Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedhjælper søges til restaurant på toppen.

 

Restaurant De2have er beliggende på toppen af jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. 

Vi søger en køkkenmedhjælper til kommende sæson.

Stillingen er på fuld tid fra ca. 1/4 el. 1/5 til oktober.

Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan.

Du behøver ikke at være udlært indenfor faget, men åbenhed og interesse er et krav. For rette vedkommende vil der være uddannelses muligheder indenfor faget.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men er stadig en del af et stort team.

Skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Overenskomstlønnet.

Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte restaurantchef : Mette Faarkrog Hansen, tlf: 98442435.

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329761715Phoenix-8a6602bf12018-02-14T21:01:27.527Køkkenmedhjælper søges til restaurant på toppen.

 

Restaurant De2have er beliggende på toppen af jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. 

Vi søger en køkkenmedhjælper til kommende sæson.

Stillingen er på fuld tid fra ca. 1/4 el. 1/5 til oktober.

Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan.

Du behøver ikke at være udlært indenfor faget, men åbenhed og interesse er et krav. For rette vedkommende vil der være uddannelses muligheder indenfor faget.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men er stadig en del af et stort team.

Skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Overenskomstlønnet.

Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte restaurantchef : Mette Faarkrog Hansen, tlf: 98442435.

 

 

2018-03-17T00:51:02.710 Restaurant De2have er beliggende på toppen af jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. Vi søger en køkkenmedhjælper til kommende sæson. Stillingen er på fuld tid fra ca. 1 4 el. 1 5 til oktober. Du vil have medbestemmelse ved tilrettelægning af vagtplan. Du behøver ikke at være udlært indenfor faget, men åbenhed og interesse er et krav. For rette vedkommende vil der være uddannelses muligheder indenfor faget. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men er stadig en del af et stort team. Skal være indstillet på skiftende arbejdstider. Overenskomstlønnet. Ønskes yderlig information, er du velkommen til at kontakte restaurantchef : Mette Faarkrog Hansen, tlf: 98442435.11Jobnet8a6602bf100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-16T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3112139Rest. De 2 Have ApS11Fyrvej 429990SkagenDKDanmark157.7393865010.63319360
info@restaurantde2have.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset526583JobNet47708171000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a6602bfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a6602bfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a6602bf&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8a6602bf&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration353038032Mette Faarkrog Hanseninfo@restaurantde2have.dkDKDanmarkDKDanmark329908305Frederikshavn Ishockey Klub (FIK)-KøkkenassistentRobot Har du lyst til at arbejde som Køkkenassistent hos Frederikshavns Ishockey Klub (FIK), så er det måske lige dig vi har brug for. Vi søger den morgenfriske type, da mødetiden er kl. 6:45, og som kan trives sammen med unge i alderen 9-20 år Arbejdstiden er henholdsvis tre dage om ugen i vinterperioden og to dage om ugen i sommerhalvåret. Du har fri i ferier og hele juli måned. Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: http: www.klapjob.dk for-dig-der-soeger-et-klapjob ansoegningsskema-til-klapjob Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. Ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser. Arbejdsopgaverne kan f.eks. være: Hente morgenbrød ved bageren Sætte morgenmad frem Koge æg Skære frugt og snitte grøntsager Oprydning Tørre borde af Opvask (maskine) Gulvvask Du skal være: Morgenfrisk Være engageret og hjælpsom i dit arbejde Være høflig og god til at lytte Være god til at holde orden Møde til tiden Stillingen er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest. Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob og vil derfor blive besat i et samarbejde mellem FIK og KLAPjobs jobkonsulent.

Har du lyst til at arbejde som Køkkenassistent hos Frederikshavns Ishockey Klub (FIK), så er det måske lige dig vi har brug for.

Vi søger den morgenfriske type, da mødetiden er kl. 6:45, og som kan trives sammen med unge i alderen 9-20 år

Arbejdstiden er henholdsvis tre dage om ugen i vinterperioden og to dage om ugen i sommerhalvåret. Du har fri i ferier og hele juli måned.

Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os via dette link: http://www.klapjob.dk/for-dig-der-soeger-et-klapjob/ansoegningsskema-til-klapjob/

Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt designet og tilpasset til mennesker med kognitive handicap. 

Ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser.

 

Arbejdsopgaverne kan f.eks. være:

 • Hente morgenbrød ved bageren
 • Sætte morgenmad frem
 • Koge æg
 • Skære frugt og snitte grøntsager
 • Oprydning
 • Tørre borde af
 • Opvask (maskine)
 • Gulvvask

Du skal være:

 • Morgenfrisk
 • Være engageret og hjælpsom i dit arbejde
 • Være høflig og god til at lytte
 • Være god til at holde orden
 • Møde til tiden

 

Stillingen er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest. 

