Køkkenmedhjælper

Køkkenvant person / kogekone / madglad mand eller kvinde søges med start omkring 1. april (medio marts til oplæring) til vores køkken i Golfklubben. Vi kan tilbyde 25-37 timer alt efter hvad der vil passe ind i din hverdag fra april til november. 

Der er tale om hverdage, weekender og aftenvagter. Arbejdstider vil variere men ligger primært i tidsrummet mellem 11.00 og 22.00 på hverdage og 9 – 19 i weekender. Kan være anderledes når der er arrangementer. Vagtplan udarbejdes for 3-4 uger af gangen.

Aktivitetsniveauet er meget sæsonpræget idet der ikke spilles så meget golf om vinteren. Men der vil alligevel være mulighed for nogle timer i løbet af vinteren da vi har arrangementer året rundt, og er du den rette så vil der være et fuldtidsarbejde fra foråret 2020, når sæsonen starter igen.

Arbejdet består i tilberedning af mad fra det daglige cafe-menukort samt tilberedning af dagens ret og mad til selskaber.

Herudover betjening af kunderne i hverdagen i baren med bl.a. servering af drikkevarer fra baren.

 Vi forventer du kan:

  • Møde dine kolleager og kunder med et smil på læben. 
  • Være fleksibel. 
  • Håndtere fødevarer i henhold til reglerne på området.
  • Har erfaring fra lignende arbejde.
  • Har hygiejne certifikat.                                            
  • Kan arbejde selvstændigt.
  • Du behøves ikke være uddannet kok – bare du er glad for at lave mad og arbejde selvstændigt.
  • Holde en god tone og bevare overblikket når der er travlt.  

 Vi tilbyder dig

  • Et timelønnet job i en hyggelig golfklub
  • Varierende arbejde
  • Gode muligheder for selv at sammensætte menuer og dagens ret
  • Gode kollegaer som omgås i en uformel tone                     

Om Restauranten i Greve Golfklub

Restauranten er samlingspunkt for gæster og medlemmer i golfklubben og vores forventninger til den daglige drift af restauranten er, at servicen er i højsædet og at medlemmer og gæster er glade for at komme der. Menukortet er i det daglige café-retter. Derudover er der diverse arrangementer såsom månedlig fællesspisning for de forskellige klubber i klubben, klubturneringer og mindre grupper af gæster til frokost efter golfspillet. (ex. smørrebrød, pariserbøf, burger, salat mv.)

Herudover afholder vi året igennem selskaber såsom barnedåb, konfirmationer, fødselsdage o. lign.  Vores restaurantlokale kan rumme op til 70 siddende personer indendørs samt 30 på 1. salen.  

Tiltrædelse omkring 1. april 2019.

(eller medio marts for oplæring og introduktion til stedet og køkkenet) 

Er du interesseret så send din ansøgning til restaurant@grevegolf.dk.
Har du spørgsmål så kontakt Charlotte Hindkjær, Køkkenchef eller Stine Kiel Larsson, Golfmanager på restaurant@grevegolf.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329943282Phoenix-4de03a6d12019-01-15T00:00:00Køkkenmedhjælper

Køkkenvant person / kogekone / madglad mand eller kvinde søges med start omkring 1. april (medio marts til oplæring) til vores køkken i Golfklubben. Vi kan tilbyde 25-37 timer alt efter hvad der vil passe ind i din hverdag fra april til november. 

Der er tale om hverdage, weekender og aftenvagter. Arbejdstider vil variere men ligger primært i tidsrummet mellem 11.00 og 22.00 på hverdage og 9 – 19 i weekender. Kan være anderledes når der er arrangementer. Vagtplan udarbejdes for 3-4 uger af gangen.

Aktivitetsniveauet er meget sæsonpræget idet der ikke spilles så meget golf om vinteren. Men der vil alligevel være mulighed for nogle timer i løbet af vinteren da vi har arrangementer året rundt, og er du den rette så vil der være et fuldtidsarbejde fra foråret 2020, når sæsonen starter igen.

Arbejdet består i tilberedning af mad fra det daglige cafe-menukort samt tilberedning af dagens ret og mad til selskaber.

Herudover betjening af kunderne i hverdagen i baren med bl.a. servering af drikkevarer fra baren.

 Vi forventer du kan:

  • Møde dine kolleager og kunder med et smil på læben. 
  • Være fleksibel. 
  • Håndtere fødevarer i henhold til reglerne på området.
  • Har erfaring fra lignende arbejde.
  • Har hygiejne certifikat.                                            
  • Kan arbejde selvstændigt.
  • Du behøves ikke være uddannet kok – bare du er glad for at lave mad og arbejde selvstændigt.
  • Holde en god tone og bevare overblikket når der er travlt.  

