Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedarbejder til Børnehuset Tusindfryd

Faglighed, kostanbefalinger og madmod  
Brænder du for at bruge din faglighed og være nøgleperson i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og med kreativitet og engagement tilberede måltider, der imødekommer de officielle kostanbefalinger – så er det præcist dig, vi søger til vores populære institution.  
 
Børnehuset Tusindfryd søger kostfaglig eneansvarlig, på 30 timer ugentligt og med ansættelse 1. juni 2019.  
 
Tusindfryd er en integreret institution i Nørrebro/Bispebjerg Klynge D i Børne- og Ungdomsforvaltningen, beliggende på Lundtoftegade.
Vi er et hus med to børnehavegrupper (udflytter) og fire vuggestuegrupper, men du skal kun varetage madlavningen til sidstnævnte, i alt omkring 48 børn i alderen 0-3 år plus de voksne.  
 
Vi forestiller os, at du  
  • er bevidst om din rolle i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og har lyst til at samarbejde med personalet om ideelle rammer for det pædagogiske måltid  
  • har omfattende viden om hygiejne, fødevaresikkerhed og kan udføre egenkontrol – og hermed leve op til hygiejneregler for køkkener i daginstitutioner  
  • er kreativ ifht. diæter til børn med særlige behov, fx ved at imødekomme allergier og tage hensyn til børnenes religion og evt. på en måde, så alle børn kan smage og opleve anderledes mad  
  • har viden om økologi, bæredygtig produktion og madspild, herunder vigtigheden af brug af årstidens frugt og grønt  
  • vil være ansvarlig for økonomien i køkkenet indenfor de økonomiske rammer i Tusindfryd og klyngen  
  • kan bruge IT til varebestilling, fødevaresikkerhed og publicering af ugens madplan på KbhBarn  
  • vil og kan indgå i det nødvendige samarbejde med det pædagogiske personale i daginstitutionen
  • har lyst til at bidrage med faglighed og erfaring i opdatering af institutionens mad- og måltidspolitik i samarbejde med forældre og pædagogisk personale  
Konkrete arbejdsopgaver i dagligdagen  
  • Planlægge og tilberede et varieret hovedmåltid og to mellemmåltider dagligt, herunder varieret varm og kold frokost til 48 børn fem gange om ugen, samt sikre, at der er mad til pædagogiske måltider til medarbejderne dagligt  
  • Holde køkkenet rent og ryddeligt samt stå for opvask og rengøring  
  • Sikre, at fødevarestyrelsens hygiejnekrav og egenkontrol gennemføres dagligt  
  • Sikre, at Tusindfryds kostpolitik bliver overholdt  
Vi samarbejder tæt med de øvrige institutioner i Klynge D, og ved ferier og lignende hjælper vi hinanden, også med madlavningen. Dvs. at du i perioder skal lave mad til en ekstra institution.
 
Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret og kan magte, at der til tider kan være travlt. Når det er sagt, sætter vi utrolig stor pris på din indsats, når vi kan se, at børnene er glade, mætte og nysgerrige på det, du laver.
 
Du får indenfor de økonomisk fastsatte rammer helt frie tøjler til at udfolde dig i køkkenet. Hertil får du mulighed for faglig udvikling og sparring med andre køkkenmedarbejdere i klyngen samt tilbud om kurser – eksempelvis via Meyers Madhus. Du bliver en del af en engageret og dygtig medarbejdergruppe, der brænder for arbejdet med børnene – og der er højt til loftet og let til grin.  
 
Erfaring er kærkommen, men alt starter et sted! Har du hjertet på rette sted og brænder for at lave spændende børnemad, og kan du li’ at have travlt, svinge gryder, potter og pander, holde gang i en ovn og en dejmaskine, så glæder vi os til at høre fra dig.  
 
Ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune.
Københavns Kommune betragter mangfoldighed som et aktiv, og alle uanset køn, alder, seksuel orientering, religion og etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konstitueret institutionsleder Klavs Rosell Westi på 3810 3939.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 27. maj 2019  
Vi afholder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330023432Phoenix-9e82b6e312019-05-13T18:02:16.643Køkkenmedarbejder til Børnehuset Tusindfryd
Faglighed, kostanbefalinger og madmod  
Brænder du for at bruge din faglighed og være nøgleperson i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og med kreativitet og engagement tilberede måltider, der imødekommer de officielle kostanbefalinger – så er det præcist dig, vi søger til vores populære institution.  
 
Børnehuset Tusindfryd søger kostfaglig eneansvarlig, på 30 timer ugentligt og med ansættelse 1. juni 2019.  
 
Tusindfryd er en integreret institution i Nørrebro/Bispebjerg Klynge D i Børne- og Ungdomsforvaltningen, beliggende på Lundtoftegade.
Vi er et hus med to børnehavegrupper (udflytter) og fire vuggestuegrupper, men du skal kun varetage madlavningen til sidstnævnte, i alt omkring 48 børn i alderen 0-3 år plus de voksne.  
 
