Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedhjælper søges

Til vores Sushi Restaurant i Vejle søger vi en dygtig køkkenmedhjælper til følgende opgaver:

- Hjælpe med tilberedning af mad.

- Lettere rengøringsopgaver i Restauranten.

Restauranten holder åbent fra kl. 16.00 til 21.00. Vi er meget fleksible med hensyn til vagtplaner.

Kendskab til branchen er en fordel, men ikke en betingelse.

Hvis du synes det lyder spændende, så send en kort ansøgning til: andywudi0121@gmail.com og vi kontakter dig.

Du er også velkommen til at komme forbi Vesterbrogade 27A med din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329786278Phoenix-00ef1b1412018-04-03T00:00:00Køkkenmedhjælper søges

Til vores Sushi Restaurant i Vejle søger vi en dygtig køkkenmedhjælper til følgende opgaver:

- Hjælpe med tilberedning af mad.

- Lettere rengøringsopgaver i Restauranten.

Restauranten holder åbent fra kl. 16.00 til 21.00. Vi er meget fleksible med hensyn til vagtplaner.

Kendskab til branchen er en fordel, men ikke en betingelse.

Hvis du synes det lyder spændende, så send en kort ansøgning til: andywudi0121@gmail.com og vi kontakter dig.

Du er også velkommen til at komme forbi Vesterbrogade 27A med din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

2018-05-30T00:50:21.080 Til vores Sushi Restaurant i Vejle søger vi en dygtig køkkenmedhjælper til følgende opgaver: - Hjælpe med tilberedning af mad. - Lettere rengøringsopgaver i Restauranten. Restauranten holder åbent fra kl. 16.00 til 21.00. Vi er meget fleksible med hensyn til vagtplaner. Kendskab til branchen er en fordel, men ikke en betingelse. Hvis du synes det lyder spændende, så send en kort ansøgning til: andywudi0121@gmail.com og vi kontakter dig. Du er også velkommen til at komme forbi Vesterbrogade 27A med din ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.11Jobnet00ef1b14100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-29T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandHedensted3203939Sushi Køkken Vejle11Vesterbrogade 27A7100VejleDKDanmark0
andywudi0121@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent548127JobNet48030731000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=00ef1b14https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=00ef1b14https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=00ef1b14&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=00ef1b14&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgEr du en fagligt stærk Køkkenmedhjælper?12008001Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration354139923Andy Wuandywudi0121@gmail.comDKDanmarkDKDanmark329954184Dygtig køkkenmedarbejder til institution, kursus & konferenceRobot Castberggård søger en medarbejder i køkkenet til ansættelse pr. 1. april eller snarest. Som medarbejder på Castberggård kommer du til at indgå i et velfungerende køkkenteam på 4-5 engagerede kollegaer. Der produceres og tilberedes dagligt store mængder mad til ca. 100 personer. Hertil kommer en lang række festarrangementer. Med både døve og hørende medarbejdere på Castberggård får du en spændende og alsidig arbejdsplads. Vi vægter kvalitet og faglighed højt og ønsker, at vore kursister og kunder får en unik helhedsoplevelse. Vi forventer, at du er: god til at arbejde selvstændigt faglig dygtig ansvarsbevidst engageret og pligtopfyldende Vi forventer, at du kan: skabe spændende og kreative menuer udvikle og nytænke inspirere dine kollegaer og den daglige køkkenleder har erfaring med større selskaber og selskabsmad Din baggrund kan være en uddannelse som kok, cater, ernæringsassistent el.lign. Arbejdstiden er 30 timer om ugen med skiftende aftenarbejde og weekendarbejde. Løn efter kvalifikationer. Da Castberggård er en tosproglig arbejdsplads, er det vigtigt, at man har lyst til at lære tegnsprog, hvis man ikke på forhånd behersker dette. Ansøgningsfrist: mandag d. 25. februar kl. 12.00 Ansøgningen skal sendes på mail til køkkenleder Hanne Leth: hl@cbg.dk Samtaler afvikles i uge 9. Du er meget velkommen til at kontakte køkkenleder Hanne Leth for yderligere information.

