Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige Køkken

Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler!

Beit Sitti er et nyt catering/Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation.

Vi søger medabejder til vores marokansk og mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra Marokansk køkken.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

 

Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330008346Phoenix-8a44be3412019-04-16T00:00:00Køkkenmedarbejder søges M/K med kendskab til Mellemøstlige Køkken

Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler!

Beit Sitti er et nyt catering/Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation.

Vi søger medabejder til vores marokansk og mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway.

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra Marokansk køkken.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

 

Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

 

 

2019-05-29T23:50:20.730 Kan du lave mellemøstlige mad og følge et koncept? Er du omhyggelig uanset om det hedder catering eller Takeaway? Er du ansvarsbevidst og vant til at holde mange bolde i luften? så er det dig vi står og mangler! Beit Sitti er et nyt catering Takeway concept der laver kvalitet store som små retter, Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson og variation. Vi søger medabejder til vores marokansk og mellemøstlige mad produktionslokale. som har en bred kendskab og erfaring til det Mellemøstlige Køkken. Arbejdet er at tilberede retter fra vores cateringslokale samt til vores Takeaway. Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års erfaring gerne fra Marokansk køkken. Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder med på tværs af teamet Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Bemærk at kun ansøgere eller personer der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.11jobnet8a44be34100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-11T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3509670Beit Sitti IVS11Emdrupvej 122100København ØDKDanmark0beitsittii@gmail.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent746591JobNet4976374497637410016-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a44be34https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a44be34https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a44be34&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a44be34&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361492752Ahmad Alkordebeitsittii@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330066519Kok/køkkenmedhjælper hos Chabber. Arbejd hvor og når du vil.Basic Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbejde med nye teams mennesker på forskellige arbejdspladser, men kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen. Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu: https: www.chabber.com search find-job-som-tjener-bartender-kok Typiske arbejdsopgaver: SelskaberKonferencer kongresserMorgenbuffeterProduktion af mad i storkøkkenerPrivate fester Hvad vi kan tilbyde dig: Et job hvor du 100 selv bestemmer, hvornår og om du vil arbejde. Vores kokke køkkenmedhjælpere arbejder typisk 0-20 timer ugentligt.Akademier hvor du kan dygtiggøre dig.Sjove fritidsevents, hvor vi bare har det sjovt.Et fedt sammenhold med mange forskellige kollegaer (chabbere), der også søger fleksbilitet og morskab i deres arbejdsliv. Hvad vi forventer af dig: Du har erfaring som kok køkkenmedhjælper.Du kan arbejde selvstændigt.Du kan hurtigt tilpasse dig nye arbejdsomgivelser.Du er hårdtarbejdende, glad og interesseret i at lære.Du har gode dansk eller engelskegenskaber. For mere information kontakt venligst Mara Krebs på nedenstående informationer. Du kan også ansøge med det samme via knappen Send ansøgning . Kontaktperson: Navn: Mara Krebs Stilling: Community Manager Email: mk@chabber.com

Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbejde med nye teams/mennesker på forskellige arbejdspladser, men kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen.

Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu: https://www.chabber.com/search/find-job-som-tjener-bartender-kok

Typiske arbejdsopgaver:

  • Selskaber
  • Konferencer/kongresser
  • Morgenbuffeter
  • Produktion af mad i storkøkkener
  • Private fester

Hvad vi kan tilbyde dig:

  • Et job hvor du 100% selv bestemmer, hvornår og om du vil arbejde. Vores kokke/køkkenmedhjælpere arbejder typisk 0-20 timer ugentligt.
  • Akademier hvor du kan dygtiggøre dig.
  • Sjove fritidsevents, hvor vi bare har det sjovt.
  • Et fedt sammenhold med mange forskellige kollegaer (chabbere), der også søger fleksbilitet og morskab i deres arbejdsliv.

Hvad vi forventer af dig:

  • Du har erfaring som kok/køkkenmedhjælper.
  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Du kan hurtigt tilpasse dig nye arbejdsomgivelser.
  • Du er hårdtarbejdende, glad og interesseret i at lære.
  • Du har gode dansk eller engelskegenskaber.

For mere information kontakt venligst Mara Krebs på nedenstående informationer. Du kan også ansøge med det samme via knappen "Send ansøgning".

