Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenleder søges til kostskolen på Høng Gymnasium pr. 1/8-2019

Har du en køkkenfaglig baggrund og hjertet på rette sted? Har du pædagogisk sans, og brænder du for at motivere og inddrage unge mennesker i dit køkken? Ønsker du at arbejde i et miljø, hvor den gode madoplevelse opfattes som en væsentlig del af skolens værdigrundlag? Så er det måske dig, der er vores nye køkkenleder.

Om stillingen 

Med reference til skolens rektor bliver du ansvarlig for den daglige køkkendrift med alt, hvad dette indebærer. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen, og det er vigtigt, at madoplevelsen er uløseligt forbundet med skolens profil, bredde og værdisæt. Du får personaleansvar for tre engagerede medarbejdere, og sammen tilrettelægger I spændende madplaner og kreative menuer med udgangspunkt i sundhed og masser af grønsager. Derudover indbefatter dine primære opgaver alt fra produktion, udarbejdelse af arbejdsplaner, ansvar for bestilling og disponering af madvarer til budgetopfølgning, egenkontrol og rengøring i køkkenet. Da eleverne bor på skolen, vil der være tæt kontakt med eleverne og kostlærerne, så det er afgørende, at der er dialog og et pædagogisk læringsmiljø - også i køkkenet. 

Om dig 

Du er faguddannet og har køkkenfaglig erhvervserfaring f.eks. som kok, køkkenleder eller lignende. Du har god erfaring med at lede medarbejdere i et køkken. Som person har du pondus og gode sociale kompetencer. Du formår at motivere og opmuntre, men stiller samtidig krav og er konsekvent. Du er effektiv og dialogisk i en tempofyldt hverdag, hvor du som køkkenleder går forrest. Du er i stand til, at tilpasse dagens plan, ved sygdom eller andre hændelser.  Du er tydelig i din kommunikation, og du kan rumme unge mennesker og drager omsorg for den enkelte. Som køkkenleder på et kostgymnasium, er det vigtigt, at du kan bygge bro mellem køkkenet, eleverne, kostlærerne, øvrige personalegrupper og ledelsen, da køkkenet er et centralt omdrejningspunkt for hele skolen.

Om skolen

STX-, HF-, og EUX-elever udgør skolens mangfoldige skare af unge mennesker, hvor kosteleverne skal have mad hele dagen og alle ugens dage. Ligesom en stor del af skolens medarbejdere hver dag indtager et varmt middagsmåltid i den fælles samlingssal. Den daglige produktion består af ca. 100 kuverter. Ligeledes er der hen over året en række faste begivenheder, hvor skolens køkken er en afgørende faktor, det kan f.eks. være glædesmiddag, dimensionsfrokost, jubilarmiddag, kostelevernes julemiddag mm. Herudover vil der løbende være arrangementer af forskellig art, traditionsbundne som nye tiltag.

Arbejdstid

Der er tale om en 37 timers stilling, men da skolen har lukket i alle skolens ferier, skal årsnormen fordeles på de resterende uger. Arbejdstiden er primært fra 7-14. på hverdage, men aften og weekend kan forekomme. Løn ifølge overenskomst mellem Kost og Ernæringsforbundet og Finansministeriet.

Ansøgning 

Du bedes sende en ansøgning, CV samt relevante bilag på mail job@hoeng-gymhf.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor gerne sende din ansøgning allerede i dag, men senest 21. maj 2019. Vi afholder samtaler i uge 23, og hører du ikke fra os inden da, kan du betragte stillingen besat til anden side. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330012073Phoenix-8887742812019-04-26T00:00:00Køkkenleder søges til kostskolen på Høng Gymnasium pr. 1/8-2019

Har du en køkkenfaglig baggrund og hjertet på rette sted? Har du pædagogisk sans, og brænder du for at motivere og inddrage unge mennesker i dit køkken? Ønsker du at arbejde i et miljø, hvor den gode madoplevelse opfattes som en væsentlig del af skolens værdigrundlag? Så er det måske dig, der er vores nye køkkenleder.