Castberggård søger en medarbejder i køkkenet til ansættelse pr. 1. april eller snarest.

Som medarbejder på Castberggård kommer du til at indgå i et velfungerende køkkenteam på 4-5 engagerede kollegaer. Der produceres og tilberedes dagligt store mængder mad til ca. 100 personer. Hertil kommer en lang række festarrangementer.

Med både døve og hørende medarbejdere på Castberggård får du en spændende og alsidig arbejdsplads. Vi vægter kvalitet og faglighed højt og ønsker, at vore kursister og kunder får en unik helhedsoplevelse.

Vi forventer, at du er:

 • god til at arbejde selvstændigt
 • faglig dygtig
 • ansvarsbevidst
 • engageret og pligtopfyldende

Vi forventer, at du kan:

 • skabe spændende og kreative menuer
 • udvikle og nytænke
 • inspirere dine kollegaer og den daglige køkkenleder
 • har erfaring med større selskaber og selskabsmad

Din baggrund kan være en uddannelse som kok, cater, ernæringsassistent el.lign.

Arbejdstiden er 30 timer om ugen med skiftende aftenarbejde og weekendarbejde.

Løn efter kvalifikationer.

Da Castberggård er en tosproglig arbejdsplads, er det vigtigt, at man har lyst til at lære tegnsprog, hvis man ikke på forhånd behersker dette.

Ansøgningsfrist: mandag d. 25. februar kl. 12.00

Ansøgningen skal sendes på mail til køkkenleder Hanne Leth: hl@cbg.dk

Samtaler afvikles i uge 9.

Du er meget velkommen til at kontakte køkkenleder Hanne Leth for yderligere information.

DEN SELVEJENDE INSTITUTION CASTBERGGAARDHedensted2019-02-04T00:00:002019-02-25T00:00:00
329959456ServicemedarbejderRobot Blå Kors Center Sydjylland søger servicemedarbejder med grunduddannelse som social- og sundhedsassistent. Den ugentlige arbejdsnorm er forskellig og udregnes efter årsnorm med gennemsnitlig 30 timer pr. uge, med rotation morgen, eftermiddag og aften, p.t. hver 3. weekend. Du får ca. to ugentlige nattelefoner, hvor du kan blive kaldt ud på arbejde f.eks. for at hjælpe en beboer, men det sker forholdsvis sjældent. Vi garanterer et udfordrende og udviklende arbejdsliv i en institution med plads til nye input. Her er lidt om, hvad vi forventer af dig, og hvad du kan forvente af os: Personlige og faglige kvaliteter: Fleksibilitet, stærk psyke, tydelige grænser, god fysik, samarbejdsvillig. God til at planlægge og bevare overblikket. Har lyst til en flad ledelsesstruktur, hvor du selv tager ansvar og har fokus på jobbets udførsel. Dit kommende job indeholder: Rengøring, opvask, tøjvask, oprydning, madlavning - ofte sammen med beboerne, dog uden det pædagogiske ansvar. Medicinudlevering m.v. i samarbejde med sundhedsteamet. Kurser og relevant efteruddannelse. Tværfagligt samarbejde, supervision, du får en mentor i indkøringsperioden, arbejder selvstændigt og starter med en indkøringsperiode som føl. Der er gode muligheder for efteruddannelse. Der arbejdes ud fra årsnorm og ansættelse for ikke funktionærer . Løn fastsættes ved ansættelsessamtale, med udgangspunkt i vores lokalaftale. Vi tilbyder blandt andet sundhedsforsikring og en 100 arbejdsgiverbetalt pensionsordning. Da vi sætter en dyd i at ansætte mennesker med forskellige spidskompetencer, interesser og personlighedstyper - skal du i din ansøgning, skrive lidt om dig selv. Er du et struktureret menneske, eller trives du i kaos? Er du praktisk orienteret? Hvad beskæftiger du dig med i din fritid? Noget om dine menneskelige værdier samt noget om dine forventninger til dit arbejde. Har du flair for it og evt. kendskab til excel, vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Du skal være klar til at arbejde i en kristen organisation - læs mere om værdier og menneskesyn på www.blaakors.dk. Ansættelse senest 01.04.2019 eller snarest muligt. Ansættelsessamtaler i løbet af uge 10.

