Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenleder - Sjælland

BOWL'N'FUN OG THE GRILL ER I VÆKST OG VI SØGER NU KØKKENLEDER I DET SJÆLLANDSKE

Vi søger en køkkenleder som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder målrettet med fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk og ønsker at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenleder har du det samlede ansvar for køkkenet og dens resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere.

Om Restaurant The Grill
Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 15 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar og står klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende for gæsterne.

Som køkkenchef og kok i The Grill tilbyder vi nedenstående arbejdsforhold:

  • Favorable arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere) Som udgangspunkt lukker vores kokke ikke køkkenet selv, og derved har stor fokus på maden som hovedopgave.

  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at de altid har deres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.

  • En stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere.

  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt selvom vi arbejder proffesionelt.

  • Mulighed for at udvikle dig personligt som leder

  • God sparing med de øvrige køkkenchefer i kæden, i form af møder samt kurser

  • Løn efter kvalifikationer, samt bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats

  • Et stort udvalg af personalegoder

Arbejdsopgaverne vil som udgangspunkt være:

  • Du bliver ansvarlig for køkkenet herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet

  • Du tager ejerskab og 'går forrest'

  • Du implementerer nye tiltag og idéer

  • Du sikrer høj kvalitet

  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø

  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.

  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer...

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk

  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker

  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt

  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion

  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig

  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig

  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Du skal være klar på at oplæring vil ske i et af vores nuværende center over en 2-3 ugers periode.

Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater.

Ansættelsestart vil være i følge aftale.

OBS! annoncen lægges op via vores center i Næstved - men annoncen er gældende for hele Sjælland også Københavnområdet.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329820734Phoenix-c5ca564c12018-05-29T00:00:00Køkkenleder - Sjælland

BOWL'N'FUN OG THE GRILL ER I VÆKST OG VI SØGER NU KØKKENLEDER I DET SJÆLLANDSKE

Vi søger en køkkenleder som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder målrettet med fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk og ønsker at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenleder har du det samlede ansvar for køkkenet og dens resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere.

Om Restaurant The Grill
Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl'n'Fun, som består af 15 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar og står klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende for gæsterne.

Som køkkenchef og kok i The Grill tilbyder vi nedenstående arbejdsforhold:

  • Favorable arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere) Som udgangspunkt lukker vores kokke ikke køkkenet selv, og derved har stor fokus på maden som hovedopgave.

  • 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at de altid har deres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend.

  • En stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere.

  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt selvom vi arbejder proffesionelt.

  • Mulighed for at udvikle dig personligt som leder

  • God sparing med de øvrige køkkenchefer i kæden, i form af møder samt kurser

  • Løn efter kvalifikationer, samt bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats

  • Et stort udvalg af personalegoder

Arbejdsopgaverne vil som udgangspunkt være:

  • Du bliver ansvarlig for køkkenet herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet

  • Du tager ejerskab og 'går forrest'

  • Du implementerer nye tiltag og idéer

  • Du sikrer høj kvalitet

  • Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø

  • Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc.

  • Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne

Vi forventer...

  • At du har en baggrund fra restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk

  • At du har lyst til at lave mad til mange mennesker

  • At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt

  • At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion

  • At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig

  • At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig

  • At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd

Du skal være klar på at oplæring vil ske i et af vores nuværende center over en 2-3 ugers periode.

Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater.

Ansættelsestart vil være i følge aftale.