Om stillingen 

Med reference til skolens rektor bliver du ansvarlig for den daglige køkkendrift med alt, hvad dette indebærer. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen, og det er vigtigt, at madoplevelsen er uløseligt forbundet med skolens profil, bredde og værdisæt. Du får personaleansvar for tre engagerede medarbejdere, og sammen tilrettelægger I spændende madplaner og kreative menuer med udgangspunkt i sundhed og masser af grønsager. Derudover indbefatter dine primære opgaver alt fra produktion, udarbejdelse af arbejdsplaner, ansvar for bestilling og disponering af madvarer til budgetopfølgning, egenkontrol og rengøring i køkkenet. Da eleverne bor på skolen, vil der være tæt kontakt med eleverne og kostlærerne, så det er afgørende, at der er dialog og et pædagogisk læringsmiljø - også i køkkenet. 

Om dig 

Du er faguddannet og har køkkenfaglig erhvervserfaring f.eks. som kok, køkkenleder eller lignende. Du har god erfaring med at lede medarbejdere i et køkken. Som person har du pondus og gode sociale kompetencer. Du formår at motivere og opmuntre, men stiller samtidig krav og er konsekvent. Du er effektiv og dialogisk i en tempofyldt hverdag, hvor du som køkkenleder går forrest. Du er i stand til, at tilpasse dagens plan, ved sygdom eller andre hændelser.  Du er tydelig i din kommunikation, og du kan rumme unge mennesker og drager omsorg for den enkelte. Som køkkenleder på et kostgymnasium, er det vigtigt, at du kan bygge bro mellem køkkenet, eleverne, kostlærerne, øvrige personalegrupper og ledelsen, da køkkenet er et centralt omdrejningspunkt for hele skolen.

Om skolen

STX-, HF-, og EUX-elever udgør skolens mangfoldige skare af unge mennesker, hvor kosteleverne skal have mad hele dagen og alle ugens dage. Ligesom en stor del af skolens medarbejdere hver dag indtager et varmt middagsmåltid i den fælles samlingssal. Den daglige produktion består af ca. 100 kuverter. Ligeledes er der hen over året en række faste begivenheder, hvor skolens køkken er en afgørende faktor, det kan f.eks. være glædesmiddag, dimensionsfrokost, jubilarmiddag, kostelevernes julemiddag mm. Herudover vil der løbende være arrangementer af forskellig art, traditionsbundne som nye tiltag.

Arbejdstid

Der er tale om en 37 timers stilling, men da skolen har lukket i alle skolens ferier, skal årsnormen fordeles på de resterende uger. Arbejdstiden er primært fra 7-14. på hverdage, men aften og weekend kan forekomme. Løn ifølge overenskomst mellem Kost og Ernæringsforbundet og Finansministeriet.

Ansøgning 

Du bedes sende en ansøgning, CV samt relevante bilag på mail job@hoeng-gymhf.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor gerne sende din ansøgning allerede i dag, men senest 21. maj 2019. Vi afholder samtaler i uge 23, og hører du ikke fra os inden da, kan du betragte stillingen besat til anden side. 