Blå Kors Center Sydjylland søger servicemedarbejder med grunduddannelse som social- og sundhedsassistent.

Den ugentlige arbejdsnorm er forskellig og udregnes efter årsnorm med gennemsnitlig 30 timer pr. uge, med rotation morgen, eftermiddag og aften, p.t. hver 3. weekend. Du får ca. to ugentlige nattelefoner, hvor du kan blive kaldt ud på arbejde f.eks. for at hjælpe en beboer, men det sker forholdsvis sjældent. Vi garanterer et udfordrende og udviklende arbejdsliv i en institution med plads til nye input.

Her er lidt om, hvad vi forventer af dig, og hvad du kan forvente af os:

Personlige og faglige kvaliteter:

Fleksibilitet, stærk psyke, tydelige grænser, god fysik, samarbejdsvillig.

God til at planlægge og bevare overblikket. Har lyst til en "flad" ledelsesstruktur, hvor du selv tager ansvar og har fokus på jobbets udførsel.

Dit kommende job indeholder:

Rengøring, opvask, tøjvask, oprydning, madlavning - ofte sammen med beboerne, dog uden det pædagogiske ansvar.  Medicinudlevering m.v. i samarbejde med sundhedsteamet.

Kurser og relevant efteruddannelse.

Tværfagligt samarbejde, supervision, du får en mentor i indkøringsperioden, arbejder selvstændigt og starter med en indkøringsperiode som føl. Der er gode muligheder for efteruddannelse.

Der arbejdes ud fra årsnorm og ansættelse for ”ikke funktionærer”.

Løn fastsættes ved ansættelsessamtale, med udgangspunkt i vores lokalaftale.

Vi tilbyder blandt andet sundhedsforsikring og en 100% arbejdsgiverbetalt pensionsordning. 

Da vi sætter en dyd i at ansætte mennesker med forskellige spidskompetencer, interesser og personlighedstyper - skal du i din ansøgning, skrive lidt om dig selv. Er du et struktureret menneske, eller trives du i kaos? Er du praktisk orienteret? Hvad beskæftiger du dig med i din fritid? Noget om dine menneskelige værdier samt noget om dine forventninger til dit arbejde. Har du flair for it og evt. kendskab til excel, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Du skal være klar til at arbejde i en kristen organisation - læs mere om værdier og menneskesyn på www.blaakors.dk.

Ansættelse senest 01.04.2019 eller snarest muligt. 

Ansættelsessamtaler i løbet af uge 10.

Blå Kors Center SydjyllandVorbasse2019-02-12T00:00:002019-03-01T00:00:00
329961267KantinemedarbejderRobot Kantinemedarbejder Syddansk Erhvervsskole søger kantinemedarbejder til team af dygtige kolleger i kantinerne i Vejle. Jobbet Vi har et særligt fokus på en sund profil og den gode service for vores elever, kursister, medarbejdere og husets gæster. Du får en varieret arbejdsdag med servicering af gæster, kundebetjening, kassefunktion, opdækning og lette, administrative opgaver. Desuden kan der være brug for, at du hjælper med at fremstille f.eks. salatbar og sandwich. Ansøgerprofil Vi lægger vægt på, at vores kantine fremstår indbydende og attraktiv og her spiller du en vigtig rolle. Du er serviceminded, ansvarsfuld, glad og initiativrig og du sætter pris på at være i et miljø med mange, unge elever. Desuden er det vigtigt, at du har flair for egenkontrol. Det er helt centralt, at du er god til kundebetjening. Du skal have flere års erfaring fra området f.eks. i butik, kantine eller konference- kursusvirksomhed. Ansættelse Arbejdstiden er mandag til fredag i dagtimerne. Desuden skal du regne med, at der er enkelte aften- og weekendvagter. Stillingen er på fuldtid evt. deltid med løn, pension og ansættelse er i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten med tilhørende organisationsaftale mellem Finansministeriet og 3F Fagligt Fælles Forbund. Tiltrædelse efter aftale. Arbejdssted er på Boulevarden 36 i Vejle. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk kontakt ledige-stillinger så vi har den senest søndag den 3. marts 2019. Første samtalerunde forventes afholdt i uge 11. Du kan læse mere om SDE på www.sde.dk og du er meget velkommen til at ringe til kantineleder Lis Vinter Sørensen på telefon 2477 5693 for en uddybende snak om stillingen.

