Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedhjælper

Astra, Science Talenters Køkken søger køkkenmedhjælper primært til opvask, afrydning mv.

Vi søger en køkkenmedhjælper, hvis primære funktion er opvask. Du vil også stå for servering af morgenmad. Rengøring og andet forefaldende arbejde forekommer også. Tiltrædelse 1. marts 2019.

Det er en tidsbegrænset stilling fra 1. marts til og med 30. juni 2019, med mulighed for forlængelse. Stillingen er på gennemsnitlig 23 timer om ugen, og arbejdstiden vil blive samlet, så en arbejdsdag ofte er på 6,5 t, hvor man så på andre tider har hele dage/uger fri. Arbejdsplan foreligger. Mødetiden er fortrinsvis 7.30 til 14.00. Arbejdsstedet er Talentkøkkenet, Akademigrunden 12 i Sorø.

Vi laver 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider dagligt, og bespiser dagligt mellem 25 og 160 pers.
Du får 6 målrettede, kompetente og glade kollegaer, der brænder for at lave dejlig mad, og som glæder sig, til at du kommer og hjælper os.

Science Talenter afholder camps for børn og unge indenfor naturvidenskab, og derudover har vi også medarbedjere og andre voksne gæster i huset,. Det er vigtigt, at du er serviceminded, og yder din del til at alle føler sig velkomne.
Vi har et højt serviceniveau, og tilstræber samtidig at vores arbejdsmiljø er godt. Det afgørende, at du er mødestabil, hjælpsom, positiv og fleksibel – både overfor kollegaer og gæster.

Er du interesseret i stillingen, og vil søge den, eller har du spørgsmål, må du gerne ringe til køkkenchef Berit Rasmusen tlf. 2220 5033, og send en kort ansøgning her https://astra.dk/job Sidste ansøgningsfrist d. 14. februar 2019.

Løn efter gældende overenskomst. Vi afholder samtaler 18. og 19. februar 2019 i Sorø, Akademigrunde 18.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329946212Phoenix-49e0cc3912019-01-30T00:00:00Køkkenmedhjælper

Astra, Science Talenters Køkken søger køkkenmedhjælper primært til opvask, afrydning mv.

Vi søger en køkkenmedhjælper, hvis primære funktion er opvask. Du vil også stå for servering af morgenmad. Rengøring og andet forefaldende arbejde forekommer også. Tiltrædelse 1. marts 2019.

Det er en tidsbegrænset stilling fra 1. marts til og med 30. juni 2019, med mulighed for forlængelse. Stillingen er på gennemsnitlig 23 timer om ugen, og arbejdstiden vil blive samlet, så en arbejdsdag ofte er på 6,5 t, hvor man så på andre tider har hele dage/uger fri. Arbejdsplan foreligger. Mødetiden er fortrinsvis 7.30 til 14.00. Arbejdsstedet er Talentkøkkenet, Akademigrunden 12 i Sorø.

Vi laver 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider dagligt, og bespiser dagligt mellem 25 og 160 pers.
Du får 6 målrettede, kompetente og glade kollegaer, der brænder for at lave dejlig mad, og som glæder sig, til at du kommer og hjælper os.

Science Talenter afholder camps for børn og unge indenfor naturvidenskab, og derudover har vi også medarbedjere og andre voksne gæster i huset,. Det er vigtigt, at du er serviceminded, og yder din del til at alle føler sig velkomne.
Vi har et højt serviceniveau, og tilstræber samtidig at vores arbejdsmiljø er godt. Det afgørende, at du er mødestabil, hjælpsom, positiv og fleksibel – både overfor kollegaer og gæster.

Er du interesseret i stillingen, og vil søge den, eller har du spørgsmål, må du gerne ringe til køkkenchef Berit Rasmusen tlf. 2220 5033, og send en kort ansøgning her https://astra.dk/job Sidste ansøgningsfrist d. 14. februar 2019.

Løn efter gældende overenskomst. Vi afholder samtaler 18. og 19. februar 2019 i Sorø, Akademigrunde 18.

