Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenleder søges til kostskolen på Høng Gymnasium pr. 1/8-2019

Har du en køkkenfaglig baggrund og hjertet på rette sted? Har du pædagogisk sans, og brænder du for at motivere og inddrage unge mennesker i dit køkken? Ønsker du at arbejde i et miljø, hvor den gode madoplevelse opfattes som en væsentlig del af skolens værdigrundlag? Så er det måske dig, der er vores nye køkkenleder.

Om stillingen 

Med reference til skolens rektor bliver du ansvarlig for den daglige køkkendrift med alt, hvad dette indebærer. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen, og det er vigtigt, at madoplevelsen er uløseligt forbundet med skolens profil, bredde og værdisæt. Du får personaleansvar for tre engagerede medarbejdere, og sammen tilrettelægger I spændende madplaner og kreative menuer med udgangspunkt i sundhed og masser af grønsager. Derudover indbefatter dine primære opgaver alt fra produktion, udarbejdelse af arbejdsplaner, ansvar for bestilling og disponering af madvarer til budgetopfølgning, egenkontrol og rengøring i køkkenet. Da eleverne bor på skolen, vil der være tæt kontakt med eleverne og kostlærerne, så det er afgørende, at der er dialog og et pædagogisk læringsmiljø - også i køkkenet. 

Om dig 

Du er faguddannet og har køkkenfaglig erhvervserfaring f.eks. som kok, køkkenleder eller lignende. Du har god erfaring med at lede medarbejdere i et køkken. Som person har du pondus og gode sociale kompetencer. Du formår at motivere og opmuntre, men stiller samtidig krav og er konsekvent. Du er effektiv og dialogisk i en tempofyldt hverdag, hvor du som køkkenleder går forrest. Du er i stand til, at tilpasse dagens plan, ved sygdom eller andre hændelser.  Du er tydelig i din kommunikation, og du kan rumme unge mennesker og drager omsorg for den enkelte. Som køkkenleder på et kostgymnasium, er det vigtigt, at du kan bygge bro mellem køkkenet, eleverne, kostlærerne, øvrige personalegrupper og ledelsen, da køkkenet er et centralt omdrejningspunkt for hele skolen.

Om skolen

STX-, HF-, og EUX-elever udgør skolens mangfoldige skare af unge mennesker, hvor kosteleverne skal have mad hele dagen og alle ugens dage. Ligesom en stor del af skolens medarbejdere hver dag indtager et varmt middagsmåltid i den fælles samlingssal. Den daglige produktion består af ca. 100 kuverter. Ligeledes er der hen over året en række faste begivenheder, hvor skolens køkken er en afgørende faktor, det kan f.eks. være glædesmiddag, dimensionsfrokost, jubilarmiddag, kostelevernes julemiddag mm. Herudover vil der løbende være arrangementer af forskellig art, traditionsbundne som nye tiltag.

Arbejdstid

Der er tale om en 37 timers stilling, men da skolen har lukket i alle skolens ferier, skal årsnormen fordeles på de resterende uger. Arbejdstiden er primært fra 7-14. på hverdage, men aften og weekend kan forekomme. Løn ifølge overenskomst mellem Kost og Ernæringsforbundet og Finansministeriet.

Ansøgning 

Du bedes sende en ansøgning, CV samt relevante bilag på mail job@hoeng-gymhf.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor gerne sende din ansøgning allerede i dag, men senest 21. maj 2019. Vi afholder samtaler i uge 23, og hører du ikke fra os inden da, kan du betragte stillingen besat til anden side. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330012073Phoenix-8887742812019-04-26T00:00:00Køkkenleder søges til kostskolen på Høng Gymnasium pr. 1/8-2019

Har du en køkkenfaglig baggrund og hjertet på rette sted? Har du pædagogisk sans, og brænder du for at motivere og inddrage unge mennesker i dit køkken? Ønsker du at arbejde i et miljø, hvor den gode madoplevelse opfattes som en væsentlig del af skolens værdigrundlag? Så er det måske dig, der er vores nye køkkenleder.