 Vi tilbyder dig

  • Et timelønnet job i en hyggelig golfklub
  • Varierende arbejde
  • Gode muligheder for selv at sammensætte menuer og dagens ret
  • Gode kollegaer som omgås i en uformel tone                     

Om Restauranten i Greve Golfklub

Restauranten er samlingspunkt for gæster og medlemmer i golfklubben og vores forventninger til den daglige drift af restauranten er, at servicen er i højsædet og at medlemmer og gæster er glade for at komme der. Menukortet er i det daglige café-retter. Derudover er der diverse arrangementer såsom månedlig fællesspisning for de forskellige klubber i klubben, klubturneringer og mindre grupper af gæster til frokost efter golfspillet. (ex. smørrebrød, pariserbøf, burger, salat mv.)

Herudover afholder vi året igennem selskaber såsom barnedåb, konfirmationer, fødselsdage o. lign.  Vores restaurantlokale kan rumme op til 70 siddende personer indendørs samt 30 på 1. salen.  

Tiltrædelse omkring 1. april 2019.

(eller medio marts for oplæring og introduktion til stedet og køkkenet) 

Er du interesseret så send din ansøgning til restaurant@grevegolf.dk.
Har du spørgsmål så kontakt Charlotte Hindkjær, Køkkenchef eller Stine Kiel Larsson, Golfmanager på restaurant@grevegolf.dk

Køkkenvant person kogekone madglad mand eller kvinde søges med start omkring 1. april (medio marts til oplæring) til vores køkken i Golfklubben. Vi kan tilbyde 25-37 timer alt efter hvad der vil passe ind i din hverdag fra april til november. Der er tale om hverdage, weekender og aftenvagter. Arbejdstider vil variere men ligger primært i tidsrummet mellem 11.00 og 22.00 på hverdage og 9 19 i weekender. Kan være anderledes når der er arrangementer. Vagtplan udarbejdes for 3-4 uger af gangen. Aktivitetsniveauet er meget sæsonpræget idet der ikke spilles så meget golf om vinteren. Men der vil alligevel være mulighed for nogle timer i løbet af vinteren da vi har arrangementer året rundt, og er du den rette så vil der være et fuldtidsarbejde fra foråret 2020, når sæsonen starter igen. Arbejdet består i tilberedning af mad fra det daglige cafe-menukort samt tilberedning af dagens ret og mad til selskaber. Herudover betjening af kunderne i hverdagen i baren med bl.a. servering af drikkevarer fra baren. Vi forventer du kan: Møde dine kolleager og kunder med et smil på læben. Være fleksibel. Håndtere fødevarer i henhold til reglerne på området. Har erfaring fra lignende arbejde. Har hygiejne certifikat. Kan arbejde selvstændigt. Du behøves ikke være uddannet kok bare du er glad for at lave mad og arbejde selvstændigt. Holde en god tone og bevare overblikket når der er travlt. Vi tilbyder dig Et timelønnet job i en hyggelig golfklub Varierende arbejde Gode muligheder for selv at sammensætte menuer og dagens ret Gode kollegaer som omgås i en uformel tone Om Restauranten i Greve Golfklub Restauranten er samlingspunkt for gæster og medlemmer i golfklubben og vores forventninger til den daglige drift af restauranten er, at servicen er i højsædet og at medlemmer og gæster er glade for at komme der. Menukortet er i det daglige café-retter. Derudover er der diverse arrangementer såsom månedlig fællesspisning for de forskellige klubber i klubben, klubturneringer og mindre grupper af gæster til frokost efter golfspillet. (ex. smørrebrød, pariserbøf, burger, salat mv.) Herudover afholder vi året igennem selskaber såsom barnedåb, konfirmationer, fødselsdage o. lign. Vores restaurantlokale kan rumme op til 70 siddende personer indendørs samt 30 på 1. salen. Tiltrædelse omkring 1. april 2019. (eller medio marts for oplæring og introduktion til stedet og køkkenet) Er du interesseret så send din ansøgning til restaurant@grevegolf.dk. Har du spørgsmål så kontakt Charlotte Hindkjær, Køkkenchef eller Stine Kiel Larsson, Golfmanager på restaurant@grevegolf.dk11Jobnet4de03a6d100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-01T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGreve3436394GREVE GOLF ApS11Karlslunde Centervej 452690KarlslundeDKDanmark0
restaurant@grevegolf.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent694386JobNet492981549298151000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4de03a6dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4de03a6dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4de03a6d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4de03a6d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/13.jpgEr du den nye Køkkenmedhjælper i GREVE GOLF ApS?12008001Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration360131882Charlotte Hindkjærrestaurant@grevegolf.dkDKDanmarkDKDanmark329954534Servicemedarbejder med godt overblikRobot Du er kvik, robust, har kørekort til almindelig bil og så har du god erfaring fra tidligere job som chauffør og medhjælper. Til gengæld har vi et afvekslende job med både service- og chauffør-opgaver og i blandt gode kolleger. Er du den rette, så bliver din ny arbejdsplads i vores personalekantine på Gregersensvej i Taastrup. Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. Du er pålidelig, robust og har godt humør Du er typen, som kan lide at tage fat. Du er serviceminded og trives godt blandt andre, også når det går stærkt. Du har erfaring fra et lignede job gerne fra en større kantine. Hvad indebærer sådan et job Du får brug for din robuste fysik og dit gode humør. Og så skal du både kunne gå til hånde og hjælpe dine kolleger og arbejde selvstændigt, når der er brug for det. Du får en fast stilling på fuld tid, mandag til torsdag fra kl. 6.30-14.30 og fredag fra kl. 06.30-14.00 Glæd dig til et job, hvor du bl.a. skal pakke vogne til vores møder, transportere disse rundt i huset samt til satelit-kantine uden for huset, hjælpe til ved buffeten under frokosten, assistere i opvasken og på køkkenets partier, når satelit-kantinen er lukket Du bliver kantinens blæksprutte med mange varierende opgaver, hvor ikke 2 dage er ens Din primære opgave er kørsel af mad og mødeforplejning til vores forskellige satellit kantiner og mødelokaler i og omkring huset Glæd dig til en stabil arbejdsplads med gode kolleger og mulighed for at sætte præg på hverdagen Kort og godt om dig og dit nye job Du forstår og taler dansk og har erfaring med mødeservicering Du er ansvarsfuld og kan lide at have travlt Du har erfaring med møde servicering og opstilling af receptioner mv. Du skal være fysisk stærk, da der kan være tunge løft Du er serviceminded og glad og sætter en ære i at give gæsterne en god oplevelse hver dag Du har et godt overblik, er struktureret og kan planlægge din arbejdsdag og den daglige kørsel Du er yderst omstillingsparat, da ikke 2 dage er ens Du vil gerne være en del af et større team, men kan også arbejde selvstændigt Der er ikke krav om faglig uddannelse Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 15 servicemindede og kreative kolleger. Vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd og så elsker vi at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores mellem 400 og 700 dagligt spisende gæster en god oplevelse. Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservices.dk