2019-02-15T00:50:43.550 Astra, Science Talenters Køkken søger køkkenmedhjælper primært til opvask, afrydning mv. Vi søger en køkkenmedhjælper, hvis primære funktion er opvask. Du vil også stå for servering af morgenmad. Rengøring og andet forefaldende arbejde forekommer også. Tiltrædelse 1. marts 2019. Det er en tidsbegrænset stilling fra 1. marts til og med 30. juni 2019, med mulighed for forlængelse. Stillingen er på gennemsnitlig 23 timer om ugen, og arbejdstiden vil blive samlet, så en arbejdsdag ofte er på 6,5 t, hvor man så på andre tider har hele dage uger fri. Arbejdsplan foreligger. Mødetiden er fortrinsvis 7.30 til 14.00. Arbejdsstedet er Talentkøkkenet, Akademigrunden 12 i Sorø. Vi laver 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider dagligt, og bespiser dagligt mellem 25 og 160 pers. Du får 6 målrettede, kompetente og glade kollegaer, der brænder for at lave dejlig mad, og som glæder sig, til at du kommer og hjælper os. Science Talenter afholder camps for børn og unge indenfor naturvidenskab, og derudover har vi også medarbedjere og andre voksne gæster i huset,. Det er vigtigt, at du er serviceminded, og yder din del til at alle føler sig velkomne. Vi har et højt serviceniveau, og tilstræber samtidig at vores arbejdsmiljø er godt. Det afgørende, at du er mødestabil, hjælpsom, positiv og fleksibel både overfor kollegaer og gæster. Er du interesseret i stillingen, og vil søge den, eller har du spørgsmål, må du gerne ringe til køkkenchef Berit Rasmusen tlf. 2220 5033, og send en kort ansøgning her https: astra.dk job Sidste ansøgningsfrist d. 14. februar 2019. Løn efter gældende overenskomst. Vi afholder samtaler 18. og 19. februar 2019 i Sorø, Akademigrunde 18.11Jobnet49e0cc39100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-14T00:00:000000https://astra.dk/job?hr=show-job/391600EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSorøEuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandRingstedEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSlagelse3440577Astra11Akademigrunden 184180SorøDKDanmark0bra@astra.dkDKDanmarkDKDanmark7Deltid47Tidsbegrænset697480JobNet493383949338391000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=49e0cc39https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=49e0cc39https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=49e0cc39&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=49e0cc39&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgSøger du nye udfordringer indenfor Hotel og restauration?12008001Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration360261836Beritbra@astra.dkDKDanmarkDKDanmark329960584KøkkenmedhjælperRobot KS Køkken Holbæk søger 2. studentermedhjælpere Er du morgenfrisk hver 2. weekend? Har du interesse for mad og storproduktion. Så har vi et job på 9 timer pr. weekend, hvor du arbejder 4½ timer hver. 2. lørdag og søndag. Vi forventer at du har flair for It Du skal arbejde med vores kostsystem Dankost og Excel. Taste og printe dagen produktionstal, ud fra aftenens bestillinger fra sygehusene. Printe labels til de enkelte retter. Hente og printe dagens bestillinger af øvrige kostformer. Du bliver oplært i funktionen, og der er et udførlig arbejdskort, med opgaverne. Vi laver mad til patienter på Region Sjællands sygehuse - omkring 1800 måltider pr. dag. Patienterne vælger på et menukort, hvad de vil have at spise efter et koncept kaldet Fritvalgsmenu. Vi leverer maden tilberedt og anrettet til patienterne, ligesom vi leverer mad til personale- og gæstekantiner og til møder. Arbejdstid: lørdag kl. 6.00 til 10.30 søndag kl. 5.45 til 10.15 Ansøgningsfrist: 27. februar. Ansættelses startdato: Hurtigst muligt Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Køkkenchef Hanne Jensen mobil nr. 29175450. Om Region Sjælland Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på http: www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

KS Køkken Holbæk søger 2. studentermedhjælpere

Er du morgenfrisk hver 2. weekend?

Har du interesse for mad og storproduktion.