Vi forestiller os, at du  
  • er bevidst om din rolle i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og har lyst til at samarbejde med personalet om ideelle rammer for det pædagogiske måltid  
  • har omfattende viden om hygiejne, fødevaresikkerhed og kan udføre egenkontrol – og hermed leve op til hygiejneregler for køkkener i daginstitutioner  
  • er kreativ ifht. diæter til børn med særlige behov, fx ved at imødekomme allergier og tage hensyn til børnenes religion og evt. på en måde, så alle børn kan smage og opleve anderledes mad  
  • har viden om økologi, bæredygtig produktion og madspild, herunder vigtigheden af brug af årstidens frugt og grønt  
  • vil være ansvarlig for økonomien i køkkenet indenfor de økonomiske rammer i Tusindfryd og klyngen  
  • kan bruge IT til varebestilling, fødevaresikkerhed og publicering af ugens madplan på KbhBarn  
  • vil og kan indgå i det nødvendige samarbejde med det pædagogiske personale i daginstitutionen
  • har lyst til at bidrage med faglighed og erfaring i opdatering af institutionens mad- og måltidspolitik i samarbejde med forældre og pædagogisk personale  
Konkrete arbejdsopgaver i dagligdagen  
  • Planlægge og tilberede et varieret hovedmåltid og to mellemmåltider dagligt, herunder varieret varm og kold frokost til 48 børn fem gange om ugen, samt sikre, at der er mad til pædagogiske måltider til medarbejderne dagligt  
  • Holde køkkenet rent og ryddeligt samt stå for opvask og rengøring  
  • Sikre, at fødevarestyrelsens hygiejnekrav og egenkontrol gennemføres dagligt  
  • Sikre, at Tusindfryds kostpolitik bliver overholdt  
Vi samarbejder tæt med de øvrige institutioner i Klynge D, og ved ferier og lignende hjælper vi hinanden, også med madlavningen. Dvs. at du i perioder skal lave mad til en ekstra institution.
 
Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret og kan magte, at der til tider kan være travlt. Når det er sagt, sætter vi utrolig stor pris på din indsats, når vi kan se, at børnene er glade, mætte og nysgerrige på det, du laver.
 
Du får indenfor de økonomisk fastsatte rammer helt frie tøjler til at udfolde dig i køkkenet. Hertil får du mulighed for faglig udvikling og sparring med andre køkkenmedarbejdere i klyngen samt tilbud om kurser – eksempelvis via Meyers Madhus. Du bliver en del af en engageret og dygtig medarbejdergruppe, der brænder for arbejdet med børnene – og der er højt til loftet og let til grin.  
 
Erfaring er kærkommen, men alt starter et sted! Har du hjertet på rette sted og brænder for at lave spændende børnemad, og kan du li’ at have travlt, svinge gryder, potter og pander, holde gang i en ovn og en dejmaskine, så glæder vi os til at høre fra dig.  
 
Ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune.
Københavns Kommune betragter mangfoldighed som et aktiv, og alle uanset køn, alder, seksuel orientering, religion og etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konstitueret institutionsleder Klavs Rosell Westi på 3810 3939.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 27. maj 2019  
Vi afholder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
 
