum for dig, når du laver lækker og sund mad til personale og gæster i vores personalekantiner. Du skal derfor se frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag og sund mad – hver dag.  
 
Du vil få det samlede ledelsesansvar for personalekantinerne der er fordelt på 2 adresser, der ligger 3 minutters gang fra hinanden. Det vil derfor være en central opgave for dig som køkkenleder at skabe en synergieffekt i koordineringen af de 2 kantiner både i forhold til menu, produktion, personale og administration. Sammen med dit team skal du beværte vores medarbejdere dagligt til morgenmad, frokost og møder. I bespiser dagligt ca. 250 gæster.  
 
Stillingen har fast arbejdstid mandag-fredag imellem klokken 6.15-13.45.  
 
Dine hovedopgaver er 
  • at harmonisere drift i forhold til 2 kantiner og have et skarpt blik på produktion begge steder. 
  • at planlægge og være medproducerende af menu til morgenmad, frokost og møder, herunder møder i politiske udvalg. 
  • at indkøbe og disponere varer til køkkenet med tanke for bæredygtighed i forhold til råvarer, sæson og nærhedsprincippet. 
  • at sikre en god madoplevelse for kantinens gæster. 
  • personaleledelse af køkkenpersonalet herunder planlægning af personalevagter. 
Kompetencer 
 
Du kan for eksempel være faglært kok eller have anden relevant faglig uddannelse – gerne med erfaring fra køkkendrift eller kantine, hvor du har haft ansvar og overblik over køkken og gæsteareal. 
 
Dertil søger vi en person, der  
 
  • sætter en ære i at producere mad af god kvalitet og i at holde et rent køkken
  • har lyst til at tage værtskabet på sig for kantinens gæster
  • er serviceminded, opsøgende og dialogsøgende
  • har flair for markedsføring med øje for muligheder for eksempel mersalg
  • har en samlende, synlig og anerkendende ledelsesstil 
  • er tolerant og imødekommende overfor gæster i kantinen, medarbejdere og kolleger

Vi tilbyder 

En stilling i et uformelt og venligt arbejdsmiljø. Du vil blive udfordret fagligt og kreativt med at udvikle kantinens fremtidige profil. Du bliver samtidig udfordret menneskeligt i ledelsen af eget team, hvor forskellige profiler skal forenes i et rummeligt og konstruktivt samarbejde.  
 
Rådhusservice 
 
Rådhusservice hører under Økonomi, Teknik og Miljø i Sønderborg Kommune. Afdelingen varetager drift af kantiner og andre interne serviceopgaver. Vi er en arbejdsplads, der ser den enkelte medarbejders kompetencer og indsats som et væsentligt bidrag til kommunens drift. Rådhusservice leverer ydelser i hele kommunen, men er centralt placeret i Sønderborg by. Der er ca. 157 medarbejdere i Rådhusservice.  
 
Løn og ansættelsesvilkår
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ugentlig arbejdstid er 37 timer. Der kan lejlighedsvis forekomme arrangementer uden for normal arbejdstid. Du ansættes i Rådhusservice og refererer til Afdelingsleder, Kim Jepsen. 
 
Spørgsmål til stillingen 
 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Kim Jepsen, tlf. 8872 5037 eller mobil 2633 6435.  
 
Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelsestidspunkt 
 
Der er ansøgningsfrist onsdag den 2. maj 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 8. maj.
De kandidater, der inviteres til samtale, vil blive bedt om at udfylde en Garuda personprofil. 
 
Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt og senest den 1. juli 2018 
2018-05-02T22:51:13.430 Har du lyst til at skabe gode madoplevelser og samtidig have ansvar for personale og drift? Så er du måske vores nye køkkenleder til vores to centrale personalekantiner. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på kantinernes kommende profil og identitet, så kribler det i dig for at tænke nyt for vores personalekantiner, er der masser af potentiale i stillingen. Kvalitet og en god kundeoplevelse står i centrum for dig, når du laver lækker og sund mad til personale og gæster i vores personalekantiner. Du skal derfor se frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag og sund mad hver dag. Du vil få det samlede ledelsesansvar for personalekantinerne der er fordelt på 2 adresser, der ligger 3 minutters gang fra hinanden. Det vil derfor være en central opgave for dig som køkkenleder at skabe en synergieffekt i koordineringen af de 2 kantiner både i forhold til menu, produktion, personale og administration. Sammen med dit team skal du beværte vores medarbejdere dagligt til morgenmad, frokost og møder. I bespiser dagligt ca. 250 gæster. Stillingen har fast arbejdstid mandag-fredag imellem klokken 6.15-13.45. Dine hovedopgaver er at harmonisere drift i forhold til 2 kantiner og have et skarpt blik på produktion begge steder. at planlægge og være medproducerende af menu til morgenmad, frokost og møder, herunder møder i politiske udvalg. at indkøbe og disponere varer til køkkenet med tanke for bæredygtighed i forhold til råvarer, sæson og nærhedsprincippet. at sikre en god madoplevelse for kantinens gæster. personaleledelse af køkkenpersonalet herunder planlægning af personalevagter. Kompetencer Du kan for eksempel være faglært kok eller have anden relevant faglig uddannelse gerne med erfaring fra køkkendrift eller kantine, hvor du har haft ansvar og overblik over køkken og gæsteareal. Dertil søger vi en person, der sætter en ære i at producere mad af god kvalitet og i at holde et rent køkken har lyst til at tage værtskabet på sig for kantinens gæster er serviceminded, opsøgende og dialogsøgende har flair for markedsføring med øje for muligheder for eksempel mersalg har en samlende, synlig og anerkendende ledelsesstil er tolerant og imødekommende overfor gæster i kantinen, medarbejdere og kolleger Vi tilbyder En stilling i et uformelt og venligt arbejdsmiljø. Du vil blive udfordret fagligt og kreativt med at udvikle kantinens fremtidige profil. Du bliver samtidig udfordret menneskeligt i ledelsen af eget team, hvor forskellige profiler skal forenes i et rummeligt og konstruktivt samarbejde. Rådhusservice Rådhusservice hører under Økonomi, Teknik og Miljø i Sønderborg Kommune. Afdelingen varetager drift af kantiner og andre interne serviceopgaver. Vi er en arbejdsplads, der ser den enkelte medarbejders kompetencer og indsats som et væsentligt bidrag til kommunens drift. Rådhusservice leverer ydelser i hele kommunen, men er centralt placeret i Sønderborg by. Der er ca. 157 medarbejdere i Rådhusservice. Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ugentlig arbejdstid er 37 timer. Der kan lejlighedsvis forekomme arrangementer uden for normal arbejdstid. Du ansættes i Rådhusservice og refererer til Afdelingsleder, Kim Jepsen. Spørgsmål til stillingen Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Kim Jepsen, tlf. 8872 5037 eller mobil 2633 6435. Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelsestidspunkt Der er ansøgningsfrist onsdag den 2. maj 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 8. maj. De kandidater, der inviteres til samtale, vil blive bedt om at udfylde en Garuda personprofil. Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt og senest den 1. juli 201810Phoenixe497c5f2101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-02T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1386&ProjectId=144590&DepartmentId=19968&MediaId=4618&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandSønderborg3207650Økonomi, Teknik og Miljø11Rådhustorvet 106400SønderborgDKDanmarkORS/e497c5f2_logo.pngORS/Small/e497c5f2_logo.png0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent550768SonderborgKommuneMinimum0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e497c5f2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e497c5f2https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e497c5f2&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e497c5f2&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som Køkkenleder i dag.12007991Dansk3Læse/ tale512215Køkkenleder18Hotel og restauration354196576twil@sonderborg.dkDKDanmarkDKDanmark329918235Kok - 1Robot KOK I ET NYT KØKKEN? VI SØGER NETOP NU KOKKE TIL VORES RESTAURANT DER ÅBNER FEBRUAR 2019 - MULIGHED FOR OPSTART ALLEREDE NU! Bowl n Fun The Grill kæden er i vækst, og vi åbner nyt center i Sønderborg til februar 2019. Vi søger derfor nu kokke, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl n Fun The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Du skal være klar på, at de første par måneder består af oplæring i vores andet center i kæden: Kolding Bowl n Fun the Grill. Opstart vil derfor være hurtigst muligt, så du kan blive en del af os og lære vores koncepter og arbejdsgange at kende. Om The Grill Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af snart 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at vi har retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar og stå klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter, som bliver tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende for gæsterne. Hvad kan vi tilbyde dig? Fuldtidsstilling Favorable arbejdstider fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden, hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere). 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at alle vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt. Løn efter kvalifikationer Et stort udvalg af personalegoder Som vores nye kok får du en stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling. Dine arbejdsopgaver Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst både visuelt og smagsmæssigt. Du er en del af den daglige drift og løbende optimering Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder Ad Hoc opgaver Vi forventer, At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Kan du se dig selv i ovenstående stilling, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted allerede i dag. Ansættelse vil være hurtigst muligt i følge aftale. Samtaler vil forekomme løbende.KOK I ET NYT KØKKEN? VI SØGER NETOP NU KOKKE TIL VORES RESTAURANT DER ÅBNER FEBRUAR 2019 - MULIGHED FOR OPSTART ALLEREDE NU!