Så har vi et job på 9 timer pr. weekend, hvor du arbejder 4½ timer hver. 2. lørdag og søndag.

  • Vi forventer at du har flair for It

  • Du skal arbejde med vores kostsystem Dankost og Excel.

  • Taste og printe dagen produktionstal, ud fra aftenens bestillinger fra sygehusene.

  • Printe labels til de enkelte retter.

  • Hente og printe dagens bestillinger af øvrige kostformer.

Du bliver oplært i funktionen, og der er et udførlig arbejdskort, med opgaverne.

Vi laver mad til patienter på Region Sjællands sygehuse - omkring 1800 måltider pr. dag.

Patienterne vælger på et menukort, hvad de vil have at spise efter et koncept kaldet Fritvalgsmenu. Vi leverer maden tilberedt og anrettet til patienterne, ligesom vi leverer mad til personale- og gæstekantiner og til møder.

Arbejdstid: lørdag kl. 6.00 til 10.30

søndag kl. 5.45 til 10.15

Ansøgningsfrist: 27. februar.

Ansættelses startdato: Hurtigst muligt

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte Køkkenchef Hanne Jensen mobil nr. 29175450.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 18.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på http://www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Region SjællandHolbæk2019-02-14T00:00:002019-02-27T00:00:00
329959555Køkkenmedhjælper til Parkens Sandwich søgesRobot Opgaver: Caf og køkkenarbejde. Klargøring tilberedning af sandwich Snitte grøntsager, sikre der altid er fyldt op Servicering af kunder Tilberede sandwich Pakke mad - mad ud af huset. Kassebetjening. Let rengøring og renholdelse af køkken og caf , bære ting indimellem som eks. glas, en spand etc, så skal kunne løfte ting. Krav: Godt humør, præsentabel, velsoigneret, have lyst til læring. Ikke krav om uddannelse. Dog gerne erfaring, men ikke et krav. Personlighed: God til selv at tage initiativ til at løse de opgaver som der er samt automatisk giver en hjælpende hånd med, da de har meget travlt Kundeservice er en selvfølge Samt være klar på at hurtige skift mellem køkken og kundebetjening er et must Arbejdstid: Mandag fredag: 10-14 enkelte lørdage kun efter aftale (ønsker dog fleksibilitet ved eks. Travlhed eller sygdom) Arbejdstimer: 15 - 20 timer pr. uge. Kontakt: Send ansøgning pr. mail til smacl@naestved.dk

Opgaver:

Café og køkkenarbejde.

  • Klargøring/tilberedning af sandwich
  • Snitte grøntsager, sikre der altid er fyldt op
  • Servicering af kunder
  • Tilberede sandwich
  • Pakke mad - mad ud af huset.
  • Kassebetjening.
  • Let rengøring og renholdelse af køkken og café,
  • bære ting indimellem som eks. glas, en spand etc, så skal kunne løfte ting.

Krav:

Godt humør, præsentabel, velsoigneret, have lyst til læring. Ikke krav om uddannelse. Dog gerne erfaring, men ikke et krav.

Personlighed:

  • God til selv at tage initiativ til at løse de opgaver som der er samt automatisk giver en hjælpende hånd med, da de har meget travlt
  • Kundeservice er en selvfølge
  • Samt være klar på at hurtige skift mellem køkken og kundebetjening er et must

Arbejdstid:

Mandag – fredag: 10-14 enkelte lørdage kun efter aftale (ønsker dog fleksibilitet ved eks. Travlhed eller sygdom)

Arbejdstimer: 15 - 20 timer pr. uge.