2019-05-28T00:52:02.690 Faglighed, kostanbefalinger og madmod Brænder du for at bruge din faglighed og være nøgleperson i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og med kreativitet og engagement tilberede måltider, der imødekommer de officielle kostanbefalinger så er det præcist dig, vi søger til vores populære institution. Børnehuset Tusindfryd søger kostfaglig eneansvarlig, på 30 timer ugentligt og med ansættelse 1. juni 2019. Tusindfryd er en integreret institution i Nørrebro Bispebjerg Klynge D i Børne- og Ungdomsforvaltningen, beliggende på Lundtoftegade. Vi er et hus med to børnehavegrupper (udflytter) og fire vuggestuegrupper, men du skal kun varetage madlavningen til sidstnævnte, i alt omkring 48 børn i alderen 0-3 år plus de voksne. Vi forestiller os, at du er bevidst om din rolle i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og har lyst til at samarbejde med personalet om ideelle rammer for det pædagogiske måltid har omfattende viden om hygiejne, fødevaresikkerhed og kan udføre egenkontrol og hermed leve op til hygiejneregler for køkkener i daginstitutioner er kreativ ifht. diæter til børn med særlige behov, fx ved at imødekomme allergier og tage hensyn til børnenes religion og evt. på en måde, så alle børn kan smage og opleve anderledes mad har viden om økologi, bæredygtig produktion og madspild, herunder vigtigheden af brug af årstidens frugt og grønt vil være ansvarlig for økonomien i køkkenet indenfor de økonomiske rammer i Tusindfryd og klyngen kan bruge IT til varebestilling, fødevaresikkerhed og publicering af ugens madplan på KbhBarn vil og kan indgå i det nødvendige samarbejde med det pædagogiske personale i daginstitutionen har lyst til at bidrage med faglighed og erfaring i opdatering af institutionens mad- og måltidspolitik i samarbejde med forældre og pædagogisk personale Konkrete arbejdsopgaver i dagligdagen Planlægge og tilberede et varieret hovedmåltid og to mellemmåltider dagligt, herunder varieret varm og kold frokost til 48 børn fem gange om ugen, samt sikre, at der er mad til pædagogiske måltider til medarbejderne dagligt Holde køkkenet rent og ryddeligt samt stå for opvask og rengøring Sikre, at fødevarestyrelsens hygiejnekrav og egenkontrol gennemføres dagligt Sikre, at Tusindfryds kostpolitik bliver overholdt Vi samarbejder tæt med de øvrige institutioner i Klynge D, og ved ferier og lignende hjælper vi hinanden, også med madlavningen. Dvs. at du i perioder skal lave mad til en ekstra institution. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret og kan magte, at der til tider kan være travlt. Når det er sagt, sætter vi utrolig stor pris på din indsats, når vi kan se, at børnene er glade, mætte og nysgerrige på det, du laver. Du får indenfor de økonomisk fastsatte rammer helt frie tøjler til at udfolde dig i køkkenet. Hertil får du mulighed for faglig udvikling og sparring med andre køkkenmedarbejdere i klyngen samt tilbud om kurser eksempelvis via Meyers Madhus. Du bliver en del af en engageret og dygtig medarbejdergruppe, der brænder for arbejdet med børnene og der er højt til loftet og let til grin. Erfaring er kærkommen, men alt starter et sted! Har du hjertet på rette sted og brænder for at lave spændende børnemad, og kan du li at have travlt, svinge gryder, potter og pander, holde gang i en ovn og en dejmaskine, så glæder vi os til at høre fra dig. Ansættelsesforhold Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune. Københavns Kommune betragter mangfoldighed som et aktiv, og alle uanset køn, alder, seksuel orientering, religion og etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen. Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konstitueret institutionsleder Klavs Rosell Westi på 3810 3939. Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 27. maj 2019 Vi afholder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.10Phoenix9e82b6e3101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-27T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=158326&DepartmentId=19466&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3526663Børnehuset Tusindfryd11Lundtoftegade 232200København NDKDanmarkORS/fd6c8faf_logo.pngORS/Small/fd6c8faf_logo.png0
DKDanmarkDanmark
7Deltid46Permanent760094KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk15832600013-05-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e82b6e3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e82b6e3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e82b6e3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9e82b6e3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/11.jpgEr du serviceminded og har interesser indenfor hotel- og restaurationsbranchen? Hos Børnehuset Tusindfryd får du rige muligheder for at gøre et indtryk på omverden.12007991Dansk3Læse/ tale512214Køkkenassistent18Hotel og restauration361807077mediacenter@of.kk.dkDanmarkDanmark330043157Kostfagligt uddannet køkkenmedarbejder i barselsvikariat til Amager Klynge GBasic Din uddannelse kan f.eks. være ernæringsassistent, cater eller kok. Stillingen er et barselsvikariat på 31 timer pr. uge fra 14. august 2019. Ansættelsen er i Amager Klynge G i Kastanien. Klyngen består af ni enheder: en vuggestue, seks integrerede institutioner og to fritidsinstitutioner. Enhederne er beliggende i kvarteret omkring Holmbladsgade og Øresundsvej. Kastanien er en vuggestue med 48 børn, hvor børnene er fordelt på fire stuer. Vi har åbent i tidsrummet 7.00-17.00. Vi har et samarbejde i gang med Madliv København, hvor fokus er pædagogikkens betydning for måltidet, samt inspiration til nye og andre retter. Der produceres mad i vores eget køkken alle ugens dage. Børnene skal tilbydes mad til morgen, formiddag, frokost og eftermiddag, hvor det er køkkenmedarbejdernes ansvar, at der er handlet ind til måltiderne. Al bestilling af varer foregår elektronisk. Af væsentlige arbejdsopgaver kan nævnes Planlægning og indkøb Daglig madproduktion Ernæringsberegning Oprydning og rengøring Egenkontrol Forventninger Vi lægger stor vægt på, at du er en person med gåpåmod, og at du er ansvarlig og idérig. Du skal kunne bevare arbejdsglæden også når vi har travlt. Du skal kunne møde dagens overraskelser åbent. Du skal tage medansvar for det gode arbejdsmiljø samt tage ejerskab over egen læring og faglighed. Være mødestabil, fleksibel. Se positivt på hverdagen og synes, det er sjovt at gå på arbejde. Du kan formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk. Ansættelsesvilkår Den daglige arbejdstid forventer vi vil ligge mellem kl. 8.15 og 15.00, men den kan blive reguleret, hvis behovet viser sig. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst om Ny Løn. I tilfælde af ansættelse indhenter vi børne- og straffeattest samt reference. Yderligere information Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte den pædagogiske leder Gitte Kjølby på 3257 3693. Søg via nedenstående link senest torsdag den 27. juni 2019

Din uddannelse kan f.eks. være ernæringsassistent, cater eller kok. Stillingen er et barselsvikariat på 31 timer pr. uge fra 14. august 2019.

