Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedarbejder til Hvinningdal Børnehus

Hvinningdal Børnehus søger en selvstændig, kostfaglig medarbejder, som finder det interessant, sjovt og udfordrende at stå i spidsen for en farverig, velduftende og ernæringsrigtig kostordning.

Stillingen som kostfaglig eneansvarlig er på 30 - 34 timer/uge, med ansættelse pr. 15. november 2020 eller efter aftale.                                             

Er du den, der kan videreudvikle en kostordning, og holder af at arbejde i et travlt og rummeligt miljø, så se gerne nedenstående.

Hvinningdal Børnehus er en integreret daginstitution med børn i alderen fra 0 – 6 år, normeret til 24 vuggestuebørn fordelt på to vuggestuegrupper, samt 68 børn fordelt på tre børnehavegrupper. Vuggestuer og børnehavegrupper arbejder tæt sammen i hverdagen, hvor der hjælpes på tværs af børnegrupper efter behov.

Hvinningdal Børnehus er et af fire børnehuse i Daginstitutionen På Toppen, Hvinningdal i Silkeborg. Udover Hvinningdal Børnehus består institutionen af børnehusene Regnbuen, Kærsgård og Bakkebo. De fire børnehuse ligger geografisk tæt på hinanden, hvor køkkenmedarbejderne i husene samarbejder og indgår i eget netværk.

Vi vægter at have et godt samarbejde på tværs af de fire huse, hvor der arbejdes efter vores fælles pædagogiske værdier Glæde, Udvikling og Fællesskab.

Vi ser gerne, at du har en uddannelse som ernæringsassistent, kok eller anden kostfaglig uddannelse. Erfaring i et daginstitutionskøkken er ingen hindring.

Hvis du ønsker at vide mere om hvem vi er, og hvordan vi arbejder, kan du se mere på vores hjemmeside: http://paatoppen.silkeborgkommune.dk/om-os/Hvinningdal

Vi forventer, at du:

  • Ser det spændende i at stå for en kostordning i samarbejdet med det pædagogiske personale. 
  • Brænder for arbejdet med at lave maden fra bunden og vægter ernæringsrigtig, velsmagende og veltillavet mad.
  • Synes det er interessant at bruge danske råvarer og ligger vægt på økologi.
  • Er bekendt med Fødevarestyrelsens krav til institutionsmad
  • Kan udarbejde kostplaner, lave egenkontrol og stå for indkøb af råvarer
  • Selvstændigt kan styre madbudgettet - have økonomisk overblik
  • Kan minimere madspild ved kreativt at anvende rester
  • Kan arbejde i et åbent miljø omgivet af interesserede og nysgerrige børn og voksne
  • Er fleksibel og omstillingsparat. Så der er plads til spontanitet i hverdagene
  • Har interesse for / kan rumme at arbejde i en daginstitution med mange børn og har lyst til at hjælpe til ved børnene, hvis der på enkelte dage er behov for dette!
  • Kan bidrage med din kostfaglige viden, på en positiv måde i samarbejdet med det pædagogiske personale

Vi kan tilbyde:
  • En travl arbejdsplads med humor
  • Ansvar og medindflydelse
  • Plads til udvikling og nye ideer
  • Et ønske om et køkken med høj faglighed, hvor sundt, varieret mad lavet fra bunden er i fokus.
  • En arbejdsplads, der betragter måltidet som en pædagogisk aktivitet og ikke blot bespisning

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Villy B. Sørensen på tlf. 2135 1037.

Ansøgningsfrist mandag 18. oktober 2020 - Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.