Stillingen er slået op i samarbejde med KLAPjob og vil derfor blive besat i et samarbejde mellem FIK og KLAPjobs jobkonsulent.

KLAPjob2018-11-27T00:00:002019-01-06T00:00:00
329918937Ung arbejder/ufaglært kantineassistentRobot Skal du være del af vores team på Siemens Gamesa i Aalborg Din daglige arbejdsplads Som Kantineassistent hos os, bliver du del af et team på 50 kollegaer inklusiv dig selv, i et uformelt og rart arbejdsmiljø. Vi laver dagligt mad til 1600 gæster, hvor alt laves fra bunden. Dine arbejdsopgaver bliver hjælp i køkkenet, pasning af kantiner og opvask. Vores forventninger til dig Vi forventer god service og godt humør Du behøves ikke at have erfaring, men vil få nødvendig oplæring. Du er stabil, levere god service og bidrage med godt humør. Du er ansvarsfuld og holder et højt niveau hver dag også i travle situationer. Du brænder for det du laver, og ikke går på kompromis med noget. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Det er et krav at du har kørekort til kategori B Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold, der byder på udfordringer hver dag, samt kolleger med humoristisk sans og en professionel tilgang til arbejdet. Løn efter overenskomst. Arbejdssted Eurest kantine hos Siemens Gamesa Aalborg Assensvej 11 9220 Aalborg Ø Arbejdstider Du vil have vagter hver anden weekend, men der vil være mulighed for flere vagter i tilfælde af ferie og sygdom. Din arbejdstid udgør 11 timer hver anden weekend. Tiltrædelse hurtigst muligt. Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Tore Sørensen tlf. 9633 4295. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 01. januar 2019. Findes den rigtige kandidat inden besættes stillingen og stillingsopslaget lukkes.

Skal du være del af vores team på Siemens Gamesa i Aalborg

Din daglige arbejdsplads

Som Kantineassistent hos os, bliver du del af et team på 50 kollegaer inklusiv dig selv, i et uformelt og rart arbejdsmiljø. Vi laver dagligt mad til 1600 gæster, hvor alt laves fra bunden.

Dine arbejdsopgaver bliver hjælp i køkkenet, pasning af kantiner og opvask.

Vores forventninger til dig Vi forventer god service og godt humør

Du behøves ikke at have erfaring, men vil få nødvendig oplæring. Du er stabil, levere god service og bidrage med godt humør. Du er ansvarsfuld og holder et højt niveau hver dag også i travle situationer. Du brænder for det du laver, og ikke går på kompromis med noget. 

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

 • Ærlighed, åbenhed og respekt
 • Passion for kvalitet
 • Succes ved teamwork
 • Ansvar
 • ”Vi kan” attitude

Det er et krav at du har kørekort til kategori B

Vi tilbyder

En stilling med ordnede forhold, der byder på udfordringer hver dag, samt kolleger med humoristisk sans og en professionel tilgang til arbejdet. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted
Eurest kantine hos Siemens Gamesa Aalborg
Assensvej 11
9220 Aalborg Ø

Arbejdstider
Du vil have vagter hver anden weekend, men der vil være mulighed for flere vagter i tilfælde af ferie og sygdom.

Din arbejdstid udgør 11 timer hver anden weekend.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.

Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Tore Sørensen tlf. 9633 4295. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 01. januar 2019. Findes den rigtige kandidat inden besættes stillingen og stillingsopslaget lukkes.

Eurest Kantine, Siemens AalborgAalborg2018-11-27T00:00:002019-01-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Frederikshavn Ishockey Klub (FIK)-Køkkenassistent

KLAPjob

Har du lyst til at arbejde som Køkkenassistent hos Frederikshavns Ishockey Klub (FIK), så er det måske lige dig vi har brug for. Vi søger den morgenfriske type, da mødetiden er kl. 6:45, og som kan trives sammen med unge i alderen 9-20 år Arbejdstid...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:6. januar 2019

Ung arbejder/ufaglært kantineassistent

Eurest Kantine, Siemens Aalborg

Aalborg
Skal du være del af vores team på Siemens Gamesa i Aalborg Din daglige arbejdsplads Som Kantineassistent hos os, bliver du del af et team på 50 kollegaer inklusiv dig selv, i et uformelt og rart arbejdsmiljø. Vi laver dagligt mad til 1600 gæster, hv...
Indrykket:27. november 2018
Udløbsdato:1. januar 2019