Ansættelsen er i Amager Klynge G i Kastanien. Klyngen består af ni enheder: en vuggestue, seks integrerede institutioner og to fritidsinstitutioner. Enhederne er beliggende i kvarteret omkring Holmbladsgade og Øresundsvej.

Kastanien er en vuggestue med 48 børn, hvor børnene er fordelt på fire stuer. Vi har åbent i tidsrummet 7.00-17.00.

Vi har et samarbejde i gang med Madliv København, hvor fokus er pædagogikkens betydning for måltidet, samt inspiration til nye og andre retter.

Der produceres mad i vores eget køkken alle ugens dage.
Børnene skal tilbydes mad til morgen, formiddag, frokost og eftermiddag, hvor det er køkkenmedarbejdernes ansvar, at der er handlet ind til måltiderne. Al bestilling af varer foregår elektronisk.

Af væsentlige arbejdsopgaver kan nævnes

  • Planlægning og indkøb
  • Daglig madproduktion
  • Ernæringsberegning
  • Oprydning og rengøring
  • Egenkontrol

Forventninger
Vi lægger stor vægt på, at du er en person med gåpåmod, og at du er ansvarlig og idérig.

Du skal kunne bevare arbejdsglæden – også når vi har travlt. Du skal kunne møde dagens overraskelser åbent. Du skal tage medansvar for det gode arbejdsmiljø samt tage ejerskab over egen læring og faglighed. Være mødestabil, fleksibel. Se positivt på hverdagen og synes, det er sjovt at gå på arbejde. Du kan formulere dig både mundtligt og skriftligt på dansk.

Ansættelsesvilkår
Den daglige arbejdstid forventer vi vil ligge mellem kl. 8.15 og 15.00, men den kan blive reguleret, hvis behovet viser sig.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst om Ny Løn.

I tilfælde af ansættelse indhenter vi børne- og straffeattest samt reference. 

Yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte den pædagogiske leder Gitte Kjølby på 3257 3693.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 27. juni 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngKastanienKøbenhavn S2019-06-13T17:05:50.7032019-06-27T00:00:00
330039403Køkkenmedarbejder til Sejlhuset udflytter i Amager Klynge IBasic I Sejlhuset udflytter, Dragør, søger vi en faglært køkkenmedarbejder med erfaring inden for mad til børn. I klyngen har vi fælles planlægningsmøder en gang om måneden, som foregår i Ørestad med klyngens øvrige køkkenansatte. Vi arbejder ud fra klyngens fælles principper omkring kost. Klyngen har Guldmærke i økologi, er en sukkerfrizone, har taget stilling til dyrevelfærd og har fokus på at undgå madspild. Vi søger derfor en medarbejder, som kan se sig selv hos os, og som har følgende kvalifikationer kompetencer Høj grad af faglig bevidsthed. Respekt og forståelse for vores kostpolitik. Nysgerrig og interesseret i at eksperimentere og gå nye veje. Dygtig til at tilberede velsmagende og lækker mad ud fra klyngens principper. Kan arbejde selvstændigt og samtidig være holdspiller. Kan formidle kost til både børn, forældre og personale. Kan overholde et budget. Er mødestabil og loyal i forhold til ledelse og kollegaer. Som del af køkkenteamet i Amager Klynge I får du kreative og dygtige kollegaer ansvar og tillid i forhold til resurser og kompetencer ansvar for den daglige drift af mad til Sejlhusets børn og voksne mulighed for udvikling og afprøvning af egne ideer i forhold til kost nysgerrige og glade børn, som gerne vil høre om den mad, du tilbereder Ansættelsesvilkår Løn efter overenskomst. Tiltrædelse den 1. august 2019. Sejlhuset en 100 røgfri arbejdsplads, det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden. Udflytteren Dragør ligger på Ndr. Dragørvej. Mere information Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, kan du ringe til køkkenkoordinator Berit Andersen på 2499 6562. Søg via nedenstående link senest fredag den 21. juni 2019. Vi afholder ansættelsessamtaler mandag i uge 26.

I Sejlhuset udflytter, Dragør, søger vi en faglært køkkenmedarbejder med erfaring inden for mad til børn.

