Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedarbejdere søges til Café Frandsen

Da vi går en travl sæson i møde, søger vi dygtige og engageret køkkenmedarbejdere til deltidsstillinger til vores team.

 

Vi søger med tiltrædelse snartest muligt.

Du vil få en grundig oplæring indenfor dit arbejdsområde ved opstart.

Vi forventer, at du er:

 • Min. 18 år
 • Frisk og selvstændig
 • Fleksibel og ikke bange for at tage fat
 • I stand til at bevare et overblik i et ofte travlt køkken 
 • Smilende, udadvendt og har et godt humør
 • Klar til weekend- samt feriearbejde 

 

Til gengæld tilbyder vi:

 • En arbejdsplads med ordnede forhold
 • Frihed under ansvar
 • Hjælpsomme og venlige kollegaer
 • Weekend- og feriearbejde

 

Smid en ansøgning til sascha@cafefrandsen.dk eller kig forbi caféen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål ang. jobbet er du velkommen til at kontakte: Café Frandsen på 98992111 eller info@cafefrandsen.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig og evt. byde dig velkommen i vores team!


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329744081Phoenix-4bba96d012018-01-19T05:01:09.593Køkkenmedarbejdere søges til Café Frandsen

Da vi går en travl sæson i møde, søger vi dygtige og engageret køkkenmedarbejdere til deltidsstillinger til vores team.

 

Vi søger med tiltrædelse snartest muligt.

Du vil få en grundig oplæring indenfor dit arbejdsområde ved opstart.

Vi forventer, at du er:

 • Min. 18 år
 • Frisk og selvstændig
 • Fleksibel og ikke bange for at tage fat
 • I stand til at bevare et overblik i et ofte travlt køkken 
 • Smilende, udadvendt og har et godt humør
 • Klar til weekend- samt feriearbejde 

 

Til gengæld tilbyder vi:

 • En arbejdsplads med ordnede forhold
 • Frihed under ansvar
 • Hjælpsomme og venlige kollegaer
 • Weekend- og feriearbejde

 

Smid en ansøgning til sascha@cafefrandsen.dk eller kig forbi caféen. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål ang. jobbet er du velkommen til at kontakte: Café Frandsen på 98992111 eller info@cafefrandsen.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig og evt. byde dig velkommen i vores team!

2018-03-16T00:51:06.607 Da vi går en travl sæson i møde, søger vi dygtige og engageret køkkenmedarbejdere til deltidsstillinger til vores team. Vi søger med tiltrædelse snartest muligt. Du vil få en grundig oplæring indenfor dit arbejdsområde ved opstart. Vi forventer, at du er: Min. 18 år Frisk og selvstændig Fleksibel og ikke bange for at tage fat I stand til at bevare et overblik i et ofte travlt køkken Smilende, udadvendt og har et godt humør Klar til weekend- samt feriearbejde Til gengæld tilbyder vi: En arbejdsplads med ordnede forhold Frihed under ansvar Hjælpsomme og venlige kollegaer Weekend- og feriearbejde Smid en ansøgning til sascha@cafefrandsen.dk eller kig forbi caf en. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Har du spørgsmål ang. jobbet er du velkommen til at kontakte: Caf Frandsen på 98992111 eller info@cafefrandsen.dk Vi glæder os til at høre fra dig og evt. byde dig velkommen i vores team!11Jobnet4bba96d0100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-15T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandJammerbugtEuropaDanmarkJyllandNordjyllandBrønderslevEuropaDanmarkJyllandNordjyllandHjørring3081234CAFE FRANDSEN11Torvet 89480LøkkenDKDanmark157.371177009.71177000
sascha@cafefrandsen.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent510863JobNet47440871000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4bba96d0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4bba96d0https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4bba96d0&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4bba96d0&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration352371701Sascha Täcksascha@cafefrandsen.dkDKDanmarkDKDanmark329942017Køkkenuddannet personale søgesRobot Bounty i Lønstrup søger køkkenuddannet personale. Dine opgaver vil blandt andet være at lave og forberede mad, håndtering af råvarer og rengøring af køkkenet. Der vil være servering og kundeservice, så har du tjenererfaring er dette et plus. Din uddannelse kan være cater, kok, køkkenassistent, gastronom, ernæringsassistent, smørebrødsjomfru eller lignende. Det vigtigste er at du arbejder selvstændigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider og vagtplaner og at du har erfaring fra tidligere lignende job. Arbejdstiderne er fordelt på hverdage og weekender. Timetallet vil ligge på 12-15 timer pr. uge til at starte med, og der vil være mulighed for for flere timer når sommersæsonen starter. Der er mulighed for fuldtid i højsæsonen. Bemærk at cafeen ligger i Lønstrup, så bil til rådighed eller lignende transport er nødvendigt da der ikke er offentlig transport tilgængeligt. Forventet ansættelsesdato er d. 1. marts 2019. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler, så send din ansøgning allerede i dag. Ansøgning sendes til Pernille Hedegaard, på mail: bounty9800@gmail.com

