Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedarbejder til Småbørnenes Forsamlingshus

Genindrykning

Faglighed, kostanbefalinger og madmod
Brænder du for at bruge din faglighed og være nøgleperson i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse? Og med kreativitet og engagement tilberede måltider, der imødekommer de officielle kostanbefalinger? Så er du præcis den kostfaglig ene-ansvarlige, vi søger til vores populære institution. 

Småbørnenes Forsamlingshus er en integreret institution i Nørrebro/Bispebjerg Klynge D i Børne- og Ungdomsforvaltningen. Vi ligger på Glentevej i København NV og er et hus med to børnehavegrupper og tre vuggestuegrupper. I alt har vi mellem 80-85 børn i alderen 0-6 år indskrevet. I klyngen er vi i alt seks 0-6-års enheder.

Vi forestiller os, at du

  • er bevidst om din rolle i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og har lyst til at samarbejde med personalet om ideelle rammer for det pædagogiske måltid
  • har omfattende viden om hygiejne, fødevaresikkerhed og kan udføre egenkontrol – og hermed leve op til hygiejneregler for køkkener i daginstitutioner
  • er kreativ i forhold til diæter til børn med særlige behov og fx imødekommer allergier og tager hensyn til børnenes religion evt. på en måde, så alle børn kan smage og opleve anderledes mad
  • har viden om økologi, bæredygtig produktion og madspild, herunder vigtigheden af brug af årstidens frugt og grønt
  • vil være ansvarlig for økonomien i køkkenet og udføre dine opgaver indenfor de økonomiske rammer givet i Småbørnenes Forsamlingshus
  • kan bruge elektroniske værktøjer til varebestilling, fødevaresikkerhed og publicering af ugens madplan på KbhBarn
  • vil og kan indgå i dagligt tværfagligt samarbejde med det pædagogiske personale i daginstitutionen
  • har lyst til at bidrage med faglighed og erfaring i opdatering af institutionens mad- og måltidspolitik i samarbejde med forældre og pædagogisk personale.

Konkrete arbejdsopgaver i dagligdagen

  • Planlægning og tilberedning af et varierede hovedmåltid og to mellemmåltider dagligt. Herunder varm frokost til 80-85 børn fire gange om ugen og kold frokost en gang om ugen, samt sikre, at der er mad til pædagogiske måltider til medarbejderne dagligt.
  • At holde køkkenet rent og ryddeligt i forhold til opvask og rengøring.
  • Sikre at fødevarestyrelsens hygiejnekrav og egenkontrol gennemføres dagligt.
  • Sikre at Småbørnenes Forsamlingshus’ kostpolitik bliver overholdt – vi har ambitioner om 100% økologi.

Du skal sørge for, at der er forplejning til alle medarbejdere, der deltager i de månedlige personalemøder, på personalelørdage og til forælderarrangementer. Derfor vil der være få arbejdsopgaver, der ligger ud over den normale arbejdstid, men som naturligt indgår i det samlede regnskab og aflønnes jf. gældende overenskomst.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og magte, at der til tider kan være travlt. Når det er sagt, sætter vi utrolig stor pris på din indsats og for at se børnene er glade, mætte og nysgerrige på det sensoriske. Du får indenfor de økonomisk fastsatte rammer helt frie tøjler til at udfolde dig i køkkenet. Hertil får du mulighed for faglig udvikling og sparring med andre køkkenmedarbejdere i klyngen og tilbud om kurser fx via Meyers Madhus. Du bliver en del af en engageret og dygtig medarbejdergruppe, der brænder for arbejdet med børnene, og der er højt til loftet og let til grin.

Erfaring er kærkommen, men alt starter et sted! Har du hjertet på rette sted og brænder for at lave spændende børnemad, og kan du lide at have travlt, svinge gryder, potter og pander – holde gang i en ovn og en dejmaskine, så glæder vi os til at høre fra dig!

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune. Stillingen er på 30 timer ugentligt med ansættelse snarest muligt.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mia Bjaarnø på 3819 6719.

Søg via nedenstående link senest mandag den 12. august 2019.
Vi holder ansættelsessamtaler den 19. august.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330062357Phoenix-5b461b1112019-07-22T01:00:28.500Køkkenmedarbejder til Småbørnenes Forsamlingshus

Genindrykning

Faglighed, kostanbefalinger og madmod
Brænder du for at bruge din faglighed og være nøgleperson i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse? Og med kreativitet og engagement tilberede måltider, der imødekommer de officielle kostanbefalinger? Så er du præcis den kostfaglig ene-ansvarlige, vi søger til vores populære institution. 

