Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedarbejder

Vi mangler flere kokke  til vores restauranter  i Køge, Slagelse og Greve,  fuldtid og deltid.

Dine arbejdsområder vil være forabejdning af, fisk m.v. og fremstilling af sushi. Har du erfaring er det fint, men ellers vil du blive lært op af en af vores andre kokke.

Derudover skal du gå til hånde med diverse andre arbejdsopgaver i køkkenet.

Du skal kunne kommunikere på engelsk idet vi har medarbejdere fra flere forskellige lande.

Arbejdstiden ligger indenfor tidsrummet 12.00-22 og det er et must, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstider og weekend arbejde.

Kun skriftlig ansøgning og har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi stillingerne er besat til anden side. 

 

We are missing more chefs for our restaurants in Køge, Slagelse and Greve, full time and part time.

Your work areas will be prefabricated, fish, etc. and the preparation of sushi. If you don't have experience, then you will be taught by one of our other chefs.

In addition, you have to deal with various other tasks in the kitchen.

You must be able to communicate in English as we have employees from several different countries.

Working hours are within the hours of 12.00-22 and it is a must that you are flexible with regard to working hours and weekend work.

Only written application and you have not heard from us within 14 days is because the posts are occupied to the other side.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329745575Phoenix-25255d3712018-01-23T03:03:53.507Køkkenmedarbejder

Vi mangler flere kokke  til vores restauranter  i Køge, Slagelse og Greve,  fuldtid og deltid.

Dine arbejdsområder vil være forabejdning af, fisk m.v. og fremstilling af sushi. Har du erfaring er det fint, men ellers vil du blive lært op af en af vores andre kokke.

Derudover skal du gå til hånde med diverse andre arbejdsopgaver i køkkenet.

Du skal kunne kommunikere på engelsk idet vi har medarbejdere fra flere forskellige lande.

Arbejdstiden ligger indenfor tidsrummet 12.00-22 og det er et must, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstider og weekend arbejde.

Kun skriftlig ansøgning og har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi stillingerne er besat til anden side. 

 

We are missing more chefs for our restaurants in Køge, Slagelse and Greve, full time and part time.

Your work areas will be prefabricated, fish, etc. and the preparation of sushi. If you don't have experience, then you will be taught by one of our other chefs.

In addition, you have to deal with various other tasks in the kitchen.

You must be able to communicate in English as we have employees from several different countries.

Working hours are within the hours of 12.00-22 and it is a must that you are flexible with regard to working hours and weekend work.

Only written application and you have not heard from us within 14 days is because the posts are occupied to the other side.

2018-02-26T01:03:21.120 Vi mangler flere kokke til vores restauranter i Køge, Slagelse og Greve, fuldtid og deltid. Dine arbejdsområder vil være forabejdning af, fisk m.v. og fremstilling af sushi. Har du erfaring er det fint, men ellers vil du blive lært op af en af vores andre kokke. Derudover skal du gå til hånde med diverse andre arbejdsopgaver i køkkenet. Du skal kunne kommunikere på engelsk idet vi har medarbejdere fra flere forskellige lande. Arbejdstiden ligger indenfor tidsrummet 12.00-22 og det er et must, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstider og weekend arbejde. Kun skriftlig ansøgning og har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi stillingerne er besat til anden side. We are missing more chefs for our restaurants in Køge, Slagelse and Greve, full time and part time. Your work areas will be prefabricated, fish, etc. and the preparation of sushi. If you don t have experience, then you will be taught by one of our other chefs. In addition, you have to deal with various other tasks in the kitchen. You must be able to communicate in English as we have employees from several different countries. Working hours are within the hours of 12.00-22 and it is a must that you are flexible with regard to working hours and weekend work. Only written application and you have not heard from us within 14 days is because the posts are occupied to the other side.11Jobnet25255d37100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-25T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønStevnsEuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandKøge3084405Lucky Sushi v/ Xiaoying Wu11Carlsensvej 84600KøgeDKDanmark0
ls@luckysushi.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent512081JobNet47470681000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=25255d37https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=25255d37https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=25255d37&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=25255d37&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352467642Susanne Milols@luckysushi.dkDKDanmarkDKDanmark329941944Chef, SushiRobot Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i vores restaurant i Køge (lige overfor Køge Station) Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande. Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side. We are busy and therefore we need more chefs. If you have experience with making sushi, maybe we miss you in our restaurants in Køge (just opposite Køge Station) You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries. We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare. We look forward to receive your written application. If you have not heard from us within 14 days, it s because the job is occupied to the other side.

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i vores restaurant i Køge (lige overfor Køge Station)

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore we need more chefs.

If you have experience with making sushi, maybe we miss you in our restaurants in Køge (just opposite Køge Station)

You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries.

We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare.

We look forward to receive your written application.

If you have not heard from us within 14 days, it's because the job is occupied to the other side.

Lucky Star ApSKøge2019-01-14T00:00:002019-03-09T00:00:00
329941936Chef for sushiRobot Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande. Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side. We are busy and therefore we need more chefs. If you have experience with making sushi, maybe we miss you in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse. You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries. We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare. We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for. If you have not heard from us within 14 days, it s because the job is occupied to the other side.

