Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedhjælper til Børnehuset Vægterparken

Børnehuset Vægterparken søger en køkkenmedhjælper som brænder for at lave god ernæringsrigtig mad til husets 75 børn.

Børnehuset Vægterparken er en integreret institution med 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper.

Du vil få et tæt samarbejde med husets sundhed og ernæringsassistent, hvor i sammen fremstiller formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad til huset børn.


Dine primær opgaver bliver:
 • Fremstille mad, der følger fødevarestyrelsens anbefalinger
 • Opvask og rengøring af køkken
 • planlægning, varemodtagelse, egenkontrol.

Vi er et hus, der vægter økologi og bæredygtighed højt, og den mad, der kommer fra vores køkken, er tæt på at være 100 procent økologisk. Det er også vigtigt, at måltidet bliver en æstetisk oplevelse for børnene. Derfor vægter vi højt, at anretning og servering skal være indbydende.

Vi lægger vægt på, at du
 • Har kenskab til produktion af mad og sund og varieret kost
 • kan tilrettelægge arbejdet og bevare overblikket
 • kan arbejde ud fra institutionens politikker ift. mad og måltid
 • har gode samarbejdsevner og kan indgå i et tæt samarbejde med vores køkkenmedarbejder og institutionens øvrige personale.
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Kan læse og skrive dansk
 • Kan bruge en computer
 • Er glad og positiv.
 • Kan tage ansvar, udvise initiativ og har et godt overblik.
 • Har lyst til at integrere aktiviteter i køkken i det pædagogiske arbejde.

Stillingen er på 24,5 timer i køkken. Arbejdstiden ligger hovedsagelig i tidsrummet kl. 08.30-13.30 i køkken. Du skal dog være indstillet på at arbejde inden for institutionens åbningstider, som er 6:30-17:00.

Stillingen skal besættes 1. marts 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med 3F eller FOA efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder Akram Rasmussen på telefon 3076 0465.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. Når rette kandidat er fundet, fjernes stillingsopslaget fra Tårnby Kommunes hjemmeside.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.