Småbørnenes Forsamlingshus er en integreret institution i Nørrebro/Bispebjerg Klynge D i Børne- og Ungdomsforvaltningen. Vi ligger på Glentevej i København NV og er et hus med to børnehavegrupper og tre vuggestuegrupper. I alt har vi mellem 80-85 børn i alderen 0-6 år indskrevet. I klyngen er vi i alt seks 0-6-års enheder.

Vi forestiller os, at du

  • er bevidst om din rolle i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og har lyst til at samarbejde med personalet om ideelle rammer for det pædagogiske måltid
  • har omfattende viden om hygiejne, fødevaresikkerhed og kan udføre egenkontrol – og hermed leve op til hygiejneregler for køkkener i daginstitutioner
  • er kreativ i forhold til diæter til børn med særlige behov og fx imødekommer allergier og tager hensyn til børnenes religion evt. på en måde, så alle børn kan smage og opleve anderledes mad
  • har viden om økologi, bæredygtig produktion og madspild, herunder vigtigheden af brug af årstidens frugt og grønt
  • vil være ansvarlig for økonomien i køkkenet og udføre dine opgaver indenfor de økonomiske rammer givet i Småbørnenes Forsamlingshus
  • kan bruge elektroniske værktøjer til varebestilling, fødevaresikkerhed og publicering af ugens madplan på KbhBarn
  • vil og kan indgå i dagligt tværfagligt samarbejde med det pædagogiske personale i daginstitutionen
  • har lyst til at bidrage med faglighed og erfaring i opdatering af institutionens mad- og måltidspolitik i samarbejde med forældre og pædagogisk personale.

Konkrete arbejdsopgaver i dagligdagen

  • Planlægning og tilberedning af et varierede hovedmåltid og to mellemmåltider dagligt. Herunder varm frokost til 80-85 børn fire gange om ugen og kold frokost en gang om ugen, samt sikre, at der er mad til pædagogiske måltider til medarbejderne dagligt.
  • At holde køkkenet rent og ryddeligt i forhold til opvask og rengøring.
  • Sikre at fødevarestyrelsens hygiejnekrav og egenkontrol gennemføres dagligt.
  • Sikre at Småbørnenes Forsamlingshus’ kostpolitik bliver overholdt – vi har ambitioner om 100% økologi.

Du skal sørge for, at der er forplejning til alle medarbejdere, der deltager i de månedlige personalemøder, på personalelørdage og til forælderarrangementer. Derfor vil der være få arbejdsopgaver, der ligger ud over den normale arbejdstid, men som naturligt indgår i det samlede regnskab og aflønnes jf. gældende overenskomst.

Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og magte, at der til tider kan være travlt. Når det er sagt, sætter vi utrolig stor pris på din indsats og for at se børnene er glade, mætte og nysgerrige på det sensoriske. Du får indenfor de økonomisk fastsatte rammer helt frie tøjler til at udfolde dig i køkkenet. Hertil får du mulighed for faglig udvikling og sparring med andre køkkenmedarbejdere i klyngen og tilbud om kurser fx via Meyers Madhus. Du bliver en del af en engageret og dygtig medarbejdergruppe, der brænder for arbejdet med børnene, og der er højt til loftet og let til grin.

Erfaring er kærkommen, men alt starter et sted! Har du hjertet på rette sted og brænder for at lave spændende børnemad, og kan du lide at have travlt, svinge gryder, potter og pander – holde gang i en ovn og en dejmaskine, så glæder vi os til at høre fra dig!

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune. Stillingen er på 30 timer ugentligt med ansættelse snarest muligt.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mia Bjaarnø på 3819 6719.

Søg via nedenstående link senest mandag den 12. august 2019.
Vi holder ansættelsessamtaler den 19. august.