Kontaktperson:

Navn: Mara Krebs

Stilling: Community Manager

Email: mk@chabber.com

ORS/Small/7fc59034_logo.pngChabber ApSKøbenhavn K2019-08-01T03:00:37.1102019-09-04T00:00:00
330070026Kostfaglig uddannet medarbejder til LynghusetBasic Lynghuset er et bosted for borgere med varige funktionsnedsættelser, og da vores køkkener er beliggende ude på afdelingerne, skal du have lyst til at være i et miljø, hvor du har direkte kontakt med vores beboere og andre faggrupper. Bostedet Lynghuset ligger i København NV. Arbejdsopgaverne som kostfaglig medarbejder i Lynghuset består bland andet i at tilberede frokost og aftensmad planlægge menuplan, samt varebestilling udføre rengøring og håndtering af krav fra fødevarekontrollen styre udmeldt kostbudget sætte varer på plads på de forskellige afdelinger kommunikere med andre faggrupper i huset opfylde kommunes målsætning om 90 procent økologi arbejde ud fra husets måltidspolitik Kulturen i huset Lynghuset er en organisation under forandring og mange nye tiltag er i gang. Du vil i ansættelsen få en nærmeste kollega, som er uddannet kok og i skal sammen varetage køkkendriften. Lynghuset vægter at der er plads til nytænkning, samt at ansatte byder ind i opgaveløsningen. Vi forventer, at du har en kostfaglig uddannelse som ansat kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du skal arbejde sammen med andre og være i daglig kontakt med vores beboere har lyst til at prøve kræfter med en anderledes arbejdsplads, end dit fagområde ellers tilbyder er mødestabil som medarbejder vil være med til at videreføre husets traditioner Vi tilbyder en god arbejdsplads i et stort velfungerende center kollegial sparring arbejdsfælleskab på tværs af botilbud individuelle kurser Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Vi er et stort center med otte botilbud med omkring 380 borgere og 700 fastansatte medarbejdere. Vi har også en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud. Vi yder et socialpædagogisk tilbud til borgerne med udgangspunkt i, at den enkelte borger skal opleve højst mulig livskvalitet. Vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og tydelige ledelsesværdier. COS er kendetegnet ved en høj faglighed, med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS indsatsområder er blandt andet fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering. Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er ledig fra den 1. oktober 2019 og er på 35 timer om ugen. Arbejdstiden er planlagt i tidsrummet mandag til fredag klokken 10.30- 17.30. Der kan forekomme enkelte arbejdsdage om året udenfor dette tidsrum, primært i forbindelse med påske og julen. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem faglig organisation og Københavns Kommune. Der indhentes referencer og straffeattest ved ansættelse. Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Joakim Averhoff på 5196 9500. Søg via nedenstående link senest mandag den 26. august 2019 Vi holder samtaler den 28. august 2019.

Lynghuset er et bosted for borgere med varige funktionsnedsættelser, og da vores køkkener er beliggende ude på afdelingerne, skal du have lyst til at være i et miljø, hvor du har direkte kontakt med vores beboere og andre faggrupper.

Bostedet Lynghuset ligger i København NV.

Arbejdsopgaverne som kostfaglig medarbejder i Lynghuset består bland andet i at

  • tilberede frokost og aftensmad
  • planlægge menuplan, samt varebestilling
  • udføre rengøring og håndtering af krav fra fødevarekontrollen
  • styre udmeldt kostbudget
  • sætte varer på plads på de forskellige afdelinger
  • kommunikere med andre faggrupper i huset
  • opfylde kommunes målsætning om 90 procent økologi
  • arbejde ud fra husets måltidspolitik

Kulturen i huset
Lynghuset er en organisation under forandring og mange nye tiltag er i gang. Du vil i ansættelsen få en nærmeste kollega, som er uddannet kok og i skal sammen varetage køkkendriften.

Lynghuset vægter at der er plads til nytænkning, samt at ansatte byder ind i opgaveløsningen.

Vi forventer, at du

  • har en kostfaglig uddannelse
  • som ansat kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du skal arbejde sammen med andre og være i daglig kontakt med vores beboere
  • har lyst til at prøve kræfter med en anderledes arbejdsplads, end dit fagområde ellers tilbyder
  • er mødestabil
  • som medarbejder vil være med til at videreføre husets traditioner

Vi tilbyder

  • en god arbejdsplads i et stort velfungerende center
  • kollegial sparring
  • arbejdsfælleskab på tværs af botilbud
  • individuelle kurser

Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Vi er et stort center med otte botilbud med omkring 380 borgere og 700 fastansatte medarbejdere. Vi har også en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud.

Vi yder et socialpædagogisk tilbud til borgerne med udgangspunkt i, at den enkelte borger skal opleve højst mulig livskvalitet. Vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og tydelige ledelsesværdier. COS er kendetegnet ved en høj faglighed, med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS indsatsområder er blandt andet fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering.

Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er ledig fra den 1. oktober 2019 og er på 35 timer om ugen. Arbejdstiden er planlagt i tidsrummet mandag til fredag klokken 10.30- 17.30. Der kan forekomme enkelte arbejdsdage om året udenfor dette tidsrum, primært i forbindelse med påske og julen.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem faglig organisation og Københavns Kommune. Der indhentes referencer og straffeattest ved ansættelse.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Joakim Averhoff på 5196 9500.

Søg via nedenstående link senest mandag den 26. august 2019
Vi holder samtaler den 28. august 2019.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngLynghusetKøbenhavn NV2019-08-08T11:01:29.0372019-08-26T00:00:00
330050264Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen.Robot Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen. Kan du bevare overblikket i stressede situationer? Har du sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og ra°varer? Og har du en god ordenssans? Sa° er det ma°ske dig vi leder efter! Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, på Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg. Vi søger en som skal være med til at vedholde vores succes af køkkenet, menukortet og restauranten som helhed sammen med vores fantastiske team. Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling søger vi en, der brænder for at være med til denne udvikling sammen med os i fremtiden! Du er faglært kok eller har erfaring inden for faget. Vores restauranter breder sig over det klassiske danske køkken, fransk inspireret landkøkken, det italienske, samt trendy cafe køkken (verdens-køkken). Til den rette kandidat tilbydes god løn, gode fremtidsmuligheder og mulig ledererfaring. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens. Starttidspunkt: Snarest muligt. Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, sa° tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til: daniel@samadholding.dk Mærk ansøgningen Kok Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning. Vi glæder os til at høre fra dig! Samad Holding ApS

Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen.

Kan du bevare overblikket i stressede situationer? Har du sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og ra°varer? Og har du en god ordenssans? Sa° er det ma°ske dig vi leder efter!

Vi er en stor virksomhed med flere restaurationer i København K, på Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg. Vi søger en som skal være med til at vedholde vores succes af køkkenet, menukortet og restauranten som helhed sammen med vores fantastiske team. Da vi har travlt alle steder og er i rivende udvikling søger vi en, der brænder for at være med til denne udvikling sammen med os i fremtiden!

Du er faglært kok eller har erfaring inden for faget. Vores restauranter breder sig over det klassiske danske køkken, fransk inspireret landkøkken, det italienske, samt trendy cafe køkken (verdens-køkken).

Til den rette kandidat tilbydes god løn, gode fremtidsmuligheder og mulig ledererfaring.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor dagene aldrig er ens.

Starttidspunkt: Snarest muligt.

Er du den ildsjæl vi søger, der ønsker at være med i denne udvikling, sa° tøv ikke med at sende os en motiveret ansøgning og dit CV til:

daniel@samadholding.dk Mærk ansøgningen ”Kok”

Du hører fra os, hvis din ansøgning tages i betragtning.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Samad Holding ApS

SAMAD HOLDING ApSKøbenhavn K2019-06-28T00:00:002019-08-21T00:00:00
330056808Kok til dansk perle - med udsigt over øresund og søde kollegaer! ( Helårsstilling )Robot Restaurant Lynetten søger en ekstra kok! ( helårstilling ) Grundet større travlhed end hvad vi hidtil har oplevet, søger vi en ekstra kok til Lynetten! Restaurant Lynetten er beliggende på Refshaleøen, i havnen Magrethehavn - med måske Danmarks flotteste udsigt over øresund, den nye skibakke samt tæt på 1000 sejlskibe. Vi er et team bestående af 5 kokke som deler vagtplanen ( I alt i firmaet er vi 27 kokke ), vi arbejder som udgangspunkt 5-2, men tager selvfølgelig højde for hinandens ønsker. Vores køkken tager udgangspunkt i klassiske danske køkken dog med udstikkere som moules frittes, pil selv rejer mm.. Nogle af vores stikord på arbejde er Glæde, Orden, gensidigrespekt, Humor! Vi har åbent året rundt, fra morgen til aften - så arbejdstiderne vil være både morgen og aften. Om du er uddannet eller ej er ikke så vigtigt - så længe du har færdighederne i orden! Vi giver løn efter kvalifikationer :) for mere info om vores restaurant, kan du se vores hjemmeside www.restaurantlynetten.dk For meget mere info og en uforpligtende snak - KONTAKT MIG, Kasper, 60174832 Lidt om os ouloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir. Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014 2015 til nye lokaler og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner. I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten to restauranter med tætte relationer. I starten af 2017 blev to til tre Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte! I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. Restaurant Hellerup Sejlklub et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist. Bistro Couloir en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst! At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm sammen med os! Vi håber vi lever op til jeres forventninger en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste Anders Vang Kasper Nielsen

Restaurant Lynetten søger en ekstra kok! ( helårstilling )

 

Grundet større travlhed end hvad vi hidtil har oplevet, søger vi en ekstra kok til Lynetten!

