Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenmedhjælper/køkkenassistent sommerferiejob

Moden køkkenassistent til sommerrestaurant på øen Anholt i uge 28 29 30

Du skal have erfaring fra arbejde i køkken. Du elsker at lave mad og anrette det pænt. Vi laver almindelig let cafe mad. Du er proper med dig selv. Du arbejder du bedst, når der er rent og ordentligt i dine omgivelser og så er du pligtopfyldende, selvstændig og fleksibel i forhold til arbejdstider. Selvfølgelig er du ædruelig og en loyal og hjælpsom medarbejder og kollega.

Vi tilbyder dig et anderledes og spændende sommerjob med fuld fart, hvor der skal ”hænges i” og hvor alt skal læres på kort tid. Vi både bor og arbejder i samme omgivelser, på vores dejlige Cafe Tanternes Hus.

Du har mulighed for at vælge kost og logi hos os. Hvis du vælger at bo hos os, skal du være indstillet på i perioder, at dele værelse med en kollega.                                                                                                             Andre alternativer kan være: campingplads, hostel eller leje af sommerhus.

Arbejdstiden er fordelt over 6 dage om ugen. Løn efter kvalifikationer.

Send ansøgning til Cafe Tanternes Hus på mail: cafetanterneshus@gmail.com                                                        Mærk ansøgningen Køkkenmedhjælper/Køkkenassistent


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her