Du er kvik, robust, har kørekort til almindelig bil og så har du god erfaring fra tidligere job som chauffør og medhjælper. Til gengæld har vi et afvekslende job med både service- og chauffør-opgaver og i blandt gode kolleger. Er du den rette, så bliver din ny arbejdsplads i vores personalekantine på Gregersensvej i Taastrup.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Du er pålidelig, robust og har godt humør

Du er typen, som kan lide at tage fat. Du er serviceminded og trives godt blandt andre, også når det går stærkt. Du har erfaring fra et lignede job – gerne fra en større kantine.

Hvad indebærer sådan et job …

Du får brug for din robuste fysik og dit gode humør. Og så skal du både kunne gå til hånde og hjælpe dine kolleger – og arbejde selvstændigt, når der er brug for det.

  • Du får en fast stilling på fuld tid, mandag til torsdag fra kl. 6.30-14.30 og fredag fra kl. 06.30-14.00
  • Glæd dig til et job, hvor du bl.a. skal pakke vogne til vores møder, transportere disse rundt i huset samt til satelit-kantine uden for huset, hjælpe til ved buffeten under frokosten, assistere i opvasken og på køkkenets partier, når satelit-kantinen er lukket
  • Du bliver kantinens blæksprutte med mange varierende opgaver, hvor ikke 2 dage er ens
  • Din primære opgave er kørsel af mad og mødeforplejning til vores forskellige satellit kantiner og mødelokaler i og omkring huset
  • Glæd dig til en stabil arbejdsplads med gode kolleger og mulighed for at sætte præg på hverdagen

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du forstår og taler dansk og har erfaring med mødeservicering
  • Du er ansvarsfuld og kan lide at have travlt
  • Du har erfaring med møde servicering og opstilling af receptioner mv.
  • Du skal være fysisk stærk, da der kan være tunge løft
  • Du er serviceminded og glad og sætter en ære i at give gæsterne en god oplevelse hver dag
  • Du har et godt overblik, er struktureret og kan planlægge din arbejdsdag og den daglige kørsel
  • Du er yderst omstillingsparat, da ikke 2 dage er ens
  • Du vil gerne være en del af et større team, men kan også arbejde selvstændigt
  • Der er ikke krav om faglig uddannelse

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet er vi 15 servicemindede og kreative kolleger. Vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd og så elsker vi at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores mellem 400 og 700 dagligt spisende gæster en god oplevelse.

Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservices.dk

Fazer Food Services A/STaastrup2019-02-05T00:00:002019-04-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Servicemedarbejder med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Taastrup
Du er kvik, robust, har kørekort til almindelig bil og så har du god erfaring fra tidligere job som chauffør og medhjælper. Til gengæld har vi et afvekslende job med både service- og chauffør-opgaver og i blandt gode kolleger. Er du den rette, så bl...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:2. april 2019