2019-05-21T00:50:33.670 Har du en køkkenfaglig baggrund og hjertet på rette sted? Har du pædagogisk sans, og brænder du for at motivere og inddrage unge mennesker i dit køkken? Ønsker du at arbejde i et miljø, hvor den gode madoplevelse opfattes som en væsentlig del af skolens værdigrundlag? Så er det måske dig, der er vores nye køkkenleder. Om stillingen Med reference til skolens rektor bliver du ansvarlig for den daglige køkkendrift med alt, hvad dette indebærer. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen, og det er vigtigt, at madoplevelsen er uløseligt forbundet med skolens profil, bredde og værdisæt. Du får personaleansvar for tre engagerede medarbejdere, og sammen tilrettelægger I spændende madplaner og kreative menuer med udgangspunkt i sundhed og masser af grønsager. Derudover indbefatter dine primære opgaver alt fra produktion, udarbejdelse af arbejdsplaner, ansvar for bestilling og disponering af madvarer til budgetopfølgning, egenkontrol og rengøring i køkkenet. Da eleverne bor på skolen, vil der være tæt kontakt med eleverne og kostlærerne, så det er afgørende, at der er dialog og et pædagogisk læringsmiljø - også i køkkenet. Om dig Du er faguddannet og har køkkenfaglig erhvervserfaring f.eks. som kok, køkkenleder eller lignende. Du har god erfaring med at lede medarbejdere i et køkken. Som person har du pondus og gode sociale kompetencer. Du formår at motivere og opmuntre, men stiller samtidig krav og er konsekvent. Du er effektiv og dialogisk i en tempofyldt hverdag, hvor du som køkkenleder går forrest. Du er i stand til, at tilpasse dagens plan, ved sygdom eller andre hændelser. Du er tydelig i din kommunikation, og du kan rumme unge mennesker og drager omsorg for den enkelte. Som køkkenleder på et kostgymnasium, er det vigtigt, at du kan bygge bro mellem køkkenet, eleverne, kostlærerne, øvrige personalegrupper og ledelsen, da køkkenet er et centralt omdrejningspunkt for hele skolen. Om skolen STX-, HF-, og EUX-elever udgør skolens mangfoldige skare af unge mennesker, hvor kosteleverne skal have mad hele dagen og alle ugens dage. Ligesom en stor del af skolens medarbejdere hver dag indtager et varmt middagsmåltid i den fælles samlingssal. Den daglige produktion består af ca. 100 kuverter. Ligeledes er der hen over året en række faste begivenheder, hvor skolens køkken er en afgørende faktor, det kan f.eks. være glædesmiddag, dimensionsfrokost, jubilarmiddag, kostelevernes julemiddag mm. Herudover vil der løbende være arrangementer af forskellig art, traditionsbundne som nye tiltag. Arbejdstid Der er tale om en 37 timers stilling, men da skolen har lukket i alle skolens ferier, skal årsnormen fordeles på de resterende uger. Arbejdstiden er primært fra 7-14. på hverdage, men aften og weekend kan forekomme. Løn ifølge overenskomst mellem Kost og Ernæringsforbundet og Finansministeriet. Ansøgning Du bedes sende en ansøgning, CV samt relevante bilag på mail job@hoeng-gymhf.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor gerne sende din ansøgning allerede i dag, men senest 21. maj 2019. Vi afholder samtaler i uge 23, og hører du ikke fra os inden da, kan du betragte stillingen besat til anden side.11jobnet88877428100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-20T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandKalundborg3514211Høng Gymnasium og HF11Hovedgaden 24270HøngDKDanmark0
job@hoeng-gymhf.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent749453JobNet4978986497898610025-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=88877428https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=88877428https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=88877428&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=88877428&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgKøkkenleder søges til kostskolen på Høng Gymnasium pr. 1/8-201912008211Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361575557Susanne Arendsjob@hoeng-gymhf.dkDKDanmarkDKDanmark330086145udadvendt og engageret kokRobot Vi søger en udadvendt og engegeret kok til at indgå i et lille team af 3 kokke og 2 elever. du skal være en teamplayer og fleksibel, hos Martin s handler det om at være der for hindanden og arbejde sammen som en helhed. ydermere har vi i butikken stor kundekontakt, vi forventer derfor at vores nye kollega er frisk på de udfordringer vores gæster måtte stille os overfor - vi går gerne en ekstra mil hvis det kan gøre en kundes arrangement bedre. vores områder dækker over take away, catering og restaurant. Maden er klassisk bistro og vores catering kan være alt fra en 5 retters med fuld setup for 200 pax eller en enkelt ret til 10. vi køre kun på sjælland, kørekort er ikke et must men en klar fordel. løn efter kvalifikationer.

Vi søger en udadvendt og engegeret kok til at indgå i et lille team af 3 kokke og 2 elever.

du skal være en teamplayer og fleksibel, hos Martin's handler det om at være der for hindanden og arbejde sammen som en helhed. ydermere har vi i butikken stor kundekontakt, vi forventer derfor at vores nye kollega er frisk på de udfordringer vores gæster måtte stille os overfor - vi går gerne en ekstra mil hvis det kan gøre en kundes arrangement bedre.

vores områder dækker over take away, catering og restaurant. Maden er klassisk/bistro og vores catering kan være alt fra en 5 retters med fuld setup for 200 pax eller en enkelt ret til 10. vi køre kun på sjælland, kørekort er ikke et must men en klar fordel.

løn efter kvalifikationer.