I klyngen har vi fælles planlægningsmøder en gang om måneden, som foregår i Ørestad med klyngens øvrige køkkenansatte. Vi arbejder ud fra klyngens fælles principper omkring kost. Klyngen har Guldmærke i økologi, er en sukkerfrizone, har taget stilling til dyrevelfærd og har fokus på at undgå madspild.

Vi søger derfor en medarbejder, som kan se sig selv hos os, og som har følgende kvalifikationer/kompetencer

  • Høj grad af faglig bevidsthed.
  • Respekt og forståelse for vores kostpolitik.
  • Nysgerrig og interesseret i at eksperimentere og gå nye veje.
  • Dygtig til at tilberede velsmagende og lækker mad ud fra klyngens principper.
  • Kan arbejde selvstændigt og samtidig være holdspiller.
  • Kan formidle kost til både børn, forældre og personale.
  • Kan overholde et budget.
  • Er mødestabil og loyal i forhold til ledelse og kollegaer.

Som del af køkkenteamet i Amager Klynge I får du

  • kreative og dygtige kollegaer
  • ansvar og tillid i forhold til resurser og kompetencer
  • ansvar for den daglige drift af mad til Sejlhusets børn og voksne
  • mulighed for udvikling og afprøvning af egne ideer i forhold til kost
  • nysgerrige og glade børn, som gerne vil høre om den mad, du tilbereder

Ansættelsesvilkår
Løn efter overenskomst. Tiltrædelse den 1. august 2019. Sejlhuset en 100% røgfri arbejdsplads, det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden. Udflytteren Dragør ligger på Ndr. Dragørvej.

Mere information
Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, kan du ringe til køkkenkoordinator Berit Andersen på 2499 6562.

Søg via nedenstående link senest fredag den 21. juni 2019.
Vi afholder ansættelsessamtaler mandag i uge 26.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngSejlhusetKøbenhavn S2019-06-07T12:01:12.6672019-06-21T00:00:00
330037203Ambitiøs og madglad køkkenfaglig medarbejder til Børnehuset Det Røde HjørneBasic Brænder du for mad, kvalitet, økologi og børns ernæring? I Det Røde Hjørne er maden og måltiden en vigtig del af hverdagen. Vi tror på, at et fokuseret samarbejde på tværs af køkkenet og stuerne kan være med til at gøre måltidet til en god ramme for børnenes udvikling. Du skal i samarbejde med din kollega dagligt lave mad til 165 børn. Stillingen er på 32 timer om ugen og til besættelse den 1. august 2019. Vores enhed er i bevægelse og udvikling, vi sætter fagligheden højt, og vi arbejder med at styrke arbejdsfællesskabet inden for rammer, der ofte forandrer sig. I Det Røde Hjørne vil du få mulighed for at bidrage til udvikling af rutiner, kultur og traditioner. Vi søger en køkkenmedarbejder, der er ambitiøs i forhold til madhåndværk, økologi og kvalitet har gode samarbejdes evner og kan indgå i det eksisterende team kan lave ernæringsrigtig, sund mad fra bunden til målgruppen kan stå for varierede formiddags-, frokost- og eftermiddagsmåltider har hygiejnebevis og kan varetage egenkontrol har sans for indkøb og planlægning herunder stort fokus på madspil har en fleksibel, positiv og dialogbaseret tilgang i samarbejdet med leder og kolleger betragter udfordringer som noget vi løser i fællesskab kan varetage systematisk rengøring af køkken kan vaske op Du får en arbejdsplads med plads til indflydelse på dit eget arbejde samarbejdsvillige kolleger en tillidsfuld leder Løn- og ansættelsesforhold Arbejdstiden vil som udgangspunkt være i tidsrummet kl. 7.00-14.30 (inkl. selvbetalt pause). Løn og arbejdsforhold efter overenskomst Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Astrid Lill Kjeldsen på 3296 0056. Søg via nedenstående link senest tirsdag den 18. juni 2019

Brænder du for mad, kvalitet, økologi og børns ernæring? I Det Røde Hjørne er maden og måltiden en vigtig del af hverdagen. Vi tror på, at et fokuseret samarbejde på tværs af køkkenet og stuerne kan være med til at gøre måltidet til en god ramme for børnenes udvikling.  

Du skal i samarbejde med din kollega dagligt lave mad til 165 børn. Stillingen er på 32 timer om ugen og til besættelse den 1. august 2019. 

Vores enhed er i bevægelse og udvikling, vi sætter fagligheden højt, og vi arbejder med at styrke arbejdsfællesskabet inden for rammer, der ofte forandrer sig. I Det Røde Hjørne vil du få mulighed for at bidrage til udvikling af rutiner, kultur og traditioner.