Bounty i Lønstrup søger køkkenuddannet personale.

Dine opgaver vil blandt andet være at lave og forberede mad, håndtering af råvarer og rengøring af køkkenet. Der vil være servering og kundeservice, så har du tjenererfaring er dette et plus.

Din uddannelse kan være cater, kok, køkkenassistent, gastronom, ernæringsassistent, smørebrødsjomfru eller lignende.
Det vigtigste er at du arbejder selvstændigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider og vagtplaner og at du har erfaring fra tidligere lignende job.

Arbejdstiderne er fordelt på hverdage og weekender.
Timetallet vil ligge på 12-15 timer pr. uge til at starte med, og der vil være mulighed for for flere timer når sommersæsonen starter. Der er mulighed for fuldtid i højsæsonen.

Bemærk at cafeen ligger i Lønstrup, så bil til rådighed eller lignende transport er nødvendigt da der ikke er offentlig transport tilgængeligt.

Forventet ansættelsesdato er d. 1. marts 2019.
Der afholdes løbende ansættelsessamtaler, så send din ansøgning allerede i dag.

Ansøgning sendes til Pernille Hedegaard, på mail: bounty9800@gmail.com 

Hedegaard-Larsen IVSHirtshals2019-01-14T00:00:002019-02-21T00:00:00
329943995Frokostkøkken i Aalborg-Opvasker/køkkenmedarbejderRobot Har du lyst til at arbejde i et frokostkøkken i Aalborg som opvasker køkkenmedhjælper, så er det måske lige dig, vi har brug for. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: http: www.klapjob.dk for-dig-der-soeger-et-klapjob ansoegningsskema-til-klapjob Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser. Arbejdsopgaverne kan f.eks. være: Opvask Lettere køkkenarbejde Rengøring af køkken Du skal være: Motiveret for at arbejde i et storkøkken Selv være i stand til at komme på arbejde Være engageret i dit arbejde Være pålidelig og stabil Være god til at holde orden Møde til tiden Stillingen er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest. Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i et samarbejde med virksomheden og KLAPjobs jobkonsulent.

Har du lyst til at arbejde i et frokostkøkken i Aalborg som opvasker/køkkenmedhjælper, så er det måske lige dig, vi har brug for. 

Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: http://www.klapjob.dk/for-dig-der-soeger-et-klapjob/ansoegningsskema-til-klapjob/

Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. 

Ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser.

 

Arbejdsopgaverne kan f.eks. være:

 • Opvask
 • Lettere køkkenarbejde
 • Rengøring af køkken 

Du skal være:

 • Motiveret for at arbejde i et storkøkken
 • Selv være i stand til at komme på arbejde
 • Være engageret i dit arbejde
 • Være pålidelig og stabil
 • Være god til at holde orden
 • Møde til tiden

 

Stillingen er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest.

Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i et samarbejde med virksomheden og KLAPjobs jobkonsulent.

KLAPjobAalborg2019-01-16T00:00:002019-02-15T00:00:00
329935487Deltids køkkenmedhjælper søgesRobot Vi søger snarest muligt en køkkenmedhjælper til at hjælpe med anretning og forefaldende arbejde. Arbejdstiden er ca. 3-6 timer fredag morgen formiddag middag efter behov. I forbindelse med helligdage kan der være andre arbejdstider. Det er vigtigt, at du er fleksibel, effektiv og arbejder hurtigt og systematisk. Erfaring er ikke en nødvendighed, da grundig oplæring vil finde sted. Send skriftlig ansøgning pr. e-mail job-aalborg@australian.dk.

Vi søger snarest muligt en køkkenmedhjælper til at hjælpe med anretning og forefaldende arbejde. Arbejdstiden er ca. 3-6 timer fredag morgen/ formiddag/ middag efter behov. I forbindelse med helligdage kan der være andre arbejdstider. Det er vigtigt, at du er fleksibel, effektiv og arbejder hurtigt og systematisk. Erfaring er ikke en nødvendighed, da grundig oplæring vil finde sted. Send skriftlig ansøgning pr. e-mail job-aalborg@australian.dk.

Australian Barbecue ApSAalborg2019-01-03T00:00:002019-02-28T00:00:00
329931538KøkkenmedhjælperRobot Mors Grill søger køkkenmedhjælper til opgaver i grillbaren. Opgaverne vil være tilberedning af mad, oprydning samt rengøring. Vores nye køkkenmedhjælper skal gerne have erfaring inden for området. Vi stiller krav om, at dit danske sprog er godt. Hvis du er interesseret i stillingen, sender du din ansøgning til Mors Grill på email: polisiman79@hotmail.com. Vi holder samtaler løbende.

Mors Grill søger køkkenmedhjælper til opgaver i grillbaren.

Opgaverne vil være tilberedning af mad, oprydning samt rengøring.

Vores nye køkkenmedhjælper skal gerne have erfaring inden for området.

Vi stiller krav om, at dit danske sprog er godt. 

Hvis du er interesseret i stillingen, sender du din ansøgning til Mors Grill på email: polisiman79@hotmail.com. Vi holder samtaler løbende.

 

 

Mors GrillNørresundby2018-12-20T00:00:002019-01-19T00:00:00
329940475Smilende og serviceminded kantineassistent søgesRobot Til vores hovedkontor i Frederikshavn søger vi en kollega med erfaring i at tilberede sunde måltider og stor lyst til at yde professionel service til både kollegaer og gæster i huset. Din primære opgave er at tilberede frokost, men du skal samtidig kunne håndtere forskellige ad hoc-serviceopgaver som forplejning til møder og medarbejderarrangementer. Der er tale om en fast stilling på 28-32 timer om ugen. Opgaverne omfatter Indkøb af råvarer og planlægning af frokostmenu Tilberedning af frokost til ca. 50 kollegaer Vedligeholdelse af kaffemaskiner Mødeservering Opvask samt rengøring af kantine og køkken Kvalifikationer Relevant uddannelse f.eks. som cater Hygiejnecertifikat Kvalitetsbevidst og omhyggelig Ansvarsfuld og fleksibel Udadvendt og smilende Vi tilbyder En stilling hvor ansvar, fleksibilitet og selvledelse er nøgleord. Vores organisation er uhierarkisk og ubureaukratisk præget af åben kommunikation på tværs af afdelinger. Den enkelte medarbejder har maksimal indflydelse på eget arbejdsområde og store frihedsgrader i tilrettelæggelsen af sin egen arbejdsdag. Vi har en aktiv personaleforening, der flere gange årligt inviterer til forskellige typer af arrangementer. Løn efter aftale. Tiltrædelse: Den 1. april 2019. Ansøgningsfrist: Ansøgninger behandles løbende Yderligere oplysninger Fås hos konst. adm. direktør Peter Vinther, telefon 4139 4522.