Bowl’n’Fun & The Grill kæden er i vækst, og vi åbner nyt center i Sønderborg til februar 2019. Vi søger derfor nu kokke, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl’n’Fun & The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter.

Du skal være klar på, at de første par måneder består af oplæring i vores andet center i kæden: Kolding Bowl’n’Fun & the Grill. Opstart vil derfor være hurtigst muligt, så du kan blive en del af os og lære vores koncepter og arbejdsgange at kende.

Om The Grill
Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af snart 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at vi har retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Som kok skal du derfor være med til at tilberede og anrette forskellige forretter, en stor salatbar og stå klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter, som bliver tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende for gæsterne.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Fuldtidsstilling
  • Favorable arbejdstider fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden, hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere).
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid, at alle vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at I altid har jeres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, selvom vi arbejder proffesionelt.
  • Løn efter kvalifikationer
  • Et stort udvalg af personalegoder

Som vores nye kok får du en stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, der får gæsterne til at komme igen. Du bliver en del af et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt, når vi er sammen. Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af centret. Vi sørger for en grundig introduktion til din nye arbejdsplads og stilling.

Dine arbejdsopgaver

  • Som kok hos The Grill er din primære opgave at lave mad. Du har ansvaret for, at gæsterne får en skøn madoplevelse. Derfor er du meget kvalitetsbevidst – både visuelt og smagsmæssigt.
  • Du er en del af den daglige drift og løbende optimering
  • Du skal sørge for at holde opsyn med Egenkontrol
  • Coaching og motivering af køkkenets medarbejdere
  • Opstart, udvikling og implementering af rutiner og fremgangsmåder
  • Ad Hoc opgaver

Vi forventer,

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Kan du se dig selv i ovenstående stilling, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted allerede i dag.

Ansættelse vil være hurtigst muligt i følge aftale.

Samtaler vil forekomme løbende.