Om stillingen 

Med reference til skolens rektor bliver du ansvarlig for den daglige køkkendrift med alt, hvad dette indebærer. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen, og det er vigtigt, at madoplevelsen er uløseligt forbundet med skolens profil, bredde og værdisæt. Du får personaleansvar for tre engagerede medarbejdere, og sammen tilrettelægger I spændende madplaner og kreative menuer med udgangspunkt i sundhed og masser af grønsager. Derudover indbefatter dine primære opgaver alt fra produktion, udarbejdelse af arbejdsplaner, ansvar for bestilling og disponering af madvarer til budgetopfølgning, egenkontrol og rengøring i køkkenet. Da eleverne bor på skolen, vil der være tæt kontakt med eleverne og kostlærerne, så det er afgørende, at der er dialog og et pædagogisk læringsmiljø - også i køkkenet. 

Om dig 

Du er faguddannet og har køkkenfaglig erhvervserfaring f.eks. som kok, køkkenleder eller lignende. Du har god erfaring med at lede medarbejdere i et køkken. Som person har du pondus og gode sociale kompetencer. Du formår at motivere og opmuntre, men stiller samtidig krav og er konsekvent. Du er effektiv og dialogisk i en tempofyldt hverdag, hvor du som køkkenleder går forrest. Du er i stand til, at tilpasse dagens plan, ved sygdom eller andre hændelser.  Du er tydelig i din kommunikation, og du kan rumme unge mennesker og drager omsorg for den enkelte. Som køkkenleder på et kostgymnasium, er det vigtigt, at du kan bygge bro mellem køkkenet, eleverne, kostlærerne, øvrige personalegrupper og ledelsen, da køkkenet er et centralt omdrejningspunkt for hele skolen.

Om skolen

STX-, HF-, og EUX-elever udgør skolens mangfoldige skare af unge mennesker, hvor kosteleverne skal have mad hele dagen og alle ugens dage. Ligesom en stor del af skolens medarbejdere hver dag indtager et varmt middagsmåltid i den fælles samlingssal. Den daglige produktion består af ca. 100 kuverter. Ligeledes er der hen over året en række faste begivenheder, hvor skolens køkken er en afgørende faktor, det kan f.eks. være glædesmiddag, dimensionsfrokost, jubilarmiddag, kostelevernes julemiddag mm. Herudover vil der løbende være arrangementer af forskellig art, traditionsbundne som nye tiltag.

Arbejdstid

Der er tale om en 37 timers stilling, men da skolen har lukket i alle skolens ferier, skal årsnormen fordeles på de resterende uger. Arbejdstiden er primært fra 7-14. på hverdage, men aften og weekend kan forekomme. Løn ifølge overenskomst mellem Kost og Ernæringsforbundet og Finansministeriet.

Ansøgning 

Du bedes sende en ansøgning, CV samt relevante bilag på mail job@hoeng-gymhf.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor gerne sende din ansøgning allerede i dag, men senest 21. maj 2019. Vi afholder samtaler i uge 23, og hører du ikke fra os inden da, kan du betragte stillingen besat til anden side. 