Til vores hovedkontor i Frederikshavn søger vi en kollega med erfaring i at tilberede sunde måltider og stor lyst til at yde professionel service til både kollegaer og gæster i huset. Din primære opgave er at tilberede frokost, men du skal samtidig kunne håndtere forskellige ad hoc-serviceopgaver som forplejning til møder og medarbejderarrangementer.

Der er tale om en fast stilling på 28-32 timer om ugen.

Opgaverne omfatter

 • Indkøb af råvarer og planlægning af frokostmenu
 • Tilberedning af frokost til ca. 50 kollegaer
 • Vedligeholdelse af kaffemaskiner
 • Mødeservering
 • Opvask samt rengøring af kantine og køkken

 

Kvalifikationer

 • Relevant uddannelse f.eks. som cater
 • Hygiejnecertifikat
 • Kvalitetsbevidst og omhyggelig
 • Ansvarsfuld og fleksibel
 • Udadvendt og smilende

 

Vi tilbyder En stilling hvor ansvar, fleksibilitet og selvledelse er nøgleord. Vores organisation er uhierarkisk og ubureaukratisk præget af åben kommunikation på tværs af afdelinger. Den enkelte medarbejder har maksimal indflydelse på eget arbejdsområde og store frihedsgrader i tilrettelæggelsen af sin egen arbejdsdag. Vi har en aktiv personaleforening, der flere gange årligt inviterer til forskellige typer af arrangementer. Løn efter aftale.

Tiltrædelse: Den 1. april 2019.

Ansøgningsfrist: Ansøgninger behandles løbende

Yderligere oplysninger Fås hos konst. adm. direktør Peter Vinther, telefon 4139 4522.

DAFOLO A/SFrederikshavn2019-01-11T00:00:002019-02-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenuddannet personale søges

Hedegaard-Larsen IVS

Hirtshals
Bounty i Lønstrup søger køkkenuddannet personale. Dine opgaver vil blandt andet være at lave og forberede mad, håndtering af råvarer og rengøring af køkkenet. Der vil være servering og kundeservice, så har du tjenererfaring er dette et plus. Din udd...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:21. februar 2019

Frokostkøkken i Aalborg-Opvasker/køkkenmedarbejder

KLAPjob

Aalborg
Har du lyst til at arbejde i et frokostkøkken i Aalborg som opvasker køkkenmedhjælper, så er det måske lige dig, vi har brug for. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: http: www.klapjob.dk fo...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:15. februar 2019

Deltids køkkenmedhjælper søges

Australian Barbecue ApS

Aalborg
Vi søger snarest muligt en køkkenmedhjælper til at hjælpe med anretning og forefaldende arbejde. Arbejdstiden er ca. 3-6 timer fredag morgen formiddag middag efter behov. I forbindelse med helligdage kan der være andre arbejdstider. Det er vigtigt, ...
Indrykket:3. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019

Køkkenmedhjælper

Mors Grill

Nørresundby
Mors Grill søger køkkenmedhjælper til opgaver i grillbaren. Opgaverne vil være tilberedning af mad, oprydning samt rengøring. Vores nye køkkenmedhjælper skal gerne have erfaring inden for området. Vi stiller krav om, at dit danske sprog er godt. Hvi...
Indrykket:20. december 2018
Udløbsdato:19. januar 2019

Smilende og serviceminded kantineassistent søges

DAFOLO A/S

Frederikshavn
Til vores hovedkontor i Frederikshavn søger vi en kollega med erfaring i at tilberede sunde måltider og stor lyst til at yde professionel service til både kollegaer og gæster i huset. Din primære opgave er at tilberede frokost, men du skal samtidig ...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019