Kontakt: Send ansøgning pr. mail til smacl@naestved.dk

Parkens SandwichNæstved2019-02-12T00:00:002019-04-09T00:00:00
329957193Kreativ og fagligt stærk kantinemedarbejder til Campus NæstvedRobot På Professionshøjskolen Absalon har vi et ønske om at have levende campusmiljøer og at sætte vores studerende i centrum. Dette kommer især til udtryk i vores kantiner, hvor vores studerende hver dag har mulighed for at købe et sundt og velsmagende måltid mad. Vi er løbende i dialog med de studerende rundt om buffeten i kantinen, og har dialogmøder med de studerende. Dette gør vi for at sikre, at det måltid mad vi serverer for de studerende falder i deres smag, og giver dem lyst til at samles i vores kantinemiljøer. Til kantinen på Campus Næstved søger vi nu en kantinemedarbejder, der brænder for arbejdet i en kantine. Vi søger en der har lyst til at være en del af et udviklende, solidarisk og omsorgsfuldt arbejdsmiljø, hvor medarbejdergruppen lægger vægt på trivsel og samhørighed. Din profil Du skal som kantinemedarbejder i Kantinen på Campus Næstved være fagligt stærk og bidrage med ny inspiration i en travl hverdag, fx i forhold til produktudvikling, smag og sanser. Derudover skal du have lyst til at være i et miljø med mange glade studerende. Vi synes derfor det vigtigt, at du kan genkende dig selv i følgende profil: Du har et bæredygtigt fokus. Du har erfaring med at være i en kantine, hvor der er fokus på økologi, bæredygtighed og at madspil bliver mindsket. Dit engagement for bæredygtighed i køkkenet ses fx ved, at du har en uddannelse som Food Coordinator, og at du har lyst og evne til at dele dine gode ideer, samt suger til dig, når du selv har mulighed for at opnå ny viden. Du har overblik og er omstillingsparat i en travl hverdag. I en hverdag med mange opgaver, der skal planlægges og følges op på, kan du træffe kvalificerede beslutninger, omsætte dem til handling og samtidig bevare overblikket. Du går struktureret til dine opgaver og løser dem med præcision og omhyggelighed. Du er ansvarsbevidst, serviceminded og engageret både i forhold til opgaver og i forhold til samarbejde, og blæser forandringens vinde går du gerne forrest med en positiv tilgang. Du har gode samarbejdsevner. Du evner at arbejde sammen med mange forskellige mennesker på tværs af faggrupper. Du har også evner og lyst til en hverdag, der rummer det brede arbejdsmarked, hvilket fx omfatter kollegaer, der er ansat i virksomhedspraktik, løntilskud eller flexjob. Du har erfaring med LEAN. Du har erfaring med LEAN som arbejdsredskab og har med egne øjne set eksempler på, hvordan det ved hjælp af LEAN er muligt at frigive tid og ressourcer til andre vigtige gøremål i en travl hverdag. Derudover forventer vi, at du: Taler og skriver dansk samt behersker engelsk i tale Har kendskab til Officepakken på brugerniveau Dine arbejdsopgaver Som kantinemedarbejder i kantinen på Campus Næstved får du følgende opgaver: Udvikling i dagligdagen. I en travl hverdag vil du få en vigtig rolle, når vi fx skal udvikle arbejdsgange eller finde på nye spændende måder vi kan anvende appelsinskralder eller en broccolistok i vores søgen på, at opnå et endnu mere bæredygtigt fokus. Deltage i kantines drift. Som kantinemedarbejder i kantinen på Campus Næstved har du en del bolde i luften. Du skal være med til at producere kolde og varme retter såvel som brød, kager og meget andet, som vi sælger i kantinen. Du skal også være med til at planlægge, hvad der skal på menuen i kantinen, og hvad vi skal bestille hjem af varer. Når leverandøren kommer med varerne skal du være med til at modtage dem. Udover ovenstående skal du også i løbet af en dag ekspedere i kantinens salgsområde og foretage egenkontrol. Sørge for kursister og gæster. På vores campus i Næstved har vi en del kurser og konferencer for interne såvel som eksterne virksomheder og organisationer. Du vil i forbindelse med kurser og konferencer få en vigtigt rolle i forhold til, at kursister og gæster får den rette forplejning på det rigtige tidspunkt så de føler, at servicen er i top. Dine kollegaer I kantinen på Campus Næstved er vi et team bestående af 4 medarbejder. Hos os går vi op i kvalitet, at der er en uformel omgangstone, og det skal være sjovt at gå på arbejde. Alle lokationer i Absalon har tilknyttet en eller flere kantiner, hvor studerende og ansatte hver dag har mulighed for at købe et sundt og velsmagende måltid. Kantinerne har stort fokus på, at deres arbejde ikke kun er madproduktion og salg - kantinen er det uformelle samlingspunkt på campus og altid et rart sted at være. Vi arbejder i teams og selvom vi er spredt på forskellige lokationer, samarbejder vi på tværs og går op i at skabe holdånd og fællesskab, uanset om du arbejder i Roskilde, Sorø, Næstved eller på en af de øvrige lokationer. Sådan ansøger du Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn. Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have, at du begynder senest den 1. april 2019. Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kantineleder Karina Hansen, der kan træffes dagligt fra kl. 8.00 - 9.00 på mobil 7248 1859 eller mail krh@pha.dk. Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side senest den 21. februar 2019. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 26. og 28. februar 2018. Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen. Om Absalon Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.På Professionshøjskolen Absalon har vi et ønske om at have levende campusmiljøer og at sætte vores studerende i centrum. Dette kommer især til udtryk i vores kantiner, hvor vores studerende hver dag har mulighed for at købe et sundt og velsmagende måltid mad. Vi er løbende i dialog med de studerende rundt om buffeten i kantinen, og har dialogmøder med de studerende. Dette gør vi for at sikre, at det måltid mad vi serverer for de studerende falder i deres smag, og giver dem lyst til at samles i vores kantinemiljøer.