2019-05-21T00:50:33.670 Har du en køkkenfaglig baggrund og hjertet på rette sted? Har du pædagogisk sans, og brænder du for at motivere og inddrage unge mennesker i dit køkken? Ønsker du at arbejde i et miljø, hvor den gode madoplevelse opfattes som en væsentlig del af skolens værdigrundlag? Så er det måske dig, der er vores nye køkkenleder. Om stillingen Med reference til skolens rektor bliver du ansvarlig for den daglige køkkendrift med alt, hvad dette indebærer. Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen, og det er vigtigt, at madoplevelsen er uløseligt forbundet med skolens profil, bredde og værdisæt. Du får personaleansvar for tre engagerede medarbejdere, og sammen tilrettelægger I spændende madplaner og kreative menuer med udgangspunkt i sundhed og masser af grønsager. Derudover indbefatter dine primære opgaver alt fra produktion, udarbejdelse af arbejdsplaner, ansvar for bestilling og disponering af madvarer til budgetopfølgning, egenkontrol og rengøring i køkkenet. Da eleverne bor på skolen, vil der være tæt kontakt med eleverne og kostlærerne, så det er afgørende, at der er dialog og et pædagogisk læringsmiljø - også i køkkenet. Om dig Du er faguddannet og har køkkenfaglig erhvervserfaring f.eks. som kok, køkkenleder eller lignende. Du har god erfaring med at lede medarbejdere i et køkken. Som person har du pondus og gode sociale kompetencer. Du formår at motivere og opmuntre, men stiller samtidig krav og er konsekvent. Du er effektiv og dialogisk i en tempofyldt hverdag, hvor du som køkkenleder går forrest. Du er i stand til, at tilpasse dagens plan, ved sygdom eller andre hændelser. Du er tydelig i din kommunikation, og du kan rumme unge mennesker og drager omsorg for den enkelte. Som køkkenleder på et kostgymnasium, er det vigtigt, at du kan bygge bro mellem køkkenet, eleverne, kostlærerne, øvrige personalegrupper og ledelsen, da køkkenet er et centralt omdrejningspunkt for hele skolen. Om skolen STX-, HF-, og EUX-elever udgør skolens mangfoldige skare af unge mennesker, hvor kosteleverne skal have mad hele dagen og alle ugens dage. Ligesom en stor del af skolens medarbejdere hver dag indtager et varmt middagsmåltid i den fælles samlingssal. Den daglige produktion består af ca. 100 kuverter. Ligeledes er der hen over året en række faste begivenheder, hvor skolens køkken er en afgørende faktor, det kan f.eks. være glædesmiddag, dimensionsfrokost, jubilarmiddag, kostelevernes julemiddag mm. Herudover vil der løbende være arrangementer af forskellig art, traditionsbundne som nye tiltag. Arbejdstid Der er tale om en 37 timers stilling, men da skolen har lukket i alle skolens ferier, skal årsnormen fordeles på de resterende uger. Arbejdstiden er primært fra 7-14. på hverdage, men aften og weekend kan forekomme. Løn ifølge overenskomst mellem Kost og Ernæringsforbundet og Finansministeriet. Ansøgning Du bedes sende en ansøgning, CV samt relevante bilag på mail job@hoeng-gymhf.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor gerne sende din ansøgning allerede i dag, men senest 21. maj 2019. Vi afholder samtaler i uge 23, og hører du ikke fra os inden da, kan du betragte stillingen besat til anden side.11jobnet88877428100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-20T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandKalundborg3514211Høng Gymnasium og HF11Hovedgaden 24270HøngDKDanmark0
job@hoeng-gymhf.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent749453JobNet4978986497898610025-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=88877428https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=88877428https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=88877428&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=88877428&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgEr du den nye Kok i Høng Gymnasium og HF?12008211Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361575557Susanne Arendsjob@hoeng-gymhf.dkDKDanmarkDKDanmark330021949Kok søges til det skønne SejerøRobot Restaurant Sejerø søger en kok til start ultimo maj, som har lyst til at arbejde og bo på det smukke Sejerø sommeren over. Vi stiller værelse til rådighed i arbejdsperioden. Sejerø er en lille ø med 341 indbyggere men om sommeren blomstrer øen op med et væld af sommerhusgæster og turister, som gerne vil nyde ferien med et veltilberedt måltid. Er du kokken, der har styr på køkkenet, økonomien og egenkontrollen, og som gerne vil forkæle vores søde og glade gæster? Vores nye kok skal være god til sit håndværk, og have styr på køkkenet, da du bliver din egen chef! Restaurantens specialiteter er råvildt, som er skudt med bue og pil på Sejerø samt fisk. Lønnen er efter kvalifikationer. Ring på 23267336 eller skriv en mail til sejeroe@sejeroe.dk Mogens Tina

Restaurant Sejerø søger en kok til start ultimo maj, som har lyst til at arbejde og bo på det smukke Sejerø sommeren over. Vi stiller værelse til rådighed i arbejdsperioden. 

