Køkkenmedarbejder til vuggestuen Hørgården på Amager (barselsvikariat)

Vuggestuen Hørgården søger en uddannet/ikke uddannet køkkenmedarbejder 37 timer om ugen til et barselsvikariat fra den 1. maj 2018 til den 31. januar 2019 med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden ligger fra kl. 7.00-15.00.
 
Vuggestuen Hørgården er en institution beliggende i Hørgården på Amager. Vi har 61 børn og 18 ansatte, der er fordelt i to huse, der ligger lige op til hinanden. Der er to køkkener, men der laves fortrinsvis kun mad i det ene og maden transporteres af køkkenpersonalet til det andet køkken.
 
Vi søger en køkkenmedarbejder, der kan lave spændende, indbydende, velsmagende, økologisk, årstidsbestemt og børnevenlig mad til 61 sultne børn.
Du skal være selvstændig i dit arbejde og skal kunne varetage alle opgaver i forbindelse med at servere mad til børn og voksne.
Du vil stå alene med opgaverne i køkkenet, så det er vigtigt, at du kan organisere din hverdag, så du kan nå alle opgaver.
 
Opgaverne består i, at:
  • lave madplaner og handle ind i Københavns Kommunes indkøbssystem. 
  • lave frokost hver dag og bage brød til for- og eftermiddagene. 
  • varemodtage og lave kontroller.
  • vaske op, rydde af og gøre rent i begge køkkener
Kort sagt så skal du kunne varetage alle opgaver i forbindelse med at drive et køkken i en daginstitution.
 
Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med børn og har lyst til at indgå i et samarbejde med det pædagogiske personale i forhold til at give børnene nogle gode og lærerige madoplevelser. Der er et tæt samarbejde mellem det pædagogiske personale og køkkenet, så du skal have lyst til at byde ind i dette samarbejde og eventuelt komme med gode ideer til fx måden at servere maden på, hvordan børnene kan se hvilke ingredienser, der er i maden og hvad kan børnene være med til med mere.
 
Vi søger en køkkenmedarbejder, der er mødestabil, har gode samarbejdsevner og som har lyst til at være i en vuggestue, hvor køkkenerne ligger centralt i husene, og hvor der hele tiden er børn og voksne, der kigger ind og nyder duften af mad. Da der er to køkkener, der skal serveres mad fra, og hvor der skal vaskes op og gøres rent i, er det vigtigt, at du er i fysisk god form og kan gå/stå det meste af dagen.
 
Yderligere oplysninger:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pædagogisk leder Pernille Bærentzen på 2628 3716.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 20. april 2018
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedarbejder til Kennedygårdens vuggestue

Kennedygården - Vuggestue og Børnehave

Er du uddannet økonoma ernæringsassistent, eller har du erfaring fra at arbejde i et køkken? Har du en nytænkende tilgang til madlavning, og tør du eksperimentere? Og vil du have mulighed for at udvikle dine egne koncepter ideer omkring måltider i s...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:19. april 2018

Uddannet køkkenmedarbejder til Ellepilen

Ellepilen

København
Genopslag Du vil få hovedansvaret for maden til tre vuggestuegrupper og eftermiddagsmad brød til hele institutionen, men skal i samarbejde med den køkkenansvarlige i Ellestykket sikre, at alle børn i Ellepilen får mad. Om Ellepilen Vi er en stor ins...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Kok/køkkenmedarbejder med erfaring og madglæde til Botilbuddet Hornemanns Vænge

Botilbuddet Hornemanns Vænge

Ønsker du at arbejde på en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor ambitionen er at skabe nærende, økologiske og velsmagende måltider til beboerne? Har du lyst til at være en del af et engageret og kompetent køkkenteam, hvor fleksibilite...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Køkkenassistent til Burlunden

Burlunden

Er du uddannet køkkenassistent eller har du en anden relevant uddannelse? Fællesskabet Rosenlundsvej består af fire selvstændige institutioner. Du bliver assistent for et køkken, der laver mad til alle fire institutioner. Vi er 250 glade børn og 40 ...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Køkkenmedarbejder til Småbørnenes Forsamlingshus

Småbørnenes Forsamlingshus

København
Faglighed, kostanbefalinger og madmod Brænder du for at bruge din faglighed og være nøgleperson i udviklingen af børnenes madmod, madglæde og maddannelse og med kreativitet og engagement tilberede måltider, der imødekommer de officielle kostanbefali...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018