Vi søger en køkkenmedarbejder, der

  • er ambitiøs i forhold til madhåndværk, økologi og kvalitet
  • har gode samarbejdes evner og kan indgå i det eksisterende team
  • kan lave ernæringsrigtig, sund mad fra bunden til målgruppen
  • kan stå for varierede formiddags-, frokost- og eftermiddagsmåltider
  • har hygiejnebevis og kan varetage egenkontrol
  • har sans for indkøb og planlægning herunder stort fokus på madspil
  • har en fleksibel, positiv og dialogbaseret tilgang i samarbejdet med leder og kolleger
  • betragter udfordringer som noget vi løser i fællesskab
  • kan varetage systematisk rengøring af køkken
  • kan vaske op

Du får en arbejdsplads med

  • plads til indflydelse på dit eget arbejde
  • samarbejdsvillige kolleger
  • en tillidsfuld leder

Løn- og ansættelsesforhold
Arbejdstiden vil som udgangspunkt være i tidsrummet kl. 7.00-14.30 (inkl. selvbetalt pause).

Løn og arbejdsforhold efter overenskomst

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Astrid Lill Kjeldsen på 3296 0056. 

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 18. juni 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngBørnehuset Det Røde HjørneKøbenhavn S2019-06-04T13:00:35.9602019-06-18T00:00:00
330036922Køkkemedarbejder til Småbørnenes ForsamlingshusBasic Erfaring er kærkommen, men alt starter et sted! Har du hjertet på rette sted og brænder for at lave spændende børnemad, og kan du lide at have travlt, svinge gryder, potter og pander holde gang i en ovn og en dejmaskine, så glæder vi os til at høre fra dig. Småbørnenes Forsamlingshus søger kostfaglig eneansvarlig, 30 timer ugentligt med ansættelse den 1. august 2019. Småbørnenes Forsamlingshus er en integreret institution i Nørrebro Bispebjerg Klynge D (NB D), der ligger på Glentevej i København NV. Vi er et hus med to børnehavegrupper og tre vuggestuegrupper, i alt har vi indskrevet mellem 80-85 børn i alderen 0-6 år. I klyngen er vi i alt seks 0-6-års enheder. Faglighed, kostanbefalinger og madmod Brænder du for at bruge din faglighed og være nøgleperson i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og med kreativitet og engagement tilberede måltider, der imødekommer de officielle kostanbefalinger så er det præcis dig, vi søger til vores populære institution. Vi forestiller os, at du er bevidst om din rolle i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og har lyst til at samarbejde med personalet om ideelle rammer for det pædagogiske måltid har omfattende viden om hygiejne, fødevaresikkerhed og kan udføre egenkontrol og dermed leve op til hygiejneregler for køkkener i daginstitutioner er kreativ i forhold til diæter til børn med særlige behov fx imødekomme allergier og tage hensyn til børnenes religion på en måde, så alle børn kan smage og opleve anderledes mad har viden om økologi, bæredygtig produktion og madspild, herunder vigtigheden af brug af årstidens frugt og grønt vil være ansvarlig for økonomien i køkkenet og udføre dine opgaver indenfor de økonomiske rammer, der er givet i Småbørnenes Forsamlingshus kan bruge elektroniske værktøjer til varebestilling, fødevaresikkerhed og publicering af ugens madplan på KbhBarn vil og kan indgå i dagligt tværfagligt samarbejde med det pædagogiske personale i daginstitutionen har lyst til at bidrage med faglighed og erfaring i opdatering af institutionens mad- og måltidspolitik i samarbejde med forældre og pædagogisk personale Konkrete arbejdsopgaver i dagligdagen Planlægning og tilberedning af et varierede hovedmåltid og to mellemmåltider dagligt. Herunder varm frokost til 80-85 børn fire gange om ugen og kold frokost en gang om ugen og dagligt sikre, at der er mad til pædagogiske måltider til medarbejderne. At holde køkkenet rent og ryddeligt opvask og rengøring. Sikre at fødevarestyrelsens hygiejnekrav og egenkontrol gennemføres dagligt. Sikre at Småbørnenes Forsamlingshus kostpolitik bliver overholdt, og vi har ambitioner om 100 økologi. Du skal sørge for, at der er forplejning til alle medarbejdere, der deltager i de månedlige personalemøder, på personalelørdage og til forældrearrangementer. Derfor vil der være få arbejdsopgaver, der ligger ud over den normale arbejdstid, men som naturligt indgår i det samlede regnskab og aflønnes jf. gældende overenskomst. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og magte, at der til tider kan være travlt. Når det er sagt, sætter vi utrolig stor pris på din indsats for at se børnene er glade, mætte og nysgerrige på det sensoriske. Du får indenfor de økonomisk fastsatte rammer helt frie tøjler til at udfolde dig i køkkenet. Hertil får du mulighed for faglig udvikling og sparring med andre køkkenmedarbejdere i klyngen samt tilbud om kurser fx via Meyers Madhus. Du bliver en del af en engageret og dygtig medarbejdergruppe, der brænder for arbejdet med børnene, og der er højt til loftet og let til grin. Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune. Mere information Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mia Bjaarnø på 3819 6719. Søg via nedenstående link senest tirsdag den 18. juni 2019. Vi holder ansættelsessamtaler den 20. juni i tidsrummet kl. 12-17.00.