Sejerø er en lille ø med 341 indbyggere men om sommeren blomstrer øen op med et væld af sommerhusgæster og turister, som gerne vil nyde ferien med et veltilberedt måltid. Er du kokken, der har styr på køkkenet, økonomien og egenkontrollen, og som gerne vil forkæle vores søde og glade gæster? 

Vores nye kok skal være god til sit håndværk, og have styr på køkkenet, da du bliver din egen chef! Restaurantens specialiteter er råvildt, som er skudt med bue og pil på Sejerø samt fisk. 

Lønnen er efter kvalifikationer. 

Ring på 23267336 eller skriv en mail til sejeroe@sejeroe.dk 

Mogens & Tina

 

Café SejerøSejerø2019-05-10T00:00:002019-05-26T00:00:00
330018995Cafe & Restaurant Tidslös søger en kokRobot Cafe Restaurant Tidsl s i Slagelse søger en arrangeret kok med mulighed for at blive køkkenchef på sigt. Dine opgaver: De dygtige kokke, og vores flair for gastromi udgør en væsentlig del af helheds oplevelsen for vores gæster. Der ligger et stort ansvar hos dig, og vi har en forventning om at, du bidrager til den forsatte udvikling af huset. Det handler om mad, råvarer, visioner, struktur, humor, at have travlt, og samtidig nyde nuet, holdindsats, samarbejde, indkøb, planlægning, kontakt til myndigheder, og derved have mod til at tænke nyt, samtidig med at du selv er i gang med gryderne . Hovedparten af din tid handler om at lave mad, og vi har en klar forventning om, at du kan dit håndværk. Du bliver en del af et lille team, og skal se dig selv i rollen som en dynamisk sparringspartner. Vi forventer at du laver mad med hjertet, og at du er interesseret i at udvikle køkkenet. Din profil: Du er faglært kok, eller har en meget stor erfaring i faget. Du er stabil, fleksibel, og faglig ambitiøs på dine og holdets vegne. Start så hurtig som muligt. Løn efter kvalifikation Kan du se dig selv i de muligheder, så kontakt Dennis på tlf. 60610099 eller på mail dennis@cafetidslos.dk Cafe og Restaurant Tidsl s er en cafe med højt niveau i dagtimerne, og restaurant i aften timerne. Vi har et meget alsidigt menukort.

Cafe & Restaurant Tidslös i Slagelse søger en arrangeret kok med mulighed for at blive køkkenchef på sigt.

Dine opgaver:

De dygtige kokke, og vores flair for gastromi udgør en væsentlig del af helheds oplevelsen for vores gæster.

Der ligger et stort ansvar hos dig, og vi har en forventning om at, du bidrager til den forsatte udvikling af huset.

Det handler om mad, råvarer, visioner, struktur, humor, at have travlt, og samtidig nyde nuet, holdindsats, samarbejde, indkøb, planlægning, kontakt til myndigheder, og derved have mod til at tænke nyt, samtidig med at du selv er i gang med "gryderne".

Hovedparten af din tid handler om at lave mad, og vi har en klar forventning om, at du kan dit håndværk.

Du bliver en del af et lille team, og skal se dig selv i rollen som en dynamisk sparringspartner.

Vi forventer at du laver mad med hjertet, og at du er interesseret i at udvikle køkkenet.

Din profil: 

Du er faglært kok, eller har en meget stor erfaring i faget.

Du er stabil, fleksibel, og faglig ambitiøs på dine og holdets vegne.

Start så hurtig som muligt.