Kantinemedarbejder

Syddansk Erhvervsskole søger kantinemedarbejder til team af dygtige kolleger i kantinerne i Vejle.

 

Jobbet

Vi har et særligt fokus på en sund profil og den gode service for vores elever, kursister, medarbejdere og husets gæster.

 

Du får en varieret arbejdsdag med servicering af gæster, kundebetjening, kassefunktion, opdækning og lette, administrative opgaver. Desuden kan der være brug for, at du hjælper med at fremstille f.eks. salatbar og sandwich.

 

Ansøgerprofil

Vi lægger vægt på, at vores kantine fremstår indbydende og attraktiv og her spiller du en vigtig rolle. Du er serviceminded, ansvarsfuld, glad og initiativrig og du sætter pris på at være i et miljø med mange, unge elever. Desuden er det vigtigt, at du har flair for egenkontrol.

Det er helt centralt, at du er god til kundebetjening. Du skal have flere års erfaring fra området f.eks. i butik, kantine eller konference-/kursusvirksomhed.

 

Ansættelse

Arbejdstiden er mandag til fredag i dagtimerne. Desuden skal du regne med, at der er enkelte aften- og weekendvagter.

Stillingen er på fuldtid evt. deltid med løn, pension og ansættelse er i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten med tilhørende organisationsaftale mellem Finansministeriet og 3F – Fagligt Fælles Forbund.

Tiltrædelse efter aftale. Arbejdssted er på Boulevarden 36 i Vejle.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/ så vi har den senest søndag den 3. marts 2019. Første samtalerunde forventes afholdt i uge 11.

Du kan læse mere om SDE på www.sde.dk og du er meget velkommen til at ringe til kantineleder Lis Vinter Sørensen på telefon 2477 5693 for en uddybende snak om stillingen.

Syddansk ErhvervsskoleVejle2019-02-15T00:00:002019-03-03T00:00:00
329961325Børnehave i Horsens-KøkkenmedhjælperRobot Har du lyst til at hjælpe til med at anrette frokosten i en børnehave i Horsens, så er det måske lige dig vi har brug for. Finder du jobbet interessant og spændende skal du bare kontakte os via dette link: https: klapjob.dk Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet at man er tilkendt førtidspension. Ansøgere som ikke er i målgruppen vil ikke kunne forvente svar på deres henvendelse. Arbejdsopgaverne kan være: Anrette tallerkner Anrette maden Sørge for service Andre forefaldende arbejdsopgaver Du skal være: Motiveret for at arbejde i en børnehave og være glad for børn Udadvendt, selvstændig og stabil Selv være i stand til at komme på arbejde Være engageret i dit arbejde Være god til at lytte Være god til at holde orden Møde til tiden Stillingen som køkkenmedhjælper i børnehaven er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest. Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob og vil blive besat i samarbejde med børnehaven og KLAPjobs jobkonsulent.

Har du lyst til at hjælpe til med at anrette frokosten i en børnehave i Horsens, så er det måske lige dig vi har brug for.

Finder du jobbet interessant og spændende skal du bare kontakte os via dette link: https://klapjob.dk/

Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet at man er tilkendt førtidspension. Ansøgere som ikke er i målgruppen vil ikke kunne forvente svar på deres henvendelse.

