Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige Køkken

Kan du lave Marokansk mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler!

Beit Sitti er et nyt catering/Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation.

Vi søger medabejder til vores marokansk og mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra Marokansk køkken.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

 

Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329940435Phoenix-fd81103212019-01-10T00:00:00Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige Køkken

Kan du lave Marokansk mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler!

Beit Sitti er et nyt catering/Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation.

Vi søger medabejder til vores marokansk og mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra Marokansk køkken.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

 

Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

 

 

Kan du lave Marokansk mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation. Vi søger medabejder til vores marokansk og mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra Marokansk køkken. Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.11Jobnetfd811032100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-07T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3432673Beit Sitti IVS11Emdrupvej 122100København ØDKDanmark0
beitsittii@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent692051JobNet492894249289421000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd811032https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd811032https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd811032&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fd811032&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgHos Beit Sitti IVS søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008221Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration360027147Ghassan chihaitlibeitsittii@gmail.comDKDanmarkDKDanmark329948309Sushi KokRobot Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 2 Sushi Kok til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans Tiltrædelse: snarest Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 2 Sushi Kok  til båd koldt og varmt køkken :

Krav:

- Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tale dansk og engelsk - Ordensans

Tiltrædelse: snarest

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV pr.mail til thu-hong80@hotmail.com

SUSHI NØRREGADE ApSKøbenhavn K2019-01-25T00:00:002019-03-21T00:00:00
329945233Aamanns søger erfaren kok til restaurant på ØsterbroRobot Om arbejdspladsen Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition og til aften serverer vi nyfortolkede kroklassikere, begge tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer. Om dig Du er uddannet kok. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet. Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk. Du arbejder struktureret, rent og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar Vi tilbyder Hos Aamanns Etablissement bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent onsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage. Fri hver 2. weekend. En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team Løn efter kvalifikationer En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse hurtigst muligt. Kontakt os Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Send din ansøgning og dit CV vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Etablissement i mailens emnefelt. Mere om Aamanns Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, relanceret i 2018. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli. Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen. Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn. Du kan læse mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk

Om arbejdspladsen

Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition og til aften serverer vi nyfortolkede kroklassikere, begge tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer.

 

Om dig

  • Du er uddannet kok. 
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har sans for råvarekendskab og kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår og taler som minimum engelsk og også gerne dansk.
  • Du arbejder struktureret, rent og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Etablissement bliver du en del af et yderst dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. 
  • Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent onsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • Fri hver 2. weekend.
  • En uformel omgangstone i et ungt, internationalt og dynamisk team
  • Løn efter kvalifikationer
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. 

 Vi søger en kok til fuldtidsansættelse med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Kontakt os

Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, opfordrer vi til at søge stillingen. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Send din ansøgning og dit CV vedhæftet til: job@aamanns.dk.
Skriv 'Kok til Aamanns Etablissement' i mailens emnefelt. 

 

Mere om Aamanns

Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. 

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, relanceret i 2018. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.

Du kan læse mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

 

Aamanns EtablissementKøbenhavn Ø2019-01-21T00:00:002019-03-15T00:00:00
329943510Restaurant/cafe Espersen søger kokRobot Kok med ambitioner søges til helårsstilling i travl restaurant på den gamle havn i Dragør. For den rette ildsjæl, er der mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på restauranten i samarbejde med dine kollegaer. Samt at være med til at åbne en helt ny restaurant på den gamle havn i år 2019. Har du et stort gå-på-mod og entusiasme i dagligdagen, er det måske dig, vi søger. Tiltrædelse fra 1. marts eller efter aftale. Løn efter kvalifikationer. Ansøgning og CV bedes sendt til Espersen80@hotmail.com Ved spørgsmål kontakt venligst køkkenchef, Michael Tlf.: 45 25302520 Cafe Espersen færgevej 1-3 2791 Dragør

Kok med ambitioner søges til helårsstilling i travl restaurant på den gamle havn i Dragør.

For den rette ildsjæl, er der mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på restauranten i samarbejde med dine kollegaer. Samt at være med til at åbne en helt ny restaurant på den gamle havn i år 2019.