Til kantinen på Campus Næstved søger vi nu en kantinemedarbejder, der brænder for arbejdet i en kantine. Vi søger en der har lyst til at være en del af et udviklende, solidarisk og omsorgsfuldt arbejdsmiljø, hvor medarbejdergruppen lægger vægt på trivsel og samhørighed.

Din profil
Du skal som kantinemedarbejder i Kantinen på Campus Næstved være fagligt stærk og bidrage med ny inspiration i en travl hverdag, fx i forhold til produktudvikling, smag og sanser. Derudover skal du have lyst til at være i et miljø med mange glade studerende. Vi synes derfor det vigtigt, at du kan genkende dig selv i følgende profil:

Du har et bæredygtigt fokus. Du har erfaring med at være i en kantine, hvor der er fokus på økologi, bæredygtighed og at madspil bliver mindsket. Dit engagement for bæredygtighed i køkkenet ses fx ved, at du har en uddannelse som Food Coordinator, og at du har lyst og evne til at dele dine gode ideer, samt suger til dig, når du selv har mulighed for at opnå ny viden.

Du har overblik og er omstillingsparat i en travl hverdag. I en hverdag med mange opgaver, der skal planlægges og følges op på, kan du træffe kvalificerede beslutninger, omsætte dem til handling og samtidig bevare overblikket. Du går struktureret til dine opgaver og løser dem med præcision og omhyggelighed. Du er ansvarsbevidst, serviceminded og engageret både i forhold til opgaver og i forhold til samarbejde, og blæser forandringens vinde går du gerne forrest med en positiv tilgang.

Du har gode samarbejdsevner. Du evner at arbejde sammen med mange forskellige mennesker på tværs af faggrupper. Du har også evner og lyst til en hverdag, der rummer det brede arbejdsmarked, hvilket fx omfatter kollegaer, der er ansat i virksomhedspraktik, løntilskud eller flexjob.

Du har erfaring med LEAN. Du har erfaring med LEAN som arbejdsredskab og har med egne øjne set eksempler på, hvordan det ved hjælp af LEAN er muligt at frigive tid og ressourcer til andre vigtige gøremål i en travl hverdag.

Derudover forventer vi, at du:
  • Taler og skriver dansk samt behersker engelsk i tale
  • Har kendskab til Officepakken på brugerniveau

Dine arbejdsopgaver
Som kantinemedarbejder i kantinen på Campus Næstved får du følgende opgaver:

Udvikling i dagligdagen. I en travl hverdag vil du få en vigtig rolle, når vi fx skal udvikle arbejdsgange eller finde på nye spændende måder vi kan anvende appelsinskralder eller en broccolistok i vores søgen på, at opnå et endnu mere bæredygtigt fokus.

