Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedhjælper

Erfaren Køkkenmedhjælper søges til vores kunder i Storkøbenhavn som tilkaldevikar. 

Vikariaterne er både korte og lange. 

Start: Hurtigst muligt. 

Du bliver tilknyttet Vikar Assistance som vikar og aflønnes af Vikar Assistance. Som ansat hos Vikar Assistance bliver du en del af et team, hvor du vil få afprøvet flere af dine kompetencer og på samme tid få ny viden og erfaring.  

Personlige kvalifikationer: Skal kunne arbejde selvstændigt. Du er systematisk, har orden i sagerne og har minimum 1 års erfaring som køkkenmedhjælper.

Arbejdsområder.

•       Kantine

•       Mindre køkken

Arbejdsopgaver.

•       Anrette og servere mad

•       Hakke / snitte

•       Pålægsfade

•       Det kolde og det varme.

 

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler, men forbeholder os muligheden for at ansætte inden ansøgningsfristens udløb. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329775395Phoenix-4d4357a312018-03-14T00:00:00Køkkenmedhjælper

Erfaren Køkkenmedhjælper søges til vores kunder i Storkøbenhavn som tilkaldevikar. 

Vikariaterne er både korte og lange. 

Start: Hurtigst muligt. 

Du bliver tilknyttet Vikar Assistance som vikar og aflønnes af Vikar Assistance. Som ansat hos Vikar Assistance bliver du en del af et team, hvor du vil få afprøvet flere af dine kompetencer og på samme tid få ny viden og erfaring.  

Personlige kvalifikationer: Skal kunne arbejde selvstændigt. Du er systematisk, har orden i sagerne og har minimum 1 års erfaring som køkkenmedhjælper.

Arbejdsområder.

•       Kantine

•       Mindre køkken

Arbejdsopgaver.

•       Anrette og servere mad

•       Hakke / snitte

•       Pålægsfade

•       Det kolde og det varme.

 

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler, men forbeholder os muligheden for at ansætte inden ansøgningsfristens udløb. Alle henvendelser behandles fortroligt.

2018-05-04T00:50:22.770 Erfaren Køkkenmedhjælper søges til vores kunder i Storkøbenhavn som tilkaldevikar. Vikariaterne er både korte og lange. Start: Hurtigst muligt. Du bliver tilknyttet Vikar Assistance som vikar og aflønnes af Vikar Assistance. Som ansat hos Vikar Assistance bliver du en del af et team, hvor du vil få afprøvet flere af dine kompetencer og på samme tid få ny viden og erfaring. Personlige kvalifikationer: Skal kunne arbejde selvstændigt. Du er systematisk, har orden i sagerne og har minimum 1 års erfaring som køkkenmedhjælper. Arbejdsområder. Kantine Mindre køkken Arbejdsopgaver. Anrette og servere mad Hakke snitte Pålægsfade Det kolde og det varme. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler, men forbeholder os muligheden for at ansætte inden ansøgningsfristens udløb. Alle henvendelser behandles fortroligt.11Jobnet4d4357a3100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-03T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3134525VIKAR ASSISTANCE ApS11Vermundsgade 38E, 2.2100København ØDKDanmark0
job@vikarassist.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid47Tidsbegrænset538596JobNet47934421000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4d4357a3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4d4357a3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4d4357a3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4d4357a3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgØnsker du et spændende job med varierende arbejdsopgaver? Hos VIKAR ASSISTANCE ApS er dette netop hvad du bliver mødt af.12007991Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration353667622Sarah Wormjob@vikarassist.dkDKDanmarkDKDanmark329953615FOA søger 1 fast køkkenmedarbejder og 1 barselsvikar til kantinen i FOAs forbundshus i KøbenhavnRobot Vil du være med til at forkæle FOAs medarbejdere med sund og indbydende mad? Vi er 8 gode kollegaer, som hver dag laver frokost til 400 personer. Frokosten er en buffet med kolde-, varme- og lune retter samt en salatbuffet. Herudover laver vi en let morgenbuffet. Udover at forkæle vores kolleger, servicerer vi også husets gæster. Vi vil gerne have en sund og indbydende kantine, så vi går op i hjemmelavet mad, hvor vi tryller med årstidens råvarer. Vi bager selv vores brød. Vi er i gang med en spændende udvikling, hvor vi har fokus på madspild og bæredygtighed. Vi er alle erfarne og uddannede inden for køkkenarbejde. Vi prioriterer glæde og faglig stolthed højt i vores arbejde. Arbejdstiden vil normalt ligge mellem 07 14 på hverdage. Eftermiddags- og aftenarbejde uden for dette tidsrum kan forekomme. Hvem er du? Du har en relevant uddannelse som smørrebrødsjomfru assistent, cater, kok eller ernæringsassistent Du har interesse og erfaring med sundhed og bæredygtighed Du er selvstændig, servicemindet og indstillet på at gå i dialog med de daglige gæster og kolleger Du er iderig og vil gerne være med til at udvikle vores kantine Du er indstillet på at arbejde på alle pladser i køkkenet det varme køkken, kolde køkken, salatbar og opvask. Vi roterer mellem de forskellige pladser. Løn ifølge intern overenskomst med FOA. Ansøgning Hvis ovenstående lyder interessant, så er du måske vores nye kollega. Send din ansøgning og CV via FOAs elektroniske rekrutteringssystem senest mandag den 18. februar 2019. Der gennemføres samtaler i uge 8 9.Vil du være med til at forkæle FOAs medarbejdere med sund og indbydende mad?
 