2019-08-13T00:53:00.230 Genindrykning Faglighed, kostanbefalinger og madmod Brænder du for at bruge din faglighed og være nøgleperson i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse? Og med kreativitet og engagement tilberede måltider, der imødekommer de officielle kostanbefalinger? Så er du præcis den kostfaglig ene-ansvarlige, vi søger til vores populære institution. Småbørnenes Forsamlingshus er en integreret institution i Nørrebro Bispebjerg Klynge D i Børne- og Ungdomsforvaltningen. Vi ligger på Glentevej i København NV og er et hus med to børnehavegrupper og tre vuggestuegrupper. I alt har vi mellem 80-85 børn i alderen 0-6 år indskrevet. I klyngen er vi i alt seks 0-6-års enheder. Vi forestiller os, at du er bevidst om din rolle i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og har lyst til at samarbejde med personalet om ideelle rammer for det pædagogiske måltid har omfattende viden om hygiejne, fødevaresikkerhed og kan udføre egenkontrol og hermed leve op til hygiejneregler for køkkener i daginstitutioner er kreativ i forhold til diæter til børn med særlige behov og fx imødekommer allergier og tager hensyn til børnenes religion evt. på en måde, så alle børn kan smage og opleve anderledes mad har viden om økologi, bæredygtig produktion og madspild, herunder vigtigheden af brug af årstidens frugt og grønt vil være ansvarlig for økonomien i køkkenet og udføre dine opgaver indenfor de økonomiske rammer givet i Småbørnenes Forsamlingshus kan bruge elektroniske værktøjer til varebestilling, fødevaresikkerhed og publicering af ugens madplan på KbhBarn vil og kan indgå i dagligt tværfagligt samarbejde med det pædagogiske personale i daginstitutionen har lyst til at bidrage med faglighed og erfaring i opdatering af institutionens mad- og måltidspolitik i samarbejde med forældre og pædagogisk personale. Konkrete arbejdsopgaver i dagligdagen Planlægning og tilberedning af et varierede hovedmåltid og to mellemmåltider dagligt. Herunder varm frokost til 80-85 børn fire gange om ugen og kold frokost en gang om ugen, samt sikre, at der er mad til pædagogiske måltider til medarbejderne dagligt. At holde køkkenet rent og ryddeligt i forhold til opvask og rengøring. Sikre at fødevarestyrelsens hygiejnekrav og egenkontrol gennemføres dagligt. Sikre at Småbørnenes Forsamlingshus kostpolitik bliver overholdt vi har ambitioner om 100 økologi. Du skal sørge for, at der er forplejning til alle medarbejdere, der deltager i de månedlige personalemøder, på personalelørdage og til forælderarrangementer. Derfor vil der være få arbejdsopgaver, der ligger ud over den normale arbejdstid, men som naturligt indgår i det samlede regnskab og aflønnes jf. gældende overenskomst. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og magte, at der til tider kan være travlt. Når det er sagt, sætter vi utrolig stor pris på din indsats og for at se børnene er glade, mætte og nysgerrige på det sensoriske. Du får indenfor de økonomisk fastsatte rammer helt frie tøjler til at udfolde dig i køkkenet. Hertil får du mulighed for faglig udvikling og sparring med andre køkkenmedarbejdere i klyngen og tilbud om kurser fx via Meyers Madhus. Du bliver en del af en engageret og dygtig medarbejdergruppe, der brænder for arbejdet med børnene, og der er højt til loftet og let til grin. Erfaring er kærkommen, men alt starter et sted! Har du hjertet på rette sted og brænder for at lave spændende børnemad, og kan du lide at have travlt, svinge gryder, potter og pander holde gang i en ovn og en dejmaskine, så glæder vi os til at høre fra dig! Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune. Stillingen er på 30 timer ugentligt med ansættelse snarest muligt. Mere information Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Mia Bjaarnø på 3819 6719. Søg via nedenstående link senest mandag den 12. august 2019. Vi holder ansættelsessamtaler den 19. august.10Phoenix5b461b11101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-12T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=159191&DepartmentId=19840&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3564723Småbørnenes Forsamlingshus11Glentevej 712400København NVDKDanmarkORS/fd6c8faf_logo.pngORS/Small/fd6c8faf_logo.png0DKDanmarkDanmark7Deltid46Permanent795708KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk15919100022-07-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5b461b11https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5b461b11https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5b461b11&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5b461b11&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonKøkkenmedarbejder til Småbørnenes Forsamlingshus1Dansk3Læse/ tale512214Køkkenassistent18Hotel og restauration362218081mediacenter@of.kk.dkDanmarkDanmark330176545Sulten køkkenmedarbejder til daginstitutionen RingertoftenBasic Genopslag Ringertoften, der ligger i København NV søger en dygtig, engageret køkkenmedarbejder med gode samarbejdsevner til at lave sund, lækker og næringsrig mad til 110 børn i alderen 0-6 år. Vi har brug for en kollega, som selvstændigt kan stå for digital menuplanlægning, digitalt vareindkøb, madproduktion, egenkontrol, budgetstyring og rengøring har en faglig relevant uddannelse, enten som kok eller anden ernæringsproduktionsfaglig uddannelse kan arbejde efter Københavns Kommunes måltidspolitikker, blandt andet hensigten om at leve op til 90 økologi har sans for æstetisk og velsmagende madproduktion til målgruppen børn 0-6 år har erfaring fra lignende stilling kan arbejde struktureret og hver dag levere mad til tiden er velkommunikerende på dansk, både skriftligt og mundtligt, og kan indgå i daglig dialog og koordinering med de pædagogiske fagpersoner har lyst til at være en del af et børnehus, og vil være med til at udvikle institutionen med specifikt fokus på sundhed, smags- og æstetiske madoplevelser i pædagogiske sammenhænge Vi kan tilbyde 110 sultne og madnysgerrige børn i et børnehus med stor fokus på det pædagogiske måltid et veludstyret køkken med moderne faciliteter og maskiner et hus, hvor køkkenet pædagogisk har en central placering og et tæt samarbejde med de øvrige faggrupper i huset et hus med en flerkulturel brugergruppe, og således mange forskellige madtraditioner arbejdstid i tidsrummet 07.30-14.30 et tværgående køkkennetværk med de øvrige institutioner i klyngen, hvor vi udveksler gode ideer og der er plads til sparring og vidensdeling Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 35 timer ugentlig og aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Ved evt. ansættelse indhenter vi udvidet referencer samt straffe- og børneattest. Mere information Ønsker du yderligere information om stillingen eller en rundvisning, kan du kontakte pædagogisk leder Søren Reinholt Dreier på 5153 1438. Søg via nedenstående link senest fredag den 28. februar 2020.