Deltage i kantines drift. Som kantinemedarbejder i kantinen på Campus Næstved har du en del bolde i luften. Du skal være med til at producere kolde og varme retter såvel som brød, kager og meget andet, som vi sælger i kantinen. Du skal også være med til at planlægge, hvad der skal på menuen i kantinen, og hvad vi skal bestille hjem af varer. Når leverandøren kommer med varerne skal du være med til at modtage dem. Udover ovenstående skal du også i løbet af en dag ekspedere i kantinens salgsområde og foretage egenkontrol.

Sørge for kursister og gæster. På vores campus i Næstved har vi en del kurser og konferencer for interne såvel som eksterne virksomheder og organisationer. Du vil i forbindelse med kurser og konferencer få en vigtigt rolle i forhold til, at kursister og gæster får den rette forplejning på det rigtige tidspunkt så de føler, at servicen er i top.

Dine kollegaer
I kantinen på Campus Næstved er vi et team bestående af 4 medarbejder. Hos os går vi op i kvalitet, at der er en uformel omgangstone, og det skal være sjovt at gå på arbejde. Alle lokationer i Absalon har tilknyttet en eller flere kantiner, hvor studerende og ansatte hver dag har mulighed for at købe et sundt og velsmagende måltid. Kantinerne har stort fokus på, at deres arbejde ikke kun er madproduktion og salg - kantinen er det uformelle samlingspunkt på campus og altid et rart sted at være. Vi arbejder i teams og selvom vi er spredt på forskellige lokationer, samarbejder vi på tværs og går op i at skabe holdånd og fællesskab, uanset om du arbejder i Roskilde, Sorø, Næstved eller på en af de øvrige lokationer.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område, og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på fuld tid og vi vil gerne have, at du begynder senest den 1. april 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kantineleder Karina Hansen, der kan træffes dagligt fra kl. 8.00 - 9.00 på mobil 7248 1859 eller mail krh@pha.dk.
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på ”Søg stillingen” til højre på denne side senest den 21. februar 2019.
  • Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 26. og 28. februar 2018.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Campus Næstved - Ergoterapeut, Fysioterapeut, Bioanalytiker, Sygeplejerske, Offentlig administrationNæstved2019-02-08T00:00:002019-02-21T00:00:00
329954534Servicemedarbejder med godt overblikRobot Du er kvik, robust, har kørekort til almindelig bil og så har du god erfaring fra tidligere job som chauffør og medhjælper. Til gengæld har vi et afvekslende job med både service- og chauffør-opgaver og i blandt gode kolleger. Er du den rette, så bliver din ny arbejdsplads i vores personalekantine på Gregersensvej i Taastrup. Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. Du er pålidelig, robust og har godt humør Du er typen, som kan lide at tage fat. Du er serviceminded og trives godt blandt andre, også når det går stærkt. Du har erfaring fra et lignede job gerne fra en større kantine. Hvad indebærer sådan et job Du får brug for din robuste fysik og dit gode humør. Og så skal du både kunne gå til hånde og hjælpe dine kolleger og arbejde selvstændigt, når der er brug for det. Du får en fast stilling på fuld tid, mandag til torsdag fra kl. 6.30-14.30 og fredag fra kl. 06.30-14.00 Glæd dig til et job, hvor du bl.a. skal pakke vogne til vores møder, transportere disse rundt i huset samt til satelit-kantine uden for huset, hjælpe til ved buffeten under frokosten, assistere i opvasken og på køkkenets partier, når satelit-kantinen er lukket Du bliver kantinens blæksprutte med mange varierende opgaver, hvor ikke 2 dage er ens Din primære opgave er kørsel af mad og mødeforplejning til vores forskellige satellit kantiner og mødelokaler i og omkring huset Glæd dig til en stabil arbejdsplads med gode kolleger og mulighed for at sætte præg på hverdagen Kort og godt om dig og dit nye job Du forstår og taler dansk og har erfaring med mødeservicering Du er ansvarsfuld og kan lide at have travlt Du har erfaring med møde servicering og opstilling af receptioner mv. Du skal være fysisk stærk, da der kan være tunge løft Du er serviceminded og glad og sætter en ære i at give gæsterne en god oplevelse hver dag Du har et godt overblik, er struktureret og kan planlægge din arbejdsdag og den daglige kørsel Du er yderst omstillingsparat, da ikke 2 dage er ens Du vil gerne være en del af et større team, men kan også arbejde selvstændigt Der er ikke krav om faglig uddannelse Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 15 servicemindede og kreative kolleger. Vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd og så elsker vi at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores mellem 400 og 700 dagligt spisende gæster en god oplevelse. Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservices.dk