Vi er 8 gode kollegaer, som hver dag laver frokost til 400 personer.
Frokosten er en buffet med kolde-, varme- og lune retter samt en salatbuffet.
Herudover laver vi en let morgenbuffet.
Udover at forkæle vores kolleger, servicerer vi også husets gæster.

Vi vil gerne have en sund og indbydende kantine, så vi går op i hjemmelavet mad, hvor vi tryller med årstidens råvarer. Vi bager selv vores brød.
Vi er i gang med en spændende udvikling, hvor vi har fokus på madspild og bæredygtighed.

Vi er alle erfarne og uddannede inden for køkkenarbejde.
Vi prioriterer glæde og faglig stolthed højt i vores arbejde.
Arbejdstiden vil normalt ligge mellem 07 – 14 på hverdage.
Eftermiddags- og aftenarbejde uden for dette tidsrum kan forekomme.
 
Hvem er du?

   • Du har en relevant uddannelse som smørrebrødsjomfru/assistent, cater, kok eller ernæringsassistent
   • Du har interesse og erfaring med sundhed og bæredygtighed
   • Du er selvstændig, servicemindet og indstillet på at gå i dialog med de daglige gæster og kolleger
   • Du er iderig og vil gerne være med til at udvikle vores kantine
   • Du er indstillet på at arbejde på alle pladser i køkkenet – det varme køkken, kolde køkken, salatbar og opvask.

Vi roterer mellem de forskellige pladser.

Løn ifølge intern overenskomst med FOA.
 
Ansøgning
Hvis ovenstående lyder interessant, så er du måske vores nye kollega.
Send din ansøgning og CV via FOAs elektroniske rekrutteringssystem senest mandag den 18. februar 2019.
Der gennemføres samtaler i uge 8/9.

 

FOAKøbenhavn V2019-02-04T00:00:002019-02-18T00:00:00
329949735Danske Rederier i København-KøkkenmedhjælperRobot Har du lyst til at arbejde som køkkenmedhjælper for Danske Rederier, så er det måske lige dig vi har brug for. Arbejdstiden er deltid og aftales nærmere ved en samtale, men vil typisk ligge i tidsrummet kl. 8-14. Finder du jobbet interessant og spændende skal du bare kontakte os via dette link https: klapjob.dk Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet at man er tilkendt førtidspension. Ansøgere som ikke er i målgruppen vil ikke kunne forvente svar på deres henvendelse. Arbejdsopgaver vil være: Primær opvask Lettere rengøring, fx flytte tallerkner ud til opvasken, tørre borde og overflader af og lign. Lettere madlavning, fx skære og snitte grøntsager. Du skal være: Motiveret for at arbejde i køkken Udadvendt, selvstændig og stabil Selv være i stand til at komme på arbejde Være engageret i dit arbejde Være god til at lytte Være god til at holde orden Møde til tiden Stillingen som medarbejder hos Danske Rederier, er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest. Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i samarbejde med Danske Rederier og KLAPjobs jobkonsulent.

Har du lyst til at arbejde som køkkenmedhjælper for Danske Rederier, så er det måske lige dig vi har brug for.

Arbejdstiden er deltid og aftales nærmere ved en samtale, men vil typisk ligge i tidsrummet kl. 8-14.

Finder du jobbet interessant og spændende skal du bare kontakte os via dette link https://klapjob.dk/

Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet at man er tilkendt førtidspension. Ansøgere som ikke er i målgruppen vil ikke kunne forvente svar på deres henvendelse.

 

Arbejdsopgaver vil være:

 • Primær opvask
 • Lettere rengøring, fx flytte tallerkner ud til opvasken, tørre borde og overflader af og lign.
 • Lettere madlavning, fx skære og snitte grøntsager.

 

Du skal være:

 • Motiveret for at arbejde i køkken
 • Udadvendt, selvstændig og stabil
 • Selv være i stand til at komme på arbejde
 • Være engageret i dit arbejde
 • Være god til at lytte
 • Være god til at holde orden
 • Møde til tiden

 

Stillingen som medarbejder hos Danske Rederier, er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest.

Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob, og vil derfor blive besat i samarbejde med Danske Rederier og KLAPjobs jobkonsulent.

KLAPjobKøbenhavn K2019-02-11T00:00:002019-03-29T00:00:00
329945238BOPA SØGER KØKKENPERSONAL OG KOKRobot Bopa er en travl caf spisehus beliggende på en stemningsfyldt plads med pariservibes på Østerbro. Vi er et hyggeligt hus med fokus på mad af høj kvalitet der følger med tiden, og vi har en fælles mission om at præsentere et menukort som er lidt anderledes end det typiske caf kort. Vi forsøger at skabe nye smagsoplevelser på en bund af gode råvarer og solidt håndværk med et ofte skiftende menukort som passer til sæsonen. På Bopa forener vi høj kvalitet og originalitet i uformelle rammer, og vi værner meget om den lokale følelse som præger stedet. Vi forventer: Gåpåmod Nøjagtighed Nysgerrighed Du er glad og serviceminded Vilje til at være en del af et stærkt team Naturlig interesse for faget Imødekommenhed Er det noget for dig, så kig ind eller send en ansøgning og CV. til: info@cafebopa.dk Tiltrædelse snarest muligt. Med venlig hilsenBopas køkkencrew

Bopa er en travl café/spisehus beliggende på en stemningsfyldt plads med pariservibes på Østerbro. Vi er et hyggeligt hus med fokus på mad af høj kvalitet der følger med tiden, og vi har en fælles mission om at præsentere et menukort som er lidt anderledes end det typiske cafékort. Vi forsøger at skabe nye smagsoplevelser på en bund af gode råvarer og solidt håndværk med et ofte skiftende menukort som passer til sæsonen. På Bopa forener vi høj kvalitet og originalitet i uformelle rammer, og vi værner meget om den lokale følelse som præger stedet.

Vi forventer:
• Gåpåmod
• Nøjagtighed
• Nysgerrighed
• Du er glad og serviceminded
• Vilje til at være en del af et stærkt team
• Naturlig interesse for faget
• Imødekommenhed

Er det noget for dig, så kig ind eller send en ansøgning og CV. til: info@cafebopa.dk

Tiltrædelse snarest muligt.

Med venlig hilsen
Bopas køkkencrew

RESTAURATIONSSELSKABET AF NOVEMBER1999 ApSKøbenhavn Ø2019-01-21T00:00:002019-03-15T00:00:00
329934578Køkkenmedhjælper søges til deltidsstilling / kitchen helper for part time positionRobot Chalet søger lige nu 1 køkkenmedhjælper kok til deltidsstilling Aften og weekend arbejde. Åbningstiderne er 17-22 hver dag. Erfaring i køkken er et must. Løn efter aftale Tiltrædelse: snarest muligt Kontakt: Chaletosterbro@hotmail.com Chalet is looking for 1 kitchenhelper chef for part time position Evening and weekend work. Opening hours are 17-22 every day. Experience is needed. Salery will be discussed Start as soon as possible Contact: Chaletosterbro@hotmail.com

Chalet søger lige nu 1 køkkenmedhjælper / kok til deltidsstilling

Aften og weekend arbejde. Åbningstiderne er 17-22 hver dag.

Erfaring i køkken er et must.

 

Løn efter aftale

Tiltrædelse: snarest muligt

 

Kontakt:

Chaletosterbro@hotmail.com

 

Chalet is looking for 1 kitchenhelper / chef for part time position

Evening and weekend work. Opening hours are 17-22 every day.

Experience is needed.

 

Salery will be discussed

Start as soon as possible

 

Contact:
Chaletosterbro@hotmail.com

Chalet Steak & BurgerKøbenhavn Ø2019-01-02T00:00:002019-02-27T00:00:00
329960784Gastrotrucker søges til charmerende food trucks!Robot Vi søger personer der finder en glæde i at servere ærlig, kærlig og herlig mad. Det er vigtigt for os at du er smilende, hårdtarbejdende, selvstændig, udadvendt og kan håndtere til tider travle perioder uden at miste overblikket. Dine praktiske opgaver vil være: Varetage produktion anretning af mad Betjene og være ansvarlig for kasse, egenkontrol mm. Rengøre og klargøre vores food trucks Vi forventer at du: er smilende og udadvendt så vores gæster får en god oplevelse. kan holde hovedet koldt og være positiv når der er travlt. kan arbejde mange timer, både hverdage, men også i weekenden specielt i sommerhalvåret. Erfaring fra caf - eller restaurationsbranchen er et plus. Du vil blive en del af et ungt, lille og dedikeret team, som vil servere mad til diverse arrangementer, events og festivaler fra en charmerende food truck. Interesseret? Hvis stillingen har fanget din interesse, så send os din ansøgning og CV til Daniel Lauridsen med emnet Gastrotrucker på daniel@gastrotrucken.dk Ansøgningsfristen er d. 1. april 2019. Vi afholder dog samtaler løbende og ansætter, så snart den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse er snarest muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

 

Vi søger personer der finder en glæde i at servere ærlig, kærlig og herlig mad. Det er vigtigt for os at du er smilende, hårdtarbejdende, selvstændig, udadvendt og kan håndtere til tider travle perioder uden at miste overblikket.

 

Dine praktiske opgaver vil være:

 • Varetage produktion/anretning af mad
 • Betjene og være ansvarlig for kasse, egenkontrol mm.
 • Rengøre og klargøre vores food trucks

 

Vi forventer at du:

 • er smilende og udadvendt – så vores gæster får en god oplevelse.
 • kan holde hovedet koldt og være positiv når der er travlt.
 • kan arbejde mange timer, både hverdage, men også i weekenden – specielt i sommerhalvåret.

 

Erfaring fra café- eller restaurationsbranchen er et plus.

 

Du vil blive en del af et ungt, lille og dedikeret team, som vil servere mad til diverse arrangementer, events og festivaler fra en charmerende food truck.

 

Interesseret?

Hvis stillingen har fanget din interesse, så send os din ansøgning og CV til Daniel Lauridsen med emnet "Gastrotrucker" på daniel@gastrotrucken.dk

Ansøgningsfristen er d. 1. april 2019. Vi afholder dog samtaler løbende og ansætter, så snart den rette kandidat er fundet.

 

Tiltrædelse er snarest muligt.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Gastrotrucken ApSNordhavn2019-02-14T00:00:002019-03-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

FOA søger 1 fast køkkenmedarbejder og 1 barselsvikar til kantinen i FOAs forbundshus i København

FOA

København V
Vil du være med til at forkæle FOAs medarbejdere med sund og indbydende mad? Vi er 8 gode kollegaer, som hver dag laver frokost til 400 personer. Frokosten er en buffet med kolde-, varme- og lune retter samt en salatbuffet. Herudover laver vi en let...
Indrykket:4. februar 2019
Udløbsdato:18. februar 2019

Danske Rederier i København-Køkkenmedhjælper

KLAPjob

København K
Har du lyst til at arbejde som køkkenmedhjælper for Danske Rederier, så er det måske lige dig vi har brug for. Arbejdstiden er deltid og aftales nærmere ved en samtale, men vil typisk ligge i tidsrummet kl. 8-14. Finder du jobbet interessant og spæn...
Indrykket:11. februar 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

BOPA SØGER KØKKENPERSONAL OG KOK

RESTAURATIONSSELSKABET AF NOVEMBER1999 ApS

København Ø
Bopa er en travl caf spisehus beliggende på en stemningsfyldt plads med pariservibes på Østerbro. Vi er et hyggeligt hus med fokus på mad af høj kvalitet der følger med tiden, og vi har en fælles mission om at præsentere et menukort som er lidt ande...
Indrykket:21. januar 2019
Udløbsdato:15. marts 2019

Køkkenmedhjælper søges til deltidsstilling / kitchen helper for part time position

Chalet Steak & Burger

København Ø
Chalet søger lige nu 1 køkkenmedhjælper kok til deltidsstilling Aften og weekend arbejde. Åbningstiderne er 17-22 hver dag. Erfaring i køkken er et must. Løn efter aftale Tiltrædelse: snarest muligt Kontakt: Chaletosterbro@hotmail.com Chalet is look...
Indrykket:2. januar 2019
Udløbsdato:27. februar 2019

Gastrotrucker søges til charmerende food trucks!

Gastrotrucken ApS

Nordhavn
Vi søger personer der finder en glæde i at servere ærlig, kærlig og herlig mad. Det er vigtigt for os at du er smilende, hårdtarbejdende, selvstændig, udadvendt og kan håndtere til tider travle perioder uden at miste overblikket. Dine praktiske opga...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019