Genopslag

Ringertoften, der ligger i København NV søger en dygtig, engageret køkkenmedarbejder med gode samarbejdsevner til at lave sund, lækker og næringsrig mad til 110 børn i alderen 0-6 år.

Vi har brug for en kollega, som

  • selvstændigt kan stå for digital menuplanlægning, digitalt vareindkøb, madproduktion, egenkontrol, budgetstyring og rengøring
  • har en faglig relevant uddannelse, enten som kok eller anden ernæringsproduktionsfaglig uddannelse
  • kan arbejde efter Københavns Kommunes måltidspolitikker, blandt andet hensigten om at leve op til 90% økologi
  • har sans for æstetisk og velsmagende madproduktion til målgruppen børn 0-6 år
  • har erfaring fra lignende stilling
  • kan arbejde struktureret og hver dag levere mad til tiden
  • er velkommunikerende på dansk, både skriftligt og mundtligt, og kan indgå i daglig dialog og koordinering med de pædagogiske fagpersoner
  • har lyst til at være en del af et børnehus, og vil være med til at udvikle institutionen med specifikt fokus på sundhed, smags- og æstetiske madoplevelser i pædagogiske sammenhænge

Vi kan tilbyde

  • 110 sultne og madnysgerrige børn i et børnehus med stor fokus på det pædagogiske måltid
  • et veludstyret køkken med moderne faciliteter og maskiner
  • et hus, hvor køkkenet pædagogisk har en central placering og et tæt samarbejde med de øvrige faggrupper i huset
  • et hus med en flerkulturel brugergruppe, og således mange forskellige madtraditioner
  • arbejdstid i tidsrummet 07.30-14.30
  • et tværgående køkkennetværk med de øvrige institutioner i klyngen, hvor vi udveksler gode ideer og der er plads til sparring og vidensdeling

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 35 timer ugentlig og aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Ved evt. ansættelse indhenter vi udvidet referencer samt straffe- og børneattest.

Mere information
Ønsker du yderligere information om stillingen eller en rundvisning, kan du kontakte pædagogisk leder Søren Reinholt Dreier på 5153 1438.

Søg via nedenstående link senest fredag den 28. februar 2020.

ORS/Small/kk_logo_small.pngRingertoftenKøbenhavn NV2020-02-12T11:07:52.5472020-02-28T00:00:00
330175824Køkkenmedarbejder til Børnehuset i BrønshøjBasic Børnehuset Håbets Allé søger en køkkenassistent til fastansættelse til varetagelse af køkkenfunktionen i forhold til de madordninger, der er i daginstitutioner i Københavns Kommune. Om jobbet Stillingen er på 25 timer ugentligt fra den 1. marts 2020 eller snarest derefter, med en foreløbig arbejdstid fra kl. 08-13 på alle ugens hverdage. Jobbet vil primært bestå af at tilberede vores tre måltider, som er et lille måltid til formiddag, frokost og eftermiddagsmad. Ligeledes er der oprydning, egenkontrol og rengøring af køkken samt let vasketøj, som en del af opgaverne. Vareindkøb består udelukkende af indkøb af råvarer via Kvantum. Du skal foretage menuplanlægning, som overholder fødevarestyrelsens anbefalinger om måltider i institution, samt understøtte personalet i det pædagogisk måltid og inddrage børnene. Der er desuden en opgave i at lave mindre måltider til aftenarrangementer, samt turmadpakker. Vores forventninger Vi forventer, at vores nye køkkenmedarbejder har erfaring med 3-6 årsområdet, vil kunne give børnene en sund, varieret og nærende kost i det daglige, samt mad til børn med særlige madbehov. Det kræves, at kosten skal være minimum 90 økologisk grundet guldmærket, og i øvrigt overholde Københavns Kommunes politikker. Det forventes, at køkkenmedarbejderen kan overskue og overholde det budget, som er afsat til madordningen. Og at vedkommende har en god ordenssans, kan begå sig i et hus præget af megen energi, hvor forandringer er en del af dagligdagen, samt at indgå som en del af hele personalegruppen og være åben for inddragelse af børnene i køkkenet. Da alle vareindkøb foregår via kvantum forventer vi, at du har gode computeregenskaber, og gerne har erfaringer med systemet. Om os Børnehuset Håbets Allé er under Københavns Kommune, og er en lille institution der er normeret til 22 børn. Derfor arbejder vi meget tæt og alle ansatte er en naturlig del af personalegruppen. Vi vægter det nære højt og du vil få stort kendskab. På matriklen er der opsamling af børn der skal med udflytterbussen kl. 08.30 om morgenen. Ansættelsesforhold Løn ifølge overenskomst. Yderligere information Har denne annonce vakt din interesse, og er du kvalificeret til denne stilling, kan du se yderligere info om institutionen på www.haabetsalle.kk.dk eller ringe på 2961 0858 og snakke med pædagogisk leder Merete Varntoft Jørgensen. Søg via nedenstående link senest tirsdag den 25. februar 2020. Samtaler afholdes i uge 9 evt. uge 10.