 

 

Martin`s v/Martin Pallisgaard JørgensenHolbæk2019-09-09T00:00:002019-10-29T00:00:00
330076006Kokkevikar til Ringsted søges for kundeRobot Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde. Arbejdstiden er primært lørdag eftermiddag aften, så stillingen er ideel til dig, hvis du har arbejde i hverdagene andetsteds og gerne vil lave lidt ekstra i weekenden. Der vil som udgangspunkt være tale om 9-timers vagter. Du er ikke forpligtet til at arbejde samtlige lørdage - vi planlægger dit arbejde ud fra dine ønsker og kundens behov. Arbejdet udføres som udgangspunkt på kundens adresse i Ringsted. Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato. Vi tilbyder: Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser Oplysninger om faste stillinger, når de opstår Fornuftig og gennemskuelig løn Afvekslende arbejdsopgaver Muligheden for at få lidt ekstra på CV et En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder. Vi forventer, at du: Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk Er selvtransporterende helst med egen bil, da offentlig transport ikke er optimalt i forhold til kundens adresse og arbejdstider. Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde Vagterne er normalt varslet i god tid, men der kan opstå akut behov, hvorfor det er en fordel, hvis du har mulighed for at springe til i en snæver vending. Ansøg i dag! Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk. Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet. Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale. Flere stillinger Vikar Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https: www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os.html

Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde.

Arbejdstiden er primært lørdag eftermiddag/aften, så stillingen er ideel til dig, hvis du har arbejde i hverdagene andetsteds og gerne vil lave lidt ekstra i weekenden.

Der vil som udgangspunkt være tale om 9-timers vagter. Du er ikke forpligtet til at arbejde samtlige lørdage - vi planlægger dit arbejde ud fra dine ønsker og kundens behov.

Arbejdet udføres som udgangspunkt på kundens adresse i Ringsted.

Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ingen fastsat afslutningsdato.

 

Vi tilbyder:

  • Afgørende indflydelse på egen vagtplan, så du nemt kan afpasse jobbet med andre beskæftigelser
  • Oplysninger om faste stillinger, når de opstår
  • Fornuftig og gennemskuelig løn
  • Afvekslende arbejdsopgaver
  • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
  • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver omfatter alt, hvad der hører til kokkefaget inden for selskaber, konferencer, a la carte og frokost. Vi tilpasser i fællesskab de enkelte opgaver til dine ønsker og kvalifikationer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som supervisor ved enkelte lejligheder.

 

Vi forventer, at du:

  • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
  • Er faglært og har fulgt med udviklingen i forhold til tidens trends
  • Behersker det dansk sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
  • Er selvtransporterende – helst med egen bil, da offentlig transport ikke er optimalt i forhold til kundens adresse og arbejdstider.
  • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

Vagterne er normalt varslet i god tid, men der kan opstå akut behov, hvorfor det er en fordel, hvis du har mulighed for at springe til i en snæver vending.

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Tiltrædelse er hurtigst muligt efter aftale, og vi indkalder derfor til samtale løbende. Så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html

Vikar og Gastronomi IVSRingsted2019-08-20T00:00:002019-10-15T00:00:00
330064368Kok/chefkok søgesRobot Til Bryghuset no. 5 søges kok chefkokTilberedelse af burger, steak m.m. Skal kunne arbejde selvstændigt. Fuldtid eller deltid kan aftales. Send ansøgning og CV til Henrik på mail info@bryghusetno5.dk

Til Bryghuset no. 5 søges kok/chefkok
Tilberedelse af burger, steak m.m.
Skal kunne arbejde selvstændigt.

Fuldtid eller deltid kan aftales.

Send ansøgning og CV til Henrik på mail info@bryghusetno5.dk

HS ErhvervHolbæk2019-07-26T00:00:002019-09-18T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

udadvendt og engageret kok

Martin`s v/Martin Pallisgaard Jørgensen

Holbæk
Vi søger en udadvendt og engegeret kok til at indgå i et lille team af 3 kokke og 2 elever. du skal være en teamplayer og fleksibel, hos Martin s handler det om at være der for hindanden og arbejde sammen som en helhed. ydermere har vi i butikken st...
Indrykket:9. september 2019
Udløbsdato:29. oktober 2019

Kokkevikar til Ringsted søges for kunde

Vikar og Gastronomi IVS

Ringsted
Fleksibel medarbejder søges til deltidsstilling uden fast timeantal til udførsel af kokkeopgaver hos erhvervskunde. Arbejdstiden er primært lørdag eftermiddag aften, så stillingen er ideel til dig, hvis du har arbejde i hverdagene andetsteds og gern...
Indrykket:20. august 2019
Udløbsdato:15. oktober 2019

Kok/chefkok søges

HS Erhverv

Holbæk
Til Bryghuset no. 5 søges kok chefkokTilberedelse af burger, steak m.m. Skal kunne arbejde selvstændigt. Fuldtid eller deltid kan aftales. Send ansøgning og CV til Henrik på mail info@bryghusetno5.dk
Indrykket:26. juli 2019
Udløbsdato:18. september 2019