Bowl'n'Fun Sønderborg2018-11-26T00:00:002018-12-12T00:00:00
329912649Restaurant The Grill søger køkkenchef til ny restaurant i SønderborgRobot Bowl n Fun The Grill kæden er i vækst, og vi åbner nyt center i Sønderborg til februar 2019. Vi søger derfor en køkkenchef, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl n Fun The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenchef hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere. Du skal være klar på, at de første par måneder består af oplæring i vores andet center i kæden: Kolding Bowl n Fun the Grill. Opstart vil derfor være hurtigst muligt, så du kan blive en del af os og lære vores koncepter og arbejdsgange at kende. Hvem er vi? Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl n Fun, som består af 15 snart 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne. Hvad tilbyder vi dig? Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere. 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend. Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt. Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v. Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem. Løn efter kvalifikationer bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats. Et stort udvalg af personalegoder. Dine arbejdsopgaver vil være: Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet Du tager ejerskab og går forrest Du implementerer nye tiltag og id er Du sikrer høj kvalitet Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc. Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne Vi forventer At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd At du er klar på, at oplæring vil ske i Kolding over et par måneder frem til åbning af Sønderborg centeret For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Stine Samsø på telefon 2899 8759 eller mail hr@bowlnfun.dk. Ansøgning sendes til mail: hr@bowlnfun.dk

Bowl’n’Fun & The Grill kæden er i vækst, og vi åbner nyt center i Sønderborg til februar 2019.

Vi søger derfor en køkkenchef, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder i Bowl’n’Fun & The Grill målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk.

Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenchef hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere.

Du skal være klar på, at de første par måneder består af oplæring i vores andet center i kæden: Kolding Bowl’n’Fun & the Grill. Opstart vil derfor være hurtigst muligt, så du kan blive en del af os og lære vores koncepter og arbejdsgange at kende.

Hvem er vi?

Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 15 snart 16 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar, og vi står klar ved den åbne grill med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende overfor gæsterne.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Favorable arbejdstider. Fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden. OBS på julefrokostperioden, hvor tiderne vil være lidt længere.
  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte. Vi vægter derfor højt, at I altid har jeres to ugentlige fridage. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Du kan forvente friweekend hver 3. weekend.
  • Indflydelse og ansvar. Du vil indgå i en stilling, hvor du får indflydelse. Du skal sammen med dit team skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere.
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi passer på hinanden, og vi har det altid sjovt, selvom vi arbejder professionelt.
  • Personlig udvikling. Vi giver dig mulighed for personlig udvikling af dig som leder ved deltagelse i kurser m.v.
  • Sammenhold. Du får et unikt sparringsnetværk i form af de øvrige køkkenchefer i kæden. Der vil være både møder og kurser sammen med dem.
  • Løn efter kvalifikationer & bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats.
  • Et stort udvalg af personalegoder.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Du bliver ansvarlig for køkkenet, herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet
  • Du tager ejerskab og 'går forrest'
  • Du implementerer nye tiltag og idéer
  • Du sikrer høj kvalitet
  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø
  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.
  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer…

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen, og at du er vant til at arbejde systematisk
  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker
  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt
  • At du elsker at gøre tingene bedre hele tiden og stræber efter perfektion
  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig
  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig
  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd
  • At du er klar på, at oplæring vil ske i Kolding over et par måneder frem til åbning af Sønderborg centeret

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Stine Samsø på telefon 2899 8759 eller mail hr@bowlnfun.dk.

Ansøgning sendes til mail: hr@bowlnfun.dk

Bowl'n'Fun Sønderborg ApSSønderborg2018-11-15T00:00:002019-01-10T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok - 1

Bowl'n'Fun Sønderborg

KOK I ET NYT KØKKEN? VI SØGER NETOP NU KOKKE TIL VORES RESTAURANT DER ÅBNER FEBRUAR 2019 - MULIGHED FOR OPSTART ALLEREDE NU! Bowl n Fun The Grill kæden er i vækst, og vi åbner nyt center i Sønderborg til februar 2019. Vi søger derfor nu kokke, som e...
Indrykket:26. november 2018
Udløbsdato:12. december 2018

Restaurant The Grill søger køkkenchef til ny restaurant i Sønderborg

Bowl'n'Fun Sønderborg ApS

Sønderborg
Bowl n Fun The Grill kæden er i vækst, og vi åbner nyt center i Sønderborg til februar 2019. Vi søger derfor en køkkenchef, som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejde...
Indrykket:15. november 2018
Udløbsdato:10. januar 2019