Restaurant Lynetten er beliggende på Refshaleøen, i havnen Magrethehavn - med måske Danmarks flotteste udsigt over øresund, den nye skibakke samt tæt på 1000 sejlskibe.

Vi er et team bestående af 5 kokke som deler vagtplanen ( I alt i firmaet er vi 27 kokke ), vi arbejder som udgangspunkt 5-2, men tager selvfølgelig højde for hinandens ønsker.

Vores køkken tager udgangspunkt i klassiske danske køkken dog med udstikkere som moules frittes, pil selv rejer mm.. 

Nogle af vores stikord på arbejde er; Glæde, Orden, gensidigrespekt, Humor!

Vi har åbent året rundt, fra morgen til aften - så arbejdstiderne vil være både morgen og aften.

 

Om du er uddannet eller ej er ikke så vigtigt - så længe du har færdighederne i orden! 

Vi giver løn efter kvalifikationer :)

 

for mere info om vores restaurant, kan du se vores hjemmeside www.restaurantlynetten.dk

 

For meget mere info og en uforpligtende snak - KONTAKT MIG, Kasper, 60174832

 

Lidt om os;

 

ouloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner.  I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten – to restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev to til tre – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere – vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til. 

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os! 

Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste

– Anders Vang & Kasper Nielsen

 

 

Restaurant LynettenKøbenhavn K2019-07-09T00:00:002019-08-30T00:00:00
330057564Kok til Steak House.Robot Til travl restaurant, beliggende i København K, søges en ansvarsbevidst og erfaren kok med tiltrædelse snarest. Arbejdstiden kan være deltid eller fuldtid, skemalagte og skiftende arbejdtider i tidsrummet kl. 11.00 - 23.00. Du skal være mødesikker, fleksibel og kunne arbejde selvstændigt. Vi forventer at du har erfaring fra lignende ansættelse. God løn tilbydes. Du skal sende din ansøgning og CV til: info@herefordsteak.dk Restaurant Hereford Steak Store Kongensgade 38 1264 København K

Til travl restaurant, beliggende i København K, søges en ansvarsbevidst og erfaren kok med tiltrædelse snarest.
Arbejdstiden kan være deltid eller fuldtid, skemalagte og skiftende arbejdtider i tidsrummet kl. 11.00 - 23.00.

Du skal være mødesikker, fleksibel og kunne arbejde selvstændigt. Vi forventer at du har erfaring fra lignende ansættelse.

God løn tilbydes.

Du skal sende din ansøgning og CV til: info@herefordsteak.dk Restaurant Hereford Steak Store Kongensgade 38 1264 København K

Restauration Hereford Steak 2014 I/SKøbenhavn K2019-07-10T00:00:002019-09-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok/køkkenmedhjælper hos Chabber. Arbejd hvor og når du vil.

Chabber ApS

København K
Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbe...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:4. september 2019

Kostfaglig uddannet medarbejder til Lynghuset

Lynghuset

København NV
Lynghuset er et bosted for borgere med varige funktionsnedsættelser, og da vores køkkener er beliggende ude på afdelingerne, skal du have lyst til at være i et miljø, hvor du har direkte kontakt med vores beboere og andre faggrupper. Bostedet Lynghu...
Indrykket:8. august 2019
Udløbsdato:26. august 2019

Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen.

SAMAD HOLDING ApS

København K
Branchens skarpeste kokke og køkkenmedhjælpere søges til større virksomhed i cafe` branchen. Kan du bevare overblikket i stressede situationer? Har du sans for kvalitet og er passioneret omkring mad og ra°varer? Og har du en god ordenssans? Sa° er d...
Indrykket:28. juni 2019
Udløbsdato:21. august 2019

Kok til dansk perle - med udsigt over øresund og søde kollegaer! ( Helårsstilling )

Restaurant Lynetten

København K
Restaurant Lynetten søger en ekstra kok! ( helårstilling ) Grundet større travlhed end hvad vi hidtil har oplevet, søger vi en ekstra kok til Lynetten! Restaurant Lynetten er beliggende på Refshaleøen, i havnen Magrethehavn - med måske Danmarks flot...
Indrykket:9. juli 2019
Udløbsdato:30. august 2019

Kok til Steak House.

Restauration Hereford Steak 2014 I/S

København K
Til travl restaurant, beliggende i København K, søges en ansvarsbevidst og erfaren kok med tiltrædelse snarest. Arbejdstiden kan være deltid eller fuldtid, skemalagte og skiftende arbejdtider i tidsrummet kl. 11.00 - 23.00. Du skal være mødesikker, ...
Indrykket:10. juli 2019
Udløbsdato:2. september 2019