Børnehuset Håbets Allé søger en køkkenassistent til fastansættelse til varetagelse af køkkenfunktionen i forhold til de madordninger, der er i daginstitutioner i Københavns Kommune.

Om jobbet
Stillingen er på 25 timer ugentligt fra den 1. marts 2020 eller snarest derefter, med en foreløbig arbejdstid fra kl. 08-13 på alle ugens hverdage. 

Jobbet vil primært bestå af at tilberede vores tre måltider, som er et lille måltid til formiddag, frokost og eftermiddagsmad. Ligeledes er der oprydning, egenkontrol og rengøring af køkken samt let vasketøj, som en del af opgaverne.
Vareindkøb består udelukkende af indkøb af råvarer via Kvantum. Du skal foretage menuplanlægning, som overholder fødevarestyrelsens anbefalinger om måltider i institution, samt understøtte personalet i det pædagogisk måltid og inddrage børnene. Der er desuden en opgave i at lave mindre måltider til aftenarrangementer, samt turmadpakker.

Vores forventninger
Vi forventer, at vores nye køkkenmedarbejder har erfaring med 3-6 årsområdet, vil kunne give børnene en sund, varieret og nærende kost i det daglige, samt mad til børn med særlige madbehov. Det kræves, at kosten skal være minimum 90% økologisk grundet guldmærket, og i øvrigt overholde Københavns Kommunes politikker. Det forventes, at køkkenmedarbejderen kan overskue og overholde det budget, som er afsat til madordningen. Og at vedkommende har en god ordenssans, kan begå sig i et hus præget af megen energi, hvor forandringer er en del af dagligdagen, samt at indgå som en del af hele personalegruppen og være åben for inddragelse af børnene i køkkenet.

Da alle vareindkøb foregår via kvantum forventer vi, at du har gode computeregenskaber, og gerne har erfaringer med systemet.

Om os
Børnehuset Håbets Allé er under Københavns Kommune, og er en lille institution der er normeret til 22 børn. Derfor arbejder vi meget tæt og alle ansatte er en naturlig del af personalegruppen. Vi vægter det nære højt og du vil få stort kendskab.
På matriklen er der opsamling af børn der skal med udflytterbussen kl. 08.30 om morgenen.

Ansættelsesforhold
Løn ifølge overenskomst.

Yderligere information
Har denne annonce vakt din interesse, og er du kvalificeret til denne stilling, kan du se yderligere info om institutionen på www.haabetsalle.kk.dk eller ringe på 2961 0858 og snakke med pædagogisk leder Merete Varntoft Jørgensen.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 25. februar 2020.
Samtaler afholdes i uge 9 evt. uge 10.