Har du et stort gå-på-mod og entusiasme i dagligdagen, er det måske dig, vi søger.

Tiltrædelse fra 1. marts eller efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning og CV bedes sendt til

Espersen80@hotmail.com

Ved spørgsmål kontakt venligst køkkenchef, Michael 

Tlf.: +45 25302520

Cafe Espersen færgevej 1-3 2791 Dragør

 

CAFE ESPERSEN ApSKastrup2019-01-16T00:00:002019-02-28T00:00:00
329949179Kok søges til restaurant Karla.Robot Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed. Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed. Vi forventer at vores nye kollega er ærkær, stabil og sætter pris på et godt håndværk. Vi er et lille sammentømret team, som glæder sig til at byde dig velkommen til en arbejdsdag med travlhed, glade gæster og ordnede forhold. God løn og ordnede forhold.

Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed.

Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed.

Vi forventer at vores nye kollega er ærkær, stabil og sætter pris på et godt håndværk.

Vi er et lille sammentømret team, som glæder sig til at byde dig velkommen til en arbejdsdag med travlhed, glade gæster og ordnede forhold.

God løn og ordnede forhold.

Restaurant KarlaKøbenhavn V2019-01-26T00:00:002019-02-17T00:00:00
329951287Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordningRobot Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. Om dig Du er uddannet kok. Du har erfaring indenfor storproduktion. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet. Du forstår dansk eller flydende engelsk. Du arbejder struktureret og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed. Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber. En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team. Opstart snarest muligt. Løn efter kvalifikationer. Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Køkken i emnefeltet Læs mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Om Aamanns generelt Vi er hos Aamanns især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I vores restauranter, skifter vores menuer i løbet af året, i takt med årstiderne. Udover Aamanns Køkken, består Aamanns i dag af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009 og som vi netop har relancheret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

 

Om dig  

  • Du er uddannet kok.
  • Du har erfaring indenfor storproduktion.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller flydende engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Opstart snarest muligt.
  • Løn efter kvalifikationer.

Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Kok til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns generelt

Vi er hos Aamanns især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I vores restauranter, skifter vores menuer i løbet af året, i takt med årstiderne. 

Udover Aamanns Køkken, består Aamanns i dag af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009 og som vi netop har relancheret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

 

Aamanns KøkkenKøbenhavn K2019-01-30T00:00:002019-03-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sushi Kok

SUSHI NØRREGADE ApS

København K
Sushi Nørregade og Sushi Tsukiji søger 2 Sushi Kok til båd koldt og varmt køkken : Krav: - Stabil - Erfaring fra japansk køkken er en fordel. - Erfaring indenfor Restaurant eller ligende - Kan godt lide at arbejde i travlt situationer - Kan både tal...
Indrykket:25. januar 2019
Udløbsdato:21. marts 2019

Aamanns søger erfaren kok til restaurant på Østerbro

Aamanns Etablissement

København Ø
Om arbejdspladsen Aamanns Etablissement, beliggende på Øster Farigmagsgade på Østerbro, åbnede oprindeligt i 2009, men blev i maj 2018 relanceret. Til frokost serverer vi smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition og til aften serverer vi nyfo...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:15. marts 2019

Restaurant/cafe Espersen søger kok

CAFE ESPERSEN ApS

Kastrup
Kok med ambitioner søges til helårsstilling i travl restaurant på den gamle havn i Dragør. For den rette ildsjæl, er der mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på restauranten i samarbejde med dine kollegaer. Samt at være med til at åbn...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Kok søges til restaurant Karla.

Restaurant Karla

København V
Restaurant Karla søger en ekstra kok grundet travlhed. Vi ligger i centrum af København og repræsenterer det autentiske danske køkken med stolthed. Vi forventer at vores nye kollega er ærkær, stabil og sætter pris på et godt håndværk. Vi er et lille...
Indrykket:26. januar 2019
Udløbsdato:17. februar 2019

Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning

Aamanns Køkken

København K
Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, som fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, ...
Indrykket:30. januar 2019
Udløbsdato:26. marts 2019