OBS! annoncen lægges op via vores center i Næstved - men annoncen er gældende for hele Sjælland også Københavnområdet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

2018-07-24T00:50:26.757 BOWL& 39 N& 39 FUN OG THE GRILL ER I V KST OG VI SØGER NU KØKKENLEDER I DET SJ LLANDSKE Vi søger en køkkenleder som er klar på at sætte sit præg på køkkenet og vil skabe synlige resultater i samarbejde med øvrige medarbejdere. Vi arbejder målrettet med fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk og ønsker at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenleder har du det samlede ansvar for køkkenet og dens resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den der går forrest og viser vejen for øvrige medarbejdere. Om Restaurant The Grill Restaurant The Grill er en del af kædevirksomheden, Bowl& 39 n& 39 Fun, som består af 15 centre. I vores restauranter arbejdes der ud fra et fastlagt kædekoncept. I buffeten gør vi meget ud af, at have retter der henvender sig til centrenes forskellige gæster, herunder børn, unge og voksne. Hver aften tilbereder og anretter vi forskellige forretter, en stor salatbar og står klar ved den åbne grill, med saftige stege og lækre specialiteter tilberedt over åben ild. Vi har ligeledes stor fokus på det visuelle udtryk af buffeten, så den fremstår indbydende for gæsterne. Som køkkenchef og kok i The Grill tilbyder vi nedenstående arbejdsforhold: Favorable arbejdstider, fra kl. ca. 13.00-21.00 i hverdagen og todelt vagtplan i weekenden hvor en kok møder ca. kl. 8-18 og en anden kok fra ca. kl. 15-21 (julefrokosttiden dog lidt længere) Som udgangspunkt lukker vores kokke ikke køkkenet selv, og derved har stor fokus på maden som hovedopgave. 2 ugentlige fridage. Vi ønsker altid at vores kokke er friske og veloplagte, og derfor vægter vi højt at de altid har deres ugentlige fridage. Vi går op i ikke at have for lange vagter, derfor også todelt vagtplan i weekenden. Månedlige timer skal ligge indenfor 160-180 timer. Der kan forventes friweekend hver 3. weekend. En stilling, hvor du får indflydelse og sammen med dit team skal skabe gode resultater, som kan ses og mærkes. Du kommer til at have ansvaret for 15-20 medarbejdere. Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og har det sjovt selvom vi arbejder proffesionelt. Mulighed for at udvikle dig personligt som leder God sparing med de øvrige køkkenchefer i kæden, i form af møder samt kurser Løn efter kvalifikationer, samt bonusordning som skabes efter resultater og derved egen indsats Et stort udvalg af personalegoder Arbejdsopgaverne vil som udgangspunkt være: Du bliver ansvarlig for køkkenet herunder at lede, fordele og følge op på det daglige arbejde i køkkenet Du tager ejerskab og & 39 går forrest& 39 Du implementerer nye tiltag og id er Du sikrer høj kvalitet Du sikrer et anerkendende og positivt arbejdsmiljø Du vil have administrative opgaver såsom varebestilling, spildregistrering, vagtplanering etc. Du opretholder givne standarder indenfor kvalitet, service, produktion og hygiejne Vi forventer... At du har en baggrund fra restaurationsbranchen og er vant til at arbejde systematisk At du har lyst til at lave mad til mange mennesker At du kan skabe god stemning, arbejde effektivt og tænke selvstændigt At du elsker at gøre tingene bedre og stræber efter perfektion At du forstår, at vi skal arbejde hårdt og have det sjovt med det samtidig At du går forrest, tager ansvar og får dine kollegaer med dig At du vil arbejde i en restaurant, hvor menuen er fastlagt på forhånd Du skal være klar på at oplæring vil ske i et af vores nuværende center over en 2-3 ugers periode. Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater. Ansættelsestart vil være i følge aftale. OBS! annoncen lægges op via vores center i Næstved - men annoncen er gældende for hele Sjælland også Københavnområdet. Vi ser frem til at høre fra dig.11Jobnetc5ca564c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-23T00:00:000000http://naestved.bowlnfun.dk/job?hr=show-job/297790EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynSvendborg3271276BowlnFun11Østre Havnevej 315700SvendborgDKDanmark0Claus@bowlnfun.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent579567JobNet48311521000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c5ca564chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c5ca564chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c5ca564c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c5ca564c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgØnsker du et spændende job som Køkkenchef? Hos BowlnFun tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008001Dansk3Læse/ tale933122Køkkenchef18Hotel og restauration355283275ClausClaus@bowlnfun.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK