Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedhjælper

Køkkenvant person / kogekone / madglad mand eller kvinde søges med start omkring 1. juni til vores køkken til resten af sæsonen (sep/okt). Vi kan tilbyde 25-37 timer alt efter hvad der vil passe ind i din hverdag.  

Der er tale om hverdage, weekender og aftenvagter. Arbejdstider vil variere men ligger primært i tidsrummet mellem 11.00 og 22.00 på hverdage og 9 – 19 i weekender. Kan være anderledes når der er arrangementer. Vagtplan udarbejdes for 3-4 uger af gangen.

Aktivitetsniveauet er meget sæsonpræget idet der ikke spilles så meget golf om vinteren. Men der vil alligevel være mulighed for nogle timer i løbet af vinteren, og er du den rette så vil der være et fuldtidsarbejde fra foråret 2019, når sæsonen starter igen.

Arbejdet består i tilberedning af mad fra det daglige cafe-menukort samt tilberedning af dagens ret og mad til selskaber.

Herudover betjening af kunderne i hverdagen i baren med bl.a. servering af drikkevarer fra baren.

 Vi forventer du kan:

  • Håndtere fødevarer i henhold til reglerne på området
  • Har erfaring fra lignende arbejde
  • Har hygiejne certifikat                                            
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Du behøves ikke være uddannet kok – bare du er glad for at lave mad.

 Vi tilbyder dig

  • Et timelønnet job i en hyggelig golfklub
  • Varierende arbejde
  • Gode kollegaer som omgås i en uformel tone                     

Om Restauranten i Greve Golfklub

Restauranten er samlingspunkt for gæster og medlemmer i golfklubben og vores forventninger til den daglige drift af restauranten er, at servicen er i højsædet og at medlemmer og gæster er glade for at komme der. Menukortet er i det daglige café-retter. Derudover er der diverse arrangementer såsom månedlig fællesspisning for de forskellige klubber i klubben og klubturneringer.

Herudover afholder vi året igennem selskaber såsom barnedåb, konfirmationer, fødselsdage o. lign.  Vores restaurantlokale kan rumme op til 70 siddende personer indendørs samt 30 på 1. salen.  

Tiltrædelse hurtigst muligt. 

Er du interesseret så kontakt Charlotte Hindkjær, Køkkenchef eller Stine Kiel Larsson, Golfmanager på restaurant@grevegolf.dk eller tlf. 46 13 40 05.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Praktisk medarbejder/husalf

PERSONALE-MATCH ApS

Køge
Praktisk medarbejder husalf søges til Try Hire forløb med mulighed for fastansættelse til vores kunde beliggende i Køge Stillinge er 30 timer pr. uge Er du den der ordner alt det, som ikke kan undværes, for at huset skal være et rart sted at være? O...
Indrykket:9. november 2018
Udløbsdato:30. november 2018

Køkkenassistent

ROHOLTE MENIGHEDSRÅD V/NIELS LARSEN

Roholte Sognehus 200 timers stilling til besættelse pr. 1. januar 2019. Varierede arbejdstider. Vi ønsker en ansvarlig og selvstændig medarbejder. Venlighed og imødekommenhed over for husets brugere er vigtigt! Ansøger bidrager til at skabe et hygge...
Indrykket:26. oktober 2018
Udløbsdato:15. november 2018