Løn efter kvalifikation

Kan du se dig selv i de muligheder, så kontakt Dennis på tlf. 60610099 eller på mail dennis@cafetidslos.dk

Cafe og Restaurant Tidslös er en cafe med højt niveau i dagtimerne, og restaurant i aften timerne. Vi har et meget alsidigt menukort.

 

JDU Invest ApSSlagelse2019-05-14T00:00:002019-05-31T00:00:00
330001849Kok - 1 måneds vikariat i NæstvedRobot Kompetent kok søges til et fuldtidsvikariat som kok hos en af vores erhvervskunder i Næstved i sommerferien. Arbejdet vil ligge i uge 28 til og med 31, dvs. fra 8. juli og fire uger frem. Der vil evt. blive aftalt prøvevagter op til vikariatets start. Der er mulighed for at blive tilknyttet arbejdsstedet som tilkaldekok både før og efter vikariatet, hvis du ønsker det. Rent praktisk ansættes du på kontrakt hos Vikar Gastronomi og udfører arbejdet hos kunden. Vi tilbyder: Afvekslende arbejdsopgaver med meget ansvar Fornuftig og gennemskuelig løn Muligheden for at få lidt ekstra på CV et Oplysninger om andre stillinger, når de opstår En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service De konkrete arbejdsopgaver er primært a la carte, om end der også er selskaber involveret. Det omfatter altså alt, hvad der hører til kokkefaget inden for de to genrer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som køkkenchef på stedet i løbet af vikariatet og eller stå for særlige events og arrangementer. Vi forventer, at du: Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt Er faglært og har fuldt med udviklingen i forhold til tidens trends Behersker det danske sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk Er selvtransporterende meget gerne i bil af praktiske årsager Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde Ansøg i dag! Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk. Vi indkalder til samtale løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet. Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale. Flere stillinger Vikar Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https: www.vikaroggastronomi.dk job-hos-os.html

Kompetent kok søges til et fuldtidsvikariat som kok hos en af vores erhvervskunder i Næstved i sommerferien.

Arbejdet vil ligge i uge 28 til og med 31, dvs. fra 8. juli og fire uger frem. Der vil evt. blive aftalt prøvevagter op til vikariatets start.

Der er mulighed for at blive tilknyttet arbejdsstedet som tilkaldekok både før og efter vikariatet, hvis du ønsker det.

Rent praktisk ansættes du på kontrakt hos Vikar & Gastronomi og udfører arbejdet hos kunden.

 

Vi tilbyder:

  • Afvekslende arbejdsopgaver med meget ansvar
  • Fornuftig og gennemskuelig løn
  • Muligheden for at få lidt ekstra på CV’et
  • Oplysninger om andre stillinger, når de opstår
  • En afslappet, men professionel arbejdsplads med fokus på den ekstraordinære service

De konkrete arbejdsopgaver er primært a la carte, om end der også er selskaber involveret. Det omfatter altså alt, hvad der hører til kokkefaget inden for de to genrer. For den specielt egnede kandidat vil der sågar være mulighed for at fungere som køkkenchef på stedet i løbet af vikariatet og/eller stå for særlige events og arrangementer.

 

Vi forventer, at du:

  • Er velsoigneret og til enhver tid optræder professionelt
  • Er faglært og har fuldt med udviklingen i forhold til tidens trends
  • Behersker det danske sprog, da al kommunikation i virksomheden foregår på dansk
  • Er selvtransporterende – meget gerne i bil af praktiske årsager
  • Trives med og brænder for at yde service fra øverste hylde

 

Ansøg i dag!

Ansøgning (med CV) til denne stilling modtages på mail@vikaroggastronomi.dk.

Vi indkalder til samtale løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning til os, hvis du kan se dig selv i jobbet.

Vær opmærksom på, at der afkræves fremvisning af straffeattest ved en evt. samtale.