Erfaring er kærkommen, men alt starter et sted! Har du hjertet på rette sted og brænder for at lave spændende børnemad, og kan du lide at have travlt, svinge gryder, potter og pander – holde gang i en ovn og en dejmaskine, så glæder vi os til at høre fra dig.

Småbørnenes Forsamlingshus søger kostfaglig eneansvarlig, 30 timer ugentligt med ansættelse den 1. august 2019.

Småbørnenes Forsamlingshus er en integreret institution i Nørrebro/Bispebjerg Klynge D (NB D), der ligger på Glentevej i København NV. Vi er et hus med to børnehavegrupper og tre vuggestuegrupper, i alt har vi indskrevet mellem 80-85 børn i alderen 0-6 år. I klyngen er vi i alt seks 0-6-års enheder.

Faglighed, kostanbefalinger og madmod
Brænder du for at bruge din faglighed og være nøgleperson i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og med kreativitet og engagement tilberede måltider, der imødekommer de officielle kostanbefalinger – så er det præcis dig, vi søger til vores populære institution.

Vi forestiller os, at du

  • er bevidst om din rolle i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og har lyst til at samarbejde med personalet om ideelle rammer for det pædagogiske måltid
  • har omfattende viden om hygiejne, fødevaresikkerhed og kan udføre egenkontrol og dermed leve op til hygiejneregler for køkkener i daginstitutioner
  • er kreativ i forhold til diæter til børn med særlige behov fx imødekomme allergier og tage hensyn til børnenes religion på en måde, så alle børn kan smage og opleve anderledes mad
  • har viden om økologi, bæredygtig produktion og madspild, herunder vigtigheden af brug af årstidens frugt og grønt
  • vil være ansvarlig for økonomien i køkkenet og udføre dine opgaver indenfor de økonomiske rammer, der er givet i Småbørnenes Forsamlingshus
  • kan bruge elektroniske værktøjer til varebestilling, fødevaresikkerhed og publicering af ugens madplan på KbhBarn
  • vil og kan indgå i dagligt tværfagligt samarbejde med det pædagogiske personale i daginstitutionen
  • har lyst til at bidrage med faglighed og erfaring i opdatering af institutionens mad- og måltidspolitik i samarbejde med forældre og pædagogisk personale

Konkrete arbejdsopgaver i dagligdagen

  • Planlægning og tilberedning af et varierede hovedmåltid og to mellemmåltider dagligt. Herunder varm frokost til 80-85 børn fire gange om ugen og kold frokost en gang om ugen og dagligt sikre, at der er mad til pædagogiske måltider til medarbejderne.
  • At holde køkkenet rent og ryddeligt – opvask og rengøring.
  • Sikre at fødevarestyrelsens hygiejnekrav og egenkontrol gennemføres dagligt.
  • Sikre at Småbørnenes Forsamlingshus’ kostpolitik bliver overholdt, og vi har ambitioner om 100% økologi.

Du skal sørge for, at der er forplejning til alle medarbejdere, der deltager i de månedlige personalemøder, på personalelørdage og til forældrearrangementer. Derfor vil der være få arbejdsopgaver, der ligger ud over den normale arbejdstid, men som naturligt indgår i det samlede regnskab og aflønnes jf. gældende overenskomst.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og magte, at der til tider kan være travlt. Når det er sagt, sætter vi utrolig stor pris på din indsats for at se børnene er glade, mætte og nysgerrige på det sensoriske. Du får indenfor de økonomisk fastsatte rammer helt frie tøjler til at udfolde dig i køkkenet. Hertil får du mulighed for faglig udvikling og sparring med andre køkkenmedarbejdere i klyngen samt tilbud om kurser fx via Meyers Madhus. Du bliver en del af en engageret og dygtig medarbejdergruppe, der brænder for arbejdet med børnene, og der er højt til loftet og let til grin.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mia Bjaarnø på 3819 6719.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 18. juni 2019.
Vi holder ansættelsessamtaler den 20. juni i tidsrummet kl. 12-17.00.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngSmåbørnenes ForsamlingshusKøbenhavn NV2019-06-04T10:02:26.3732019-06-18T00:00:00
330036396Vaca Valby søger salgs- og køkkenassistenterRobot Vaca søger deltids salgs- og køkkenassistenter OM VACA Mexicansk take away, hvor hovedfokus er smag og kvalitet. Det er maden, der er i centrum, og med latin-amerikansk musik i højtalerne. Vi ønsker, at vores gæster såvel som personale mærker en god stemning VACA. Du vil blive en del af et team, hvor man samarbejder om løsning af opgaverne i et til tider meget travlt miljø. OM STILLINGEN Vi søger kompetente salgs- og køkkenassistenter. Vi foretrækker, at du har erfaring med salg- og eller hvordan et køkken fungerer. Som salgs- og køkkenassistent vil du bl.a. lave tacos, burritos og andre retter samt forberede råvarerne til retterne. Du vil have kontakten med vores gæster og sørge for, at de føler sig tilpas og godt taget imod. Forventninger: At du har køkkenfærdigheder og kan lide at være i et køkken At du er imødekommende og smilende At du er lærenem og fleksibel At du har tålmodighed og formår at bevare overblikket i stressede situationer At du kan arbejde i team men også selvstændigt når det kræves At du er struktureret At du er i stand til at være ambassadør Arbejdet foregår efter vagtplan i tidsrummet: 09.00 - 22.00 Hvis dette stillingsopslag har vakt din interesse, så send endelig dit CV samt ansøgning til: job@vaca.dk. Skriv Trianglen i emnefeltet.