ORS/Small/kk_logo_small.pngBørnehuset Håbets Allé - BørnehaveBrønshøj2020-02-11T13:08:41.0172020-02-25T00:00:00
330172907To køkkenmedarbejdere til spændende stillinger i Fritidscenter Østerbro NordBasic Brænder du for at lave mad, og synes du, at mad til børn og unge er vigtigt? Kan du selvstændigt stå for lækker og sund mad til vores medlemmer i dagligdagen? Kan du derudover udvikle en madaktivitet sammen med og til vores børn og unge? Søg en af stillingerne som køkkenmedarbejder, hvor selvledelse, udvikling og arbejdsglæde er i centrum. Vi mangler to køkkenmedarbejdere til 30 timer om ugen fra den 1. marts 2020 eller snarest muligt derefter. Vores to nye kollegaer skal henholdsvis være tilknyttet matriklerne Karlsvognen og Kildevæld. Om Fritidscenter Østerbro Nord Fritidscenter Østerbro Nord (FCN) er en spændende organisation, som indeholder klubberne Kildevæld, Karlsvognen og Kennedygården. Vi er normeret til 550 børn og unge i alderen 10-18 . Udover dagligdagen på matriklerne har vi et tæt samarbejde på tværs af centret og med kultur- og foreningslivet på Østerbro. Vi er en personalegruppe med solide faglige kompetencer og et stærkt socialt sammenhold. Vi bevæger os naturligt fra matrikel til matrikel og udvikler vores pædagogiske praksis sammen. Arbejdstiden vil primært ligge i dag- og eftermiddagstimerne samt en aften om ugen til kl. 21.00. Ydermere skal du kunne sige ja til arrangementer, kolonier og aktiviteter også i weekenderne. FCN er en del af Indre By Østerbro Klynge H. Forventninger til vores nye køkkenmedarbejdere Tager ansvar for FCN s madtilbud, hvor sund og varieret kost er i højsædet Ansvarlig for indkøb af mad Ansvarlig for udarbejdelse af menuplan under hensyntagen til specielle behov Daglig rengøring af køkkenerne Vejleder for vores ungarbejdere Erfaring med tilberedelse af mad til mange personer Vi tilbyder Vi kan tilbyde en stilling, der medfører stor indflydelse på udviklingen af vores café. Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med højt til loftet, hvor en blanding af tilberedelse af mad, administration omkring maden og pædagogiske opgaver er en del af arbejdsdagen. Sparring med kompetente kollegaer på tværs af matriklerne og mulighed for kurser og efteruddannelse. Ugentligt personale- eller afdelingsmøde. Løn- og ansættelsesforhold Er efter gældende overenskomst. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer. Kan du se dig selv i ovenstående, så giv os et kald Du kan ringe på 3916 0101 efter kl. 13.30 og spørge efter Camilla Tang, hvis du vil vide mere om dette spændende job eller komme forbi på et besøg. Søg via nedenstående link senest torsdag den 20. februar 2020 Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 9 og 10.

Brænder du for at lave mad, og synes du, at mad til børn og unge er vigtigt? Kan du selvstændigt stå for lækker og sund mad til vores medlemmer i dagligdagen? Kan du derudover udvikle en madaktivitet sammen med og til vores børn og unge?

Søg en af stillingerne som køkkenmedarbejder, hvor selvledelse, udvikling og arbejdsglæde er i centrum.

Vi mangler to køkkenmedarbejdere til 30 timer om ugen fra den 1. marts 2020 eller snarest muligt derefter. Vores to nye kollegaer skal henholdsvis være tilknyttet matriklerne Karlsvognen og Kildevæld.

Om Fritidscenter Østerbro Nord
Fritidscenter Østerbro Nord (FCN) er en spændende organisation, som indeholder klubberne Kildevæld, Karlsvognen og Kennedygården. Vi er normeret til 550 børn og unge i alderen 10-18+.

Udover dagligdagen på matriklerne har vi et tæt samarbejde på tværs af centret og med kultur- og foreningslivet på Østerbro.

Vi er en personalegruppe med solide faglige kompetencer og et stærkt socialt sammenhold.

Vi bevæger os naturligt fra matrikel til matrikel og udvikler vores pædagogiske praksis sammen.

Arbejdstiden vil primært ligge i dag- og eftermiddagstimerne samt en aften om ugen til kl. 21.00.

Ydermere skal du kunne sige ja til arrangementer, kolonier og aktiviteter – også i weekenderne.

FCN er en del af Indre By/Østerbro Klynge H.

Forventninger til vores nye køkkenmedarbejdere

  • Tager ansvar for FCN’s madtilbud, hvor sund og varieret kost er i højsædet
  • Ansvarlig for indkøb af mad
  • Ansvarlig for udarbejdelse af menuplan under hensyntagen til specielle behov
  • Daglig rengøring af køkkenerne
  • Vejleder for vores ungarbejdere
  • Erfaring med tilberedelse af mad til mange personer

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en stilling, der medfører stor indflydelse på udviklingen af vores café.

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med højt til loftet, hvor en blanding af tilberedelse af mad, administration omkring maden og pædagogiske opgaver er en del af arbejdsdagen.

Sparring med kompetente kollegaer på tværs af matriklerne og mulighed for kurser og efteruddannelse.

Ugentligt personale- eller afdelingsmøde.

Løn- og ansættelsesforhold
Er efter gældende overenskomst.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest samt referencer.

Kan du se dig selv i ovenstående, så giv os et kald
Du kan ringe på 3916 0101 efter kl. 13.30 og spørge efter Camilla Tang, hvis du vil vide mere om dette spændende job eller komme forbi på et besøg.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 20. februar 2020
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 9 og 10.