 

Flere stillinger

Vikar & Gastronomi servicerer en lang række kunder i hotel- og restaurationsbranchen, som konstant har behov for hjælp i form af kokke, tjenere, køkkenmedhjælpere, opvaskere, receptionister og andet. Skulle du være interesseret i at høre om de muligheder, vi kan tilbyde dig, så opfordrer vi til, at du kontakter os via vores hjemmeside https://www.vikaroggastronomi.dk/job-hos-os.html

Vikar og Gastronomi IVSNæstved2019-04-05T00:00:002019-05-31T00:00:00
330025111ZBC søger en kok til skolepraktikken på vores kokkeuddannelseRobot Kokke- og Tjenerskolen ZBC, Slagelse søger til varetagelse af vores skolepraktik en kok med høje faglige ambitioner og lyst til at oplære den nye generation. Du skal fungere som skolepraktikinstruktør og være en bærende del af driften i vores Food Hall, som er en integreret del af vores skolepraktik inden for uddannelserne til kok samt smørrebrød og catering. Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt samt at gøre dem erhvervsparate. Dine primære opgaver retter sig mod praktiktræningen af skolepraktikeleverne samt varetagelse af den daglige drift i vores Food Hall. Der vil være få administrative opgaver tilknyttet stillingen i forbindelse med elevernes uddannelse i skolepraktikken. Vi lægger vægt på et rummeligt miljø med plads til forskellighed, hvilket kræver, at du som menneske er åben og parat til dialog og planlægning med eleverne og dine kollegaer. Vi forventer at du kan køre en drift som køkkenchef med høj kvalitet. Du bliver oplæringsansvarlig for vores skolepraktikelever, hvor du bl.a. skal hjælpe eleverne med søge praktikplads samt løbende vejlede dem til at kunne begå sig i en ordinær virksomhed inden for branchen. Din fornemmeste opgave er således, i samarbejde med vores praktikpladskonsulent, at sørge for at vores elever får en uddannelsesaftale. Endvidere forventer vi, at du: Har en eller gerne to grundlæggende erhvervsfaglige uddannelser inden for køkken og restaurant (kok, tjener, ernæring eller andet).Har mindst fem års relevant erhvervserfaring, driftserfaring med køkken og restaurant samt gerne undervisningserfaring.Du har gerne en pædagogisk efteruddannelse, men det er ikke et krav.Har stærke IT-kompetencer og er vant til at arbejde med digitale medier.Gerne vil arbejde med unge mennesker og kan motivere, støtte og udvikle dem på en pædagogisk og anerkendende måde.Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt og gøre dem erhvervsparate. Du er god til at fastholde elevernes interesse for uddannelsen, du er struktureret og er god til at planlægge din tid.Er nysgerrig, pligtopfyldende, motiverende, robust, har et positivt mindset og er løsningsorienteret.Er en bærende del af driften i vores Food Hall, hvor du indgår i et team med de øvrige medarbejdere i vores 5 Food Halls i Slagelse.Er proaktiv i forhold til opgaver, hvor det kræves af dig, at du er forberedt til samarbejdet imellem dine andre kollegaer.Er klar til en Food Hall i vækst i forhold forplejning til vores Elevhotel samt andre løbende arrangementer både internt og eksternt. Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et dynamisk miljø med gode kollegaer samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og dna på ZBC. Ansættelse Der er tale om fastansættelse på fuldtid. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. august 2019, og gerne før for at kunne deltage i planlægningsarbejdet for de kommende hold i samarbejde med dine kollegaer. Ansættelse sker i henhold til overenskomst indgået mellem Staten og den relevante faglige organisation. Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Slagelse. Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse. Ansøgning Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen Søg jobbet nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Vi skal have din ansøgning senest den 28. maj 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden. Beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: Mona Lundgren, uddannelsesleder på tlf.: 4133 4755 eller mail: mspe@zbc.dk. Du kan læse mere om ZBC vores uddannelser på www.zbc.dk Hvem er vi? ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Gennem en særskilt strategi for fødevareområdet vil ZBC med høj faglighed og høj kvalitet og et markant fokus på udvikling være fyrtårnet inden for erhvervsskolerne for fødevareuddannelserne i tæt samarbejde med relevante brancher. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder. Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse. ZBC Vær med. Verden er til at forandre.

