Køkkenmedhjælper/opvasker - Århus


Vi oplever øget efterspørgsel fra vore kunder på køkkenpersonale og vi søger derfor vikarer til at varetage forskellige opgaver hos vore kunder.

Der er tale om dag til dag vikariater, hvor du bliver ringet op om morgen og skal være frisk til at springe ud af døren med det samme.

Dine kvalifikationer

 • Du har erfaring som opvasker eller køkkenmedhjælper
 • Du kan arbejde selvstændig, men er også en teamplayer og hjælper hvor der er behov
 • Kan holde humøret højt, også når der er travlt
 • Du er kvalitetsbevidst
 • Du er fleksibel, mødestabil og smilende
 • Du kan tale og forstå rimeligt dansk

 • Praktiske forhold
 • Løn iht. overenskomsten
 • Dagsarbejde hvor arbejdstiden varierer
 • Du skal fremvise straffeattest

 • Send ansøgning

  Lyder dette som noget for dig, så skynd dig at søge stillingen, da vi løbende vil gennemgå ansøgningerne. En evt. samtale vil foregå i på vores Århus kontor.

  Har du spørgsmål eller andet vedrørende denne stilling er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 27 76 60 i vores kontortid mandag til fredag kl. 9-15.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:29. januar 2018
  Udløbsdato:26. marts 2018

  Erfaren grillmedarbejder

  NAWAR v/Nawar Thabet Karim

  Vi har travlt i pizzeriaet og søger derfor efter en person der har lyst til at hjælpe os.Vi har brug for en grillmedarbejder (erfaring er et krav) til at lave fastfood retter i tidsrummet 17.00-21.00. Antal af vagter kan aftales nærmere.Det er også ...
  Indrykket:19. februar 2018
  Udløbsdato:1. marts 2018

  køkkenmedhjælper

  I/S Casa De Antonio

  Aarhus
  Vi mangler en køkkenmedhjælper som kan arbejde delstid. Du skal hjælpe vores kok med forbredelser rengøring og daglige ting i køkknet. Der er en fordel hvis du har arbejdet med spansk mad.
  Indrykket:21. februar 2018
  Udløbsdato:18. april 2018

  Deltids køkkenmedhjælpere søges

  CAFE FAUST A/S

  Aarhus
  Vi går en travl tid i møde og søger derfor deltids køkkenmedhjælpere fra 16-24 år. Du skal kunne snakke flydende dansk og gerne have erfaring fra ligende job. jobbet ligger primært i weekender og ferier, dog er der også mulighed for enekelte hverdag...
  Indrykket:21. februar 2018
  Udløbsdato:11. marts 2018

  Selvstændig sandwichbar medarbejder - Deltid

  Papillo v/Jamshid Changizi

  Aarhus
  Vi søger en medarbejder, som er god til at servicere og kan lige at have kontakt med mange forskellige kunder. Vi kræver, at du Tager selvstændigt ansvar er udadvendt og er god til orden og hygiejne. Opgaverne er Forberedelse af mad opfyldning af ma...
  Indrykket:20. februar 2018
  Udløbsdato:10. marts 2018

  Køkkenmedhjælper søges

  Hårby Slagteren IVS

  Odder
  Arbejdet er hovedsalig i det varme køkken. Vi laver varm mad til pensionister, firma m.m. hver dag. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 7.00 - 17.00 med vagt hver 3. lørdag Arbejdsplan udleveres. Hvis ikke du hører noget indenfor 14 dage efter ansøgnin...