Vaca søger deltids salgs- og køkkenassistenter
 

OM VACA
Mexicansk take away, hvor hovedfokus er smag og kvalitet. Det er maden, der er i centrum, og med latin-amerikansk musik i højtalerne. Vi ønsker, at vores gæster såvel som personale mærker en god stemning VACA. Du vil blive en del af et team, hvor man samarbejder om løsning af opgaverne i et til tider meget travlt miljø. 

OM STILLINGEN
Vi søger kompetente salgs- og køkkenassistenter. Vi foretrækker, at du har erfaring med salg- og/eller hvordan et køkken fungerer. Som salgs- og køkkenassistent vil du bl.a. lave tacos, burritos og andre retter samt forberede råvarerne til retterne. Du vil have kontakten med vores gæster og sørge for, at de føler sig tilpas og godt taget imod. 

 

Forventninger: 

  • At du har køkkenfærdigheder og kan lide at være i et køkken
  • At du er imødekommende og smilende
  • At du er lærenem og fleksibel 
  • At du har tålmodighed og formår at bevare overblikket i stressede situationer
  • At du kan arbejde i team men også selvstændigt når det kræves
  • At du er struktureret
  • At du er i stand til at være ambassadør

Arbejdet foregår efter vagtplan i tidsrummet: 09.00 - 22.00 Hvis dette stillingsopslag har vakt din interesse, så send endelig dit CV samt ansøgning til: job@vaca.dk. Skriv Trianglen i emnefeltet.

VACA Valby LanggadeValby2019-06-05T00:00:002019-07-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kostfagligt uddannet køkkenmedarbejder i barselsvikariat til Amager Klynge G

Kastanien

København S
Din uddannelse kan f.eks. være ernæringsassistent, cater eller kok. Stillingen er et barselsvikariat på 31 timer pr. uge fra 14. august 2019. Ansættelsen er i Amager Klynge G i Kastanien. Klyngen består af ni enheder: en vuggestue, seks integrerede ...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:27. juni 2019

Køkkenmedarbejder til Sejlhuset udflytter i Amager Klynge I

Sejlhuset

København S
I Sejlhuset udflytter, Dragør, søger vi en faglært køkkenmedarbejder med erfaring inden for mad til børn. I klyngen har vi fælles planlægningsmøder en gang om måneden, som foregår i Ørestad med klyngens øvrige køkkenansatte. Vi arbejder ud fra klyng...
Indrykket:7. juni 2019
Udløbsdato:21. juni 2019

Ambitiøs og madglad køkkenfaglig medarbejder til Børnehuset Det Røde Hjørne

Børnehuset Det Røde Hjørne

København S
Brænder du for mad, kvalitet, økologi og børns ernæring? I Det Røde Hjørne er maden og måltiden en vigtig del af hverdagen. Vi tror på, at et fokuseret samarbejde på tværs af køkkenet og stuerne kan være med til at gøre måltidet til en god ramme for...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:18. juni 2019

Køkkemedarbejder til Småbørnenes Forsamlingshus

Småbørnenes Forsamlingshus

København NV
Erfaring er kærkommen, men alt starter et sted! Har du hjertet på rette sted og brænder for at lave spændende børnemad, og kan du lide at have travlt, svinge gryder, potter og pander holde gang i en ovn og en dejmaskine, så glæder vi os til at høre ...
Indrykket:4. juni 2019
Udløbsdato:18. juni 2019

Vaca Valby søger salgs- og køkkenassistenter

VACA Valby Langgade

Valby
Vaca søger deltids salgs- og køkkenassistenter OM VACA Mexicansk take away, hvor hovedfokus er smag og kvalitet. Det er maden, der er i centrum, og med latin-amerikansk musik i højtalerne. Vi ønsker, at vores gæster såvel som personale mærker en god...
Indrykket:5. juni 2019
Udløbsdato:1. juli 2019