Kokke- og Tjenerskolen ZBC, Slagelse søger til varetagelse af vores skolepraktik en kok med høje faglige ambitioner og lyst til at oplære den nye generation. Du skal fungere som skolepraktikinstruktør og være en bærende del af driften i vores Food Hall, som er en integreret del af vores skolepraktik inden for uddannelserne til kok samt smørrebrød og catering.

Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt samt at gøre dem erhvervsparate. Dine primære opgaver retter sig mod praktiktræningen af skolepraktikeleverne samt varetagelse af den daglige drift i vores Food Hall. Der vil være få administrative opgaver tilknyttet stillingen i forbindelse med elevernes uddannelse i skolepraktikken.

Vi lægger vægt på et rummeligt miljø med plads til forskellighed, hvilket kræver, at du som menneske er åben og parat til dialog og planlægning med eleverne og dine kollegaer.

Vi forventer at du kan køre en drift som ”køkkenchef” med høj kvalitet. Du bliver oplæringsansvarlig for vores skolepraktikelever, hvor du bl.a. skal hjælpe eleverne med søge praktikplads samt løbende vejlede dem til at kunne begå sig i en ordinær virksomhed inden for branchen. Din fornemmeste opgave er således, i samarbejde med vores praktikpladskonsulent, at sørge for at vores elever får en uddannelsesaftale.

 

Endvidere forventer vi, at du:

  • Har en eller gerne to grundlæggende erhvervsfaglige uddannelser inden for køkken og restaurant (kok, tjener, ernæring eller andet).
  • Har mindst fem års relevant erhvervserfaring, driftserfaring med køkken og restaurant samt gerne undervisningserfaring.
  • Du har gerne en pædagogisk efteruddannelse, men det er ikke et krav.
  • Har stærke IT-kompetencer og er vant til at arbejde med digitale medier.
  • Gerne vil arbejde med unge mennesker og kan motivere, støtte og udvikle dem på en pædagogisk og anerkendende måde.
  • Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt og gøre dem erhvervsparate. Du er god til at fastholde elevernes interesse for uddannelsen, du er struktureret og er god til at planlægge din tid.
  • Er nysgerrig, pligtopfyldende, motiverende, robust, har et positivt mindset og er løsningsorienteret.
  • Er en bærende del af driften i vores Food Hall, hvor du indgår i et team med de øvrige medarbejdere i vores 5 Food Halls i Slagelse.
  • Er proaktiv i forhold til opgaver, hvor det kræves af dig, at du er forberedt til samarbejdet imellem dine andre kollegaer.
  • Er klar til en Food Hall i vækst i forhold forplejning til vores Elevhotel samt andre løbende arrangementer både internt og eksternt.

 

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et dynamisk miljø med gode kollegaer samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling – du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og dna på ZBC. 
 

Ansættelse

Der er tale om fastansættelse på fuldtid. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. august 2019, og gerne før for at kunne deltage i planlægningsarbejdet for de kommende hold i samarbejde med dine kollegaer.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst indgået mellem Staten og den relevante faglige organisation.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Slagelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

 

Ansøgning
Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 28. maj 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden. Beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Mona Lundgren, uddannelsesleder på tlf.: 4133 4755 eller mail: mspe@zbc.dk.
 

Du kan læse mere om ZBC vores uddannelser på www.zbc.dk

 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Gennem en særskilt strategi for fødevareområdet vil ZBC med høj faglighed og høj kvalitet og et markant fokus på udvikling være fyrtårnet inden for erhvervsskolerne for fødevareuddannelserne i tæt samarbejde med relevante brancher.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse. 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