ORS/Small/kk_logo_small.pngFritidscenter Østerbro NordKøbenhavn Ø2020-02-06T14:04:19.2902020-02-20T00:00:00
330190558Køkkenassistent til den integrerede institution StjernehimlenBasic Søger du nye udfordringer? Er du vild med at lave mad til børn og få køkkenet til at stråle? Kan du arbejde selvstændigt og i team? Så er du måske den køkkenassistent, vi søger otte timer om ugen til Stjernehimlen! Om Stjernehimlen Stjernehimlen er en integreret institution fordelt på to matrikler på Nordre Digevej 2 og 8. Enheden er normeret til 72 vuggestuebørn, 140 børnehavebørn og 40 skønne medarbejdere. Stillingen som køkkenassistent indeholder Koordinering og udbringning af mad mellem husene Inddragelse af børnene i hverdagen Tæt samarbejde med det pædagogiske personale Krav om hygiejnebevis Hovedopgaven består i at bringe mad ud mellem to matrikler to dage om ugen, opvask og let rengøring. Stjernehimlen er præget af rigtig gode kollegiale forhold både socialt og fagligt. Vi har det godt og sjovt med hinanden, der hersker stor respekt, og vi er gode til at give og modtage kollegial feedback. Dette gælder selvfølgelig også i køkkenet. Vi søger en køkkenassistent med høj faglighed, overblik, sans for detaljer og med diverse kurser og papirer i orden. Om dig Det er afgørende, at du kan nikke genkendende til de ovennævnte punkter og forventninger, samt at du er omstillingsparat og god til at træffe beslutninger i pressede situationer. Din faglighed skal være i top, og du er engageret og interesseret i at flytte grænserne for god madkultur og tværfagligt samarbejde i institutionen. For at passe ind i vores kultur er det endvidere vigtigt, at du har humor, tager ansvar og søger medbestemmelse på eget arbejde. Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er ledig pr. 1. april 2020. Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst, se den her http: www.kl.dk Ønsker du yderligere oplysninger? Så er du meget velkommen til at henvende dig til Sofie på 3263 8627 eller søge information om institutionen på https: pasningogskole.kk.dk institution 37282x0 b C3 B8rnehave Vi glæder os meget til at høre fra dig! Søg via nedenstående link senest onsdag den 4. marts 2020

Søger du nye udfordringer? Er du vild med at lave mad til børn og få køkkenet til at stråle? Kan du arbejde selvstændigt og i team?

Så er du måske den køkkenassistent, vi søger otte timer om ugen til Stjernehimlen! 

Om Stjernehimlen
Stjernehimlen er en integreret institution fordelt på to matrikler på Nordre Digevej 2 og 8. Enheden er normeret til 72 vuggestuebørn, 140 børnehavebørn og 40 skønne medarbejdere.

Stillingen som køkkenassistent indeholder

  • Koordinering og udbringning af mad mellem husene
  • Inddragelse af børnene i hverdagen
  • Tæt samarbejde med det pædagogiske personale
  • Krav om hygiejnebevis 

Hovedopgaven består i at bringe mad ud mellem to matrikler to dage om ugen, opvask og let rengøring.

Stjernehimlen er præget af rigtig gode kollegiale forhold – både socialt og fagligt. 
Vi har det godt og sjovt med hinanden, der hersker stor respekt, og vi er gode til at give og modtage kollegial feedback. Dette gælder selvfølgelig også i køkkenet.
 
Vi søger en køkkenassistent med høj faglighed, overblik, sans for detaljer og med diverse kurser og papirer i orden.

Om dig
Det er afgørende, at du kan nikke genkendende til de ovennævnte punkter og forventninger, samt at du er omstillingsparat og god til at træffe beslutninger i pressede situationer.
  
Din faglighed skal være i top, og du er engageret og interesseret i at flytte grænserne for god madkultur og tværfagligt samarbejde i institutionen.
 
For at passe ind i vores kultur er det endvidere vigtigt, at du har humor, tager ansvar og søger medbestemmelse på eget arbejde. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er ledig pr. 1. april 2020. 
 
Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst, se den her http://www.kl.dk 

Ønsker du yderligere oplysninger?
Så er du meget velkommen til at henvende dig til Sofie på 3263 8627 eller søge information om institutionen på https://pasningogskole.kk.dk/institution/37282x0/b%C3%B8rnehave

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Søg via nedenstående link senest onsdag den 4. marts 2020