Du er kvik, robust, har kørekort til almindelig bil og så har du god erfaring fra tidligere job som chauffør og medhjælper. Til gengæld har vi et afvekslende job med både service- og chauffør-opgaver og i blandt gode kolleger. Er du den rette, så bliver din ny arbejdsplads i vores personalekantine på Gregersensvej i Taastrup.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Du er pålidelig, robust og har godt humør

Du er typen, som kan lide at tage fat. Du er serviceminded og trives godt blandt andre, også når det går stærkt. Du har erfaring fra et lignede job – gerne fra en større kantine.

Hvad indebærer sådan et job …

Du får brug for din robuste fysik og dit gode humør. Og så skal du både kunne gå til hånde og hjælpe dine kolleger – og arbejde selvstændigt, når der er brug for det.

  • Du får en fast stilling på fuld tid, mandag til torsdag fra kl. 6.30-14.30 og fredag fra kl. 06.30-14.00
  • Glæd dig til et job, hvor du bl.a. skal pakke vogne til vores møder, transportere disse rundt i huset samt til satelit-kantine uden for huset, hjælpe til ved buffeten under frokosten, assistere i opvasken og på køkkenets partier, når satelit-kantinen er lukket
  • Du bliver kantinens blæksprutte med mange varierende opgaver, hvor ikke 2 dage er ens
  • Din primære opgave er kørsel af mad og mødeforplejning til vores forskellige satellit kantiner og mødelokaler i og omkring huset
  • Glæd dig til en stabil arbejdsplads med gode kolleger og mulighed for at sætte præg på hverdagen

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du forstår og taler dansk og har erfaring med mødeservicering
  • Du er ansvarsfuld og kan lide at have travlt
  • Du har erfaring med møde servicering og opstilling af receptioner mv.
  • Du skal være fysisk stærk, da der kan være tunge løft
  • Du er serviceminded og glad og sætter en ære i at give gæsterne en god oplevelse hver dag
  • Du har et godt overblik, er struktureret og kan planlægge din arbejdsdag og den daglige kørsel
  • Du er yderst omstillingsparat, da ikke 2 dage er ens
  • Du vil gerne være en del af et større team, men kan også arbejde selvstændigt
  • Der er ikke krav om faglig uddannelse

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet er vi 15 servicemindede og kreative kolleger. Vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd og så elsker vi at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores mellem 400 og 700 dagligt spisende gæster en god oplevelse.

Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservices.dk

Fazer Food Services A/STaastrup2019-02-05T00:00:002019-04-02T00:00:00
329946636Køkkenmedhjælper søges til Bjerregaards RestaurationerRobot Bjerregaards Restaurationer søger personale primært til det nye skud på stammen, Traktørstedet Pomle Nakke på øst Falster. Som vores nye medarbejder bliver du en del af familien, som består af Bårse Samlingshus, Fru Bjerregaards smørrebrød og traktørstedet Pomle Nakke. Vi er en alsidig virksomhed, som sætter pris på det traditionelle køkken, og det gode værtskab. Da det er vores første sæson på Falster, skal du være med til at udvikle et dansk traktørsted, så det bliver en rig oplevelse for de mange besøgende i vores a la carte restaurant. Vores forretninger i Bårse er baseret på afvikling af selskaber og events, samt vores smørrebrødsforretning der er i rivende udvikling. Vi forventer du besidder disse egenskaber: Er Fleksibel Er ansvarsbevidst Er arbejdsom Kan lide sæson arbejde Har minimum 3 års erfaring i køkken Har flair for smørrebrød Har kørekort og bil Stillingen er fuldtid og løn fastsættes efter kvalifikationer. Arbejdstiden er placeret i tidsrummet 8:30 til 02:00. Start d. 1 5,2019. Kan du se dig selv være en del af vores team, så send en ansøgning til chicajensen@gmail.com Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Simon Bjerregaard på tlf.: 55990116

Bjerregaards Restaurationer søger personale primært til det nye skud på stammen, Traktørstedet Pomle Nakke på øst Falster.