ZBCSlagelse2019-05-15T00:00:002019-05-28T00:00:00
330023648kok til kroRobot Just Jobs Jobøst søger for kunde: Til fastansættelse på kro nord for København søges erfaren og stabil kok, som kan tilberede traditionel kromad til et kræsent publikum. Du får mulighed for at være med til at lægge menuen, og nye id er og opskrifter er velkomne. Du skal være faglært kok med dansk uddannelse, have mindst 5 års erfaring fra lignende job. Du skal både kunne tale og forstå dansk, så du kan kommunikere med det øvrige personale. Aften- og weekendarbejde må påregnes. Gerne kørekort men ikke et krav. Du må meget gerne bo i nordsjælland, men ikke et krav. Er du frisk på et kokkejob, hvor du selv kan være med til at planlægge arbejdstiden, så skriv lidt om dig selv til justjobs@mail.dk - skriv kok i emnefeltet. Vil du vide mere om jobbet, så ring til Morten Endahl på 41168222. Samtaler afholdes løbende og stillingen besættes, når den rette er fundet.

Just Jobs/Jobøst søger for kunde:

Til fastansættelse på kro nord for København søges erfaren og stabil kok, som kan tilberede traditionel kromad til et kræsent publikum. Du får mulighed for at være med til at lægge menuen, og nye idéer og opskrifter er velkomne.

Du skal være faglært kok med dansk uddannelse, have mindst 5 års erfaring fra lignende job. Du skal både kunne tale og forstå dansk, så du kan kommunikere med det øvrige personale. Aften- og weekendarbejde må påregnes.

Gerne kørekort men ikke et krav. Du må meget gerne bo i nordsjælland, men ikke et krav.

Er du frisk på et kokkejob, hvor du selv kan være med til at planlægge arbejdstiden, så skriv lidt om dig selv til justjobs@mail.dk - skriv "kok" i emnefeltet.

Vil du vide mere om jobbet, så ring til Morten Endahl på 41168222. Samtaler afholdes løbende og stillingen besættes, når den rette er fundet.

Just JobsLejre2019-05-13T00:00:002019-06-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges til det skønne Sejerø

Café Sejerø

Sejerø
Restaurant Sejerø søger en kok til start ultimo maj, som har lyst til at arbejde og bo på det smukke Sejerø sommeren over. Vi stiller værelse til rådighed i arbejdsperioden. Sejerø er en lille ø med 341 indbyggere men om sommeren blomstrer øen op me...
Indrykket:10. maj 2019
Udløbsdato:26. maj 2019

Cafe & Restaurant Tidslös søger en kok

JDU Invest ApS

Slagelse
Cafe Restaurant Tidsl s i Slagelse søger en arrangeret kok med mulighed for at blive køkkenchef på sigt. Dine opgaver: De dygtige kokke, og vores flair for gastromi udgør en væsentlig del af helheds oplevelsen for vores gæster. Der ligger et stort a...
Indrykket:14. maj 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

Kok - 1 måneds vikariat i Næstved

Vikar og Gastronomi IVS

Næstved
Kompetent kok søges til et fuldtidsvikariat som kok hos en af vores erhvervskunder i Næstved i sommerferien. Arbejdet vil ligge i uge 28 til og med 31, dvs. fra 8. juli og fire uger frem. Der vil evt. blive aftalt prøvevagter op til vikariatets star...
Indrykket:5. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019

ZBC søger en kok til skolepraktikken på vores kokkeuddannelse

ZBC

Slagelse
Kokke- og Tjenerskolen ZBC, Slagelse søger til varetagelse af vores skolepraktik en kok med høje faglige ambitioner og lyst til at oplære den nye generation. Du skal fungere som skolepraktikinstruktør og være en bærende del af driften i vores Food H...
Indrykket:15. maj 2019
Udløbsdato:28. maj 2019

kok til kro

Just Jobs

Lejre
Just Jobs Jobøst søger for kunde: Til fastansættelse på kro nord for København søges erfaren og stabil kok, som kan tilberede traditionel kromad til et kræsent publikum. Du får mulighed for at være med til at lægge menuen, og nye id er og opskrifter...
Indrykket:13. maj 2019
Udløbsdato:1. juni 2019