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse.

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore we need more chefs.

If you have experience with making sushi, maybe we miss you  in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse.

You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries.

We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare.

We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for.

If you have not heard from us within 14 days, it's because the job is occupied to the other side.

Lucky Sushi v/ Xiaoying WuKøge2019-01-14T00:00:002019-03-09T00:00:00
329942346Chef for sushiRobot Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande. Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side. We are busy and therefore we need more chefs. If you have experience with making sushi, maybe we miss you in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse. You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries. We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare. We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for. If you have not heard from us within 14 days, it s because the job is occupied to the other side.

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse.

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore we need more chefs.

If you have experience with making sushi, maybe we miss you  in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse.

You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries.

We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare.

We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for.

If you have not heard from us within 14 days, it's because the job is occupied to the other side.

Lucky Sushi v/ Xiaoying WuKøge2019-01-14T00:00:002019-03-11T00:00:00
329926272Faglært kok til alle køkkenpartierRobot Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Hovedgaden i Hedehusene. Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag i tidsrummet fra kl. 7.00 - 15.00. Fredag 07.00-14.30. Masser af opgaver inden for varmt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, samt bagning i ferie perioder kort sagt: Alt det, du har lært og elsker Du er kvalitetsbevidst, omstillingsparat og det er vigtigt at du kan planlægge din arbejdsdag et par dage frem i tiden. Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten og udvikle vores tilbud til gæsterne Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m. Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært kok gerne med erfaring fra lignende køkken Du kan rokere imellem partierne i køkkenet Du har logisk sans, et godt øje for detaljen og stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du leverer et konstant kvalitetsprodukt, hvor kontinuitet og kvalitet er i fokus Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver Du kan arbejde på fuld tid og møde kl. 06.00 hvis dette er nødvendigt Du medbringer godt humør og selvstændighed Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 11 kolleger. Vi servicerer husenes ca. 600 ansatte hvoraf vi dagligt laver frokost til ca. 360 frokostgæster fordelt på 2 buffeter (300 60). Køkkenet servicerer også den store daglige mødeaktivitet, nogle også med frokost. Samtidig vil der henover året være enkelte aften arrangementer. Vi lægger vægt på maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Snarest muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce

Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantine på Hovedgaden i Hedehusene.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig, Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…
Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til torsdag i tidsrummet fra kl. 7.00 - 15.00. Fredag 07.00-14.30.
  • Masser af opgaver inden for varmt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød, samt bagning i ferie perioder – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker
  • Du er kvalitetsbevidst, omstillingsparat og det er vigtigt at du kan planlægge din arbejdsdag et par dage frem i tiden.
  • Et job hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.
  • Din kreativitet er med til at sætte et anderledes og varieret præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du vil skulle deltage i alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært kok – gerne med erfaring fra lignende køkken
  • Du kan rokere imellem partierne i køkkenet
  • Du har logisk sans, et godt øje for detaljen og stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du leverer et konstant kvalitetsprodukt, hvor kontinuitet og kvalitet er i fokus
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på alle opgaver
  • Du kan arbejde på fuld tid og møde kl. 06.00 hvis dette er nødvendigt
  • Du medbringer godt humør og selvstændighed
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet er vi 11 kolleger. Vi servicerer husenes ca. 600 ansatte hvoraf vi dagligt laver frokost til ca. 360 frokostgæster fordelt på 2 buffeter (300/60). Køkkenet servicerer også den store daglige mødeaktivitet, nogle også med frokost. Samtidig vil der henover året være enkelte aften arrangementer.

Vi lægger vægt på maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce

Fazer Food Services A/SHedehusene2018-12-11T00:00:002019-02-05T00:00:00
329935337Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søgesRobot Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)

Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. 

Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situationer. Det forventes, at har mod på at kaste dig ud i tingene, og du elsker at lave mad. 

Hvis du har erfaring som kok, skal du naturligvis søge stillingen med det samme. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning :)

CREMA ApSTaastrup2019-01-03T00:00:002019-02-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Chef, Sushi

Lucky Star ApS

Køge
Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i vores restaurant i Køge (lige overfor Køge Station) Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere ...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:9. marts 2019

Chef for sushi

Lucky Sushi v/ Xiaoying Wu

Køge
Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejde...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:9. marts 2019

Chef for sushi

Lucky Sushi v/ Xiaoying Wu

Køge
Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejde...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:11. marts 2019

Faglært kok til alle køkkenpartier

Fazer Food Services A/S

Hedehusene
Er du faglært kok og har du erfaring med produktion af mad på alle køkkenets partier? Brænder du for at lave ny, spændende mad hver dag? Og sætter du pris på at have tid til familien? Så er det måske dig, der skal være ny kok i vores personalekantin...
Indrykket:11. december 2018
Udløbsdato:5. februar 2019

Erfaren kok inden for italiensk madkoncept søges

CREMA ApS

Taastrup
Vi søger en erfaren kok, der har erfaring med det italienske køkken. Vores koncept består af forskellige menuer, herunder forretter, pasta, kød, fisk, sandwich, burger og andre menuer. Som kok, skal du være god til at have overblik i pressede situat...
Indrykket:3. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019