Som vores nye medarbejder bliver du en del af familien, som består af Bårse Samlingshus, Fru Bjerregaards smørrebrød og traktørstedet Pomle Nakke. Vi er en alsidig virksomhed, som sætter pris på det traditionelle køkken, og det gode værtskab.

Da det er vores første sæson på Falster, skal du være med til at udvikle et dansk traktørsted, så det bliver en rig oplevelse for de mange besøgende i vores a la carte restaurant.

Vores forretninger i Bårse er baseret på afvikling af selskaber og events, samt vores smørrebrødsforretning der er i rivende udvikling.

Vi forventer du besidder disse egenskaber:

  • Er Fleksibel
  • Er ansvarsbevidst
  • Er arbejdsom
  • Kan lide sæson arbejde
  • Har minimum 3 års erfaring i køkken
  • Har flair for smørrebrød
  • Har kørekort og bil

Stillingen er fuldtid og løn fastsættes efter kvalifikationer. Arbejdstiden er placeret i tidsrummet 8:30 til 02:00.

Start d. 1/5,2019.

Kan du se dig selv være en del af vores team, så send en ansøgning til chicajensen@gmail.com

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Simon Bjerregaard på tlf.: 55990116

 

Bårse SamlingshusPræstø2019-01-22T00:00:002019-03-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedhjælper

Region Sjælland

Holbæk
KS Køkken Holbæk søger 2. studentermedhjælpere Er du morgenfrisk hver 2. weekend? Har du interesse for mad og storproduktion. Så har vi et job på 9 timer pr. weekend, hvor du arbejder 4½ timer hver. 2. lørdag og søndag. Vi forventer at du har flair ...
Indrykket:14. februar 2019
Udløbsdato:27. februar 2019

Køkkenmedhjælper til Parkens Sandwich søges

Parkens Sandwich

Næstved
Opgaver: Caf og køkkenarbejde. Klargøring tilberedning af sandwich Snitte grøntsager, sikre der altid er fyldt op Servicering af kunder Tilberede sandwich Pakke mad - mad ud af huset. Kassebetjening. Let rengøring og renholdelse af køkken og caf , b...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:9. april 2019

Kreativ og fagligt stærk kantinemedarbejder til Campus Næstved

Campus Næstved - Ergoterapeut, Fysioterapeut, Bioanalytiker, Sygeplejerske, Offentlig administration

Næstved
På Professionshøjskolen Absalon har vi et ønske om at have levende campusmiljøer og at sætte vores studerende i centrum. Dette kommer især til udtryk i vores kantiner, hvor vores studerende hver dag har mulighed for at købe et sundt og velsmagende m...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:21. februar 2019

Servicemedarbejder med godt overblik

Fazer Food Services A/S

Taastrup
Du er kvik, robust, har kørekort til almindelig bil og så har du god erfaring fra tidligere job som chauffør og medhjælper. Til gengæld har vi et afvekslende job med både service- og chauffør-opgaver og i blandt gode kolleger. Er du den rette, så bl...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:2. april 2019

Køkkenmedhjælper søges til Bjerregaards Restaurationer

Bårse Samlingshus

Præstø
Bjerregaards Restaurationer søger personale primært til det nye skud på stammen, Traktørstedet Pomle Nakke på øst Falster. Som vores nye medarbejder bliver du en del af familien, som består af Bårse Samlingshus, Fru Bjerregaards smørrebrød og traktø...
Indrykket:22. januar 2019
Udløbsdato:17. marts 2019