Arbejdsopgaverne kan være:

 • Anrette tallerkner
 • Anrette maden
 • Sørge for service
 • Andre forefaldende arbejdsopgaver

Du skal være:

 • Motiveret for at arbejde i en børnehave og være glad for børn
 • Udadvendt, selvstændig og stabil
 • Selv være i stand til at komme på arbejde
 • Være engageret i dit arbejde
 • Være god til at lytte
 • Være god til at holde orden
 • Møde til tiden

Stillingen som køkkenmedhjælper i børnehaven er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest.

Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob og vil blive besat i samarbejde med børnehaven og KLAPjobs jobkonsulent.

KLAPjobHorsens2019-02-15T00:00:002019-04-12T00:00:00
329963457KøkkenmedarbejderRobot Køkkenmedhjælper søges Kan du sætte fliueben ved nedenstående, er det måske dig vi står og mangler - Erfaring fra branchen - Kan arbejde selvstændigt - Taler dansk - Over 18 år - Kan holde hovedet koldt i et til tider højt arbejdstempo - Serviceminded og har let til smil Afte- og weekendarbejde må forventes Interesseret ? Send ansøgning til Annette på kksannette@gmail.com Har du ikke hørt fra os inden den 12 marts, er jobbet besat til anden side.

Køkkenmedhjælper søges

Kan du sætte fliueben ved nedenstående, er det måske dig vi står og mangler

- Erfaring fra branchen

- Kan arbejde selvstændigt

- Taler dansk

- Over 18 år

- Kan holde hovedet koldt i et til tider højt arbejdstempo

- Serviceminded og har let til smil

Afte- og weekendarbejde må forventes

Interesseret ?

Send ansøgning til Annette på kksannette@gmail.com

Har du ikke hørt fra os inden den 12 marts, er jobbet besat til anden side.

 

Cafe KleinKolding2019-02-20T00:00:002019-04-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtig køkkenmedarbejder til institution, kursus & konference

DEN SELVEJENDE INSTITUTION CASTBERGGAARD

Hedensted
Castberggård søger en medarbejder i køkkenet til ansættelse pr. 1. april eller snarest. Som medarbejder på Castberggård kommer du til at indgå i et velfungerende køkkenteam på 4-5 engagerede kollegaer. Der produceres og tilberedes dagligt store mæng...
Indrykket:4. februar 2019
Udløbsdato:25. februar 2019

Servicemedarbejder

Blå Kors Center Sydjylland

Vorbasse
Blå Kors Center Sydjylland søger servicemedarbejder med grunduddannelse som social- og sundhedsassistent. Den ugentlige arbejdsnorm er forskellig og udregnes efter årsnorm med gennemsnitlig 30 timer pr. uge, med rotation morgen, eftermiddag og aften...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:1. marts 2019

Kantinemedarbejder

Syddansk Erhvervsskole

Vejle
Kantinemedarbejder Syddansk Erhvervsskole søger kantinemedarbejder til team af dygtige kolleger i kantinerne i Vejle. Jobbet Vi har et særligt fokus på en sund profil og den gode service for vores elever, kursister, medarbejdere og husets gæster. Du...
Indrykket:15. februar 2019
Udløbsdato:3. marts 2019

Børnehave i Horsens-Køkkenmedhjælper

KLAPjob

Horsens
Har du lyst til at hjælpe til med at anrette frokosten i en børnehave i Horsens, så er det måske lige dig vi har brug for. Finder du jobbet interessant og spændende skal du bare kontakte os via dette link: https: klapjob.dk Det er en forudsætning fo...
Indrykket:15. februar 2019
Udløbsdato:12. april 2019

Køkkenmedarbejder

Cafe Klein

Kolding
Køkkenmedhjælper søges Kan du sætte fliueben ved nedenstående, er det måske dig vi står og mangler - Erfaring fra branchen - Kan arbejde selvstændigt - Taler dansk - Over 18 år - Kan holde hovedet koldt i et til tider højt arbejdstempo - Servicemind...
Indrykket:20. februar 2019
Udløbsdato:17. april 2019