ORS/Small/kk_logo_small.pngStjernehimlenKøbenhavn S2020-02-20T17:11:59.1572020-03-04T00:00:00
330184096Cater eller køkkenassistent til barselsvikriatRobot Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det måske dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en nytænkende madhåndværker, der elsker at lave mad af gode, friske råvarer lokale og i sæson til vores personalerestaurant hos Alfa Laval, Aalborg. Vores team består af 3 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 220 gæster. Dine arbejdsopgaver bliver alsidige med ansvar for Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Hvem er du og hvad står du for? Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse for, og fokus på, sund og bæredygtig mad. Du er udlært cater eller har anden relevant uddannelse, for eksempel køkkenassistent. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. I vores køkkener er det vigtigt at samarbejde om at give kunderne den bedste oplevelse. Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst. Arbejdssted Eurest kantine hos vores kunde Alfa Laval, Gasværksvej 21, 9000 Aalborg Arbejdstider Mandag til torsdag kl. 6-14 og fredag kl. 6.30 -14. Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen. Tiltrædelse pr. 1. april 2020 eller efter aftale. Vikariatet har en varighed på ca. 10 måneder. Søg jobbet Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside https: compassgroup.easycruit.com vacancy 2458039 31612?iso dk Send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 27. februar, da vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Kantineleder Kirsten Pejstrup Sudergaard på 45 24453591. Hvorfor Compass Group Danmark? Hos os får du en arbejdsplads, hvor gode ideer bliver værdsat. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes. Vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed, madspild etc. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det måske dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en nytænkende madhåndværker, der elsker at lave mad af gode, friske råvarer – lokale og i sæson til vores personalerestaurant hos Alfa Laval, Aalborg. Vores team består af 3 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 220 gæster.

Dine arbejdsopgaver bliver alsidige med ansvar for

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Hvem er du og hvad står du for?
Vi har brug for dig, der brænder for at skabe god mad af høj kvalitet. Det ligger i dit DNA at have interesse for, og fokus på, sund og bæredygtig mad.

Du er udlært cater eller har anden relevant uddannelse, for eksempel køkkenassistent. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer.

Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

I vores køkkener er det vigtigt at samarbejde om at give kunderne den bedste oplevelse.

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, samt gode muligheder for karriereudvikling. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos vores kunde Alfa Laval, Gasværksvej 21, 9000 Aalborg

Arbejdstider
Mandag til torsdag kl. 6-14 og fredag kl. 6.30 -14.
Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen.

Tiltrædelse pr. 1. april 2020 eller efter aftale. Vikariatet har en varighed på ca. 10 måneder.

Søg jobbet
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside https://compassgroup.easycruit.com/vacancy/2458039/31612?iso=dk;
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 27. februar, da vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Kantineleder Kirsten Pejstrup Sudergaard på +45 24453591.

Hvorfor Compass Group Danmark?
Hos os får du en arbejdsplads, hvor gode ideer bliver værdsat. Vi ved, at kernen i vores forretning er vores dygtige medarbejdere, og, at den enkeltes initiativ er drivkraften i vores succes.
Vi arbejder målrettet med hvilke fodaftryk vi sætter i forhold til bæredygtighed, madspild etc.

Om Eurest

Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

 

Rued Langgaards Vej 8 København S Compass GroupKøbenhavn S2020-02-19T00:00:002020-02-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Sulten køkkenmedarbejder til daginstitutionen Ringertoften

Ringertoften

København NV
Genopslag Ringertoften, der ligger i København NV søger en dygtig, engageret køkkenmedarbejder med gode samarbejdsevner til at lave sund, lækker og næringsrig mad til 110 børn i alderen 0-6 år. Vi har brug for en kollega, som selvstændigt kan stå fo...
Indrykket:12. februar 2020

Køkkenmedarbejder til Børnehuset i Brønshøj

Børnehuset Håbets Allé - Børnehave

Brønshøj
Børnehuset Håbets Allé søger en køkkenassistent til fastansættelse til varetagelse af køkkenfunktionen i forhold til de madordninger, der er i daginstitutioner i Københavns Kommune. Om jobbet Stillingen er på 25 timer ugentligt fra den 1. marts 2020...
Indrykket:11. februar 2020

To køkkenmedarbejdere til spændende stillinger i Fritidscenter Østerbro Nord

Fritidscenter Østerbro Nord

København Ø
Brænder du for at lave mad, og synes du, at mad til børn og unge er vigtigt? Kan du selvstændigt stå for lækker og sund mad til vores medlemmer i dagligdagen? Kan du derudover udvikle en madaktivitet sammen med og til vores børn og unge? Søg en af s...
Indrykket:6. februar 2020

Køkkenassistent til den integrerede institution Stjernehimlen

Stjernehimlen

København S
Søger du nye udfordringer? Er du vild med at lave mad til børn og få køkkenet til at stråle? Kan du arbejde selvstændigt og i team? Så er du måske den køkkenassistent, vi søger otte timer om ugen til Stjernehimlen! Om Stjernehimlen Stjernehimlen er ...
Indrykket:20. februar 2020

Cater eller køkkenassistent til barselsvikriat

Rued Langgaards Vej 8 København S Compass Group

København S
Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det måske dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en nytænkende madhåndværker, der elsker at lave mad af gode, friske råvarer lokale og i sæson til vores personalerestaurant hos Alfa ...
Indrykket:19. februar 2020